НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
За своє життя перенесла не один мікроінсульт та мікроінфаркт,працювала з радіоактивними елементами , всі внутрішні органи уражені та працюють не на повну потужність , було декілька операцій на жовчному міхурі, потім повністю видалили, кіста в шлунку. Чудово розумію ,що здоровя не повернеш,а коли підходить старість, треба себе підтримувати на певному рівні,щоб не було проблем. Саме тому користуючись Сибірським бальзамом я відчула, що стала почуватись дуже добре і відчуття ці стабільні, все в мене добре, рівні показники і тиску і пульсу, зір тримається на рівні. Я просто ожила,почуваюсь іншою людиною, за ці відчуття я вдячна Сибірському бальзаму.
Мазницина Анна Харитоновна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Після перенесеного інсульту моя донечка перестала ходити, робили їй різні масажі, купляли спеціальне взуття , годинники для нормалізації тиску - та все даремна трата часу та грошей. Крім цього вона ревматик з дитинства , що ще більше загострювало ситуацію. Дякуючи Вам почали приводити по трішки її до норми , так прийняли ми з нею курс Кам'яного масла та Сибірського бальзаму. Перші зміни були видними на загальному стані, стабілізувались тиск та робота серця. Вона стала більш спокійна , покращився сон та апетит. Починають рухатись руки та ноги , проходить оніміння, повертається чутливість до кінцівок. Донечка навіть сама в змозі піднятись та назад лягти до ліжка. Дякую Вам - це просто чудо й велика радість, що трапилась нагода з вами зустрітись . Чекаємо з нетерпінням Вашого наступного приїзду.
Ніна Іванівна ,для доньки Лиходієва Наталія Євгеніївна
Кіровоград, Днепропетровская область, Украина.
Кожна робота по своєму впливає на людину , або в позитивну або в негативну сторону. Так як мій чоловік працював прокурором в міліції, тому й стресових ситуацій було не минути. За життя йому довелось перенести три інсульти , останній з них був два роки тому. Після цього почались проблеми з тиском - то низький , то високий - 200 на 100. Мучили сильні головні болі - мігрень, погано пересувався . Невдовзі придбала для свого коханого два курси Сибірського бальзаму, який і підняв його на ноги. Покращило роботу серце , артеріальний тиск спустивсь до 160 на 90, минули головні болі . Вирівнялась ходьба , не жаліється на болі в спині та колінних суглобах. Почуває себе добре , завжди з гарним настроєм, енергійний та бадьорий. Дякую Вам , сподіваюсь це лише перші гарні результати. Будемо далі продовжувати прийом та чекати на зміни.
. Ніна , чоловік Петро Корнієць
Пирятин, Полтавская область, Украина.
Моя бабуся ,якій 81 рік, проживає зараз зі мною, не дивлячись на її поважний вік вона не обтяжує нас , бо сама себе обслуговує,рухається. Здебільшого я завдячую Сибірському бальзаму і крему Ефектуму ,що моя бабця нормально себе почуває, бо до прийому цих препаратів проблеми в нас були. Серцева задишка, грижа у шлунку, через це постійні дієти, печія, закрепи,болі в кістках і суглобах, майже не ходила, ще часто вона жалілась на колючий біль у серці. Зараз же вона нормально харчується, сама готує їжу, виходить на город, майже перестала пити таблетки і вже давно я не чула,щоб жалілась на біль у серці. Від щирого серця хочу подякувати Сибірському бальзаму ,що підтримує нашу рідненьку у такому гарному стані.
