НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Завдяки Сибірському бальзаму та бальзаму Апіферум мій чоловік як на світ народився! Звернутися саме до цих натуральних препаратів нас змусили тяжкі хвороби: порушення роботи серцево-судинної системи та підвищений артеріальний тисk, повна зашлакованість організму, венозний застій, страшні содороги. Болі в суглобах та попереку, запалення та скутість у русі. Легше стало, тільки тоді, коли він почав вживати Сибірський бальзам. Буквально за декілька місяців до нього повернулась рухливість, він почав відчувати своє тіло. А в суглобах та попереку зникла скутість, болісні відчуття та запальний процес. Бальзам Апіферум відновив роботу серцево-судинної системи , нормалізувався тиск, перестали турбувати болі у серці. Почалась чистка судин від шлаків, вени на ногах мають значно кращий вигляд. Біль та судороги зникли повність. Відновилася робота усіх внутрішніх органів, додалося йому сили. Він став кріпший і спокійніший. Добре спить – а на ранок відчуває себе сповненим сил та енергії. Спасибі вам за допомогу, любі мої!
Миненко Светлана Николаевна
Запорожье, Днепропетровская область, Украина.
Родом я з Кавказу, де у мене було нелегке дитинство, бо ще у шкільному віці залишилася круглою сиротою. Та дяка Богові, що дав мені відраду, пославши доброго чоловіка, з яким я живу в Україні вже 40 років. Працюю я завідуючою складом, напевно специфіка роботи спонукала що останнім часом у мене виникли серйозні проблеми зі здоров’ям, розпочався остеохондроз, який провокував сильні неврологічні болі у серці, боліла голова, почалися напади задухи, а на лівому боці я зовсім не могла спати. До того ж, я стала страждати на різкі стрибки артеріального тиску, які доходили до межі 150/100 одиниць. Полегшення мого фізичного стану прийшло тільки після того, як я почала застосовувати Сибірський бальзам. На протязі всього лиш місячного курсу прийому препарату у мене зникли болі в області серця, нормалізувався артеріальний тиск, пройшли головні болі, припинилися напади задухи і я нарешті змогла спати на лівому боці. Цим чудовим перетворенням у моєму організмі, я завдячую вашій продукції, а саме Сибірському бальзаму, і зичу вам самим найкращого здоров’я!
Горобчук Тетяна Володимирівна
Коростишів, Житомирская область, Украина.
Моє дитинство прийшлося на тяжкі воєнні роки, а повоєнна юність, життя та навчання у тяжких побутових умовах, спричинили у подальшому, проблеми зі здоров’ям. Тому розладами роботи шлунково-кишкового тракту я страждаю ще замолоду. Особливо мене турбувала печія, яка спричинялася підвищеною кислотністю шлунку. А останніми роками почав сильно підвищуватися артеріальний тиск, який доходив до показника 240/110 одиниць, спровокувавши таке захворювання, як інсульт. Сибірський бальзам я почала приймати біля двох місяців тому. За цей період відбулися разючі зміни у моєму організмі. Так, на протязі прийому препарату, у мене пройшла печія, налагодилася робота травлення, а саме головне, що тепер мій артеріальний тиск не піднімається вище відмітки 160/90. Ще, в результаті застосування бальзаму, покращилося моє загальне самопочуття, додалося життєвої енергії, сили, наснаги. Дуже задоволена препаратом і бажаю підтримувати за його допомогою, своє здоров’я і надалі.
Гнідківська Ганна Іванівна
Радомишль, Житомирская область, Украина.
