НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Я постоянно терпела сильную физическую нагрузку на спину и ноги. И как объяснил лечащий врач- впоследствии роботы у меня износилась хрящевая ткань в суставах. Начиная с 2008 года постоянно принимала химикаты , пока не появилась возможность попробовать Сибирский Бальзам и крем Эффектум. На данный момент закончила применения второго курса. Облегчения конечно значительные. Менее слышны боли в суставах , крем замечательно обезболивает. Я стала хорошо ходить , не испытывая при этом дискомфорта. К Вам на лекцию приехала на велосипеде .Улучшился сон и аппетит. Наладило роботу сердце и нормализовалось давление до рабочего состояния. Стала более спокойная нервная система. Я очень рада и довольна , что попробовала Сибирский бальзам. Спасибо . Ждем Вас снова в гости.
Шаповал Мария Ивановна
Вольногорск, Днепропетровская область, Украина.
Трудно становится жить когда тебя одолевают различные заболевания и вдвойне труднее, когда что-нибудь случается с твоим ребенком. У моей дочки, которой 56 лет, случился микроинсульт, ее всю перекосило, ноги и руки повело, сковало движения так, что она стала с большим трудом передвигаться! Чтобы хоть както помочь, я решила приобрести для нее Сибирский бальзам. И благо, что после его приема, дочке стало значительно лучше, это даже со стороны заметно! Она уже может сама встать с кровати, сама ходит, бодрее себя чувствует. Я очень благодарна вам за такие результаты и надеюсь со временем дочка сможет вернуться к полноценной жизни!
Нина Ивановна Трофимова
Кировоград, Кировоградская область, Украина.
Представьте, будто бы воздух загустел и приобрел плотность, ну скажем киселя. А теперь представьте с каким трудом дается каждый вдох... У меня приступы астмы происходили именно так, мышцы грудной клетки болели неимоверно. Куда я только не обращалась , ездила за границу – и всё без толку. В одной из местных газет прочитала рекламу о Сибирском бальзаме , данные отзывы мне показались более чем убедительными, и я начала курс. Сказать ,что просто помогло –этого будет мало. Более того - мне стало легко дышаться в груди , ничего ни давит и не болит, уходит кашель и жжение в легких. Кроме того Сибирский помог нормализировать артериальное давление с 200 на 100 , до нынешних - 135 на 70 , плюс избавилась от ишемии . Ушли боли в коленных суставах. Укрепилось общее состояние. Что говорить, нужно благодарить . - Спасибо Большое за помощь.
Парамонова Елена Тимофеевна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
У дружини зявився сильний кашель, який не припинявся декілька місяців,псував їй життя та не давав спокійно жити. Лікарі констатували,хронічний бронхіт ,призначили лікування ,яке закінчилось без жодних результатів, потім вступила в дію народна медицина і теж , успіху ми не досягти ,кашель продовжився. Неймовірно та це все ж таки факт, використання 2 курсів Сибірського бальзаму від хвороби не залишило і сліду, кашель ніби вирвали з грудей, відновилось нормальне дихання ,пройшли хрипи та клекотіння , дружина почала нормально спати та вести звичний спосіб життя ,як і до хвороби. Почувається вона зараз гарно, більше не нарікає на здоровя і завдячує Сибірському бальзаму , за те , що так швидко допоміг подолати їй проблеми з диханням. Дякую від себе та від імені моєї половинки.
Марандюк Павел Сергеевич
Каховка, Херсонская область, Украина.
Остеохондроз всего позвоночника замучил на столько, что я была вынуждена бросить работу, уже через год после выходя на пенсию! Болела вся спина – шейный, грудной и поясничный отделы. Боли сковали движения, ни наклониться, ни поднять что-то, ходить ставало все тяжелее. В добавок к этому появилась еще и межпозвонковая грыжа. Прочитав в газете о Сибирском бальзаме, решила попробовать его. Я уже приняла 6 баночек и могу сказать, что это прекрасное средство для всего организма! Боли в спине уменьшаются с каждым днем, движения даются все легче и легче, я снова могу нормально ходить. Чувствую, как организм наполняется силами и здоровьем. Я очень Вам благодарна за такие отличные изменения в моей жизни!
