НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Я інвалід війни, за своє життя побачив та пережив багато чого і це залишило відбиток на моєму здоровї. Тиск який доходив до 200/120 ,аденома,яка щоночі піднімала мене 5 разів за ніч до туалету,ішемія, аритмія, і постійний нагляд лікаря, таким був мій стан до того часу поки я не почав використовувати Сибірський бальзам. Перенасичений пігулками організм не піддавався вже впливу хімічних препаратів , і коли лікарю я повідомив ,що став використовувати Сибірський бальзам і він прочитав склад цього продукту, повністю підтримав мій вибір сказав, що мені потрібно відпочити від таблеток і приймати лише натуральні препарати. Завдяки бальзаму в мене почалось відновлення організму зникли болі в серці та при сечовипусканні ,тиск вище 150 не піднімався ,а мій лікар визначив , що бальзам підходить моєму організму ідеально тому і впливає на мене так чудодійно і рекомендує використовувати його і далі.
Соколов Михаил Семенович
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Вже сьогодні мені важко згадати ,що турбувало мене рік тому, по тій причині ,що зараз я зовсім здорова людина ,не можу поскаржитись на свій організм ,хоча раніше він неодноразово мене підводив. Робота полірувальниці в заводському цеху супроводжувалась постійними вібраціями, вдихала пари шкідливих лаків та і фізичні навантаження були надвисокими, тож і довела свій організм до критичної межі. І ось близько року тому я вирішила зробити ,щось гарне для себе ,для свого здоровя ,тому і почала використовувати Сибірський бальзам. Тиск з 220/120 змінився на стабільний 140/60,почала краще бачити ,зір змінився з +3 до0,75, дихати ,ходити, говорити я стала легко і невимушено, а той час коли не знала ,що робити з своїми хворобами я забула і не згадую. Дякую Сибірському бальзаму.
Кравец Надежда Романовна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
В минулому я професійно займалась спортом,а саме легкою атлетикою, мала нагороди та визнання,та як відомо великий спорт з надлюдськими фізичними навантаженнями в старості часто призводить до каліцтва. Ось і я ще до недавна мала три грижі на хребті розміром з голубине яйце, з 27 років тромбофлебіт,часто падала та травмувалась, порвані сухожилля, на старість подагра, на підошвах зявилися нариви,деформувалась стопа , була калікою,пересувалась по квартирі за допомогою милиць, відчуття було такі ,ніби по коліна ноги закуті в кайдани. Завдяки вашій продукції та своїй силі волі я не здалась в полон хвороби і повернулась до нормального життя. Сибірський бальзам та Літомасло дали мені можливість забути про свої болячки ,як про кошмарний сон, за це їм низький уклін.
Левенец Раиса Николаевна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Така неприємна річ, як мікроінсульт, сталася у мене майже рік тому, після чого почав часто і різко стрибати артеріальний тиск, верхня межа котрого доходила до 180/120 одиниць, причому нестерпно боліла голова. Також були проблеми з функціонуванням травної системи, печінка збільшилася в розмірах, мучили сильні запори, турбували болі в нирках, що зрушилися зі свого природного місця із-за важких фізичних навантажень на підсобному господарстві, погіршився зір. Проблеми зі здоров’ям не один раз змушували лежати у лікарні, але довготривалого та постійного ефекту від лікування не було. В дієвому оздоровленні всього організму мені дуже добре допомогла ваша продукція, а саме, Літомасло, бальзам Промедін, Сибірський бальзам, які я не одноразово приймала місячними курсами. Результатом оздоровлення стала нормалізація артеріального тиску, відновлення нормального функціонування шлунково-кишкового тракту, зникнення запорів, печінка стала нормальних розмірів. Я відчула що перестали турбувати нирки, ставши на своє фізіологічне місце, про це мене повідомили лікарі після УЗД. Тепер я стала краще бачити. Вашими препаратами задоволена дуже, дякую за ефективну, якісну продукцію.
Токар Ольга Іванівна
Бровари, Киевская область, Украина.
