НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Дві травми голови в результату аварій, перша автокатастрофа, друга, нещасний випадок, на голову впала брила льоду. Після цих випадків на фоні нервового стресу в мене тиск стрибнув до 250/140, а рівень цукру тримався на позначці 12. Завдяки вашим препаратам ,я змогла знизити свій тиск без таблеток до позначки 190/90, чотири курси Літомасла та Сибірського бальзаму і рівень цукру стабілізувався до 6. На фоні цих покращень відбувалось глобальне очищення організму,з нирок виходило каміння ,розміри камінців викликали в мене просто жах. Я позбулась сильних головних болів від яких потерпала декілька років. Ваша продукція стала для мене просто чудом, якщо мені доведеться вибирати між нею та шматком хліба я однозначно оберу її , ще жодний препарат не допомагав мені так, як Сибірський і Літомасло,низький уклін та величезне дякую.
Любива Наталья Григорьевна
Конотоп, Сумская область, Украина.
В квітні місяці цього року в мене був інсульт. Після якого були жахливі наслідки. Пішло загострення на серце та відбулась паралізація лівої сторони. Найгірше було з лівою рукою – я нею просто не ворушив. Коли робили масажі, то виникали такі гострі болі, що я криком кричав. Також після інсульту серце постійно мліло та кололо. Інколи я навіть втрачав свідомість від поганого кровопостачання. Розпочав прийом Сибірського бальзаму про який дуже багато читав. Уже після першої банки я почав ворушити пальцями лівої руки. Після другої я почав піднімати руку. Зараз я пройшов повний курс лікування і почуваю себе просто прекрасно. Я нормально рухаюсь, нагинаюсь, працюю лівою рукою. Одним словом інсульту як і не було. Самі найкращі ліки після даної недуги це однозначно Сибірський бальзам!
Пономаренко А Й
Вольногорск, Днепропетровская область, Украина.
О заболеваниях мочеполовой системы как-то не принято говорить вслух или же обсуждать в очереди к врачу. Ведь данная сфера считается многими людьми «стыдной», как и мне самой . И даже в этой ситуации я долго опиралась на советы близких друзей , или же пыталась купить препараты в аптеке - будто бы , для своего знакомого. Даже обращалась к знахаркам и экстрасенсам, пытаясь вылечиться на расстоянии, чтобы избежать неприятных процедур. Но в конечном итоге , я нашла решение проблемы в виде натурального Сибирского Бальзама. И никакие экстрасенсы не нужны , бальзам замечательно помогает и показал , самые положительные результаты для моего организма. Самое главное , он удалил мою проблему ночного туалета . До применения бальзама мне приходилось просыпаться по 8 раз за ночь , а после приёма – только 1 -2 . Ушли боли внизу живота и в промежности мочевыводящих путей. Теперь не стыдно к друзьям сходить , и с детьми посидеть. Также Сибирский Бальзам чудесным образом помог привести в норму уровень сахара в крови , и нормализовать артериальное давление. Хорошо улучшилось зрение , появилась четкость и цвет предметов . Стала спокойная нервная система , тихим и здоровым сон . Я очень довольна действием бальзама. Секретничать не буду , а с радостью поделюсь со всеми результатами. Жду нового приезда в Кривой Рог.
Олена Матвіївна
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
Мені 85 років , з яких останні 15 - мене турбував нестримний біль від запалення трійчастого нерва , ноги зовсім не слухали , а кості розбивали артрит , артроз та остеохондроз. Куди б я не зверталася, хто б не брався за лікування - ніхто і нічим мені не допомогли. Не рятували і жодні таблетки та ін’єкції. Останньою надією стало звернення до Вас , та прихід на виставку продаж . На лекції , потрапила до дуже чуйного та ввічливого консультанта. Він запропонував мені натуральний Сибірський Бальзам та крем Ефектум , які я з задоволенням почала приймати. На моє велике здивування цей метод подіяв. Вранці я прокинулась без болю! Протягом тиждня не могла повірити, що дійсно не відчуваю дискомфорту в суглобах . Пройшовши повний курс прийому бальзаму та розтираючись кремом, відходять далеко артрит та остеохондроз. Крем діє , як гарний цільний обезболюючий засіб , дякуючи чому всі свої медикаменти викинуто і в них більше не потребуюсь . З Сибірським гарно працює серце та весь організм в цілому . Є покращення на органи зору та видне підкріплення імунної системи. Спасибі. Хай Бог Вас оберігає та допомагає творити дива . Помагайте людям і надалі !