Галина Васильевна Якименко
Кировоград, Кировоградская область, Украина.
Моїй бабусі 55 років, вона тривалий час працювала за кордоном, поїхала до Італії коли я була ще досить маленька, на ній трималась не одна родина і працювала вона там дуже тяжко. Нещасний випадок привів її до лікарні впала з велосипеду порвала сухожилля і вже там у неї виявили міжхребетну грижу. Тут вдома їй зробили операцію і ми, щоб хоч якось допомогти їй відновитись придбали їй декілька курсів Сибірського бальзаму та Ефектуму . Вона використовувала ці два продукти паралельно і досить швидко почала одужувати ,період реабілітації лікарі обіцяли досить довгий,та вона швидко почала сидіти,перестала пити знеболювальні та стала ходити. Ми щасливі ,що в тяжку годину для нашої бабусі ми змогли їй допомогти , а препарати які їй обрали виявились справді дієвими.
Анопа Ольга Виталиевна
Берислав, Херсонская область, Украина.
Не менше чим пігулками лікарі кормили мене обіцянками, що ваші хвороби не такі вже й складні і піддаються лікуванню. Але час минав, ліків доводилось пити ще більше, а бажаний результат так і не наставав. Тому звернулась за допомогою до вас і вже після першого курсу Сибірського Бальзаму в мене наче очі відкрились, чому я раніше не спробувала цей чудовий продукт? Зараз приймаючи бальзам мені вдалось повністю забути про болі в ногах колінах і поясниці, не болить голова, не болить горло, помітно піднявся імунітет, перестала хворіти респіраторними захворюваннями, покращився настрій і загальний стан всього організму. Отримавши такі результати в лікарні більше не піду, краще буду користуватись вашими натуральними, не викликаючи ми побічної дії продуктами!
Коморна Віра Андріївна
Київ, Киевская область, Украина.
Еще с молодости у меня были постоянные запоры. Основная причина заключалась в том, что в то далекое время нас никто не информировал ни о правильном питании, ни о рационе, ни о раздельном питании. Позже, когда я изучила все это, было уже поздно, потому что желудок был подпорчен и проблема жила со мною долгие годы. Какие только таблетки и средства я не принимала, чтобы хоть как-то улучшить свою жизнь. Результат был, но слишком кратковременным и очень дорогим. Когда я прошла курс Сибирского бальзаму, я поняла, что еще не все потеряно. Вскоре робота моего желудка полностью наладилась. Все изначальные проблемы и неудобства полностью оставили меня в покое. На данное время все происходит природно и естественно. А в моего внука на лбу были возрастные прыщи, которые иногда превращались в язвочки. Вы-то знаете, что это такое для молодого человека, который желает любить и быть любимым. И вы знаете, Ваш бальзам справился даже с этой проблемой. Постепенно его ранки стали заживать, а лоб очищаться. Он перестал нервничать и комплексовать по этому поводу. Снова стал приятным, послушным и милым юношей. Я очень благодарна Вам за такой невероятный труд и его результаты!
Петриченко А П
Киев, Киевская область, Украина.
До прийому Кам’яного масла в мене були жахливі болі в поясниці та суглобах. Іноді вони були такої сили, що нічого вже не хотілося. Іноді були схожі як буд то мене кололи голками. Всі походи в лікарню закінчилися практично безрезультатно, так як ніхто не міг вияснити основну причину. Після одного курсу використання масла суглоби й поясниця стали менш мене турбувати. Потихеньку болі стали покидати мене, я стала більш енергійною. Раніше я втомлювалася практично кожних пів годинки, а зараз сил стало набагато більше і я стала більш витривалою. А ще, курс прийому Сибірського бальзаму чудодійно вплинув на мою стенокардію, яка також не давала мені спокійно жити. На даний час серце ніби оновилося і знову почало спокійно і рівномірно битися. З кожним днем я починаю відчувати смак нового життя – життя без болю. Дуже Вам дякую за якість і ефективність Ваших чудодійних ліків!
