НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Сибирский бальзам инструкция по применению Сибирского бальзама заказать Сибирский бальзам отзывы

Сибирский бальзам. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Когда меня начал беспокоить желудок, по результатам обследования в нем были обнаружены мелкие язвочки. Врачи с каждым разом назначали все больше и больше разной химии, только вот улучшений совсем никаких не было. Спросив о другом методе кроме таблеток, медики мне ничего не смогли предложить, тогда-то я и вспомнила про газету с описанием ваших натуральных препаратов. Сразу выбрала для себя Сибирский бальзам и он оказался очень эффективен – зарубцевались язвочки, у меня прошла боль в желудке, полностью наладилось пищеварение, после еды не возникает изжога и тошнота, кушаю теперь все, что хочу, ведь работа желудочно-кишечного тракта восстановлена. И все это благодаря Сибирскому бальзаму, спасибо за это чудо!
Кравченко Лидия Михайловна
Лисичанск, Луганская область, Украина.
Робота в міністерстві чорної металургії залишила слід на моєму здоров'ї, в мене проблеми з серцем ,стрибає тиск ,доходить до 200, я перенесла інфаркт та інсульт і тільки завдяки вашим препаратам через 4 місяці після інсульту я повністю відновилась. Дякуючи Сибірському бальзаму я швидко стала на ноги ,позбавилась від паралізації та всіх негативних наслідків після інсульту. Потім перенесла сильний стрес пов'язаний з втратою близької людини і тільки дякуючи вашому бальзаму це жодним чином не відобразилось на моєму здоров'ї. Чесно кажучи, я ще не відмовилась повністю від медпрепаратів,але на сьогодні приймаю їх не в такій кількості ,як раніше і спектр таблеток зменшився значно. На сьогоднішній день в мене стабілізувався тиск, відновилась мозкова активність і почуваю себе я просто чудово,повна сил та енергії. Дуже вдячна Сибірському бальзаму за підтримку та допомогу.
Тригуб Анна Федоровна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Декілька місяців тому я ледь прийшла до вас на лекцію , важко було навіть переставляти ноги. Проблем які мене турбували було досить багато, це і хворий шлунок,проблеми з печінкою, подагра,варикозне розширення вен, шум в голові,тиск,коліт. Після використання Сибірського бальзаму в комплексі з кремом Ефектум всі мої захворювання затихли і перестали прогресувати. Я відчула покращення в роботі серця та судин ,сьогодні просто з легкістю прийшла до вас без жодних проблем,загальний стан мій дуже покращився, раніше на ніч в мене піднімався тиск ,а зараз я засинаю спокійно без жодних таблеток. Налагодилась робота кишечнику, ходжу багато і без жодних перешкод, зник шум в голову. Хочу подякувати вашій компанії за чудові препарати , якими я користувалась і які подарували мені зовсім нове життя.
Райова Галина Валентиновна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Я метеозалежна людина,дуже відчуваю на собі найменші погодні коливання, це проявляється спазмами судин та коливаннями тиску. Весною та восени в мене завжди загострення хронічних хвороб,тому ці пори року я особливо не люблю, бо в мене починаються проблеми з шлунком, в мене гастрит, з'являється тяжкість та болі в кишечнику, починаються закрепи та утворюються тріщини в прямій кишці. Ось вже декілька сезонів я користуюсь Сибірським бальзамом ,купую його перед початком загострень і приймаю весь період. Бальзам просто рятує мене , згладжує чутливість до погодних коливань, в мене відновлюється нормальний тиск, спазми не хвилюють. Також допомагає Сибірський бальзам роботі шлунку та кишечник, немає тяжкості після їжі, пройшли закрепи , гастрит про себе не нагадує. Дякуючи Сибірському бальзаму я ,як і раніше, з радістю чекаю періоди міжсезоння і насолоджуюся ними повною мірою.
Щербаненко Наталья Григорьевна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Мій батько офіцер,учасник війни,блокадник, під час блокади в нього постраждали всі внутрішні органи, в нього цілий букет захворювань, переніс 2 інфаркти і 3 мікроінсульта , дуже низька кислотність, забиті жовчні протоки, не дивлячись на це в нього 61 рік робочого стажу . Вже в останні роки почав наш старенький здавати, декілька раз забирала його швидка допомога, і ми вирішили ,щоб підтримати його якось придбати йому курс Сибірського бальзаму. Батькові дуже сподобався цей препарат, він після 1 курсу відзначив ,що почуває себе значно краще і відчув позитивний вплив бальзаму на свій організм. Каже ,що став краще працювати шлунок, з'явився апетит і значно зменшились болі в серці. Зараз він постійно слідкує за вашими приїздами і просить мене придбати йому Сибірський бальзам, я з радістю виконую його прохання,бо бачу ,що продукція йому допомагає.