Мудрык Екатерина Степановна
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
Із-за дуже високого тиску, який іноді доходив до 200/100, наша бабуся постійно погано себе почувала. Дуже швидко втомлювалась та погано спала вночі. Часто навіть вдень вона почувала себе сонною та виснаженою. Тоді для підтримки життєво важливих органів ми взяли Сибірський бальзам. Пройшла вона лише один курс лікування і людину як підмінили. Вона стала більш активною, витривалішою та здоровішою. Перестала жалітися на погане самопочуття, сонливість, втому. Тиск зменшився до 150 на 90. Почала бігати по дому як молодичка. А потім шокувала нас повідомленням, що тромбофлебіт який в неї років 20 був на ногах став потрошки сходити. Раніше в неї вени просто випирали, а зараз їх практично не видно. Це не бальзам, а якесь диво!
Тетюк К М
Пятихатки, Днепропетровская область, Украина.
Долгие годы меня беспокоили проблемы с ЖКТ. У меня признали хронический гастрит, к тому же нашли камни в желчном, не давали покоя боли в поджелудочной. Приходилось быть очень избирательной в пище. Страдала от сильной изжоги. Чтобы избавиться от всего этого я и начала принимать «Сибирский бальзам». Закончив два курса бальзама я очень довольна полученным результатом. Абсолютно избавилась от изжоги. Немного расширила рацион питания, поджелудочная не беспокоит. В добавок к этому еще и давление стабилизировалось, исчезли скачки, из-за которых приходилось пить таблетки. В общем, действительно, бальзам от всех болезней! Спасибо «Сибирскому бальзаму».
Людмила Ивановна
Кременчуг, Запорожская область, Украина.
За свои 60 лет тяжелей жизни у меня накопилось множество болячек. Гипертония второй степени, а это регулярное повышенное давление, которое доходило до 180 на 100. Артроз коленных суставов, а это постоянные боли и проявление хромоты даже при небольших нагрузках. Еще у меня начальная стадия катаракты и с каждым днем зрение только ухудшается. Я уже начала терять веру во все, пока не попробовала Вашу продукцию. Курс Сибирского бальзама помог мне снизить давление которое до сих пор не поднимается выше 130 на 80. Две упаковки крема Эффектум помогли наконец избавиться мне от ужасных коленных болей и хромоты. А глазные капли Фаурин увеличили резкость моего зрения настолько, что теперь я могу видеть телевизор на расстоянии четырех метров. Так что с этих пор моя жизнь и Ваша продукция навеки объединены!
Левченко Л Л
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
«Червоні прапори» при хронічному кашлі змусили мене задуматись над здоровям та звернутись до спеціалістів. Дуже часто задихався . Мучив нав'язливий кашель , з великої кількості мокротиння , при цьому змінювався у кольорі. Згодом від цього пішли ускладнення в вигляді сильної слабкості та запаморочення, блювоти, болі та дискомфорту в грудях і животі ; почав втрачатись слух. Чого вже не пробував , нічого не допомагало. Аж поки в газеті Гривня не прочитав статтю про Сибірський бальзам. Він виявився дуже сильним діючим препаратом з чудовими відгуками , які я зміг перевірити на власному досвіді. І ось, протягом двохмісячного прийому бальзаму , отримав бажані результати. Дійсно пройшов кашель , виводиться мокротиння з легень та легко відхаркується назовні , пройшла деручість та першіння в горлі . Значно зменшилась задишка та пітливість. По трішки відновлюється слух. Також з Сибірським бальзамом нормалізувався кровяний тиск до робочої норми – 150 на 90 – це для мене більше як гарний показник та чудове самопочуття. Дякую дієвості та натуральності бальзаму . Кашель в минулому , якщо поруч Сибірський Бальзам.
Піщев Володимир Павлович
Херсон, Херсонская область, Украина.
