НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Прожив долгую жизнь никогда не боялась тяжёлой роботы, из-за которой на пенсии почти перестала ходить. Артрит, артроз, соли в коленях я чувствовала болью от бедра до ступней. Доктора сказали, что ходить больше не буду, а спасти меня сможет только замена коленных суставов. Но ни денег не смелости на это не хватало. Потому, прочитав в газете о ваших продуктах, решила попробовать их действие на себе. На протяжении всего прошлого месяца пила Сибирский Бальзам и растирала колени кремом Эффектум. Сегодня боли в бёдрах и коленях стали на много меньше, исчезла отёчность, радость движения пришла ко мне вновь. Сибирский Бальзам несет в себе здоровье, и я говорю это не понаслышке!
Уколова Мария
Мелитополь, Запорожская область, Украина.
Сорок лет я проработала в банке.Всё рабочее время от начала дня и до его окончания я проводила сидя в кресле.Такая малоподвижная деятельность сказалась на образовании хронического остеохондроза,а затем присоединилась и межрёберная невралгия.Боли были настолько частыми и сильными,что в области рёбер и спины невозможно было дотронуться.Ещё одна проблема не давала мне покоя.При принятии пищи,еда стояла в горле как огромный комок,что мне приносило огромный дискомфорт.Для себя я приобрела у вас Сибирский бальзам и крем Эффектум.Спустя месяц я почувствовала как мне стало намного легче.Боли и жжения в спине и рёберной зоне стихли.Мне стало легче двигаться,исчезло чувство скованности.Пища прекратила застревать в горле.Приём еды теперь доставляет лишь удовольствие,а не только потребность,как раньше.Я очень довольна всем изменениями которые произошли в моём организме,после принятия ваших препаратов.Спасибо.
Ходаковская Любовь Валентиновна
Первомайский, Николаевская область, Украина.
Жалоб на здоровье у меня много.Поясница так сильно болела,как будто её кто то ударил,мучили запоры,беспокоила поджелудочная.Из глаз постоянно ручьями текли слёзы,буквы на которые я смотрела двоились перед глазами.Были размытыми и нечёткими.Сколько я оббивала пороги больниц,просила о помощи различных врачей,всё было как то без результатов.Одни отговорки мол у вас такой возраст,чего вы хотите.Я решила обратиться к вам и мне посоветовали принять Сибирский бальзам,крем Эффектум и бальзам для глаз Фаурин.Я прислушалась к советам и не зря.Боли в пояснице стали едва уловимыми,наладилась работа кишечника и поджелудочной,полностью исчезли запоры.Фаурин помог избавиться от беспричинных слёз,наладил яркость и чёткость изображения.Благодаря вам и вашим препаратам я не только оздоровилась,но приобрела крепость и бодрость духа.Спасибо.
Ярослава Степановна Допилко
Первомайский, Николаевская область, Украина.
Начались мои проблемы с суставами год назад.Думала по болит и перестанет,ан нет.Не тут то было.С каждым днём приступы боли становились более сильными и едва сносными.От тазобедренного сустава вдоль всей ноги до самой пятки,ощущения были такими,что хоть криком кричи.Другую сторону ноги сводили судороги.Невозможно было ни лечь,ни присесть.Ночью когда все мы должны спать,моё состояние ещё больше обострялось.Я лучше бы разгружала уголь,нежели ложилась спать.А вот когда я стала применять комплексное применение крема Эффектум и Сибирского бальзама мне стало настолько легче,что я бы целовала землю,получив такое облегчение.Боль в суставах,судороги стали едва заметными.Я теперь спокойно ложусь спать и наслаждаюсь отдыхом.Спасибо вам огромное за избавление от боли.
Китик Тамара Андреевна
Первомайский, Николаевская область, Украина.
У меня очень серьезные проблемы со здоровьем сердца – гипотония, сильная отдышка, тахикардия. Постоянно беспокоили боли в области груди, небыло сил. И однажды прочитав вашу газету я решила прийти на выставку продажу и приобрела по совету консультанта «Сибирский бальзам». Уже после первого курса приема он мне очень помог. Нормализовалось давление, прошли боли в сердце, наладилась работа ЖКТ, печени и почек (пиелонефрит). За это вам огромное спасибо. А благодаря бальзаму «Фаурин», избежав операции, я избавилась от катаракты, ушел туман и пелена с глаз. Сейчас зрение восстановилось, смотрю телевизор и читаю без очков. Я Вам очень сильно благодарна за полученные мною результаты благодаря вашей чудодейственной продукции
Муромцева Зоя Ивановна
Харьков, Украина.