Цифра 7 для меня стала роковой, так как каждые семь лет моей жизни, этот мир покидает кто-нибудь из моих родных и близких. Не так давно, я потеряла своего сына, и это, конечно же, были очень сильные переживания, которые сказались на работе сердечно-сосудистой системы. У меня стало повышаться артериальное давление, поднимаясь до отметки 140/90, при этом я чувствовала себя ужасно. Блокада сердца, или нарушение импульса по проводящей системе сердца, усугубляла мое состояние. Показатели проводимости опускались до 50 единиц, при норме в 72 единицы. А в последнее время, меня начала мучить бессонница. Когда я стала принимать Сибирский бальзам, сразу ощутила улучшение своего самочувствия. У меня снизился уровень артериального давления, установившись на отметке 120/80 единицах, прошла бессонница, и я получила драгоценную возможность ночного отдыха. А показатели сердечной проводимости повысились до 60 единиц, это является нижним допустимым значением. Также улучшилось общее состояние здоровья, появились новые жизненные силы, энергия. И все это благодаря вашему целительному препарату, Сибирскому бальзаму.
Марукова Светлана Ивановна
Чернигов, Черниговская область, Украина.
На своє здоров’я практично не жалілася до тих пір, коли у моєму житті не сталися трагічні події, при яких я за місяць втратила свого чоловіка та рідного онука. Після цих обставин у мене почав підвищуватися артеріальний тиск, який доходив до 220/100 одиниць, погіршилася робота серця, почалися напади аритмії, виникли проблеми зі шлунково-кишковим трактом, розпочався гастрит, мучили закрепи. З кожним роком, не дивлячись на мої зусилля контролювати та стримувати недуги, вони наступали і ситуація все більше ускладнювалася. Дуже задоволена, що натрапила на інформацію про вашу продукцію, з якої вживала Сибірський бальзам. На протязі двомісячного оздоровчого курсу препаратом, я відчула значне полегшення стану свого здоров’я. Так, у мене знизився рівень артеріального тиску, який тепер тримається у межах 130/80 одиниць, покращилася робота серця, а напади аритмії значно порідшали та стали більш слабкими. Зникли болі у шлунку, налагодилась моторика кишечника. На майбутнє я налаштована дуже оптимістично та маю намір і надалі користуватися цілющою силою вашої продукції.
Недашківська Валентина Опанасівна
Малин, Житомирская область, Украина.
Здравствуйте. Мои «хождения по мукам» начались с того, что у моего мужа случился инсульт. Его парализовало. Все домашние хлопоты легли на меня. Я человек по телосложению хрупкий, но мужа своего ворочала каждый день, когда ухаживала за ним. Всю работу по дому делала, бегала, суетилась. Думаю, что на фоне всего этого, да плюс нервы, открылся у меня геморрой. Да такой. Что передвигалась с трудом. С кровотечениями и страшными болями. Криком кричала. Чем только не лечилась я… И к платному врачу-проктологу записывалась. Пророчили мне операцию. Я уже морально, даже готова была к ней. Но, попалась мне ваша газета, из которой я узнала о «Сибирском бальзаме». Пришла на вашу выставку-продажу и приобрела полный курс. Так после месяца приема у меня полностью прекратились кровотечения. Ушла боль. Это было избавление. Я смогла нормально двигаться. Ходить в туалет. Я не ожидала такого результата, если честно. Для закрепления сейчас вот беру второй курс. Хочу, чтобы геморрой уже не возвратился в мою жизнь. «Сибирский бальзам» - поистине целебный препарат. Я на себе испытала его действие, жалею только. Что раньше о нем не узнала. Спасибо вам – вы делаете нужное дело.
Вера Сергеевна
Днепродзержинск, Днепропетровская область, Украина.
Я родилась в России, но считаю, что не та мать, которая родила, так и не та родина, где родился человек, а настоящая родина та, где человек прожил свою жизнь. Моей родиной, которая дала мне судьбу, семью, работу, считаю Украину, в которой провела лучшие свои годы. Сейчас, на старости лет, я стала нуждаться в существенной поддержке своего здоровья, которое мне оказала именно ваша продукция. Бальзам Промедин, Литомасло, Сибирский бальзам, я принимала по очерёдности по месячному курсу, в результате чего у меня улучшилось общее состояние здоровья, появились новые силы, жизненная энергия. Кроме того, благодаря вашим препаратам, мне удалось нормализовать давление, которое ранее поднималось до показателя 160/100 единиц, сейчас же, оно держится на границе 120/80. Еще улучшилась работа сердечно-сосудистой системы, прошли беспокоящие ранее боли и дискомфорт в области сердца, наладилась работа желудочно-кишечного тракта. Действием вашей продукции очень довольна и благодарна компании за хорошие качественные препараты.