В мене дуже сильно крутили ноги, неможливо було ні сидіти, ні лежати, ні стояти. Не допомагали ні масаж, ні численні рухи, які я вимушено виконувала . Це вкрай неприємне явище називають синдромом неспокійних ніг. Дуже важко описати прояви, оскільки це не біль, не судоми, не свербіння, а щось незрозуміле та невловиме. Мучилась з цим роками , при цьому ні спокійного сну , ні цільного дня. Тоді вирішила почати приймати Сибірський Бальзам , оскільки показання до нього точно співпадали з моїми проблемами . Ось , уже третій курс буду проходити. По трішки сходить ломота в тілі , додалось сили та енергії в організмі. Менше крутять суглоби ніг та спини , не відчувається хруст в пальцях . Можу собі дозволити цілу ніч спокійного здорового сну , без тривожних підйомів. Я знову активна – спокійно хожу , сижу , нагинають , при цьому все з задоволенням і не в тяготу. З Сибірським бальзамом заспокоїлась нервова система та пройшли надокучливі головні болі. Відчувається легкість та свіжість в тілі , наче з відпочинку приїхала. Спасибі дії Сибірського Бальзаму.Чекаю вас іще.
Коваль Клавдія Петрівна
Херсон, Херсонская область, Украина.
Мой отец перенес микроинсульт с правосторонней парализацией, после чего начался мучительный восстановительный период. Больше всего, что нас в нем беспокоило, это сильные скачки давления, с которыми мы самостоятельно справиться не могли. Панически боялись рецедива и повторного инсульта. И главное - медикаменты то ему не помогали, давление им не поддавалось. Вот и решили ко всему лечению добавиться Сибирский бальзам, уж очень в него поверили. И результаты здорово порадовали. После курса применения давление опустилось до 100 и главное оно стабилизировалось. Шум в ушах исчез. Работа сердца пришла в норму. И мы вздохнули с облегчением. Но что нас поразило больше всего, это то, что после второго и третьего курса к парализованным руке и ноге стала возвращаться чувствительность и возобновляться подвижность. Да и вообще папа стал как-то крепче, активнее, бодрее, веселее и заметно пошел на поправку. Огромное вам спасибо за чудо -Сибирский бальзам!!
Куцан Татьяна Анатольевна
Пер.Хмельнцкий, Киевская область, Украина.
Природно, що старість приносить з собою багато хвороб, організм втрачає свій ресурс, погіршується якість життя. Тому тут вкрай важливого значення набуває ефективна підтримка та відновлення здоров’я. На щастя, я знайшла своє цілюще джерело, що допомагає мені тримати свій організм у нормі. Цим джерелом стала ваша продукція. Вже біля двох років я користуюся нею. Особливо подобається мені Сибірський бальзам, який справляє потужний оздоровчий ефект всього організму та підвищує імунітет. Завдяки препарату я перестала хворіти різноманітними респіраторними захворюваннями, грипом. У мене нормалізувався артеріальний тиск, я відмовилася від серцевих препаратів, що вживала раніше з причин ішемічної хвороби серця, перестала лікуватися у лікарнях. Зараз, не зважаючи на вік, почуваюся бадьорою та енергійною, сама обробляю земельну ділянку, яку маю, і за все це, завдячую саме вашій цілющій продукції.
Хомич Лідія Василівна
Дубно,, Ровенская область, Украина.
Артеріальний тиск у мене почав підвищуватися років зі двадцять тому назад. Це стало наслідком пережитої мною трагічної втрати рідного сина. Межа, до якої став підніматися тиск сягала 220/130 одиниць. Згодом до проблем зі здоров’ям додався цукровий діабет, із супутнім підвищенням рівня цукру в крові до 11 одиниць. Потім я почав стрімко набирати зайву вагу, і ще два місяці тому, я важив 110 кілограмів. Відзначаючи вплив вашої продукції на моє здоров’я, хотілося б сказати, що її оздоровча дія є просто вражаючою. Коли я почав приймати Сибірський бальзам, далі Літомасло, то дуже скоро помітив, що у мене знизився середній рівень артеріального тиску, який стабілізувався на 145/90 одиницях. Ще одним позитивним ефектом дії препаратів стало зниження рівня цукру у крові до 8 одиниць. Також покращилася робота серцево-судинної системи, зменшилася зайва вага, що зараз складає 106 кілограмів, з’явилась додаткова бадьорість, активність, зникла депресія. Приміть мою щиру вдячність за такі дієві і ефективні препарати.
Венгер Петро Петрович
Стрий, , Львовская область, Украина.