Николенко Оксана Владимировна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Имею звание мастера по велосипедному спорту, сорок лет проработала учителем физкультуры в школе. Физические нагрузки всегда были большие, работа связана с детьми, ответственностью и стрессами. Учитель это вообще очень нервная профессия. Как в шутку говорят, все болезни от нервов, но в каждой шутке есть доля правды. Вот и моё здоровье в последние пять лет стало немного сдавать. Начало беспокоить сердце, была аритмия, сердечная одышка, боли, а с приступами стенокардии даже приходилось попадать в реанимационное отделение больницы. Пройтись быстро я не могла вообще, задыхалась. А недавно, в области кисти правой руки вздулся кровеносный сосуд и сильно болел. Но я не собиралась сдаваться, потому что по жизни привыкла к трудностям, я борец по своей натуре. В моей борьбе за здоровье мне помог Сибирский бальзам, после его применения сердце перестало болеть, прошла аритмия, улучшилось общее самочувствие, появилась бодрость. Сейчас даже могу пробежаться до троллейбуса, если не успеваю, чтобы сесть в него. А вздувшийся кровеносный сосуд уменьшился в размере и перестал болеть. Спасибо Сибирскому бальзаму за, не побоюсь сказать, вторую молодость!
Ликунова Нина Даниловна
Винница, Винницкая область, Украина.
С возрастом у меня обнаружили фибриляцию предсердия. Как результат этого периодически стало побаливать и шалить сердце, еще и давление особенно с 12 до 2 ночи повышалось до дикой отметки 200/120, сразу же начинала болеть голова,колотилось без остановки сердце, беспокоили головокружение. Узнала про Сибирский бальзам, начала принимать. Постепенно состояние моё стабилизировалось и сердце стало реже о себе напоминать. Давление снизилось до 140/80, головокружения прошли. Сразу же появилось желание жить и настроение. И всё это благодаря Сибирскому бальзаму.
Компаниец Тамара Васильевна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Наша бабуся перенесла інсульт, паралізація була не глобальною та все ж в наслідок цього в неї частково відмовила ліва рука, пальці погано розгинались. Інсульт дуже вплинув на нервову систему, вона втратила пам'ять та ясність розуму. Самим страшним виявилось те ,що після інтенсивного лікування тиск привести в норму так і не вдалось і лікарі пророкували наступний інсульт. Ми почали діяти самостійно ,щоб цей процес зупинити почали використовувати Сибірський бальзам і 3 курси цього препарату виявились для бабусі рятівними, тиск поступово нормалізувався зараз 150/80, він не є для неї критичним, покращилась пам'ять, стала краще мислити, в руці відновилась чутливість, загроза інсульту зникла. Ми дуже вдячні Сибірському бальзаму за своєчасну допомогу.
Гарпун Марина Викторовна
Глухов, Сумская область, Украина.
Значно краще почав себе відчувати після прийому Сибірського бальзаму, покращення відчув на внутрішніх органах це і печінка і шлунок і кишечник. В мене були язви на цих органах і ,що таке біль та загострення, я забув вже після 2 курсів використання. Раніше скажено стрибав тиск ,за день міг змінюватися до 10 разів, доходив до 180/100, під час цих коливань я був зовсім виснажений, довгий час я пив ліки, а з Сибірським бальзамом я припинив їх використання , тиск у мене зараз стабільний 140-130/80, покращився сон та я став жвавіший. Такі результати викликали в мене велику повагу та довіру до Сибірського бальзаму.
Конотюк Юрий Михайлович
Кролевец, Сумская область, Украина.
Я перенесла вже 2 інсульти вдома та в лікарні 1 мікроінсульт, через це у мене була заторможена реакція і паралізація, ішемічна хвороба серця, крім цих проблем мені зараз потрібно видаляти нирку,бо через кісту вона в мене не функціонує, але через проблеми з серцем операцію лікарі мені робити відмовляються. Це замкнене коло з якого необхідно було шукати вихід та бажання жити привело мене до вас, обрала серед ряду вашої продукції Сибірський бальзам. Тільки він тримає мене зараз на плаву і допомагає жити, до мене повернулась ясність розуму та рухливість, пройшли болі в серці та нирці. Через те,що відчуваю себе краще в мене зявилась надія на одужання та впевненість у завтрашньому дні. Дякую.
Суббота Мария Самойловна
Ромны, Сумская область, Украина.