Пивец Алина Ивановна
Киев, Киевская область, Украина.
Я ще не стара жінка, але за останній рік стала себе так погано почувати, і думала, що життя моє добігло кінця. Прийшлося навіть покинути роботу, бо не мала змоги допрацювати до пенсії. Мене почали турбувати болі у спині, загострився остеохондроз, стало важко дихати, болів колінний суглоб, сильно обмежилася моя рухливість, а для повноцінного життя не стало сили. Дяка Богові за те, що вчасно послав мені допомогу у вигляді вашої продукції, користуючись якою, у мене корінним чином змінилася ситуація зі здоров’ям. Приймала Сибірський бальзам, бальзам Тайговий доктор, користувалася кремом Ефектум біля двох місяців. На протязі застосування препаратів у мене пройшли болі у спині, відновилося нормальне дихання, перестало турбувати коліно, покращилися рухливі функції організму. І тепер я можу нагинатися, дістаючи руками підлогу, що роблю у вигляді зарядки 25 разів на день. Також у мене покращилася робота шлунку, пройшли запори, відновилися життєві сили, з’явилася бадьорість, активність. Дякуючи вашій продукції я ожила, відновилася. Велика вам подяка за вашу помічну продукцію.
Заторська Катерина Миколаївна
Новоград-Волинський, Житомирская область, Украина.
Важний труд кожної людини, яка працює фізично рано чи пізно призводить до проблем зі здоровям. В моєму випадку сталося так, що через надмірні навантаження мені зробили операцію спочатку по жіночому, видалили пухлину, з віком порушення гормонального фону вплинуло на серце та суглоби. Все частіше мене турбував тиск, доходив до 190/90 ,дуже боліла спина та коліна ,ходила повільно, як черепаха , мало рухалась , почувала себе дуже погано. Придбала перший курс Сибірського бальзаму та крему Ефектум я 3 місяці тому і стала використовувати так, як написано в інструкції. За два курси тиск у мене встановився на показнику 130/80, фактично за цей же період у мене припинились болі в суглобах та попереку, загальний стан мій покращився , таблетки перестала пити в такій кількості ,емоції та думки стали позитивними, зникла втома та апатія, ходити стала більше та швидше. Дякую.
Марковская Бронислава Франковна
Винница, Винницкая область, Украина.
Старість приносить багато негараздів, з якими впоратися дуже важно. Але, завдяки Сибірському бальзаму і крему Ефектум для мене це стало можливим. Коли раніше я страждала на порушення циркуляції крові у нижніх кінцівках, ноги мерзли, набрякали, а у пальці на ногах неначе заходили зашпори. До того ж, почав дуже боліти поперек спини, де в результаті протрузій між хребцевих дисків, відбулося защемлення нервів, турбували напади стенокардії, від чого ходьба на довгі відстані стала практично неможливою. На протязі місячного оздоровчого курсу прийому Сибірського бальзаму і застосуванню крему Ефектум, у мене відбулися позитивні зрушення у перебігу цих хвороб, майже у всіх системах організму. Дякуючи цілющій дії препаратів, налагодилося нормальне кровопостачання у нижні кінцівки, ноги перестали мерзнути, набрякати, зникли відчуття зашпорів. Одночасно відновилася робота серця, пройшли напади задухи і тепер я можу сміливо і спокійно ходити на довгі відстані. Також у мене зникли болісні відчуття в поперековому відділі хребта. Мою радість від того, як почало відновлюватися моє здоров’я, не передати словами. Дуже вам дякую за чудову, ефективну продукцію.
Агустенович Марія Мартинівна
Славута, Хмельницкая область, Украина.