В минулому я довгий час працювала медсестрою у поліклініці, багато чого бачила, та коли у мого чоловіка сталося три інсульти, епілептичний напад, до цього я виявилася морально не готовою. Я переживала, дуже знервувалась, і в результаті отримала інсульт з частковою паралізацією правої сторони. Найгіршим наслідком хвороби, стала втрата мови. Вже три роки пройшло з тих пір, і весь цей час я періодично вживала Сибірський бальзам. Вважаю, що саме завдяки препарату, я змогла майже повністю відновитися після інсульту, до мене повернулася мова, онімілі частини тіла стали чутливими, покращився апетит, зміцнився нічний сон, заспокоїлася нервова система. Дуже задоволена бальзамом, і по можливості буду користуватися ним і в подальшому. Дякую за чудовий препарат.
Бабяк Марія Павлівна
Дрогобич,, Львовская область, Украина.
Раніше я не ходив ,а просто бігав і ніколи б не подумав ,що в мене можуть виникнути проблеми з ногами, в період перебудови довелось покинути роботу з паперами і піти працювати вантажником ,щоб прогодувати родину,саме тоді я і порвав свої ноги. Сибірського бальзаму спочатку випив 2 банки ,потім ,ще 2 і нічого не відчув ,засмутився ,але вирішив не зупинятись, взяв зразу 6, до кінця шостої баночки біль став відступати. За 4 місяцем використання позбувся болю і в кісках і в мязах, саме цей біль був для мене найбільш нестерпним , та дякуючи Сибірському бальзаму він зник. В цілому з бальзамом я позбувся больових синдромів та відчув неймовірний прилив сил та бадьорості, став знову багато ходити ,відчуваю міць у кожній клітині свого організму. Дякую.
Царев Павел Иванович
Киев, Киевская область, Украина.
Перенесла два інсульти ,перший був потужний ,другий слабкий відголосок першого та після нього в мене відібрало праву сторону. Діти забрали мене до себе, я почала потрошку відновлюватись, але з квітня цього року ,відбувся якийсь збій і в мене дуже сильно почали набрякати ноги, зовні вони збільшились вдвоє ,а відчуття були такі, ніби я ходила на деревяних колодках. Ледве дійшла до вас вперше прочитавши оголошення,і ледве встигла ,порадили спробувати Ефектум. Зараз ходжу я набагато краще, набряк з ніг зійшов і я знову відчуваю свої ноги, мені сподобався Ефектум ,ще й своєю здатністю знеболювати , натираю ним поясницю, лікті, коліна , коли прихватить і біль швидко зникає, за рахунок цього спокійно сплю вночі, а ще варто спробувати його через натуральність та безпечну дію,точно не нашкодить. Спасибі за поміч.
Запорожец Нина Даниловна
Бородянка, Киевская область, Украина.
Моя грижа була страшна тим ,що розміщувалась в шийно – грудному відділі і коли натискала на нервові кінцівки в мене віднімались руки, з 2008 року я борюсь зі своєю проблемою, двічі на рік лікувалась в клініці, та результати були не дуже тривалими. Я досі працюю продавцем в магазині і з того часу ,як познайомилась з вашою компанією та препаратами мої справи стали значно кращими, біль пройшов, грижа перестала блокувати мої рухи. Літомасло та Сибірський бальзам використовую почергово, крім них більше не користувалася нічим і коли зробила МРТ в минулому місяці була здивована своїм діагнозом і висновком лікаря грижа моя зникла. Спочатку в мене навіть не було слів від радості ,а зараз я ділюсь своїми результатами з людьми і рекомендую їм вашу продукцію. Спасибі ,що допомогли.
Будник Татьяна Ивановна
Малын, Житомирская область, Украина.
Моя знервованість і дратівливість пов’язані з моєю роботою вчительки, розтрачені нервові клітини, як відомо не відновлюються ,а тягнуть за собою ще багато інших проблем. Так у мене і зявились ерозія шлунку,що викликала сильні болі та спазми, печія зявлялась навіть від запаху їжі, 2 роки тому перенесла інсульт ішемічного характеру, пила постійно таблетки від аритмії, мій кардіолог та гастроентеролог наполягали на стаціонарному лікуванні ,а я відмовилась і почала приймати Сибірський бальзам. З ним я забула про біль і відновила нормальну роботу шлунково кишкового тракту та серцево судинної системи, стала спокійно на все реагувати , позбулась печії та ерозії. Закономірними мої результати стали через мою наполегливість та систематичне використання продукції,всім бажаю гарних результатів.