Для близької людини і небо готовий прихилити, а особливо, коли мова йде про дружину. У неї остеоартрит. Захворювання розвивалось непомітно, повільно, а тому вона просто не звертала увагу на нечітку симптоматику. Та коли уже рухатись просто не змогла, бо біль заблокував колінні суглоби, плечові - виникло питання, що робити, як зарадити становищу? Відповідь і порятунок знайшли в Сибірському бальзамі та кремі Ефектум. Почавши застосовувати бальзам і щоденно втирати крем у проблемні ділянки, дружина почала безболісно рухатись, швидко підводитись, зникла скутість. Зник гострий запальний процес у суглобах, набряклість зійшла, болів більше немає. У дружини настрій з`явився і бажання жити. Вона більше не плаче і не повторює, що це кінець. Продовжує вживати бальзам, розтирається Ефектумом. Велике спасибі від нас обох!
Неварко Михайло Михайлович
Білгород-Дністровський, Украина.
Запорука мого здоров`я - Сибірський бальзам! Раніше був страшенний шум в голові, дзвеніло так, ніби хтось співав пісень. Була порушена координація рухів, водило то вправо, то вліво. Викручувала колінні суглоби. По вулиці без бандажу на колінах я не міг ходити. В ногах була важкість, при рухах хрустіло, часто виникав запальний процес, ноги набрякали, шкіра навколо суглобів була червоною. Словом - вогнем пекло. Щоночі прокидався від болю, не міг поворухнутись, а на зміну погоди мало не на стіни дерся. Бальзам заспокоїв мої хвороби, повернув силу і здоров`я в організм. Позбавив усіх неприємних симптомів при рухах. Можу впевнено сказати, що тепер у мене в організмі усе в повному порядку. Зник шум в голові, відновилась координація, а суглоби мої просто не впізнати. Почуваюсь молодим та й рухаюсь швидко, багато і молодо! Дякую!
Євдак Михайло Михайлович
Одеса, Одесская область, Украина.
Я родилась и выросла на Дальнем Востоке. Помню, как мой сосед охотник, даже в самую суровую погоду занимался своим ремеслом и никогда ничем не болел. В своей жизни он не принял ни одной таблетки. Сейчас я вспоминаю, как он постоянно пользовался средствами, которые готовил из медвежьего жира и желчи, что и давало ему недюжинное здоровье и силы. Прочитав в газете о составе Сибирского бальзама, куда входит медвежьи жир и желчь, я подумала, что вот она, моя помощь для здоровья. По жизни я обладала хорошим здоровьем, а физическая работа всегда была в удовольствие, хотя и проработала многие годы бухгалтером. Но когда ушел из жизни мой муж, стресс подкосил все мои силы. Стало болеть сердце, я плохо спала ночами, повышалось давление, которое доходило до 180 единиц. После принятого мною курса Сибирского бальзама, хоть и не прошла душевная боль от утраты, но все симптомы недомоганий исчезли без следа. Сейчас я очень хорошо себя чувствую, даже давление свое не измеряю. А все свои таблетки отдала соседке.
Зубакина Мария Денисова
Винница, Винницкая область, Украина.
Коммунистические ценности были мне чужды, и, в свое время, я, не вступая ни в комсомол, ни в партию, своим честным и добросовестным трудом, смог стать из простого механика завода начальником большой Рембазы. Совесть моя была чиста, а здоровье отличным. Но когда разменял девятый десяток лет, стала сильно беспокоить сердечная аритмия, приступы случались буквально по несколько раз в день. Также начало сильно подниматься давление, достигая уровня 220/120, сопровождаясь тошнотой и рвотой. Когда из газеты узнал о ваших препаратах, сразу понравился их натуральный состав и особо впечатлили отзывы, что были там напечатаны, которые, как потом оказалось, вполне правдивы. Тогда я решил попробовать принимать Сибирский бальзам, и получил хороший оздоровительный эффект, при котором снизилось давление до 160/100, ушла тошнота, рвота, а приступы аритмии стали беспокоить очень редко. Также улучшился сон, и, в целом, теперь я чувствую себя достаточно хорошо, а ведь уже месяц, как не принимаю понижающих давление таблеток. Это замечательно, что для таких людей, как я, есть чудесные оздоровительные возможности.