Все мои проблемы с суставами начались с легкого потрескивания в коленях. Однако в один прекрасный момент, после особенно сильного хруста в коленях, произошло частичное разрушение коленного сустава, после чего встать на ноги я уже не смогла. Через какое-то время, после медикаментозного лечения, у меня получилось передвигаться на костылях. Но значительное улучшение здоровья произошло только после того, как я стала натирать колени кремом Эффектум и принимать Сибирский бальзам. На протяжении месяца применения препаратов прекратились резкие боли, я оставила костыли, и сейчас могу нормально ходить, мало того, даже работать на дачном огороде. Тяжести, конечно, стараюсь не поднимать, но с утра до вечера нахожусь на ногах и в этом мне очень сильно помогла ваша продукция. На ночь натираю коленные суставы, а на следующий день чувствую себя так, будто никаких болезней и в помине нет. Довольна вашими препаратами на все сто процентов.
Янушевская Тамара Константиновна
Киев, Киевская область, Украина.
Моя мама около 60 лет проработала врачом-физиотерапевтом, занималась иглотерапией, всю свою жизнь, делая добро людям, восстанавливая их здоровье. Видимо поэтому её жизненный путь длинный, и в этом году ей исполняется 95 лет! Однако в таком возрасте хорошее здоровье практически невозможно. Вот и у мамы начал прогрессировать варикозное расширение вен, беспокоили приступы аритмии, но больше всего беспокоили трофические язвы, из которых постоянно текла сукровица. Мама очень доверяет вашей продукции и регулярно принимает Сибирский бальзам, а наружно пользовалась Литомаслом. Результат получился впечатляющий. А именно, трофические язвы перестали течь, подсохли и уменьшились в размерах, варикозные вены частично спрятались, аритмия прошла полностью, улучшилось общее состояние здоровья, стал крепче сон, появилась бодрость. Сейчас мама чувствует себя намного лучше и серьезно настроена, праздновать свой сотый день рождения.
Ланцузовский Леонид Александрович
Киев, Киевская область, Украина.
Полжизни посвятила заводу Химволокно, где пришлось трудиться на вредном производстве. До сих пор пожинаю горькие плоды своего непростого труда в виде целого букета различных болезней. Самой большой моей проблемой стала гипертония, которой страдала более 15 последних лет жизни, причем временами артериальное давление поднималось до уровня 200/100 единиц, а пульс достигал 110 ударов в минуту. Также часто беспокоили приступы аритмии, с которой пришлось не один раз лежать в больнице. Ситуация со здоровьем стала кардинально меняться после знакомства с вашей продукцией. Бальзам Промедин а потом Сибирский бальзам, которые я принимала, помогли нормализовать давление, и сейчас оно не поднимается выше 140/80 единиц, а показатель пульса снизился до 80 ударов в минуту. Также полностью прошли приступы сердечной аритмии, и в целом, улучшилось общее самочувствие, появилась бодрость, энергичность. Очень довольна эффективностью ваших препаратов. Спасибо!
Береговая Надежда Юрьевна
Киев, Киевская область, Украина.
До 70 років на своє здоров’я я не жалілася і навіть не знала, що таке артеріальний тиск або підвищений цукор в крові. Але цим літом, у зв’язку з відомими військовими подіями на Сході України, в Донецькій області, де живуть мої діти, я так нервувала, що зі мною стався мікроінсульт. Після цього випадку одна за одною почали з’являтися проблеми зі здоров’ям. Став збільшуватися артеріальний тиск до 180/110, підвищуватися рівень цукру у крові до 8,6 одиниць, виявилися тромби у венах, з’явилися язви на тілі, які погано заживали, опухати та боліти колінні суглоби, було важко пересуватися. Якби не Сибірський бальзам, що підтримав здоров’я у цій скрутній ситуації, я не знаю що було б в подальшому зі мною. Чотиримісячний прийом препарату допоміг позбавитися запалення суглобів, від чого одразу покращилася якість ходьби, трохи знизилися артеріальний тиск та показник цукру в крові, стали швидше заживати язви на тілі. В цілому, дякуючи Сибірському бальзаму, почала краще почуватися взагалі, добре спати та менше нервуватися. Бальзам дав мені цілющу силу для мого організму, і я надалі, буду приймати тільки Сибірський бальзам.
Первак Галина Григорівна
.Київ,, Киевская область, Украина.