Пазечко М Д
Украинка, Киевская область, Украина.
Моя аритмія та стенокардія уже довгий час не давали мені спокою. Печіння в грудях та болі в області серця постійно нагадували про себе та не давали мені спокійно жити. Іноді болі розпочиналися ввечері й могли продовжуватися аж до самого ранку. Всі аптечні препарати, які я постійно приймав, біль знімали, але лише тимчасово. Тобто полегшення було, але його тривалість не тішила ні мене ні моїх рідних. Якби мені хтось таке розповів, то я звісно ж що не повірив, але після закінчення першого курсу прийому Сибірського бальзаму, я відчув таке полегшення, що й описати складно. Болі, печіння абсолютно зникли на цілих два тижні. Я зразу ж відмовився від прийому всіх таблеток, які мені прописали в лікарні. Згодом болі почали знову нагадувати про своє існування. Тому я продовжую приймати препарат. Уже пройшло більше трьох тижнів, а їх і немає. В це важко повірити, але переконавшись на собі, я відчуваю як мені знову стало легко дихати. Я можу знову займатися якоюсь роботою, навіть фізичною і мене абсолютно нічого не турбує. Дякую Вам за ці неймовірні результати!
Бузмаков М М
Обухов, Киевская область, Украина.
Гіпократ сказав, що лікує сама природа а лікарі повинні тільки допомагати. От і я зневірившись в лікарях і їх пігулках виріши користуватись вашими засобами, створеними виключно з натуральних, природніх компонентів. Зараз пю Сибірський Бальзам, завдяки якому нічні поклики в туалет з 10-12 зменшились в мене до 2, в мене на кінець зникло безсоння, можу спати спокійно всю ніч, помітно знизився тиск, перестала боліти голова, зник раніше майже постійний шум в вухах. Такі результати мене задовольнили мене повністю, тому буду продовжувати з вами співпрацювати, а до лікарні більше не піду!
Надутий Юрій Андрійович
Дніпродзержинськ, Днепропетровская область, Украина.
Ваш Сибірський бальзам в черговий раз купую для своєї бабусі, яка називає його рятівником! Випила бабуся його вже 2 курси і зараз від того, що була раніше почуває себе на багато краще. Вона перестала скаржитись на болі в колінах, тепер частіше і довше знаходиться на вулиці куди вже не рідко виходить без ціпка, в неї знизився і прийшов до норми тиск про, що свідчить зменшення кількості пігулок на її столі, перестала боліти голова. Зараз її просто не впізнати, постійно посміхається сама готую вечерю і уважно слідкує за вашими приїздами боючист пропустити хоча б один. Дякую вам за це!
Даниленко Петро Андрійович
Карнаухівка, Днепропетровская область, Украина.
“Если баба пьяная, то пускай сидит дома!” –однажды сказал мне водитель автобуса. А баба то была не пьяная, у нее гипертония! Этой бабой была я. К моей радости это в прошлом, а все благодаря Сибирскому бальзаму! Результаты я получила уже после месяца его непрерывного и систематического применения. Давление полностью нормализовалось, прошли головокружения и головные боли. Кроме этого в значительной мере уменьшились проявления бронхиальной астмы, дыхание стало свободным, улутшилось отхаркивание, кашель почти не тревожит. Теперь уже применяю бальзам в качестве профилактики , а также рекомендую и Вам испытать его целительную силу на себе.
Надежда Сергеевна Егачева
Александрия, Кировоградская область, Украина.
Продукцию вашей компании принимаем всей семьей, а с недавних пор подключились еще и соседи! Особенно мы благодарны сибирскому бальзаму, который помогает моему брату справиться с последствиями инсульта. Парализация понемногу проходит, сейчас он уже начал самостоятельно ходить, хотя еще совсем недавно был прикован к кровати! Даже со стороны видно что брат идет на поправку, выглядит бодрее, активнее, у него прибавилось сил. Надеемся при более длительном приеме брату удастся вернуться к полноценной жизни!