Народився в концтаборі на при кінці війни , тяжке дитинство не минуло безслідно і все життя нагадувало про себе спалахами різних хвороб. До недавня я мав гіпертонію 2 ступеня з тиском 180/90, закупорка вен та труднощі з пересуванням, проблеми з шлунком. З початком використання Сибірського бальзаму я позбувся багатьох проблем зі здоровям і в першу чергу відбулась нормалізація роботи серцево –судинної системи,тиск 130/80, ходити стало легше, навіть зовні видно ,що вени на ногах посвітлішали, шлунок мене не турбує. Вдячний бальзаму, по перше, за відновлення організму , а по друге, за сили ,енергію та бадьорість ,що дають мені можливість працювати і зараз на посаді головного інженера,нормально мислити та функціонувати не дивлячись на вік. Спасибі.
Мысник Алексей Андреевич
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Я використовувала Сибірський бальзам та краплі Олексин, коли в мене були проблеми по гінекології , виявили кісту яєчників та опущення органів тазу. За три місяці прийому цих препаратів я позбулась своїх діагнозів і аналізи показали ,що я повністю одужала. Бабуся користувалась цими ж препаратами тільки в комплексі з Ефектумом, її турбувала щитовидна залоза, виявили вузли і від важкої праці і віку суглоби пальців рук та ніг повикручувало, вони в неї дуже боліли. Як і я, бабуся швидко відчула результати, швидко припинились болі в суглобах і до нині біль її не турбує, вона також добилась зменшення утворень на залозі. Дуже вдячна вам і вашій продукції за своєчасну допомогу мені та моїм рідним, спасибі !
Середа Наталья Владимировна
Синельниково, Днепропетровская область, Украина.
Вперше прийшла до вас на лекцію ледь переставляючи ноги і спиралась на паличку , ноги розпухали від слабкого серця ,а артрит викликав біль в суглобах. Я не мала права здаватись ,так як на мою долю випало доглядати сина після аварії, який став інвалідом, саме через цю біду на фоні нервового стресу зявились і мої проблеми зі здоровям, тож останньою надією на порятунок стали ваші препарати. Сибірський бальзам та крем Ефектум без перебільшень повернули мене до життя, про паличку забула,вже не ходжу ,а просто бігаю, серце не завдає клопоту, показники тиску та серцевого ритму в нормі, я стала спокійнішою і стійко сприймаю всі випробування долі ,ваша продукція подарувала мені надію і впевненість у власник силах. Дякую долі ,що 2 роки тому звела мене з вами.
Пильковская Светлана Анатолиевна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Моя дружина медпрацівник ,досить ретельно слідкує за моїм здоровям ,контролює мої аналізи та препарати, які я приймаю. Саме вона наполягла на тому ,щоб я почав приймати Сибірський бальзам , його склад викликав у неї довіру і після першого курсу і вона і я сам побачили багато покращень в стані мого здоровя . Основні мої проблеми були професійні,я працював 40 років водієм автобусу,перевіз більше мільйона людей, тому й боліли в мене нестерпно руки ,вночі часто терпли ,ломило суглоби, викручувало пальці ,шлунок, кишечник, непокоїли , погано бачив та й тиск останні роки дуже знизився. Завдяки бальзаму в мене пройшли болі в руках ,став спокійно спати вночі,нормалізувалась моторика кишечника та покращилось травлення , тиск перестав мене турбувати, бо його показник став 110/80,бачити став чіткіше. Дружини не даремно радила мені Сибірський бальзам ,це на 100% мій препарат.
Билан Анатолий Васильевич
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Що таке важка робота шахтаря, знаю не зі слів інших людей, бо біля 20 років свого життя відпрацював у шахті. Зрозуміло, що непроста багаторічна праця вплинула на мій фізичний стан і на старість я отримав цілу купу хвороб, з якими продовжую боротися і зараз. Виразка дванадцятипалої кишки, серцева аритмія, болі в тазостегнових суглобах, це все не повний перелік моїх проблем зі здоров’ям. Сибірський бальзам я приймав більше трьох місяців, і за цей період відчув значне полегшення свого самопочуття. Завдяки препарату у мене загоїлася виразка дванадцятипалої кишки, покращилася робота травлення, зменшилася кількість та сила нападів серцевої аритмії, перестали боліти тазостегнові суглоби і я зміг відновити нормальну ходьбу. Також внаслідок цілющої дії бальзаму, у мене зміцнився нічний сон, покращився загальний стан організму. Дуже вдячний за Сибірський бальзам, який допоміг мені так ефективно відновити своє майже втрачене здоров’я.