Прима Евгений Васильевич
Ирпень, Киевская область, Украина.
До самої пенсії пропрацював в шахті , так пів свого дорогоцінного життя і провів під землею , дихаючи важкими металами та пилюкою - одне другого краще. В зв’язку з чим почались проблеми з серцево- судинною системою : турбували болі в області серця , був стрибками тиск - часом доходив до 160 - десяти. Ходив сонний цілими днями, відчував слабкість та безсилля на весь організм. Одного разу читавши газету натрапив на статтю про Сибірський Бальзам, мені він дуже сподобавсь по складниках , тому і результати були очевидними. Пройшли головні болі та запаморочення , нормалізувався тиск до показника 130 на 80. Серце працює з новими силами – без перебоїв. Покращився сон та став хорошим апетит. Пройшла сонливість, відчувається прилив сили та енергії до організму. Починаю жити заново , тепер тільки відпочинок та прогулянки з внуками. Спасибі вам за допомогу.
Русов Леонід Іванович
Кіровоград, Днепропетровская область, Украина.
Фізичні навантаження супроводжували чоловіка все життя, і зараз хоч і настав пенсійний вік робота не дає йому спокою, така вдача в нього ,не може всидіти на місці, хоч проблеми зі здоровям давно турбують його і пропонують заспокоїтись. Болячки його поширені серед людей,що важко працюють, радикуліт, артрит , артроз, геморой. Вмовила його спробувати Сибірський бальзам та крем Ефектум і хочу сказати,що на пенсію він вже не збирається, після ваших препаратів у нього пройшла кровотеча та зникли шишки, біль у спині та суглобах пройшли,став бадьоріший та енергійніший. Вдячна за вашу продукцію і я і мій чоловік,справді дуже дієві препарати,що допомогли нам справитися з давніми хворобами . Дякую.
Обдог Ольга Федоровна
Полтава, Полтавская область, Украина.
Гипертония,аритмия,стенокардия,остеохондроз всех отделов позвоночника, изжога, головные боли.Вот этот кошмарный букет заболеваний,который я насобирала за всю свою жизнь.Для того,что бы избавиться от этой непосильной ноши я и пришла к вам на лекцию презентацию.Мне посоветовали Сибирский бальзам.Пропив курс у меня снизилось давление со 170/110 до 130/90,наладился ритм сердца,исчезли головные боли,прекратила беспокоить спина,избавилась от изжоги и одышки при ходьбе.Я очень вам благодарна,что после приёма вашего препарата я прекрасно перенесла лето,копошась на огороде и при этом ни разу не ощутила ни боли ,ни дискомфорта.Спасибо вам огромное.
Юрьева Нина Николаевна
Днепродзержинск, Днепропетровская область, Украина.
Мы с мужем хотим искренне и от всего сердца поблагодарить весь коллектив вашей замечательной компании! Мы вместе пропили весь курс Сибирского Бальзама, и результаты настолько впечатляют, что мы даже перестали принимать какие-либо другие лекарства. У нас с ним аритмия и стенокардия, благодаря вашим препаратам мы вообще не чувствуем этого, хотя, повторюсь, не принимаем никаких лекарств. Еще у моего мужа после приема Сибирского бальзама пропала отдышка и начали в месте з кашлем отходить мокроты. Плюс ко всему перестала болеть голова. Так же, немаловажно то, что муж стал намного легче переносить аллергию, которая у него проявляется в сентябре на продукты пчеловодства . Да и в общем наше общее состояние улучшилось, мы теперь снова полны сил и энергии, еще раз спасибо вам!
