НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Після перенесеного інсульту страждав від аритмії, була страшенна гіпертонія, шаленно билось серце, важко було дихати, рухатись. Зменшити кількість прийому ліків та повернути втрачене здоров`я мені допоміг Сибірський бальзам. Користуюсь ним з великим задоволенням, адже саме з ним я достатньо відновив свій організм і набрався сил. Тиск знизився та більше не підвищується, я забув, що таке гіпертонія, зникли болі в області серця, відновився серцевий ритм. І мене дуже втішає те, що завдяки Сибірському бальзаму я зміг відмовитись від ліків та врятувати свою печінку. Спасибі за якість!
Аверин Николай Макарович
Полтава, Днепропетровская область, Украина.
Багато років хворію на артроз колінних суглобів. Звісно, що захворювання вже давно набуло хронічної форми, адже довгі роки я в пошуку порятунку і повернення рухливості. Уражений кожен суглоб. Постійно мучили гострі болі, запальні процеси. Іноді не могла рухатись зовсім, скутість і біль навіть не давали можливості мені піднятись, вранці підвестись з ліжка. Сибірський бальзам та крем Еффектум стали моїм порятунком. Втираю Ефектум тричі на день у суглоби, бальзам приймаю внутрішньо - і щаслива. Зникли гострі болісні відчуття. Рідше стали турбувати запальні процеси. Почала відновлюватись рухливість. Я стала навіть присідати, про що раніше навіть думати не могла. Минає скутість. Спасибі вам від усього серця, низький уклін!
Донец Людмила Евгеньевна
Полтава, Днепропетровская область, Украина.
Ревматоїдний артрит дуже тяжкий недуг і саме від нього впродовж останніх років страждала моя мама. Під час запальних процесів виникали гострі нестерпні болі, припухлість, викручувало всі суглоби. Тяжко і боляче їй було взяти в руки навіть чашку. А ще тяжче було мені дивитись на страждання рідної людини. І тільки завдяки Сибірському бальзаму ми знайшли порятунок та зуміли цьому зарадити. Мама вживає його вже третій курс. Результатами дуже задоволені: на сьогодні повність зникла набряклість суглобів, не виникло жодного запального процесу , а гострий і нестерпний біль взагалі позаду. Від нас обох велике вам спасибі!
Лавриненко Юрий Владимирович
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
В 2013 году мой муж перенес инсульт. Стандартная терапия приносила помощь только временно, а Сибирский бальзам оправдал все наши ожидания! После трехмесячного курса приема этого препарата он получил просто великолепный результат. Чувствует себя гораздо лучше. Стал бодрее, давление и сердечные ритмы в норме. Головных болей нет, головокружений нет. Прошла бессонница – стал крепко спать. Даже на лице здоровее выглядит. После болезни у него болели суставы: воспалялись и припухали, подвижность была никудышней. На сегодняшний день боли прошли полностью и подвижность гораздо лучше. Потихоньку начал увеличивать физические нагрузки. Этот препарат дает просто великолепный результат, даже в такой сложной ситуации, где и традиционная медицина не всегда может справиться. Огромное вам спасибо.
Андреева Тамара Аркадьевна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
После применения Сибирского бальзама, я на себе убедилась на сколько это сильный и универсальный препарат. Состав его оказался эффективным при болях в суставах, при заболеваниях органов дыхания. После приема двух курсов этого чудо-снадобья: на боли в ногах, пояснице и коленных суставах я больше не жалуюсь. К ним вернулась былая легкость и подвижность. Чувствую я себя просто великолепно. А еще у меня резко исчез кашель, который не давал покоя долго, и особенно по ночам. О докторах, таблетках и аптеках я просто забыла. Огромное спасибо этому препарату.
Кружкова Катерина Даниловна
Хорол, Полтавская область, Украина.