Гиба Олександр Миколайович
Сокиряни,, Черновицкая область, Украина.
Сибірським бальзамом я користуюсь менше місяця, але вже за цей період пережила відчутне покращення стану свого фізичного здоров’я. Раніше мене турбувало головокружіння, напади аритмії, що супроводжувалися підвищеним серцебиттям, а серцевий пульс доходив до 130 ударів у хвилину. Здоров’я стало різко погіршуватися біля трьох років тому, а традиційні засоби лікування не давали сталого позитивного ефекту. Сибірський бальзам надав потужного поштовху відновлювальним процесам у моєму організмі, в результаті чого у мене зменшилися напади головокружіння, покращилася робота серця, знизився показник пульсу, майже перестало турбувати серцебиття. І тепер, коли я познайомилася з вашою продукцією, маю надію, що вживаючи її в подальшому, взагалі забуду про всі свої хвороби.
Борецька Ніна Павлівна
Сокиряни,, Черновицкая область, Украина.
З медициною пов’язане все моє життя, оскільки багато років я була медсестрою в місцевій лікарні. Однак коли у мене почалися проблеми зі здоров’ям, одразу звернулася по допомогу до вашої продукції. Приймала Сибірський бальзам, котрий допоміг мені стабілізувати артеріальний тиск, який часом піднімався до 150/110 одиниць. А оскільки я гіпотонік, то навіть невелике підвищення тиску провокує дуже погане самопочуття. Тож, завдяки бальзаму тепер я почуваюся досить добре. Також препарат допоміг мені покращити роботу серця та знизити кількість і силу нападів серцевої аритмії. Своє зорове здоров’я я також підтримую за допомогою очних крапель Фаурін, які позитивно вплинули на мої очі. Я позбулася болів у очних яблуках, які турбували мене останніми місяцями, очі перестали сильно втомлюватися, як це було раніше. Дуже задоволена вашою продукцією, маю надію, що і в майбутньому вона допоможе мені ефективно відновлювати та зберігати своє здоров’я.
Неделко Лукреція Ілівна
Синівці,, Черновицкая область, Украина.
Сибірський бальзам та Літомасло стали моїм спасінням. У мене були проблеми з серцем, яке боліло, виникала задишка, я навіть не мала змоги піднятись на невелику гору, де знаходиться моя дачна ділянка. До того додалися скачки артеріального тиску, погіршився загальний стан здоров’я, я не мала сили на повноцінне і активне життя. Ваші препарати, які я приймала на протязі останніх чотирьох місяців, кардинально змінили ситуацію на краще. Найвідчутнішим ефектом оздоровлення стало припинення болів у серці, зникнення задишки, у мене нормалізувався артеріальний тиск, я стала більш енергійною, активною, сповненою життєвих сил. Тепер можу сама обробляти свій город, радію життю та з вдячністю згадую вас та вашу чудову ефективну продукцію.
Песленко Евеліна Іванівна
Івано-Франківськ,, Ивано-Франковская область, Украина.
Старість потрібно зустріти та прожити гідно, хоча хвороби можуть з’являтися одна за однією та позбавляти звичайного способу життя. Дуже великою підтримкою у ці непрості часи, стала для мене ваша продукція, а саме, Сибірський бальзам. Препарат дуже якісно відновив та очистив мій організм, допоміг налагодити роботу печінки, яка після місяця застосування препарату перестала боліти, стабілізувався процес травлення, зник пісок у нирках. Покращилася робота серця, яке раніше часто боліло, а зараз я таких проблем не маю. І на останок, препарат відновив роботу сечостатевої системи, зникло запалення, до туалету я став вставати один чи два рази за ніч, тоді як до прийому бальзаму це відбувалось значно частіше. Завдяки Сибірському бальзаму я став почуватися значно краще, енергійніше, здоровіше. Дякую щиро за вашу цілющу продукцію!
Ковальчук Володимир Петрович
Івано-Франківськ, , Ивано-Франковская область, Украина.