После приема курса Сибирского Бальзама мой отец получил отличный результат. В свое время от остеохондроза в шее, в спине и пояснице была страшная боль – он нормально ни ходил, ни лежал, на седел, даже голову в строну повернуть было очень больно. А особенно все это обострялось к ночи. На смену погоды он на стены лез от боли. Выкручивало каждую косточку и каждый сустав. Приходилось и мазями пользоваться и обезболивающие таблетки глотать и компрессы делать. А результаты получать кратковременные, которые проблему совсем не решали. Но после двух курсов приема Сибирского бальзама, вот уже месяц как у отца исчезли все симптомы артроза, а именно: больше нет острых болей в ногах и плечах, ходит он на много уверенней. Свободно поворачивает шеей. Прошел воспалительный процесс в суставах и исчезла припухлость. Руками теперь он работает без устали, скованности будто и не было. Какое же это удовольствие свободно двигаться, а подарил отцу такую радость Сибирский бальзам. Я точно знаю, что это средство для здоровья, ведь оно на самом деле здорово помогает. Видя такие результаты у отца я и сам с большим удовольствием теперь принимаю этот препарат. Большое вам за него спасибо!
Лупченко Александр Дмитриевич
г.Суми, Сумская область, Украина.
Пів свого життя мучусь із страшною бідою теперішнього віку – із закупоркою вен. Бувало ноги розпухали так , що я не могла навіть зняти взуття та одіти домашні тапки . Страшно було навіть і глянути на ці бідні ноги , і ніякі креми з реклами при цьому зовсім не допомагали. А кожен новий крок , викликав нестерпний біль та навертав сльози на очі . Проте спробувавши чудо-засоби Літо масло та Сибірський бальзам , я наче помолодшала на декілька років. Шість місяців використання не пройшли даремно ,були видні реальні зміни. І в першу чергу на моїх ногах. Опухлість повністю пройшла , не відчуваю болі в венах , зійшло почервоніння та синява. Пройшов дискомфорт в ногах – тепер можу не тільки наступати на п’ятки , але й з легкістю самостійно взуватися. Дуже задоволена Сибірським бальзамом та Літо маслом. Я дійсно відчула , яке чудове життя попереду. Спасибі
Лідія Митрофанівна Саєнко
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
Катаракта – це найстрашніша хвороба людей похилого віку. Втративши зір, людина втрачає можливість самостійного, нормального існування. Довгий час борюсь з даною проблемою. Думала навіть , що залишуся сліпою, але спробувавши краплі Фаурин в комплексі з Сибірським бальзамом - відчула, що надія в майбутнє все таки є. Вже після перших курсів прийому крапель та бальзаму - бачила конкретні зміни в своєму організмі . Я стала дивитись світ новими очима – чітко , ясно , конкретно і в кольорі. Часом і окуляри відкидаю в сторону. Також бальзам допоміг позбутись від ішемічної хвороби серця та нормалізував до робочого показника артеріальний тиск. Стало гарним травлення та спокійним сон. Завдяки Фаурину та Сибірському бальзаму - маю надію на повноцінне життя, можливість бачити світ власними очима та в гарному повноцінному здоровї всього організму.
Филоненко Ніна Андріївна
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
Зимою зі мною сталося нещастя. Я отримала тріщину в коліні. Дуже переживала з цього приводу - адже думала, що вже нормально не зростеться і буду хромати все своє старече життя. Втім кілька місячне використання Сибірського бальзаму - дали зрозуміти , як я глибоко помилялася. Вже за курс прийому моє коліно повністю зажило , зменшились болі в ураженій ділянці та дискомфорт, можу вільно , без перешкод та без допомоги ходити . Почуваюсь дуже добре та радію отриманим результатам. Також , приймала курс Літо масла , яке в свою чергу гарно вивело шлаки та холестерин із організму. Після прийому цих Сибірського бальзаму та Літо масла - почуваюсь добре та впевнено у завтрашньому дні, відчувається легкість та сила в організмі. Спасибі Вам за поміч
Бондарчук Тамара
Запоріжжя, Украина.