Сяго Егор Филлипович
Донецк, Донецкая область, Украина.
Раніше мене сильно турбували проблеми з сечовидільною системою,часті позиви,болі, різі при сечовипусканні не давали спати вночі. Через часті закрепи мав дискомфорт. Дуже боліли колінні суглоби,погано бачив,ходив з двома окулярами,дуже сльозились очі,часто хворів простудними захворюваннями, був знесилений та ослаблений,не міг виконувати просту домашню роботу . Навести лад в моєму організмі мені допоміг Сибірський бальзам , я пройшов 7 курсів цього препарату і тільки систематичне використання і дотримання всіх рекомендацій допомогло отримати просто неймовірний результат. Зараз у мене всі органи в порядку, працюють без перебоїв, зір відновився, праве око на 100%,ліве на80%. Всі больові синдроми зникли, я повний енергії та сил,налагодилась і сечовидільна система ,і робота кишечнику,переробив на дачі купу роботи,яка назбиралась за багато років. Дякую за допомогу.
Кузьмин Борис Харламович
Донецк, Донецкая область, Украина.
“Всі хвороби від нервів” – ці слова чула давно, але все не надавала їм значення, доки через нервове напруження повністю втратила сон. А організм людини цілісна система і на основі безсоння і нервів в мене почались проблеми з серцем. Які зараз мені успішно вдається долати завдяки вашому Сибірському Бальзаму. Тиск з 200/100 знизився до 120/80, перестала боліти і паморочитись голова, більше не ходжу як пяна. Але для мене самим кращим результатом стало те, що безсоння мене більше не турбує. Спокійно сплю всю ніч, а на ранок добре себе почуваю. Дякую вам!
Романова Клавдія Михайлівна
Вінниця, Винницкая область, Украина.
Самий звичайний похід до стоматолога закінчився для мене гепатитом С. Звичайно ж я звернувся до лікарів, але як би вони не старались, суттєво покращити мій стан так і не змогли. Гори пігулок, постійні обстеження і знову невтішні результати були в мене до початку прийому вашого Сибірського Бальзаму. Пройшовши курс цього продукту я почав відчувати себе значно краще і знову зробив аналізи, які неочікувано для мене і особливо для лікарів були в нормі. Також ваш бальзам позбавив мене варикозного розширення вен прямої кишки і полегшив ситуацію з простатитом. Раніше за ніч вставав 3-4 рази, що найменше, а зараз 1 і то рідко, зникла біль в низу живота. Дякую за такий прекрасний продукт і дай вам Бог здоровя!
Самонюк Ярослав Олександрович
Луцьк, Волынская область, Украина.
Мій чоловік, заради якого сьогодні прийшла до вас в четверте, все життя пропрацював шахтарем. Важка робота і доволі поважний вік призвели до інсульту, який він переніс в 2004. З допомогою лікарів йому вдалось трохи поправити своє здоровя, але потім в нього стався гіпертонічний криз. Тиск 200/120, тряслися руки, боліла і паморочилась голова, знесилення загального стану всього організму. Викликала швидку допомогу, лікар кожний раз сидів з чоловіком більше години і сам говорив, що я вже не знаю чим ваз збивати цей тиск. Але там де ліки були безсилі ваш Сибірський Бальзам дав просто чудові результати. Три курси і в чоловіка тиск став 130/90, перестала боліти і паморочитись голова, більше не трясуться руки. Зараз він почуває себе добре і дуже вам за це вдячний!
Гаврилова Ніна Бериславівна
Нововолинськ, Волынская область, Украина.
За последние несколько лет быстро развилась сердечная недостаточность, а с ней и весь набор болезней – аритмия, стенокардия, гипертония. Но Сибирский бальзам остановил их прогрессирование и я пошел на поправку: нормализовалось артериальное давление – с 190/125 оно снизилось до 140/85, исчез лихорадочный ритм сердца, нет колющей боли за грудиной, могу сказать, что уже давно я не ощущал такой твердой и уверенной работы сердечно-сосудистой системы! Кроме этого Сибирский бальзам избавил от артрита коленных суставов – прошли сильные боли в ногах, я стал легче и больше двигаться. Вы знаете, после Сибирского бальзама я диву даюсь, на сколько, хорошо себя чувствую, спасибо вам большое!