Люди, которые страдают гипертонической болезнью, вынуждены , как и я , постоянно и в больших количествах принимать таблетки от высокого давления. Таких медикаментов в настоящее время довольно много, как говориться, на любой вкус и цвет. Определиться с выбором никто не поможет , остается надежна на честность препарата. Я долго ходила в поисках , и остановила свой выбор на применении натуральных - Лито масла и Сибирского бальзама. Так сказать - самые надежные и верные мои помощники. С ними и общее состояние хорошо подкрепилось и иммунитет. Наладила работу сердечно - сосудистая система . Если кровеносное давление раньше было свыше 150 -десяти , то теперь его рабочий показатель – 120 на 80. И совершенно не нужно принимать при этом никаких таблеток. Хорошо функционирует эндокринная система , в частности – щитовидка. Без проблем сгибаются и не болят суставы . Забыла уже дорогу в аптеку и где находиться больница . Пользуюсь , теперь, только Сибирским бальзамом и Лито маслом , которые так чудесно меня поддерживают и дарят надежду в светлое будущее . Спасибо.
Квач Ольга Юхимівна
Київ, Киевская область, Украина.
Нетримання сечі завдавало мені чимало незручностей та заважало вести активний спосіб життя. Ця проблема привела до зниження якості моїх буднів , псувало всілякі плани , адже постійне носіння прокладок, вічний стрес і неприємний запах заважали нормально жити . Чого вже тільки не пробувала - і таблетки пила, і свічі ставила , а результату не було. Зовсім відчаївшись , вирішила спробувати останню надію, в вигляді - Сибірського бальзаму . Тут вже результати говорили самі за себе , та упередили мене саму . За час прийому бальзаму , в досить швидкі строки стала помічати полегшення. Став проходити ріжучий біль внизу живота та в промежині. Можу одівати будь який одяг , без прокладок та допоміжних засобів від протікання. Нема противного запаху. Також, Сибірський бальзам гарно заспокоює нервову систему та дарує гарне самопочуття всьому організму. Завдяки бальзаму , я знову відчула себе здоровою повноцінною жінкою , годі краще й чекати . Спасибі , Всім рекомендую спробувати , а особливо тим - хто стикнувсь з такою проблемою як я , і боїться про це говорити.
Хилько Марія Іванівна
Київ, Киевская область, Украина.
У двадцять - чоловік сильний і молодий, в тридцять – вимогливий і розбірливий, в сорок – все ще може подарувати жінці щастя , а в п’ятдесят – заводить новий роман з “чоловічою” хворобою. На жаль, ці слова статистика невблаганно доводить на особистому прикладі. Вже кілька років боровся з аденомою простати , що гарно діставала і просто заводила в тупик. До всього з роками спостерігалась ішемічна хвороба серця та постійно стрибав тиск . Мучила алергічна астма, отримана після роботи на хімічному заводі. Все і нараз , як говориться . Що робити та до кого звертатись , особливо не сумнівався , адже вже давно чув про сильну дію Сибірського Бальзаму , який і почав приймати. Закінчив п’ять курсів , шостий починаю, дякуючи чому і маю дієвий результат. Значно зменшились ознаки аденоми простати – спостерігаю менші болі внизу живота , скоротились нічні поклики в туалет, безболісно можу сходити по маленькому. Також з Сибірським, гарно та в ритмі працює серце - без ішемії та інших відхилень ; тримає норму артеріальний тиск , не тривожать головні болі. Значні полегшення відчутні на бронхи , відступають приступи астми . Я приємно здивований результатами після прийому Сибірського бальзаму . Чоловіки України думаю мене зрозуміють . Спасибі за результат.
Коломієць Іван Васильович
Київ, Киевская область, Украина.