Пропила три курса Сибирского Бальзама и снова почувствовала себя молодой! Ушла тяжесть со всего тела, было такое впечатление когда ходила -как будто иду по шею в воде и голова как тырсой набита. К сожалению с годами такое приходит. Когда просыпаешься, бывало такое – встаешь, а шум в голове такой, что аж по глазам и ушам бьет, просто невозможно. И боли в сердце беспокоили, и аритмия, и головокружения. Лечение лекарствами результатов не давало никаких, одно лечила – другое здорово калечила. Но все изменилось когда пропила три курса к ряду Сибирского бальзама. В процессе скажу я вам, и давление у меня стабилизировалось, и про шумы в голове я тоже практически забыла. Исчезла аритмия, больше не донимают боли в сердце. Прошли головокружения. Нормализовался сон. В голове просветлело, а тело стало легкое и подвижное. Я очень благодарна Сибирскому бальзаму за эффективность, натуральность и качество!
Могилка Мария Васильевна
Ровны, Сумская область, Украина.
25 лет своей жизни посвятил вождению автомобиля,работая шофёром.Целый день практически не отходил от руля,всё время проводил сидя.То в одну сторону пошлют,то бегом летишь с грузом в другую.По началу не задумываешься о здоровье,но с годами такая неосмотрительность практически для всех водителей заканчивается одним диагнозом-простатит.Уже выйдя на пенсию это,я бы сказал профессиональное заболевание проявилось очень сильно.Частые позывы в туалет.Даже в ночное время организм совершенно не отдыхал,так как я и ночью вставал по 3-4 раза.Принимая Сибирский бальзам через месяц полностью наладилось мочеиспускание.Прекратилась беготня и ночью.Чувствую себя просто прекрасно и всё после применения вашего препарата.Вы творите очень нужное для всех нас дело.Спасибо вам за заботу.
Кошелап Владимир Прокопьевич
Ильичёвск, Одесская область, Украина.
Уже 4 года пользуюсь продукцией Вашей компании. Отношусь к ней положительно, после того как я смогла достигнуть хороших результатов не только в своей семье, но и смогла помочь близким и знакомым людям. За что Вам очень благодарна! Принимала «Сибирский бальзам», после пропила курс «Живицы». Сейчас остановилась на бальзаме «Промедин» и думаю это еще не окончательный выбор. Хотя я уже вполне здорова и чувствую превосходно. До приема препаратов у меня, как и у всех людей, было множество жалоб на здоровье. Бесконечные посещения медицинских кабинетов не давали никаких положительных результатов. Очень длительное время меня беспокоил деформирующий артроз, отложения солей в коленных суставах, бородавки на руках, варикозное расширение вен нижних конечностей, гипотония, ужасно низкое давление, упадок сил. Благодаря 3-х месячному курсу «Сибирского бальзама» прошли боли в суставах, варикоз не беспокоит, очистилась кожа от непонятных наростов, давление нормализовалось с 90/60 до 130/80, появилась бодрость и энергичность После приема бальзама «Промедин», я смогла подлечить поджелудочную, печень, наладить работу сердца, повысить уровень гемоглобина и вылечиться от язвы желудка, которая уже достигла размера в пятикопеечную монету. Спасибо Вам за помощь и целительные препараты, которые дают надежду на жизнь и возвращают назад потерянное с годами здоровье. Сейчас я снова стала жить полноценной жизнью! За что вам искренне благодарна. Желаю вашей компании в дальнейшем только процветания!
Кузьменко Светлана Игнатьевна
Харьков, Украина.
Мій чоловік працював у шахті безпосередньо на ділянці де добувають вугілля, вийшов на пенсію з інвалідністю 3 групи. В лютому місяці минулого року з ним стався інсульт з паралізацією лівої частини тіла і з того часу майже безперервно, щомісяця ми використовуємо Сибірський бальзам. Курс за курсом ,місяць за місяцем я спостерігаю ,як він повертає чоловіка до життя. Спочатку відійшли від паралізації мязи обличчя,відновилась міміка та відчуття, потім покращились мова та мислення і ось вже три місяці ,як чоловік встав з ліжка і почав ходити. Я бачу ці зміни на власні очі і впевнена ,що чоловік відновиться повністю і ця страшна хвороба до нього не повернеться , цієї впевненості мені додає Сибірський бальзам.