З 1984 року страждаю артритом. Нещодавно дізналась, що у мене ще й коксартроз та остеохондроз. Словом, абсолютно нікудишній опорно-руховий апарат та суглоби. Деякі захворювання розвивалось непомітно, повільно, а тому я просто не звертала увагу на нечітку симптоматику. Та коли уже рухатись просто не змогла, бо біль заблокував колінні суглоби, плечові, нижні кінцівки та верхні, в спині вогнем почало пекти - виникло питання, що робити, як зарадити становищу і як жити, щоб не скалічіти. Відповідь і порятунок знайшла в Сибірському бальзамі. Почавши застосовувати бальзам я почала безболісно рухатись, швидко підводитись, зникла скутість. Зник гострий запальний процес у суглобах, набряклість зійшла, болів більше немає. Відчуваю легкість в усьому тілі, безболісність і дужість. Настрій з`явився і головне - бажання жити. Я більше не плачу і не повторюю, що все так погано, що я нещасна людина. Продовжую вживати бальзам, насолоджуюсь кожним прожитим днем. Велике спасибі!
Кожух Віра Єфимівна
Ізюм, Харьковская область, Украина.
У мене повний букет захворювань серцево-судинної системи: стенокардія, ішемія, гіпертонія. Я не могла спати, серце стукотіло так, що от-от вистрибне з грудей, була страшенна задуха. Серед ночі прокидалась від нападів аритмії. Кололо в серце, я корчилась від болю і не могла витерпіти такі муки, котрі тривали впродовж декількох останніх років. Все змінилось, коли я почала вживати Сибірський бальзам в комплексі з краплями Олексин. За декілька місяців мою серцево-судинну систему просто не впізнати! Я почуваю себе чудово! Забула про аритмію, біль за грудьми, задуху! Багато проводжу часу на свіжому повітрі, чудово сплю, ніби вдруге народилась. Покращився настрій, я стала життєрадісною. Краще працює опорно-руховий апарат, зникли болісні відчуття та осінній запальний процес. Задоволенв в повному обсязі, спасибі!
Савенкова Катерина Явдокимівна
Первомайськ, Харьковская область, Украина.
Набридло хворіти і жаліти себе, від цього легше не стає. Не треба сидіти склавши руки і чекати доки хвороби звалять з ніг. Для себе обрала два препарати, котрі мені дуже допомагають: крем Еффектум, Сибірський бальзам. За декілька місяців мій організм просто не впізнати. Бальзам відновив роботу шлунку, я позбулась печії і почала нормально харчуватись. Еффектум, добре знеболює і надає можливість повноцінно рухатись, зникла скутість у суглобах, біль та набряки, що спричиняє артрит. Продовжую вживати Сибірський бальзам та розтирати суглоби кремом, адже захворювання збирались протягом всього життя, тому потрібно набратись терпіння і розуміти, що неможливо одужати відразу. Нажаль, так не буває! Але з кожним новим курсом - стає набагато краще і це факт. Спасибі за підтримку мого організму!
Бурлачко Лідія Микитівна
Первомайськ, Харьковская область, Украина.
Последние годы низкое давление стало для меня нормой. Передвигаться могла только по дому, появились боли в мышцах и костях, замучила меня гипотония, анемия конечностей и ко всему прочему еще и псориаз. Я понимала, что дальше так продолжаться не может и начала срочно искать выход из сложившейся ситуации. Перепробовала много средств, но выход нашла только благодаря препарату «Литомасло». После его приема у меня прекратились головокружения, прошли боли в суставах и мышцах, нормализовалось давление, перестали мучить аллергические реакции. После семимесячного приема «Литомасла» удалось избавиться от псориаза, наносив его на пораженные участки тела. Пришлось конечно приложить немалые усилия, но я очень довольна результатом. Выходя на улицу я стала чувствовать себя бодрее и увереннее! Себе помогла и мужа Александра вылечила от стенокардии «Сибирским бальзамом», а также у него наладилась работа мочеполовой системы. Спасибо Вам мои дорогие за такие чудесные результаты!