Надежда Сергеевна Егачева
Александрия, Кировоградская область, Украина.
В силу своєї хвороби, а це переданий по генам від батька психічний розлад, моя 16 річна донька не може існувати без пригнічуючих недугу медичних препаратів, хіміотерапії. Які дуже сильно і негативно впливають на загальний її стан здоров’я, а особливо на роботу шлунково-кишкового тракту. Так, моя дитина ще півроку назад не могла нормально їсти, бо у неї була порушена робота шлунку, а саме, мучив катаральний гастрит, вона страждала закрепами. Від цих проблем зі здоров’ям донька сильно схудла, знесилилась та важила 26 кілограмів. Дякувати вашій продукції, а особливо Сибірському бальзаму, який просто спас її від неминучого лиха. На протязі піврічного прийому препарату у дитини налагодилася вся робота шлунково-кишкового тракту, зникли болі у шлунку, пройшли закрепи. Донька ожила, стала краще їсти, поправилася та стала важити 43 кілограми. Тепер моя Любочка, сама контролює прийом бальзаму, коли треба приймати а коли робити перерву. Приміть мою щиру вдячність за здоров’я моєї єдиної доньки, та за цілющий Сибірський бальзам.
Кантерук Наталя Адамівна
Луцьк, Волынская область, Украина.
Моя мамочка,которой 78 лет живёт в деревне.Для того,что бы держать дом в полном порядке необходимо не мало усилий и здоровья.А в последнее время она стала жаловаться на отсутствие силы в руках и потери чувствительности в пальцах.Говорила,что берёт чашку,а удержать её не может.У неё стало всё валиться из рук.В добавок на пальце образовалась красная шишка,которая сильно опухла и болела,не давали покоя приступы гипертонии и жуткая изжога.Зимой в таком состоянии мы побоялись оставлять её одну и забрали к себе.Для того,что бы она окрепла мы приобрели ей Сибирский бальзам и крем Эффектум.Через несколько месяцев у мамы полностью сошла шишка,появилась чувствительность и сила в руках,исчезла изжога,снизилось давление со 170 до 140.После применения ваших препаратов она осталась очень довольной своим состоянием здоровья.С удовольствием занимается самостоятельно хозяйством и чувствует себя прекрасно.Спасибо вам.
Цветкова Майа Михайловна
Славутич, Киевская область, Украина.
Після перенесеного два роки назад інфарту, зявився повний букет захворювань серцево-судинної системи: стенокардія, ішемія, гіпертонія. Я не міг спати, серце стукотіло так, що от-от вистрибне з грудей, була страшенна задуха. Серед ночі прокидався від нападів аритмії. Кололо в серці. Та кажуть біда одна не ходить. Перехворів запаленням легенів. Почали збиратись мокроти у легенях – відкачали, але дихати легше не стало. Все змінилось, коли я почав вживати Сибірський бальзам. За декілька місяців мою серцево-судинну систему просто не впізнати! Я почуваю себе чудово! Забув про аритмію, біль за грудьми та задуху! Покращився настрій, я став життєрадісним. Зявився апетит. Навіть легені мої стали дихати по другому. Біль більше не виникає і дихати на багато легше. Краще почав працювати і опорно-руховий аппарат. Задоволений я дуже. Спасибі вам!
Качалин Анатолий Николаевич
Карловка, Полтавская область, Украина.