Пахомова Вера Александровна
Першотравенск, Днепропетровская область, Украина.
Мій досить швидкий ритм життя не давав можливості нормально харчуватися. Постійні напівфабрикати та відсутність нормального раціону - на старості показали свої відбитки на здоров’ї. Спочатку це були короткотривалі болі в шлунку, які з часом переросли в серйозні проблеми. Потім почались проблеми з підшлунковою залозою, печінкою та жовчним міхуром. І в придачу до цього цього ще й зір став падати . Проблем зі здоров’ям мала стільки, що ворогу не побажаєш. Думала, що прийдеться весь залишок мого життя провести по лікарнях та ковтати жменями пігулки. На щастя моя сусідка порекомендувала мені спробувати Літо масло . Вже після одного курсу даного препарату мені вдалося повністю очистити свій шлунок. Я вирішила на цьому не зупинятися. Бо побачила, що результати дійсно є. Тоді придбала собі ще й курс Сибірського Бальзаму та очних крапель Фаурин. Результатом задоволена повністю. В мене проходить печія. Після прийому їжі не має тяжкості в шлунку, а навпаки почуваю себе, наче, попила лише чаю. З допомогою Фаурину у мене перестали сльозитись очі, пройшов конюктивіт , запалення та почервоніння . Тепер повертаюсь до свого звичайного ритму життя з впевненістю у наступному дні. Дякую
Корнієнко Ніна Григорівна
Київ, Киевская область, Украина.
Так склалось життя, що доля занесла мене на Далекий Схід. Де постійний холод та вітри. Часто підмерзали руки і ноги. А шість важких років перебування в таких умовах призвели до поліартриту . Пальці на руках не згинались, не можливо було без жалю і глянути на них . Кожного дня оплакувала долю, за те ,що вона мене знівечила. Так тривало до того часу, поки подруга не порекомендувала мені Сибірський бальзам. Приймала його останні 5 місяців і вже бачу конкретні зміни. Мої пальці починають потрохи згинатися. Можу самостійно взяти в руки деякі не тяжкі предмети. Викривленість кінцівок теж проходить. Пройшли болі в спині та в колінах. Я відчуваю себе значно краще на увесь організм в цілому .І сили додалось , і енергії , і сон став більш спокійним . Тепер засинаю з надією , що вже дуже скоро зможу стати незалежною від недуг . За все це дяка чудо-препарату Сибірському бальзаму.
Людмила Федорівна Апелкіна
Київ, Киевская область, Украина.
Все своє життя, всі свої сили та енергію віддавав роботі . Не завжди мав час нормально поїсти та відпочити , що і породило проблеми зі здоров’ям. Так заробляючи гроші, я заробив бронхіальну астму , проблеми зі шлунком та спиною . Одним словом – цілий комплекс. Постійний прийом різних лікарських засобів результатів не давали , а тільки спустошували гаманець. Тоді я й вирішив перейти до народної медицини та почав прийом Сибірського бальзаму і Тайгового лікаря . В цілому вийшло чотири курси . Відчуваю наразі , себе значно краще. Стало легше дихати , зменшилось першіння в горлі та кашель , лекше проходять приступи астми. Скоротились болі в поясничному та спинному віділах. Налагодив роботу шлунок та кишківник , пройшли запори. Нормалізувався артеріальний тиск з 180на 120 , до нинішнього показника тонометра – 130 на 80. Таблетки зовсім перестав приймати, а повністю розраховую на поміч Сибірського та Тайгового Бальзамів. За кілька тижнів їх прийому , я відчув себе не старим дідом , а молоди хлопцем - повним сил та енергії. Спасибі
Микола Володимирович Ткачук
Київ, Киевская область, Украина.