Даньшина Валентина Борисовна
Харьков, Украина.
Из вашей продукции пользовалась Литомаслом, Сибирским бальзамом, каплями Фаурин, и осталась довольна, всеми препаратами, каждый из которых внес свой вклад в мое оздоровление. Так, после применения Литомасла наладилась работа желудочно-кишечного тракта, а именно, перестал болеть и воспаляться желудок, который долгие годы беспокоил меня из-за хронического гастрита, наладилась работа кишечника, прекратились вздутия. Также я получила значительное облегчение со стороны проблем опорно-двигательного аппарата, где прошла ломота в суставах, улучшилась их подвижность. Когда стала принимать Сибирский бальзам, почувствовала улучшение в работе сердечно-сосудистой системы, в частности, исчезла тупая боль в области сердца. А после курса применения капель Фаурин, прекратилась мучившая меня в последние месяцы слезоточивость. В целом, после оздоровления вашими препаратами, могу оценить свое состояние, как весьма позитивное, ибо я стала более спокойной, уравновешенной, бодрой и здоровой!
Уханова Валентина Владимировна
Сумы, Сумская область, Украина.
Як і багато людей мого віку маю проблеми з шлунком, заробила гастрит ще в молоді роки, працювала керівником дошкільного закладу,відповідальність і серйозність моєї посади супроводжувались стресами і призвели до проблем з серцем та судинами,постійні головні болі не полишали мене багато років. Все змінилось з того часу,як я почала використовувати Сибірський бальзам , минулись болі в шлунку та серці і вже зовсім не могла звикнути до того,що в мене пройшли багаторічні головні болі, я так багато років прожила з ними,що просто не могла повірити ,що вони мене залишили. Я дуже вдячна Сибірському бальзаму за те ,що він змінив моє життя і повернув мені відчуття,коли вранці прокидаєшся і нічого не болить , а ввечері засинаєш не нарікаючи на втому та знесилення.
Клицова Зинаида Спиридоновна
Жолтые Воды, Днепропетровская область, Украина.
Більшість людей прагнуть бути здоровими, на жаль, часто цьому перешкоджають різні захворювання не тільки всього організму , а й різні інфекції статевої чи сечогінної системи. Одним з найпоширеніших захворювань є простатит, від якого страждав вже кілька років поспіль. Від знайомих почув про ваші ефективні свічі Апіфор -2- які якраз боролись саме з такою проблемою, а вже з газети дізнався про Сибірський Бальзам.І прийнявсь до їх комплексного використання. Покращення можна було спостерігати вже на перших днях - відразу знімалось запалення та болі зі сторони сечо- видільної системи, менше вставав ночами. Тиск прийняв робочий показник , та тримається - 120 на 80. Покращення відчувались по всьому організмі. Я став активним, бадьорим і з хорошим настроєм на весь день. Я щасливий , що живу , маю дітей та внуків - і вас рятівників , які змогли поставити мене на ноги.
Владислав Іванович
Київ, Киевская область, Украина.
Пройшов шлях від майстра в цеху до директора підприємства, завжди намагався тримати свої емоції при собі, а коли пішов на пенсію, моя стриманість та часті стреси на роботі вилились в інфаркт ,робили стентування, зявився страшний головний біль через проблеми з судинами головного мозку, лікарі вже не знали,що зі мною робити. Вирішив допомогти собі самостійно почавши використовувати Сибірський бальзам я відразу помітив,що тривалість головних болів значно зменшилась ,як зменшилась і їх періодичність, серце не турбує і такі результати лише після першого курсу препарату,звісно буду продовжувати прийом Сибірського бальзаму і далі.