Ще у молодості мій чоловік служив на флоті, де сталася аварія, його корабель вибухнув, а сам він ледь не загинув. Довгий час лікарі боролися за збереження його життя і таки врятували, але попередили, що не можна сильно застуджуватись, бо травмований організм може не витримати хвороби. Ця, так би мовити, міна уповільненої дії вибухнула на сьомому десятку років, коли у чоловіка почала збиратися рідина у легенях, якої при відсмоктуванні у медичному закладі виявилося півтора літри. Після лікарні він дуже погано почувався, почали опухати ноги, з’явилися гулі на тілі, а без сторонньої допомоги він взагалі не міг вставати, безсило лежачи на ліжку. Лікарі шансів на одуження не давали. Сибірський бальзам для хворого мого чоловіка нас майже змусив придбати мій брат, що дізнався з газети про цілющу дію препарату. Дійсно, приблизно через місяць вживання бальзаму у чоловіка почали спадати набряки ніг, трохи пізніше зникли гулі. Згодом він став спинатися на ноги, ходити і навіть поратись по господарству. Всі навколо просто дивувалися, як швидко він одужує від хвороб та відновлюється. Так, Сибірський бальзам буквально спас мого чоловіка від небуття, а мене від великої скорботи! (На слідуючий раз я принесу фотографії чоловіка, до прийому Сибірського бальзаму, та після, теперішній його вигляд. Можете надрукувати в газеті, хай люди бачать цілющу дію вашої продукції. Дякую.)
Осачук Єлізавета Степанівна
Чернівці, Черновицкая область, Украина.
Остеохондроз та радикуліт - постійна скутість, втома, обмеження в рухах - це існування, а не життя – і з цими симптомами змучилась моя дружина. Постійно щеміло в колінних суглобах - рухатись вона абсолютно не могла. Особливо після фізичних навантажень відчувала себе, ніби трамвай переїхав. Лікарні та аптеки – колишній варіант. Результат був мізерним. Вирішили боротись своїми силами і з допомогою натуральних препаратів. Результати проявились уже після використання двох курсів Сибірського бальзаму. Почала відновлюватись рухливість суглобів і після сну їй тепер легше підводитись, покращилась працездатність, зникли гострі болісні відчуття при рухах, набряклість і важкість. Перестали виникати запальні процеси. Дружина із задоволенням продовжує вживати цей препарат, оздоровлюватись і просто жити. Велика подяка Сибірському бальзаму від нашої родини!
Другадзе Василий Васильевич
Хорол, Полтавская область, Украина.
Что со мной происходило раньше очень сложно описать.Меня постоянно что то изнутри как подкидывало,разрывалось всё тело от невыносимой боли,и голова и сердце,давление зашкаливало до 250.Каждую неделю ко мне приезжала скорая помощь.Врачи собирались со всех отделений,устраивали консилиумы,делали МРТ,но так и не смогли поставить диагноз и найти причину происходящему со мной.Я решила раз уж они бессильны,то обращусь к натуральным препаратам,может он подсобят мне.Пропив два курса Сибирского бальзама,давление снизилось до 160/90,я перестала ощущать боли внутри,стало легче дышать.Благодаря этому препарату я совсем забыла про приступы и за всё лето ни разу не вызывала скорую.Спасибо вам огромное за сильнейшую поддержку и помощь.
Гаскевич Анна Свиридоновна
Боярка, Киевская область, Украина.
После того как мой сходил к стоматологу начались проблемы с сердечной мышцей и желудком,возможно занесли какую то инфекцию,которая сказалась на работе сердца и пищеварительного тракта.Болело всё.Проездив по различным больницам и обратившись к врачам, ему понавыписывали жутко дорогостоящие препараты,которые нам не по карману.Но состояние сына было настолько плачевным,что оттягивать процесс выздоровления было нельзя.Для улучшения состояния здоровья я приобрела ему Сибирский бальзам.И вы знаете хорошо,что есть вы и ваша продукция.Благодаря этому препарату очистилась кровь от инфекции из-за которой и пошли все проблемы.Сейчас он придерживается диеты,но по его словам чувствует, что идёт на поправку.Сердце и желудок уже не так сильно его тревожат.Спасибо вам огромное.
Футуйма Иванна Романовна
Чорткив, Харьковская область, Украина.