Белостенко Валентин Степанович
Конотоп, Сумская область, Украина.
После перенесенных инфаркта и инсульта мой организм очень ослаб - ежедневно давление составляло 210/100, были головокружения и головные боли, от всего этого очень тяжело было передвигаться и я все больше лежала. Также развилась почечная недостаточность, в области почек постоянно ныло и ощущалась сильная боль. Я всегда верила в народную медицину, поэтому и решила принимать Сибирский бальзам. И хочу сказать, что этот натуральный препарат поднял меня на ноги: на сегодня артериальное давление понизилось и стало более стабильным, прошли мигрени, реже возникают головокружения, на много меньше провожу времени в кровати, хожу более уверенно, прошли сильные боли в почках. Спасибо вам большое за чудесный продукт Сибирский бальзам и будьте здоровы!
Суббота Мария Самойловна
Ромны, Сумская область, Украина.
По просьбі своєї любої дружини вперше придбав курс «Сибірського Бальзаму» та крему «Ефектум» . Довгий час ми з нею боролись по проблемі , яка мучила її останні два роки- це грижа на спині, що не давало спокою ні вдень ні вночі . Печінка час від часу про себе нагадувала. Так і прийшли до прийоми цих препаратів. Сибірський Бальзам чудово підтримав організм в цілому , шлунок та кишечник запрацювали як треба, зникла печія , дружина спокійно тепер може їсти все що забажає. Крем Ефектум добре знімає болі в спині та поясниці , що якраз вкрай важливо при нашій проблемі. Цього року, навіть, вийшли разом працювати на дачі в селі. На даному етапі кохана завершує прийом другого курсу , та має надію одужати повністю . Спасибі.
Біла Інна Миколаївна
Херсон, Херсонская область, Украина.
До того коли я вперше почала приймати «Сибірський Бальзам », напевно не було такого місця , яке б мене не турбувало , була просто ,як переламана лялька в якій тяжко знайти живе місце без болі. Мала ішемію серця , печінка хворіла та нирки, часто ходила в туалет , через цистит. Як мені це все набридло , вам і не сказати , та роботи щось треба було , так я знайшла вихід з цього положення -почавши приймати бальзам. Зрушення були очевидні , і головне позитивні. Стало краще працювати серце. Полегшало і на печінку, певні зміни відчутні і в роботи сечовидільних шляхів , рідше приходиться вставати до туалету. Це , сподіваюсь, початок , все ще попереду, я в це свято вірю. І вам також бажаю отримати саме ті результати на які чекаєте.
Зайченко Римма Денисівна
Херсон, Херсонская область, Украина.
Пропрацювавши все життя в школі вчителем , за книжками та зошитами ,втратила зір. Перед очима була наче плівка , з очей котились сльози , навіть окуляри не допомагали. Серцево - судинна система, через переживання , також не радувала. Спочатку приймала бальзам «Промедин» два курси , з яким і сподівалась отримати позитивні результати . Таким чином- вдалось покращити зір , зявились чіткість зору , пройшла сльозоточивість та запалення. Згодом приймала курс «Сибірського Бальзаму » , з яким налагодила роботу опорно-рухового апарату , лекше стало ходити на ноги. Думаю, не я перша і не я остання , хто прийшов повторити курс , адже результати є , тому далі буду продовжувати приймати.Дякую.
Кончена Ніна Іванівна
Миколаїв, Николаевская область, Украина.
Спасибо за уникальный продукт Сибирский бальзам, ведь теперь я могу свободно жить, не вспоминая о болезнях! Это натуральное средство, привело в норму работу сердечно-сосудистой системы: нет сжимающей боли в сердце, оно стало уверенней работать, в груди образовалась легкость. Также благодаря Сибирскому бальзаму отступила гипотония – артериальное давление с 100/60 нормализовалось на уровне 120/70, у меня появились силы, энергия и прекрасное самочувствие. Сибирский бальзам устраняет проявления артрита – в коленях прошел хруст и сильные боли, сейчас двигаюсь больше. Попутно всему наладилась работа желудка и кишечника, не возникают тяжесть и дискомфорт после еды, аппетит прекрасный, сон крепкий. Еще раз огромное Вам спасибо!