Попов Валерий Сергеевич
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
У моего сына хронический бронхит, который за годы бесполезного лечения в больнице получил астматический компонент. Сын постоянно кашлял, дыхание без конца сопровождалось хрипами, не редко заканчиваясь одышкой и астматическим приступом. Современная медицина предлагает много лекарств которые кратковременно действуют на симптомы таких заболеваний, а воздействовать непосредственно на саму проблему смог только ваш Сибирский Бальзам. Пропив курс этого продукта сынок сказал, что снова может дышать на полную грудь, у него исчезли хрипы и одышка, улучшилось общее состояние всего организма. Сейчас он намерен принимать ваш бальзам дальше и очень благодарен за такую качественную продукцию!
Капкина Анна Даниловна
Червоноград, Львовская область, Украина.
Чим тільки я не лікувала свою хворобу нічого мені не допомагало,зневірилась повністю і в народній медицині і нетрадиційні методи лікування, лікарі констатували порушення хрящової тканини в колінному суглобі і пропонували операцію. Ногу вже тягала за собою,болі були такі ,що вовком вила, не зігнути не розігнути,місця собі не знаходила. В газеті прочитала рекламу на вашу продукцію і вирішила,що це мій останній шанс,придбала комплекс з Сибірського бальзаму та крему Ефектум використовувала строго по рекомендаціях і сьогодні на лекцію приїхала вже велосипедом. Ще й сама погано усвідомлюю, як так сталося,що біль минув,почала згинатись нога , можу на неї стати і ходити,не дивлячись на мої сумніви бальзам і крем значно покращили мій стан і так допомогли. Продовжую використання препаратів і далі, на досягнутому не зупиняюсь,дякую.
Шаповал Мария Ивановна
Вольногорск, Днепропетровская область, Украина.
У старечому віці астма виникає у зв'язку з віковими змінами. Проте , моя кохана дружина страждає цим недугом , ще з 40- років , починаючи з 1965 року. Причини захворювання так і не змогли визначити , швидше за все спадковий фактор . Приступи в неї були дуже часті , і з кожним днем все сильніші. В доданок до цього , почали пухнути руки ,і стрімко додавались зайві кілограми. Це і змусило мене негайно піти на вашу лекцію презентацію , де я придбав для коханої Сибірський Бальзам, та свічі Апіфор-1 ..- аби заразом позбутися від геморою. І Ви знаєте , результати не заставили себе чекати. З прийомом бальзаму значно скоротились напади кашлю , і проходять більш легко, зменшились болі в горлі та дерючість. Зійшла опухлість рук. Кохана стала більш бадьора , покращились обмінні процеси в організмі. Свічі , в свою чергу , допомогли їй повністю позбутись від геморою . Дружина задоволена , а я вдвічі більше радію. Спасибі сердечно - за Сибірський бальзам та Апіфор - 1 .
Дмитро Єфремович , для дружини Галини Петрівни Грегор
Біла Церква, Киевская область, Украина.
Моей любимой мамочке 86 лет.У неё образовалось две кисты.Одна на почке,а другая на яичнике.Причём на яичнике киста достигла размера 20 см.Она настолько большая,что когда мама принимает пищу,жутко подпирает желудок.Лечащий её врач попросил даже кушать стоя,что бы она могла принимать пищу,но это катастрофически не удобно.В таком возрасте к большому сожалению операцию по удалению этих образований,делать не берутся,боятся,что она её не перенесёт.Для того,что бы облегчить её состояние для мамы мы приобрели Сибирский бальзам и капли Олексин.Через два месяца мамочке стало немного легче.Видимо кисты прекратили свой рост.Принимать пищу ей стало намного комфортнее.Кроме этого прекратил беспокоить давно мучивший шум в ушах.Мы решили и дальше принимать эти препараты,раз они помогают маме.Спасибо за помощь.