Градковская Анна Ивановна
Радомышль, Житомирская область, Украина.
Вашу продукцію я купую для своїх дорогих мужчин і дуже задоволена ,що препарати їм допомагають, бачу це на власні очі та чую від них тільки вдячність. Краплі Фаурін та Літомасло купую для свого татуся ,якому 92 роки,він інвалід війни ,і саме ці продукти повернули йому здатність бачити та дали можливість не дивлячись на поважний вік рухатись без болю,забути про зміни тиску та болі в серці, покращили його пам'ять і тримають в тонусі . Крем Ефектум та Сибірський бальзам улюблені препарати чоловіка ,вже давно він в мене потерпав від шпори на п’ятах , ногами ходити не міг, боліли часто кістки та суглоби, він в мене чорнобилець і тоді отримана доза опромінення вдарила по його руховому апарату. Зараз він ходить дуже добре,вже давно не чую нарікань на біль в ногах , кремом натираємо не тільки хворі місця а й зону біля хребта , він каже ,що так ефективність крему збільшується в декілька разів. Спасибі вам за здоровя та порятунок моїх дорогих людей.
Зиневич Татьяна Васильевна
Радомышль, Житомирская область, Украина.
Взимку так , як і більшість літніх людей , я веду малорухливий спосіб життя, тому мій улюблений тренажер – грядки на дачі – завалені снігом. А от з настанням тепла, особливо після Пасхи, у мене нарешті з'являється можливість відвести душу на городі . Проте наступного дня сил в кращому випадку вистачає на те, щоб доповзти до ліжка: спину ломить, суглоби крутить, весняного ентузіазму як не бувало. Щоб все це попередити та бути завжди у тонусі , я проводжу постійну профілактику у прийомі Сибірського Бальзаму та крему Ефектум. З ними не страшні ніякі болі в колінах чи м’язах . Мені навіть вдалось позбутись від артрозу . Кості стали наче нові , без хрусту та ломоти . Бальзам допоміг мені відновитись після операції на колінах. Я перестала пити обезболюючі таблетки . Після прийому Сибірського та Ефектуму , іноді здається , що помолоділа на років десять , і встигну перелопатити та засадити хоч сто гектарів. Тепер тільки щось заболить, відразу біжу за цілющою порцією Сибірського бальзаму та крему Ефектум. Краще профілактика , аніж лікування в стаціонарі . Бажаю Всім гарних результатів.
Павленко Ніна Іванівна
Київ, Киевская область, Украина.
Боліла кілька років шлунком, що в кінцевому результаті закінчилось появою хронічного гастриту. Де тільки не лікувалася : і в лікарні лежала , і настойки різні пила , нікому не раджу - це жахливо. Дуже довго сиділа на дієті - їла одні каші і кефіри , стало тільки гірше, стандартні антибіотики і ліки теж перестали допомагати . Хвороба лише загострювалася, я схудла , був до крайнощів низький гемоглобін. Почала шукати порятунку в інтернеті , знайшла Ваш препарат – Сибірський Бальзам і почала його приймати . Навіть не очікувала такого ефекту - мені стало легше буквально через пару тижнів. Болі та різі в шлунку пройшли, зникло відчуття нудоти та гіркоти в роті . Гастрит лишився в минулому , як страшна казка . До всього з прийомом Сибірського бальзаму мені вдалось повернути рухливість суглобам . Перестало крутити в колінах на погоду , позбулась від шийного та поясничного остеохондрозу , менше відчувається спинна грижа та слухняно працюють руки і ноги , наче кісточки нові поставили. Чудово піднявся гемоглобін крові та став повноцінно працювати весь організм. З очей сходить катаракта . Я стала чітко , яскраво бачити , зійшов туман та плівка перед очима. Я обожнюю Сибірський Бальзам та дякую за його дієвість. Спасибі цьому продукту і компанії.
Довженко Жанна Тимофіївна
Київ, Киевская область, Украина.