Ковалева А Я
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Никогда не могла подумать, что в 85 лет буду чувствовать себя настолько живой и энергичной. А помогли мне в этом Сибирский Бальзам и Промедин. Приняла я всего 8 упаковок Сибирского бальзама и три Промедина, но результаты превзошли все мои ожидания. Прежде всего хотела бы рассказать о том, что раньше у меня были проблемы с сердцем. Боли были просто невыносимые и отдавали в левую лопатку. Но вот после того, как воспользовалась вашей продукцией боли прошли. И не просто стали меньше, а ушли без следа, теперь меня эта проблема не беспокоит вообще. Так же у меня были нарушения координации движения, плохо ходила, постоянно шатало в разные стороны. А вот сейчас я хожу уверено! В буквально смысле слова расцвела и ожила. Общее состояние просто прекрасное, много сил и энергии, всегда хорошее настроение. И за все это я благодарна вам!
Ефремова Р П
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
У меня очень много проблем со здоровьем, в особенности с сердцем. Часто повышался пульс, иногда даже до двухсот. А потом еще начались сердечные приступы. В общем проблем и поводов для тревог хватало. Не знаю даже, что бы я делала, если бы в один прекрасный день не познакомилась с вашей продукцией. Хочу сказать, что курс вашего Промедина и Сибирского бальзама в прямом смысле спасли меня. Сейчас нормализовался пульс, сердце больше не тревожит и о приступах я уже забыла. Соответственно почти нет головных болей, не звенит в ушах. Общее состояние пришло в норму. Я снова полна сил и энергии, и благодарю за это только ваш замечательный коллектив и продукцию!
Гафикина Л Н
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Від імені Ніни Сергіївни Волченкової хочу висловити подяку за її відновлене здоров`я. Основною проблемою в організмі став опорно-руховий апарат, як і у кожної літньої людини. Багато використала розтирок, мазів, ковтала пігулки та дарма - старість бере своє. Стало проблематично рухатись, ноги були важкими і дерев`яними. У колінах хрустіло при кожному кроці, були набряки, гострий біль. Вранці не могла піднятись з ліжка, а вночі заснути. Поворухнутись було тяжко. Про те, щоб вийти на вулицю не йшло і мови. Солі повністю заблокували усі суглоби. Крім цього, замучила гіпотонія, тиск часто знижувався, а обличчя блідло. Легше стало після того, як Ніна Сергіївна почала вживати Сибірський бальзам і розтирати суглоби Ефектумом. Тепер її не впізнати, після декількох місяців наполеглевої боротьби з недугою - вона знову рухається і радіє кожному кроці. Спочатку був сильний запальний процес - період загострення, довелось пройти через нестерпний біль, але воно того варте. Тиск стабілізувався і не знижується. Сон значно покращився, словом, усе тепер впорядку!
Ковальська Людмила Петрівна
Дніпродзержинськ, Днепропетровская область, Украина.
Моя бабуся, Марія Павлівна, просто обожнює Сибірський бальзам. І вже досить тривалий час його вживає, набирається сил. У неї був перелом тазостегнового суглоба. 10 років назад бабуся спіткнулась і упала, дуже довго ходила на милицях. Та і до того, як почала вживати Сибірський бальзам, по дворі без подвійних милиць вона не пересувалась. Щоночі її мучили нестерпні болі, важко було поворухнутись. Тяжко було рухатись, травма постійно нагадувала про себе. Після того, як почала вживати бальзам, їй стало значно легше. Зникли болі у травмованому суглобі, тепер бабуся спить спокійно. Після 3 місяців застосування, вона закинула милиці і тепер пересувається опираючись на ціпок. Говорить, що дискомфорту немає. Що почувається дуже добре і її переповнюють сили. Тепер щоразу просить мене придбати черговий курс бальзаму, бо він дає їй змогу - жити і рухатись! Хоче надолужити згаєний час і кожен день проводить в рухах!
Філіпова Тетяна Костянтинівна
Дніпродзержинськ, Днепропетровская область, Украина.