Митиль Людмила Викторовна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Благодаря Сибирскому бальзаму я постепенно начала приводить в порядок сосуды головного мозга, избавилась от приступов и мигреневой боли - чему несказанно рада! После применения всего одного курса бальзама мне удалось нормализовать работу сердца, оно словно успокоилось. Прошли боли и жжение в груди, сердечные ритмы в норме. Прошли головокружения, я перестала падать в обмороки. Давление стабилизировалось, а поднималось до 180/100. Мой организм наполняется здоровьем. Даже глаза лучше видеть стали. Огромное вам спасибо за такой великолепный натуральный препарат - бальзам Десятисил Алтайский!
Данильченко Анонина Андреевна
Лозовая , Харьковская область, Украина.
Год назад после переохлаждения я получила воспаление по женской части. Что рассказывать, приятного здесь очень мало. Регулярное посещения санузла, ночью да 10 раз, возникновение болей, резей и других неприятных ощущений при этом, постоянно присутствовали в моей жизни. От ночного недосыпания и плохого сна, соответственно и мое нервное напряжение играло огромную и вредную роль. От таких негативных моментов в моей семье еще й начали возникать ссоры. Я была на грани нервного срыва, пока не нашла Ваши Сибирский бальзам и Каменное масло. Нервишки практически сразу стали на свое место. Я стала менее агрессивная и раздражительная. Давление перестало быть нестабильным и опустилось до 130. Боли, которые мучили меня очень долгие годы, стали постепенно уменьшаться. Постоянные позывы в дамскую комнату также уменьшились до двух раз за ночь. Даже остеохондроз шейного отдела, который постоянно проявлял себя болями в руках, плечах, стал все реже ощущаться и не с такой силою. Боли, конечно же, остались, но не такие ощутимые, внезапные и резкие. Благодарю Вас за такое восстановления моего здоровья!
Ремез Л В
Новая Каховка, Херсонская область, Украина.
Остеохондроз шейного отдела, постоянные боли в суставах, усталость после нескольких десятков метров ходьбы не давали спокойно жить не только мне, а и всем моим родным. Самое плачевное состояние начиналось всегда перед сменой погоды или похолоданием. Боли в спине увеличивались до такой степени, что я завтракала, обедала и ужинала только одними обезболивающими. Я могла часами лежать без сил и бояться повернуться, чтобы не чувствовать этих ужасных ощущений. Сибирский бальзам снова вернул меня к нормальной жизни. Боли, даже при смене погоды, перестали меня тревожить. Ноги теперь не так устают, а суставы практически не болят. Ко мне снова вернулся нормальный здоровый сон и хорошее настроение. Даже уровень моего давления стабилизировался и опустился до 130 на 80, хотя многие годы был 150 на 90. Ох, я такая вам благодарная за свое самочувствие и здоровье, которое активно стало возобновляться.
Гродзицкая Л В
Николаев, Николаевская область, Украина.
В народі її називають хвороба осені , а простіше – гіпертонія , саме вона мені й не давала спокою останні кілька років. Відчувала на собі найменші переміни погоди , доводилось сидіти на дієті – не їсти гіркого та солоного , аби лишній раз не провокувати тиск. До лікарів не одноразово зверталась за допомогою , проте нічого хорошого з того не виходило. Тоді я й приступила до прийому чудесного натурального препарату – до курсу Сибірського Бальзаму. З ним відразу пішла на поправку .Прийшли до норми показники тиску , і тримаються робочих показників вже тривалий час. З новим подихом запрацювало серце. Покращився загальний стан організму. Я просто зажила по новому - стала більш енергійна , в хорошому гуморі . Відчувається прихід здоровя та життєдайної сили до організму. Спасибі Вам за Чудовий Сибірський Бальзам.
Гнатюк Катерина Іванівна
Київ, Киевская область, Украина.