Зайва вага. Ця проблема знайома багатьом людям . Дуже важко залишатися здоровим маючи лишню вагу , за чим і слідує ряд проблем. Я віддав багато зусиль на позбавлення від цієї біди - та все було марним . Тиск стрибав та часто допікав головними мігреневими болями . А постійні прийоми лікарських препаратів призвели до аритмії. Так було до того часу поки не почав приймати Літо масло та Сибірський бальзам . Ці препарати дали надію на благополучне життя. Моя вага поступово стала зменшуватися , так як налагодились обмінні процеси в організмі . Прийшов в норму кровяний тиск та перестали мучити головні болі. Я перестав боятись погоди , так як відстала метео залежність. Краще працює серце , та зменшились нічні приступи аритмії. Не відчуваю важкості в шлунку , гарно працює травлення та харчуюсь згідно денного раціону. Дуже вдячний людям, які створили чудо-препарати Літо масло та Сибірський Бальзам, бути і надалі їх приймати.
Коротун Миколай
Київ, Киевская область, Украина.
Яке щастя мати можливість вийти на вулицю подихати свіжим повітрям. Останнім часом я лише мріяла про це . Ноги зовсім не слухались . Спухали колінні суглоби та п’яти - до того , що навіть не могла нормально ступити. Через це сиділа дома, як у клітці. Вам не переказати словами, як мріяла одужати. Та одного разу прочитала про продукцію Апіфітофарм , підібрала там для себе Сибірський Бальзам та крем Ефектум , які й почала з задоволенням приймати. Вже після місяця використання даних препаратів мої ноги набули зовсім іншого вигляду. Можу ступати на п’яти та згинати коліна. Зійшла опухлість суглобів . Можу навіть самостійно вийти на вулицю і сходити в магазин. Покращився зір , а внутрішньочерепний тиск знизився з 42 , до нинішнього показника – 23. Більш менш тримає норму рівень цукру в крові , чим я більше всього задоволена. Тепер сусідка жартома каже: «Скоро на танці підеш». Дуже задоволена результатом після прийому Сибірського бальзаму та Ефектуму. Час від часу тепер роблю їх профілактику та щиро раджу всім своїм друзям.
Інна Гаврилівна Бунькова
Київ, Киевская область, Украина.
Я вже 12 років на пенсії, до цього займав і керівні посади і працював водієм та муляром ,всього довелось спробувати, здоровя особливо ніколи не підводило та останнім часом почав діставати мене колінний суглоб, стати на ногу не можу,пострілює в нозі, болить, а ще біда в мене з нирками ,погано функціонували та був пісок, часто хапали , боліти після застуд. Так, як з лікарнями і аптеками я не дружу тому і став використовувати бальзам Сибірський . Він гарно вплинув на нирки ,я перестав про них навіть згадувати, а суглоб перестав боліти , став ходити вільно та спокійно без перешкод та дискомфорту. Я дуже звик до Сибірського бальзаму й альтернативи йому не шукаю, він додає мені сил та бадьорості,покращує настрій та зміцнив мою імунну системи ,простудним хворобам мене не здолати.
Оноприенко Иван Яковлевия
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
В минулому році маму забрали в лікарню кровотечею,,відкрилась язва шлунку , мама була у дуже тяжкому стані ,довелось рану прижигати , разом з цим до цього випадку і вже значно сильніше після того, що сталося матусю почало підводити серце,зашкалював тиск майже за 200. У її 82 роки організм вимагав підтримки і зміцнення ,які медикаменти дати їй вже не могли і коли вона повернулась з лікарні на неї чекав перший курс Сибірського бальзаму. З бальзамом у неї швидко зарубцювалась язва, перестав боліти шлунок, вона почала їсти і в її організм знову стали поступати вітаміни та енергія, з тиском відбулось покращення ,зараз він в неї 140/80. Для мене дуже важливо ,щоб мама залишалась здоровою та міцною і Сибірський бальзам гарно з цим завданням справляється
Стефура Вера Ивановна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.