За свою жизнь я наверное употребила вагон таблеток,помогающих мне справиться с проблемами связанными с поджелудочной железой.Всё это было настолько серьёзно,что врачи поставили меня на учёт.Во время приступов,возникали настолько адские боли,что организм не выдерживал и я полностью отключалась.Приходилось часто вызывать скорую помощь.Приняв по очереди с начала Сибирский бальзам,затем Литомасло с Живицей и бальзам Десятисил Алтайский я к огромному своему восторгу начала чувствовать себя просто прекрасно.Уже целый месяц как я забыла,что такое приступы поджелудочной и приём пачками таблеток.Благодаря этим препаратам снизилось и давление с 200/100 до 130/90.Спасибо за помощь и заботу.
Сукунникова Раиса Михайловна
Запорожье, Украина.
У мене повний набір хвороб серцево-судинної системи: гіпертонія, стенокардія, аритмія, киснева недостатність серцевого м`язу, атеросклероз судин нижніх кінцівок та багато інших. Не знав за що братись, що лікувати першим, адже надокучали абсолютно всі захворювання. Тиск постійно підвищувався до 170, відчував слабкість в організмі, ноги не несли. Часто кололо в серце, не міг спати на лівому боці, вдихати повітря на повні груди. При русі чи праці - виникала зауха і серце дуже билось за грудиною. Інколи й ночами прокидався через порушений серцевий ритм. Кінцівки ніг були холодними, я постійно промерзав. Сибірський бальзам почав вживати нещодавно, але вже зрозумів, що він допомагає. Тиск стабілізувався (140/85) і дуже рідко може підвищитись на незначний показник. Зникли болі за грудьми, я можу спокійно спати і не прокидаюь через напади аритмії, чи задухи. Помітив, що кровообіг відновлюється. Стало легше дихати, рухатись і працювати. Сил додалось чимало. Самопочуття чудове. Продовжую застосовувати бальзам і щиро дякую за допомогу!
Тарасенко Віктор Гаврилович
Ізмаїл, Одесская область, Украина.
Давно розміняв дев`ятий десяток років. Та жити хочеться з кожним десятком однаково. Захворювань дуже багато, уже й не думав, що коли-небудь від них позбавлюсь. Стенокардія не давала мені спокою всю старість. Не міг спати на лівому боці, часто виникали напади гострого поколювання і болю за грудьми, дихати не давало. Підвищувався артеріальний тиск, мене водило з боку в бік. В області печінки, у правому підребер`ї постійно відчував важкість, дискомфорт, біль, була гіркота у ротовій порожнині. Не міг нормально харчуватись, особливо погано ставало, коли їв щось смажене. Все змінилось, коли я почав вживати Сибірський бальзам. За декілька місяців мій організм просто не впізнати. Тиск майже не підвищується, за грудьми більше не болить, я забув про стенокарію. Зникла важкість, поколювання, біль в області печінки і зникла гіркота у роті. Я можу харчуватись так, як душа бажає. Впевнений, що з бальзамом я і 100 десяток розміняю та проживу його здоровим!
Пахроменко Анатолій Степанович
Херсон, Херсонская область, Украина.
Через гіпертонію я не міг твердо стояти на ногах, ноги весь час були мов ватні, підкошувались. Сім років назад я упав і зламав ногу у тазостегновому суглобі. Реабілітація проходила дуже довго. Роками я відчував біль і не міг повноцінно рухатись. Нещодавно у мене знову стався перелом тієї ж ноги, але уже в колінному суглобі. І від тоді таке враження, що на нозі немає живого місця, біль розповсюджувався від кінчиків пальців до тазу. Проблематично було рухатись, сидіти, лежати. Не міг підвестись вранці, після сну. Гіпертонія продовжувала панувати в моєму організмі і уже тиск просто зашкалював (200 і вище). А ще у мене понижений гемоглобін. Сидіти склавши руки більше не міг, тому почав вживати Сибірський бальзам внутрішньо, а зовні розтирав ногу Ефектумом. І так уже 2 курси підряд. За цей період я зумів позбутись болю в місцях переломів і повернув собі активність і радість рухів. Тиск ще не повністю стабілізувався, але уже близько до цього. Нормалізувався гемоглобін. Словом, я на вірному шляху до одужання. Спасибі!
Поталах Валерій Іванович
Цурупінськ, Херсонская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.