Моє життя повне вражень та пережитих подій . Все почалось з роботи 35-ти літнього стажу на хлібо – комбінаті , що і здорово підірвало здоровя. Потім важким пережитком , було сильне отруєнння грибами , що ускладнило роботу всіх систем організму. Але впершу чергу постраждали підшлункова залоза , та отримала хронічний панкреатит , холецистит , гастрит та язву дванадцятиперстної кишки . З роками додалася ішемічна хвороба серця та гіпертонія , яка бувало достигала – 180 на 120 .А коліна розхитував ревматоїдний артроз . Набір , як у дряхлого старигана. Проте вже більше як шість років , я користуюсь вашими препаратами . Випробувала для себе - і Літо масло , і Сибірський бальзам , і Камяне масло. З початком прийому Літо масла - налагодилась робота підшлункової залози та менше відчувається панкреатит , зменшився геморой. Гарно підкріпився зір та імунна система. З допомогою Сибірського Бальзаму – стало гарно ритмічно працювати серце , пройшла аритмія . Не лишилось і сліду від гіпертонії , а тиск тримає робочу норму – 140. Краще працюють суглоби , вдалось забути про колінний артроз і артрит. Проходить опухлість та набряки з ніг. А дякуючи Камяному Маслу , я наситила свій організм всіма необхідними вітамінами . Вдалось позбутись від гастриту , налагодилось травлення та повністю зарубцювалась язва кишківника. Гарно почала функціонувати печінка та забувсь холецистит . Відчуваю приток сили та енергії. Спасибі Вам .Я безмежно вдячна за чудодійну силу натуральних препаратів. Чекаю знову в Ніжині з новим приїздом.
Ковальчук Л.Є
Ніжин, Киевская область, Украина.
Більше сорока років я прожила на Луганщині , двадцять чотири роки з яких - пропрацювала на хімічному заводі. І все своє здоров’я полишила саме там. Впершу чергу страждало серце , яке мучило приступами ішемії . Тиск досягав критичної норми 170 на 96. Частенько поболювала печінка. Суглоби рушили солі , страшно боліли коліна та нижня частина стоп, мучили безсонними ночами судоми в ногах та пальцях , і весь цей час тянуло в ікрах. Перед очима утворювались мушки чорного кольору , а лікарі були безсилі . Так самостійно , я приступила до прийому Сибірського Бальзаму . З ним , наче заново на світ родилась. Де тільки і сили беруться ?. Проблема старості стала в минулому. З курсами прийому бальзаму , гарно працює серце та припинились приступи . Серцевий ритм та пульс коливається в межах – 60 , 63. Близьким до робочої норми став артеріальний тиск , теперішні показники тонометра якого – 140 на 70. Слава Богу , почала гарно функціонувати печінка . Більше не мучать по ночам судоми в ногах та болі в колінах. І що немало важливо , після прийому Сибірського бальзаму стали сходити плямки та мушки перед очима , я знову стала гарно та чітко бачити. Медикаменти тепер в сторону, і в них більше не потребуюсь . Сибірський Бальзам – дуже добра річ , вкрай ним задоволена та щаслива за отримані результати .
Корзун Є. А.
Боярка(с. Тарасівка), Киевская область, Украина.
Два года назад я уже не знала куда и бежать,поясница разламывалась на две половины от неимоверной боли,коленки опухли и еле сгибались,в глазах очень часто темнело,беспокоили головокружения,суставы рук постоянно отекали,замучили запоры.Поразмыслив над статьёй о Сибирском бальзаме,я решила,что это именно то,что мне сейчас крайне необходимо.И моё чутьё меня не подвело.Пропив этот препарат боли в пояснице и коленках стали едва уловимыми,ноги приобрели подвижность при ходьбе,перестали тревожить головокружения и потемнение в глазах.Кишечник стал работать как часики,без перебоев.Уменьшились отёчности ив кистях рук.Такое начало меня сильно приободрило,я поняла что даже в мои года не всё потеряно.Решила не останавливать,а продолжить применение бальзама.Огромное вам спасибо.
Гришина Людмила Романовна
Чернигов, Черниговская область, Украина.
Я прошла огромный оздоровительный курс с помощью вашей продукции. Принимала и Сибирский бальзам, и Каменное масло, и Литомасло. И могу констатировать тот факт, что только благодаря этой продукции полностью восстановила работу своей сердечно-сосудистой системы. Избавилась от болей в области сердца. Привела в порядок сердечные ритмы, тем самым забыла от приступах аритмии. Давление мое сейчас в полном порядке, как у молодой, и могу теперь им похвастаться 130/120 /70, 80. Если раньше я не могла обходиться без горсти таблеток – то сейчас я их попросту не принимаю, в этом больше нет нужды. Да что там говорить, и мой опорно-двигательный аппарат сказал спасибо! Разблокировались солевые отложения – исчез хруст в коленных суставах и в области шейноворотниковой зоны. Прошли боли в пояснице. Сил на много больше у меня стало. Бегаю как молодая. Сон укрепился. Даже настроение теперь у меня другое – живу и радуюсь жизни! Огромное спасибо!