Дяченко Александр Васильевич
Полтава, Полтавская область, Украина.
Только с помощью Сибирского бальзама я держусь на плаву! Моя главная проблема – поддержание стабильной работы сердечнососудистой системы. От аритмии, гипертонической болезни (давление составляло 190/100) и стенокардии спасения не было ни в капельницах, ни в таблетках, а благодаря Сибирскому бальзаму удалось отказаться от всех медикаментов. Природные компоненты Сибирского бальзама стабилизировали артериальное давление до 125/80, нет его резких скачков, стенокардия и аритмия в прошлом, не возникают сердечные боли, сердце работает спокойно и четко, исчезли мигрени и шумы в голове, в целом чувствую себя превосходно. Спасибо большое чудесному Сибирскому бальзаму!
Марченко Светлана Михайловна
Днепродзержинск, Днепропетровская область, Украина.
Без Сибирского бальзама не проходит и дня! Как только начал его принимать почувствовал жизненные силы в организме. Раньше страдал от сильных головокружений, встать не мог, все расплывалось. Сейчас они прошли, улучшилось кровообращение головного мозга. Я почувствовал облегчение. Также до приема Сибирского бальзама у меня были проблемы с желудочно-кишечным трактом - запоры постоянные не давали мне покоя, был дискомфорт в желудке, особенно после еды. Сейчас работа желудка наладилась, он меня больше не беспокоит, а о запорах уже и не вспоминаю. Общее состояние организма намного улучшилось, бодрость появилась, ночью лучше сплю. Спасибо вам за Сибирский бальзам, мне без него никуда!
Чусов В. А.
Одесса, Одесская область, Украина.
Під час війни я був водієм, після війни 65 років пропрацював на заводі Маяк , був керівником ради ветеранів ,потім після інфаркту,я пішов на заслужений відпочинок. Ось саме після інфаркту в мене почалися явні проблеми зі здоров'ям, тиск стрибав до 220/170,з'явився шум в голові, став швидко втомлятись та часто хворіти простудними хворобами. Прийом вашого препарату , а конкретніше Сибірського бальзаму, просто повернув мене до нормального життя, в мене нормалізувався тиск, відновились фізичні сили та витривалість,пройшли шуми в голові. Завдяки використанню Сибірського бальзаму я продовжую займатись швейною справою, я сам кравець,займаюсь ремонтом шкіряних речей,а ця справа вимагає чимало сил. Маю радість бачити своїх правнуків та брати участь у їх вихованні, що приносить мені величезне задоволення, неймовірно вдячний вам за це.
Сиротюк Виктор Павлович
Киев, Киевская область, Украина.
Постійно лежала в лікарні з бронхіальною астмою, потім підключилось порушення в роботі щитовидної залози, лікарі хотіли робити операцію,та я відмовилась. Ще турбувала мене задишка,болі в гортані,порушилась робота голосових зв'язок,боліла голова, таблетки не пила, а їла просто жменями. За порадою своєї подруги, яка користувалась вашою продукцією, я звернулась за допомогою до вашої компанії і почала використовувати загальносистемні препарати: Сибірський бальзам та Промедин я пила,а Живицею змазувала шию. До вашого наступного приїзду болі поступово відійшли , а я сама не могла повірити в результати, горло перестало боліти, голос повернувся,пройшли головні болі, я взагалі почала жити по новому ,в мене з'явилось бажання жити і ваша продукція відкрила мені можливість подивитись на життя по іншому. Я повністю відмовилась від таблеток і точно знаю тепер, як мені жити далі. Спасибі.
Кодацкая Раиса Семеновна
Киев, Киевская область, Украина.
Серед моїх хвороб цукровий діабет 2 типу, цукор доходив до 30, щитовидна залоза збільшена,були вузли,задихалась,особливо вночі не могла спати, турбувала аритмія та ішемічна хвороба серця. Я сама медпрацівник і розумію,що мені потрібно робити операцію і на щитовидній залозі і на серці та через мій цукровий діабет це не можливо. В пошуках препарату,який би покращив моє становище, я натрапила на рекламу вашої продукції і вирішила спробувати. Почавши використання Сибірського бальзаму я відразу відчула покращення, цукор в мене знизився до14 після першого ж курсу,потім поступово перестало боліти серце, зменшилась залоза,перестала тиснути на горло і я перестала задихатись, затихла аритмія. Я зменшила використання таблеток відсотків на 70, а дією Сибірського бальзаму на мій організм я дуже задоволена. З великою вірою та надією продовжую його використовувати і далі. Дякую за допомогу.
