НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Когда мне было 5 лет, началась Великая война. Испытав на себе все ее слезы, страх и ужас- удивляюсь, как сумела прожить такую долгую жизнь. Да, все эти годы здоровья особо не было. Но если раньше спасали санатории, то когда вышла на пенсию, пришлось спасать себя самой. Я уже не первый месяц пользуюсь вашей продукцией и очень ею довольна. Сибирский бальзам наладил мне работу сердца, не так стала донимать ишемическая болезнь, аритмия, тахикардия, нормализовалось давление. А благодаря применению Каменного масла желудок работает замечательно, нет расстройств и болей. Спасибо вам за то, что дали мне возможность снова жить полноценной жизнью.
Смирнова Лидия Ивановна
Синельниково, Днепропетровская область, Украина.
За два года применения вашей продукции жизнь моего отца изменилась в лучшую сторону. С помощью Сибирского бальзама и Литомасла он сумел справиться с последствиями перенесенной операции на желчном, стал намного меньше принимать таблеток, ушли отеки ног, нормализовалось давление, наладилась работа сердца, исчезла астма, которая длилась еще со времен Войны. А недавно, придя к нему в гости, застала его за кухонной плитой и это в 98 лет! Я очень за него рада и благодарна тем людям, которые разработали такие замечательные продукты.
Кротова Галина Васильевна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Поки чекала на ваш приїзд, стільки теплих слів подяки вам підготувала, а зараз не можу їх згадати. Лише сльози радості навертаються на очі, які, завдяки вашій продукції, стали краще бачити. Крім того, завдяки Сибірському бальзаму, в мене пройшли болі в нирках, печінці, зникла аритмія, серце працює відмінно, налагодилася робота шлунка. І хоча мені вже 80 років, з вашим бальзамом я відчуваю себе здоровою і бадьорою людиною. Дякую Вам за це.
Шевчукова Людмила Павловна
Смела, Черкасская область, Украина.
3 года назад моего, тогда уже полупарализованого мужа, в прямом смысле слова, снес воздухом с платформы проходящий мимо поезд. После этого у него появилась рана на хребте, которая, со временем, привела к полной парализации. Почти год он был прикован постели, до тех пор пока не начал принимать Сибирский бальзам. Это чудесное средство всего лишь за три месяца поставило его на ноги. Сейчас он ходит без посторонней помощи, прекрасно себя чувствует, спит как младенец, не просыпаясь, и перестал жаловаться на аппетит. Мы очень довольны вашей продукцией. Спасибо.
Маргелова Антонина Петровна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Сидяча робота залишила свій відбиток на моєму здоровї і відобразилась такими хворобами як варикозне розширення вен, трофічна язва на нозі, мерехтлива тахікардія та закрепи. Працювала головним бухгалтером на підприємстві ця професія пов’язана із нервовими навантаженнями та стресами, які вилились для мене в цукровий діабет. Роботу залишила,пішла на пенсію і взялась за відновлення свого організму. Приймала Літомасло разом з Сибірським бальзамом, на ноги наносила масло. Результати не забарились, рана на нозі почала загоюватись, вени змінили свій колір, зникла важкість в ногах,кишечник став нормально функціонувати і навіть з рівнем цукру в крові препарати добре впорались, зараз він в мене до 6 одиниць. Я дуже поважаю та люблю Сибірський бальзам та Літомасло, за подаровані мені відчуття легкості та бадьорості.
Якименко Людмила Павловна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Сибірський бальзам зміцнив мені все тіло, дав упевнено рухатись та відновив силу в руках та ногах, бо раніше була дуже ослаблена та квола, сил ні на що не вистачало. Після його використання в мене зовсім по іншому почав працювати кишково - шлунковий тракт на ряду з тим, що маю хронічний гепатит,панкреатит та гастрит. Відновив нормальну роботу мого серця, яке з роками дуже часто нагадувало про себе,нило, кололо, боліло та зміцнив слабкі судини. Після Сибірського бальзаму почуваю себе впевненою та відновленою, зараз багато працюю по господарству та допомагаю людям.
Кущина Марина Петровна
Светловодск, Кировоградская область, Украина.
Як кожна людина, я турбуюсь про здоров`я своїх рідних та близьких!І можливо, моя розповідь допоможе іншим повірити в свої сили та довірити своє здоров`я не аптечній продукції, а натуральній, природній! Моєму дядечку, Василю Антоновичу, 88 років! Він інвалід 2 групи, учасник бойових дій і просто хороша людина! Нажаль, хвороб у нього безліч! Та найбільше страждань від аденоми передміхурової залози та бронхіту! Я не знаю скільки років хворіє він аденомою, але впевнена, що більше 20, тобто це захворювання давним-давно набуло хронічної форми! Хоча і бронхіт уже задавнений! Постійно лікували традиційною медициною, але особливих результатів не досягли, легше ставало тільки на період застосування! Але ж постійно вживати хімію теж не метод! От і вирішив дядько спробувати Сибірський бальзам, про котрий дізнався з газети! Застосувавши декілька курсів, зрозумів, що йому кращає! Радісно ділився результатами, сказав, що тепер йому значно легше дихати, почався процес очищення легень (відхаркування)! Менше нагадує про себе і аденома! Скоротилась частота сечовипорожнення, зникли болісні відчуття при цьому! Та й загальний стан значно покращився, це помітила і я особисто! Тому продовжую купувати для Василя Антоновича вашу продукцію, з гордістю ділюсь його результатами. І бажаю йому довгих років життя!
Довшина Алла Миколаївна
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
Тільки з віком починаєш розуміти, що таке здоров`я і по-справжньому його цінувати! Не буду нічого вигадувати, розповім усе, як воно було і як є! З моменту, коли я почала вживати Сибірський бальзам минув місяць! Зараз я почуваю себе добре! Але після застосованої внутрішньо першої баночки бальзаму - я була не рада, що живу! 2 ночі не могла спати, боліла кожна кістка, кожен суглоб! Була ломота в тілі, кидало то в жар, то в холод! Поворухнутись не могла! Вранці - піднятись! Не говорю вже про те, щоб на вулицю вийти! Але я продовжила вживати бальзам, бо зрозуміла, що це він так діє на мій організм! Розпочалась чистка суглобів, опорно-рухового апарату від сольових відкладень! Потім помітила, що з кожним тижнем мені все легше рухалось! І ось тепер я можу своїми силами зходити з 5 поверху донизу! Болісні відчуття в минулому, набряклість з ніг майже зійшла! А на томість, з`явилась легкість і сила! Тому тепер я від усієї душі вдячна вам, підтверджую, що прудукція ваша діє і продовжую її застосовувати!
Девемешко Віра Володимирівна
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
У нас у старых людей болезней не счесть, у нас их целый букет, у каждого своё. Меня уже очень давно беспокоит желудок ,эти постоянные тянущие, колющие боли, которые не дают жить нормально и что либо делать. Таблетки перепробовала разные но они не помогали, а только еще больше калечили организм. От знакомой узнала про вашу продукцию, придя на выставку продажу. Приобрела курс «Сибирского бальзама». Пропив его месяц, уже почувствовала значительные улучшения, на много реже стали беспокоить боли в желудке, так же улучшилась работа кишечника. Теперь пришла что бы купить еще один курс, и уверенна что благодаря бальзаму, улучшения моего организма на этом не остановятся!
Муштаева Елена Константиновна
Симферополь, Республика Крым, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.