Иванова Вера Ивановна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Мой сын перенес инсульт. Затронуло нервную систему и психику. Он начал ходить под себя неосознанно. Кроме того у него совсем перестала держаться моча. Ох и намучилась я с ним. Оставить его одного просто невозможно было. Когда я поняла, что больницы и таблетки уже ничем не помогут, кинулась искать средства народной медицины. Вот уже больше чем полгода мой сын принимает Сибирский бальзам и Каменное масло. Потихоньку по-маленьку его мочеполовая система приходит в порядок а ее функции начинают восстанавливаться. Начала держаться моча, и нет частых позывов. Восстановилась функция кишечника, прошло вздутие живота. Прошли головные и сердечные боли, восстановилось давление. Возможно, что полное восстановление после такого тяжелого инсульта просто не реально, но имея уже эти результаты для нас это просто счастье. Огромное вам спасибо!
Давиденко Мария Ананьевна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Меня уже очень давно мучают головные боли (из-за осколка). После того, как я получил ранение, осколок так и остался у меня в голове. Невыносимые боли, частые скачки давления меня просто замучили. Я перенес две операции, была язва желудка и гастрит. Начались проблемы и с печенью. С возрастом аденома и простатит стали беспокоить , боли в кишечнике, тянул низ живота из-за постоянных запоров, суставы просто выкручивало. Жить с такими болячками было просто не выносимо. После того, как я узнал о Вашей продукции, решил сразу прийти на выставку продажу и прибрел «Сибирский бальзам», который в прямом смысле меня излечил. Уже после 3-х месячного курса я заметил значительные изменения в своем организме и в лучшую сторону. Давление нормализовалось с 200/130 до 160/90, прошли головные боли, прошли боли в желудке, нормализовался стул . Раньше у меня немели руки и отказывали ноги. Теперь же я хожу самостоятельно, боли в суставах теперь не дают о себе знать. Чувствую себя превосходно. Полон сил, энергии. Спасибо вам огромное! Большая благодарность вашей продукции, которая смогла вернуть мне здоровье.
Плугин Иван Данилович
Харьков, Украина.
Многие годы меня сильно беспокоит гипертония.Это меня привело к ужасным головным болям. Дошло до того, что я не могла спать по ночам, я начала пить лекарства горстями, что бы как-то его понизить, но, увы, изо дня в день оно только повышалось и доходило до отметки 200/120. Когда я уже подумала сдаваться, узнала из газеты о «Сибирском бальзаме». Пропив буквально один курс, я почувствовала намного себя лучше. Нормализовался сон и давление сейчас выше 160/80 не поднимается. Прекрасно себя чувствую. Наладилась работа поджелудочной железы, желудка. Благодаря свечам «Апифор №1» избавилась от главного своего беспокойства- цистита. Частые позывы в туалет меня просто выводили из себя, не могла в своей собственной квартире дойти даже до туалета, мочеиспускание сопровождалось режущими болями. Кроме всего у меня запущенный ревматоидный артрит. Я практически не двигалась, так как движения сопровождались ужасными болями. Поэтому я решила воспользоваться кремом «Эффектум». Спустя месяц мои движения стали практически безболезненными, стала чаще ходить и больше гулять на свежем воздухе. Большое спасибо за такие препараты и главное отличные результаты. Буду и дальше поддерживать свое здоровье с помощью вашей продукции! Спасибо за возможность почувствовать себя здоровым и молодым, полным сил и энергии человеком!
Рабинович Элеонора Давидовна
Харьков, Украина.
Багато років я працював на керівних адміністративних посадах, де доводилося нести високу відповідальність та витримувати часті нервові перевантаження. Нажаль я не надавав належної уваги збереженню свого здоров’я тоді, мав шкідливі звички, часто вживав каву, спиртне, курив. Два роки назад, мені довелося пережити інсульт з частковою паралізацією тіла. Відновлення організму було непростим, але в цьому мені допомогла і ваша продукція. Я приймав Сибірський бальзам, який позитивно вплинув на зміцнення загального стану мого здоров’я, покращилися рухливі функції організму, я зміг пересуватися без допомоги палиці. Завдяки дії препарату покращилась робота сечостатевої системи, а кількість нічних підйомів до туалету зменшилася до двох разів за ніч. Дією бальзаму дуже задоволений, буду і надалі користуватися його цілющими властивостями для подальшого зміцнення та відновлення свого організму. Дякую!
Кокоцький Мирослав Мирославович.
Підволочиськ,, Хмельницкая область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.