Сибірський бальзам одразу сподобався мені і своєю назвою, і своїм складом, і відгуками, які я прочитав у вашій газеті. Чомусь я вирішив, що саме цей препарат зарадить моїй проблемі з розладами у сечостатевій системі організму. Останніми роками почав дуже дошкуляти розвиток простатиту, а нічні позиви до туалету відбувалися як мінімум, чотири рази за ніч. Сон, як самі розумієте, був дуже поганий, від чого у денний час почувався невиспаним та втомленим. На протязі місячного прийому Сибірського бальзаму, як я і чекав, відбулися досить позитивні зрушення у перебігу хвороби. Так, пройшли дискомфортні відчуття, а нічні позиви до туалету зменшились до одного разу за ніч. Почав добре висипатися, почуватися більш бадьорим, активним. Результатом дії препарату дуже задоволений та готовий продовжувати оздоровчі курси і надалі. Дякую за Сибірський бальзам виробників та продавців цього чудового препарату.
Павелко Нестор Григорович
Тернопіль, Тернопольская область, Украина.
Мій дорогий чоловік, в минулому військовий підводник, 4 роки тому, в результаті стресу, отриманому від випадкової сварки з сусідами, дістав спочатку підряд два мікроінсульта а потім повноцінний інсульт з крововиливом у мозок та подальшою гематомою. На жаль, з вини лікарів, він не отримав своєчасної кваліфікованої допомоги і перестав балакати вже через декілька днів після удару, сталося нетримання сечі, від чого доводилося постійно користуватися памперсами. Через деякий час він захворів пневмонією, від якої ледь не помер. Дякуючи що чоловік почав зразу приймати і приймає на даний час Сибірський бальзам та використовував свічки Апіфор №2, ми одразу помітили позитивні зміни у стані його здоров’я. Так, чоловік благополучно видужав від пневмонії, частково відновилася мова, при чому особливо гарно у нього виходить зі мною сваритися, пройшли приступи серцевої аритмії, з’явилися енергія, сили, став більш активним, неначе помолодшав. Особливо важливим результатом вважаю те, що мій чоловік почав самостійно ходити до туалету, і памперси нам більше не знадобилися. Таким чином, ваші препарати посприяли значному відновленню різних функцій організму. Як на мене, це надзвичайний ефект!
Кириченко Любов Наумівна
Пірятин, Полтавская область, Украина.
В свой день рождения моя мамочка перенесла повторный инсульт.Полностью отнялась вся правая сторона.Она стала жаловаться на бесконечные боли в голове и руке, головокружения,отсутствие аппетита.Сил в организме не осталось,мама периодически падала,теряя сознание.Принимая Сибирский бальзам она потихоньку начала поправляться.А спустя несколько месяцев после приёма препарата,вся наша семья не могла нарадоваться глядя на маму.У неё появился аппетит,прекратили беспокоить боли и головокружения,восстановилась двигательная функция в руке и ноге.В добавок у мамы на спине раньше были гнойные ранки,так вот после бальзама полностью очистилась кожа.Она теперь самостоятельно подымается и ходит.Вся семья выражает вам огромную благодарность,за помощь,оказанную нашей маме.
Блудова Ольга Ивановна
Балаклея, Харьковская область, Украина.
После перенесённого инсульта и парализации левой стороны, моя сестричка практически перестала ходить и разговаривать.Я с очень большим трудом понимала её речь,настолько она была невнятной и не чёткой.В начале она принимала Литомасло с Живицей,а затем Сибирский бальзам.Шесть месяцев приёма ваших препаратов поставили сестричку на ноги и вернули к нормальной жизни.Стали двигаться рука и нога,речь полностью восстановилась,наладилась память.Только те люди,которые перенесли подобное,могут с полна оценить радость движения и общения с людьми.Поэтому от неё лично передаю вам огромную благодарность за возвращённое здоровье.
Жорник Вера Дмитриевна
Балаклея, Харьковская область, Украина.