В сестри повний набір хвороб серцево-судинної системи: гіпертонія ( не раз ставався гіпертонічний криз), стенокардія, аритмія, атеросклероз судин нижніх кінцівок. Не знала за що братись, що лікувати першим, адже надокучали абсолютно всі захворювання і одночасно. Ночами її водило збоку в бік, рухалась тримаючись за стіни, паморочилось в голові, порушився сон. Тиск постійно підвищувався до 220, відчувала невимовну слабкість в організмі, ноги не несли, лежала мов колода. Без вимірювання тиску не могла прожити й дня, а без пігулок й поготів. Часто кололо в серце, не могла спати на лівому боці, вдихати повітря на повні груди. При русі чи праці - виникала задуха і серце дуже билось за грудиною. Інколи й ночами прокидалась через порушений серцевий ритм. Кінцівки ніг в неї були холодними, кровообіг був повністю порушений. Сибірський бальзам та Літомасло підняли її на ноги. Хоча вона почала вживати його нещодавно, але вже змогла відчути, що він допомагає і тепер просить мене придбати черговий курс. Тиск стабілізувався (140/80) і дуже рідко може підвищитись на незначний показник 150-160. Зникли болі за грудьми, сестра спокійно спать і не прокидається через напади аритмії, чи задухи. Помітила, що кровообіг відновлюється, покращився загальний стан організму, додалось чимало сил. Самопочуття чудове. Дякую від нас обох!
Карасьова Любов Василівна
Кременчук, Полтавская область, Украина.
Сибірський бальзам та краплі Олексин почала застосовувати нещодавно! Тільки три курси пройшла, та уже сама собі сказала, що тільки ці препарати буду вживати з великим задоволенням, ажде вони колосально діють. Для мене не існує більшої проблеми, ніж гіпертонія (160-180/100), ішемія, аритмія, стенокардія, варикозне розширення вен - тромбоз та хворобливість і зношеність опорно-рухового апарату. В суглобах ніг постійно нило, боліло, щеміло, хрустіло, не могла спати, не могла поворухнутись. Ноги судомило, вранці не могла піднятись з ліжка. Були численні набряки, запальний процес. Кожен рух давався досить тяжко і крізь сльози. В венах вогнем пекло, м`язи викручувало, а вени ніби хтось голками штрикав. Сибірський бальзам в комплексі з Олексином я вживала внутрішньо. Уже після першого курсу помітила, що бальзам знімає болісні відчуття, набряки та запальний процес в організмі досить швидко. Уже після другого курсу я жвавіше почала рухатись і відчула легкість у ногах. І тиск трішки знизився. Після третього - вени почали розправлятись, кровообіг покращився, усі неприємні симптоми, котрі були через варикоз і тромбоз - зникли. В ногах легкість, а на серці спокій. Тому не припиняю вживати бальзам та краплі - це моя сила, запорука здоров`я! Дякую дуже!
Лях Тамара Єфимівна
Кременчук, Полтавская область, Украина.
До того, як спробувала Сибірський бальзам - у мене часто були бронхіти, ангіна. Загалом, імунітет був дуже слабким, тому я була постійною гостею нашої лікарні. Кашель тривалий час надокучав, легені ніяк не могли очиститись, горло постійно червоніло, достатньо було тільки трішки промерзнути вноги. В цілому, дуже часто хворіла на вірусні та ГРЗ. Температура, ломота в тілі, упадок сил - стали звичними для мене. Після того, як за допомогою бальзаму я укріпила свій організм - лікарню більше не відвідую та й не хворію. Легені очистились, дихати стало легко, горло більше не запалюється, нежить не виникає. Імунітет окреп однозначно! Дуже дякую за можливість підтримувати свій організм з молодих років!
Марішина Тетяна Анатоліївна
Кременчук, Полтавская область, Украина.
Досить довго не могла нічиго вдіяти проти такого захворювання, як псоріаз! І в лікарнях лежала, і дорогі імпортні препарати застосовувала - усе марно. З кожним роком зона ураження ставала більшою. Уражені були руки, ноги, спина. Нещодавно почала застосовувати Сибірський бальзам. Використала всього 2 повні курси (8 баночок) і уже дуже вдячна за результати. Значно зменшилась зана ураження, шкіра очистилась від бляжок. Тільки незначна шолоховатість лишилась на ліктях. Але це уже не проблема - тільки питання часу! Я майже одужала, радощам просто немає меж. Продовжую вживати бальзам до повного одужання!
Савченко Лариса Анатоліївна
Кременчук, Полтавская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.