Корниенко Любовь Михай
Буча, Киевская область, Украина.
Моїй тітоньці 83 роки, в неї не було сім'ї та дітей, і зараз коли вона стала немічна та хвора вся турбота за нею лягла на мене. Тітка 37 років працювала на швейній фабриці і хвороби, які її вразили можна назвати професійними: поганий зір,біль в поясниці та суглобах, погано ходить. Крім цього тітка дуже бере все близько до серця через що в неї часто стрибає тиск. Щоб якось покращити її здоров'я я запропонувала їй спробувати Сибірський бальзам і вона з радістю почала його використання. Вона з захопленням розповідає про цей препарат і вже сама просить мене придбати їй черговий курс. Серед її позитивних результатів я можу назвати покращення зору, нормалізація тиску. Крім цього в неї пройшли болі в поясниці ,стала спокійнішою та значно краще ходить. Передаю вам слова вдячності від своєї тітоньки і схвальні відгуки про вашу продукцію.
Гаврилюк Валентина Николаевна
Ровно, Ровенская область, Украина.
Весь вік я працювала вихователькою в дитячому садку,ця робота мені дуже подобалась і я була засмучена ,що через свій стан здоров'я довелось її залишити. В мене почали боліти суглоби,був артроз,остеохондроз,не могла стати на ноги вони ніби віднімались,були неприємні відчуття при ході. Після того як почала приймати Сибірський бальзам моє життя кардинально змінилось. Вранці коли встаю таке відчуття ніби я виросла,ходжу нормально,болі пройшли,відчуваю,як до мене повертаються сили та додається енергії. А саме головне,що я знову повернулась до своєї роботи і тому я неймовірно щаслива. Дякую вам за підтримку та увагу.
Слободянюк Надежда Гавриловна
Хмельницький, Хмельницкая область, Украина.
Я имела распространенные проблемы со здоровьем: гипертония (давление подскакивало 160/110), пиелонефрит, панкреатит, сердечная недостаточность, артрит коленных и голеностопных суставов, чувствовала быстрое утомление. Прием Сибирского бальзама остановил развитие этих недугов: артериальное давление снизилось до моей нормы 140/90, не стало тупых сердечных болей, налаживается работа поджелудочной, уже не так часто беспокоят ноющие боли в печени и почках, нет чувства дискомфорта. Сибирский бальзам дал мощный отпор артриту - прошли сильные боли в ногах, с голеностопных и коленных суставов сошел отек, появилась огромная трудоспособность, нормализовался сон. Благодаря Сибирскому бальзаму, я живу и не знаю страха от болезней, спасибо!
Тарарак Клавдия Федоровна
Днепровское, Днепропетровская область, Украина.
Благодаря Сибирскому бальзаму и крему Эффектум я чувствую себя бодрой и молодой, так как со всеми делами резво справляюсь! Сибирский бальзам наладил мозговое кровообращение – у меня исчезли шум в ушах и головные боли, превосходно себя чувствую, прошла хроническая усталость. А еще этот натуральный препарат избавил от высыпаний на коже головы, вызванных опоясывающим лишаем, я перестала испытывать покалывания и дискомфорт в этой области. Кроме этого Сибирский бальзам остановил развитие варикозной болезни – припухшие до недавнего времени вены спрятались, ноги больше не болят. А вот крем Эффектум восстановил функции левой ноги – мышцы перестало тянуть, ушло жжение и тяжесть в конечности. Искренне благодарна за такие эффективные природные препараты!
Зинина Анна Терентьевна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Сибирский бальзам помог мне справиться с гипертонической болезнью – артериальное давление снизилось с 220/120 до рабочей нормы 140/90, попутно сразу прошла головная боль и головокружения. Также Сибирский бальзам практически избавил меня от почечно-каменной болезни, узи показало, что камень уменьшился с 4 мм до 1 мм, почки очистились от песка, наладилась норма мочеиспускания – раньше ночные позывы доходили до 6 раз, а теперь встаю только 1, мочевыведение стало облегченным. Перед глазами перестали возникать мушки, четче начал видеть. Таким бодрым и энергичным дано не ощущал себя. Всего пара курсов Сибирского бальзама очень подсобили моему организму, большое вам спасибо!
Котляр Иван Растиславович
Корец, Ровенская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.