Я по жизни очень метеочувствительный человек. В добавок у меня еще й регулярные спазмы головного мозга. А это головные боли, головокружение с мушками в глазах, шум в ушах, усиливающийся при физической нагрузке, бывает даже тошнота, рвота. Головная боль может ощущаться в любом месте головы. Спровоцировать ее может что угодно: стресс даже перемена погоды. Впоследствии плохого кровообращения у меня, сколько себя помню, постоянно холодные руки, а ноги ужас какие холодные. Почти на все виды таблеток у меня аллергия, поэтому найти лечащее средство очень трудно. Найдя Ваш Сибирский бальзам на натуральной основе могу с уверенностью сказать, что приступов аллергии у меня не было, а помог он мне точно на 100%. Кровообращение сразу же улучшилось, головные боли стали все реже и реже меня посещать. Раньше, как помню, малейший холод или сквозняк и моя почка сразу же начинала ныть и болеть с невероятной силой. А сейчас все просто отлично! О головокружении я стала забывать буквально со второй недели приема. Сейчас уже прошло дней 10 как я закончила прием Сибирского бальзама, а чувствую себя просто отлично. Руки, ноги аж горячие. Я такая Вам благодарная за мое исцеление!
Александрова В А
Винница, Винницкая область, Украина.
Проработал всю жизнь водителем. Когда проводишь целый день за рулем, нагрузка на позвоночник идет очень сильная. Думаю в следствии этого и возникли проблемы со спиной. Недавно у меня обнаружили межпозвоночную грыжу. Постоянно чувствовал боль в пояснице (иногда покалывание и онемение) и в ногах, боль, усугублялась, когда сидел, кашлял или чихал, пытался нагнуться вперед. В Страничке Здоровья прочитал о Сибирском бальзаме, решил, что это то, что мне поможет. Пропил полкурса и уже почувствовал силу Сибирских трав. Боль в спине прошла, могу делать работу по дому, не переживая, что ночью боли в спине спать не дадут. А прилив энергии какой, не хожу, а летаю! Спасибо за продукцию!
Паровик Эдуард Григорьевич
Одесса, Одесская область, Украина.
Недуги часто виникають в нас тоді, коли менш за все до цього готові. Так сталось і зі мною, поки працювала то особливо і не помічала хвороб, а коли вийшла на пенсію і стала вести більш спокійний спосіб життя, хвороби накрили мене з головою. Вибору не було і доводилось пити багато ліків і коли мені порадили спробувати ваш Сибірський Бальзам сумніву в мене не залишилось. Зараз випила його вже 2 курси і в мене помітно покращився слух і зір, перестало боліти і давити серце, зникла задуха, більше не болять коліна. Ці результати просто неймовірні, зважаючи на те, що я повністю перестала пити ліки!
Остриненко Тамара Олександрівна
Світловодськ, Кировоградская область, Украина.
В той день коли в дружини стався інсульт нічого не передбачало біди. Вона просто йшла і впала, після чого її забрала швидка. Довгі і без дієві спроби лікарів не дали майже ніякого результату. Останнім часом вона постійно лежала в ліжку не маючи сили піднятись на ноги. Довгоочікуване покращення прийшло з початком прийому вашого Сибірського Бальзаму. Випити дружина встигла тільки один курс і зараз вона почала сама вставати і ходити по квартирі. Дружина каже, що зараз в неї таке відчуття наче життя повертається до неї, тиск став менше, майже не болить голова, вона перестала пити пігулки від тиску. Дякую вам за те, що повернули мою дружину до життя!
Жижатский Владимир Иванович
Власовка, Полтавская область, Украина.
Не знаю чому і як, можливо якась інфекція, але мій язик був жахливо потрісканий і постійно сухий. Мало того що я мала великий дискомфорт з відчуттями, а ще й постійно дуже пекло в роті. Доходило навіть до того, що я практично нічого не могла їсти із-за гострих болів. В це важко повірити, але я лише 3 дні приймала Сибірський Бальзам і відчула величезне полегшення. Ще через тиждень я вже могла спокійно їсти та пити, не відчуваючи жодного дискомфорту. Радіючи таким позитивним змінам, я вирішила продовжити прийом препарату. Після переохолодження коліна в мене постійно і систематично боліли. Що тут ще можна добавити крім величезного захвату! Болі практично всі пройшли. Тепер лише при різкій зміні температури та погоди вони можуть повторно виникати. А ще я мала великі проблеми з щитовидною залозою – гіпотиреоз. Якщо коротко, то це патологічний стан, що виникає у людини при недостатності гормонів щитоподібної залози. І, як наслідок, швидка втома, загальна слабкість, набряклість, сухість шкіри, підвищена сонливість. Загалом – нічого хорошого, якщо це захворювання є у тебе. На даний час, завдяки Вашому препарату, я відчуваю лише позитивні зміни в усіх областях мого тіла. За що Вам неймовірно вдячна!