Вже тринадцятий рік, я доглядаю за своїм лежачим чоловіком . Йому посвятила всю себе , не відхожу від ліжка починаючи - з самого ранку і до глибокої ночі ,аж поки не засне. В кінцевому результаті я занедужала : мала сильну перевтому , були нестерпні болі в колінних суглобах – набиралась рідина , яку неодноразово витягували та кололи обезболюючі препарати . Все змінилось лише з прийомом Сибірського Бальзаму. Після пройденого курсу , дякувати господу Богу , я стала спокійно ходити , менше відчуваю болі в колінах та спині. Крім цього , нормалізувався тиск з показників 170 на 90 , до нинішніх –130 на 80. Покращилось травлення та робота печінки , краще стало на серце. Ліки відкинула повністю . Рятуюсь тепер лише з допомогою натуральних препаратів , в тому числі при допомозі Сибірського бальзаму. Спасибі за корисну ціленаправлену допомогу , за подароване терпіння і часточку здоровя.
Ваштак Галина Лаврентіївна
Коцюбинське, Киевская область, Украина.
Старость всегда приносит с собой множество болезней, и я не стала счастливым исключением. Более трёх лет назад врачи поставили меня перед фактом необходимости сложной операции, без которой, как они заявляли, мне осталось жить не более 4 месяцев. Операцию я делать не стала, однако благополучно живу все эти годы, и, на мой взгляд, только благодаря постоянному приёму вашей натуральной продукции, в частности, бальзама Промед и Сибирского бальзама, потрясающий оздоровительный эффект этих препаратов я увидела в улучшении состояния своего здоровья. Ведь у меня прекратились приступы сердечной аритмии, которые беспокоили меня годами, давление нормализовалось до 130/100, а раньше оно поднималось до показателей 180/110, уровень сахара в крови снизился до 7-8 с 14 единиц. Лекарств я не принимаю и чувствую себя хорошо. Поэтому думаю, что своё здоровье я восстановила целебными свойствами вашей продукции, за что и благодарю вас!
Бурдун Лидия Филипповна
Радомышль, Житомирская область, Украина.
По профессии я медсестра, которая проработала в сфере медицины около 50 лет, поэтому о различных возможностях для улучшения здоровья знаю немало. Однако ваша продукция, на мой взгляд, просто не имеет конкуренции в препаратах для оздоровления, поэтому пользуюсь ею как я, так и мой супруг. Дело в том, что после произошедшего со мною несчастного случая с сопутствующим переломом позвоночника, у меня начались сильные боли в хребте и ногах, от которых было очень сложно избавиться. Также в последние годы беспокоила острая боль в сердце. Моим спасением стали ваши препараты Сибирский бальзам и крем Эффектум. Так, натирая болезненные места кремом, я ощутила значительное облегчение, получила возможность нормально двигаться. Сибирский бальзам помог избавиться от болей в сердце и укрепил здоровье в целом. А моему мужу, который уже 46 лет страдает сахарным диабетом, Сибирский бальзам помог снизить уровень сахара в крови с 24 до 14 единиц. Очень довольны результатами и намерены пользоваться и в дальнейшем вашей продукцией. Спасибо!
Остапенко Римма Петровна
Малин, Житомирская область, Украина.
З віком я почав відчувати гострі проблеми з опорно-руховим апаратом. Скутість у рухах, колінних суглобах, котрі блокували сольові відкладення. А в період загострення, це супроводжувалось запальними процесами, набряками та гострими більовими відчуттями. Довго доводилось розходжуватись, чтоб хоч якось рухатись. Доки не почав застосовувати крем Ефектум зовні та вживати Сибірський бальзам внутрішньо. Результати не змусили себе довго чекати. Уже через місяць щоденних втирань крему в суглоби отримав гарний результат. Я більше не відчуваю гострого болю, тепер можу впевнено вставати з ліжка, сідати, рухатись. З`явилась легкість у ногах, я почав менше стомлюватись при ходьбі. А Сибірський бальзам підняв до норми мій артеріальний тиск, адже я все життя страждаю серцево-судинними захворюваннями. Саме завдяки цьому препарату більше не виникає головний біль і зникли запамороки. Щиро дякую за підтримку та допомогу!
Валентин Іванович
Рівне, Ровенская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.