Неймовірне перетворення сталось з показниками мого тиску після використання Сибірського бальзаму, з показників 220/110 він в мене стабілізувався до 140/80. Мої проблеми з тиском так само, як і перенесений інфаркт та інсульт це наслідок роботи на залізниці, там поклала я чимало свого здоровя і кістки та суглоби, теж постраждали від великих фізичних навантажень. Завдяки Сибірському бальзаму мені значно стало краще з серцем ,перестало боліти колоти ,припинились напади задухи, я вдячна бальзаму і за покращення роботи опорно – рухового апарату , можу зараз безболісно рухатись , обробляти присадибну ділянку та нормально спати вночі, біль мене більше не турбує. Препаратом задоволена , раджу ним скористатись всім рідним та знайомим, вдячна за допомогу.
Вортинская Орися Леонидовна
Коростень , Житомирская область, Украина.
Дуже турбував мене багато років, атеросклероз судин головного мозку ,чим тільки не лікувала ,де тільки не була та нічого мені не допомагало сильні шуми в голові не припинялись, можливо через професійну діяльність, я працювала вчителем, багато років не могла позбутись цієї проблеми. Почала використовувати Сибірський бальзам і разом з нормалізацією роботи кишечника та печінки, в мене значно зменшились проблеми з головою. Потім наступна моя подяка Фауріну, без читання я не можу жити, і мої катаракти на обох очах просто мене вбивали ,ні з очками ні без них літер я не бачила ,вже плакала від розпачу та безвиході та сталося диво ,за два місяці зір став повертатись і я знову читаю ,окулярами не користуюсь взагалі. Вашим препаратам вдячна ,що вже давно не ходжу по лікарях , а мій організм з ними працює злагоджено та без перебоїв.
Руднева Алла Яковлевна
Коростень, Житомирская область, Украина.
Уже не впервые на лекциях-презентациях, которые проходят в нашем городе, приобретаю «Сибирский Бальзам» для очень родного и близкого мне человека – моей мамы! Раньше она страдала приходьбе задышкой , тахикардия регулярно не давала ей покоя, боли в желудке и изжоги. Приняв 1 курс «Сибирского бальзама», болезни стали понемногу отступать. Я заметила, что сегодня мама бодрее и выносливее! А ведь это так здорово видеть как те, кого ты любишь, становяться счастливыми и здоровыми. Большое Вам Спасибо!
Литвинчук Лидия Михайловна
Николаев, Николаевская область, Украина.
До приема Сибирского бальзама у моей мамы был целый букет неприятностей. У нее болели ноги, сердце, голова. Лет пять-шесть от остеохондроза спина просто горела огнем. Мы ее постоянно растирали и мазали кремами, которые в конечном итоге ничем не помогли. Она постоянно простывала, даже находясь в помещении. Из-за воспалительных процессов регулярно возникал цистит. Иммунная система просто не работала. Она питалась лишь аптечными таблетками, но они видимо только усугубляли ситуацию. Но благодаря Сибирскому бальзаму ее жизнь изменилась. Все боли, воспаления, жжения, прошли буквально за три месяца приема. Давление снизилось с 170 на 100 до 135 на 80. Прошли головные и сердечные боли. Она даже на лице посветлела от благоприятных изменений. Если честно, то более эффективного препарата, чем Сибирский бальзам мы с мамой еще не видели!
Полехина М В
Харьков, Харьковская область, Украина.
Мой муж проработал 40 лет огнеупорщиком,выкладывал доменные печи.За все эти года он вдохнул такое количество каменной пыли,что лёгкие полностью стали чёрного цвета.На рентгеновском снимке не было ни одного просвета.Муж постоянно кашлял и еле переводил дыхание.Но на этом его проблемы не закончились.Образовалась ещё и аденома предстательной железы.В области паха он постоянно ощущал рези и боли,измучили частые мочеиспускания.Можно сказать ,что он чуть ли не всё время проводил в туалете.Положили край его страданиям, приём сначала Литомасла с Живицей,а затем применение бальзама Сибирский.Спустя год супруга стало не узнать.Лёгкие полностью очистились,прекратил беспокоить кашель.Наладилось мочеиспускание.Обследования на УЗИ показали,что аденомы больше нет.Моей и его радости не было предела,что даже в таком возрасте 80 лет,ушли из жизни все проблемы со здоровьем.Спасибо вам огромное.
Цып Людмила Максимовна
Днепродзержинск, Днепропетровская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.