Лихач Л А
Луцк, Волынская область, Украина.
Від постійних напружень та нервових переживань рівень мого цукру в крові піднявся до 8 ммоль/л. Це жахлива цифра адже цукрового діабету в мене ніколи не було. В добавок ще й постійні різкі болі в області печінки. Тому ці події привели мене до швидкого пошуку якогось натурального та ефективного препарату. Прочитавши одну газетку, я натрапила на відгуки про Сибірський бальзам і вирішила спробувати його на собі. Результати препарату після двох курсів прийому були просто дивовижними. Мало того, що рівень цукру знизився до 4 в мене ще й наладився шлунково - кишечний тракт. Я практично припинила прийом усіх таблеток, які приймала для зняття болів та тяжкості в шлунку. Навіть болі в області печінки безслідно зникли. Ви знаєте, коли ніякі болі не турбують людину, то і життя стає світлішим та приємнішим. Відчуття, настрій, сон, навіть внутрішній стан з кожним днем стають все кращими. Ці неймовірні зміни в стані дуже і дуже тішать мене та всю мою сім’ю. Ми всією родиною дякуємо Вам за такі надзвичайні препарати!
Семенова Е Л
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Если бы я однажды не прочитала Вашу газету, то скорее всего была бы прикована к кровати, после недавно перенесенного микроинсульта. В результате которого у меня стали ухудшаться слух и зрение, стали беспокоить головные боли, нарушилась координация движений, постоянный зуд в коленях, проблемы с сердцем. С постоянными скачками давления жить уже было невмоготу. Ведь раньше я была гипотоником, давление было низким, а после микроинсульта стало доходить до 150 на 90. И благодаря «Сибирскому бальзаму» и «Таежному доктору» я быстро пришла в себя. Ушли слабость и недомогание, улучшилось зрение и слух, наладилась работа сердца, вернулось в норму давление 130 на 70, прошел зуд в коленях, перестало трусить тело, стала лучше координация движений, не так трясутся руки, могу теперь оставлять свои автографы, перестали мучить невыносимые боли в позвоночнике. После приема Вашей продукции чувствую себя очень хорошо. Большое Вам спасибо и Вашим целебным бальзамам, которые возвращают смысл жизни!
Литвин Наталья Григорьевна
Харьков, Украина.
Через настання клімаксу в мене почався неприємний період в житті ,який супроводжувався безсонням, болем в суглобах та шлунку, загострились всі старі хвороби, швидко почала стомлюватись ,часто кидало в жар та підвищувався тиск. Я змарніла, та ще клімактеричні розлади вплинули на мій настрій ,змінювався настрій ,як погода весною, дратувалась через найменші дрібниці. Я прочитала інформацію про бальзам Промедин та Сибірський бальзам ,та спробувавши їх була приголомшена результатами їх використання, прояви клімаксу стали майже невідчутні, зникли больові синдроми та загострення змінились на повне затишшя . Знову почуваюсь прекрасно, настрій незмінно гарний, та й зовні стала виглядати молодше ,Промедин та Сибірський бальзам повернули мені молодість.
Отроша Раиса Павловна
Коцюбинское, Украина.
Сибірський бальзам та краплі Олексин наші з дружиною помічники та рятівники. Я авіаконструктор ,доводиться працювати в ангарах де холод і мороз, часто хворів простудними хворобами та набрякали і боліли ноги і суглоби. З Сибірським та Олексином я зміцнив себе, перестав простуджуватись та позбавився від проблем з кінцівками, став впевнено стояти на ногах. Дружина використовує ці ж самі препарати періодично вже більше трьох років і з їх допомогою позбулась мастопатії . Ці продукти ми підібрали для себе поступово, спробувавши декілька комбінацій з іншими вашими препаратами та зупинились на цьому поєднанні,звісно це все індивідуально, і вже маємо гарний результат.
Громыко Николай Васильевич
Киев, Украина.
Бронхиальной астмой, которой страдаю уже более 20 лет, заболела, работая архивным работником в Космическом центре г.Дуброво, что в России. Книжная пыль архива, которой я дышала, спровоцировала жестокие приступы удушья, которые продолжались даже после того, как я оставила работу архивариуса. Постоянная нагрузка на организм в виде нехватки кислорода в результате спазмов бронхов, привела к ухудшению общего состояния моего здоровья. Так у меня начались проблемы с сердцем, стали беспокоить приступы аритмии, мучила бессонница, начался разлад пищеварительной системы, отчего происходили регулярные вздутия. Не знаю, что бы и делала дальше, если бы не ваш целительный Сибирский бальзам, принимая который на протяжении месяца, я получила очень хороший оздоровительный результат. Так, у меня облегчилось течение бронхиальной астмы, приступы удушья стали намного реже, пропали приступы аритмии, значительно улучшился сон, наладилась работа пищеварения, отчего вздутия перестали меня беспокоить. Безмерно довольна Сибирским бальзамом, буду и дальше принимать его, закрепляя оздоровительный эффект организма.
Мотуз Лидия Лукинична
Житомир, Житомирская область, Украина.
В наше тяжелое время можно рассчитывать только на себя, что я и делаю, ухаживая за больной женой и сам, ведя немалое подсобное хозяйство, сад, огород, две коровы, мелкая живность. Для того, чтобы нести эту нелегкую ношу, нужны силы и здоровье, которое, к сожалению, в последнее время пошатнулись. Так, у меня разладилась работа желудка, начал страдать изжогой, болями, тяжестью в животе. Также стали беспокоить сердечные колющие боли, обострился простатит, с сопутствующими трехразовыми ночными позывами к мочеиспусканию. А за последний год и не сосчитать, сколько дополнительных седых волос появилось на моей голове, из-за переживаний по поводу непростой ситуации в стране. Сибирский бальзам стал для меня восстановителем здоровья, потому что после приема препарата, прошли боли в области желудка, исчезла изжога, пропала тяжесть в животе. Также перестало колоть сердце, успокоилась нервная система, а ночные позывы в туалет прекратились полностью. Теперь я сплю спокойно всю ночь, меньше нервничаю, и чувствую себя бодро и хорошо. И это все благодаря Сибирскому бальзаму.
Мироненко Иван Терентьевич
Бердичев, Житомирская область, Украина.
Из ваших препаратов принимала Литомасло, бальзам Промедин, Сибирский бальзам. Наибольший оздоровительный эффект на состояние моего здоровья оказал Сибирский бальзам, принимая который, я избавилась от повышенного давления, которым страдала уже более 10 лет. Давление повышалось не очень высоко, по сравнению с другими болеющими гипертонией людьми, его уровень доходил до 160/90 единиц. Но вся беда заключалась в том, что повышение давления провоцировало постоянные носовые кровотечения, по причине которых я постоянно лежала в больнице, в последний раз мне пришлось находиться в стационаре около полугода. Также страдала стенокардией, часто сопровождающейся приступами удушья, проблемами желудочно-кишечного тракта, болями и вздутиями в кишечнике, воспалением и болями в почках. Ваши препараты помогли мне избавиться от всех вышеперечисленных болезней. Когда артериальное давление нормализовалось до 120/70 единиц, прекратились носовые кровотечения, исчезли приступы стенокардии, ушли боль и вздутие в кишечнике, перестали беспокоить боли в почках. Очень и очень довольна вашей продукцией, а особенно Сибирским бальзамом.
Новикова Галина Гавриловна
Новоград Волынский, Житомирская область, Украина.
Проблеми з серцем у мене почалися біля 5 років тому, коли в автомобільній катастрофі трагічно загинули мої діти. Отриманий від трагедії стрес спровокував значне погіршення мого здоров’я. Після цих жахливих подій мене почала турбувати аритмія, стенокардія, що супроводжувалася частими нападами задухи, почалися стрибки артеріального тиску, патологічне збудження нервової системи. Сибірський бальзам стала приймати недавно, майже місяць тому, але вже відчула на собі його цілющу дію. Так, у мене порідшали та зменшили свою силу напади серцевої стенокардії і аритмії, нормалізувався артеріальний тиск, покращився стан нервової системи. Взагалі, стала більш бадьорою, оптимістичною та сповненою всіляких сил. Бальзамом дуже задоволена, бо він досить ефективно підтримав моє здоров’я у такі складні для мене часи. Щиро дякую вашій компанії за гарні відновлюючи і доволі доступні простим пенсіонерам, натуральні оздоровчі препарати.
Тищенко Галина Николаївна
Нетишин, Хмельницкая область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.