НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
крем Эффектум инструкция по применению крема Эффектум заказать крем Эффектум отзывы

Крем Эффектум. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Я ще не стара жінка, але за останній рік стала себе так погано почувати, і думала, що життя моє добігло кінця. Прийшлося навіть покинути роботу, бо не мала змоги допрацювати до пенсії. Мене почали турбувати болі у спині, загострився остеохондроз, стало важко дихати, болів колінний суглоб, сильно обмежилася моя рухливість, а для повноцінного життя не стало сили. Дяка Богові за те, що вчасно послав мені допомогу у вигляді вашої продукції, користуючись якою, у мене корінним чином змінилася ситуація зі здоров’ям. Приймала Сибірський бальзам, бальзам Тайговий доктор, користувалася кремом Ефектум біля двох місяців. На протязі застосування препаратів у мене пройшли болі у спині, відновилося нормальне дихання, перестало турбувати коліно, покращилися рухливі функції організму. І тепер я можу нагинатися, дістаючи руками підлогу, що роблю у вигляді зарядки 25 разів на день. Також у мене покращилася робота шлунку, пройшли запори, відновилися життєві сили, з’явилася бадьорість, активність. Дякуючи вашій продукції я ожила, відновилася. Велика вам подяка за вашу помічну продукцію.
Заторська Катерина Миколаївна
Новоград-Волинський, Житомирская область, Украина.
Купую крем Ефектум дружині вже не перший раз, замовляє вона мені його постійно , а жодних інших ліків вона не признає ,каже ,що нічого крім Ефектума не допомагає. Дружина працювала кухарем на будівництві, там і порвала свої ноги , щодня готувала на цілу бригаду ,тягала каструлі та відра, а на старість ледь не стала інвалідом. Ноги повикручувало, спочатку ходила з паличкою, а потім і зовсім стала мало рухатись, були сильні болі і в кістках і в мязах. З Ефектумом моя бабуся повеселішала, почала по маленьку ходити, перестала жалітись на біль , знову господарює в дворі і на город виходить. Кажу їй ,скоро будеш бігати ,а вона відповідає,- з Ефектумом буду.
Шурко Николай Николаевич
Хмельницкий , Хмельницкая область, Украина.
Крім того, що дуже боліли ноги в суглобах,ходив з паличкою, шкутильгав на праву ногу, то в мене ще й порушена циркуляція крові в кінцівках ,постійно ноги мерзли навіть влітку ходив у шерстяних носках, на ногах повилазили вени, судинна сітка вкрила ноги від пальців і до стегна. Порвав ноги я ще тоді ,коли працював водієм в лісництві, доводилось не тільки перевозити ,а й працювати вантажником, молодий був ,не жалів здоровя та час назад не повернеш, а біль терпіти не сила, почав пробувати крем Ефектум. Раз за разом мені ставало краще і краще після його використання , відійшла важкість , пройшли болі, кров стала доходити у всі куточки, пальці вже теплі, ходжу вже зараз без палички і набагато швидше ніж раніше. Спасибі .
Фединчук Юрий Иванович
Волочиськ, Хмельницкая область, Украина.
Важний труд кожної людини, яка працює фізично рано чи пізно призводить до проблем зі здоровям. В моєму випадку сталося так, що через надмірні навантаження мені зробили операцію спочатку по жіночому, видалили пухлину, з віком порушення гормонального фону вплинуло на серце та суглоби. Все частіше мене турбував тиск, доходив до 190/90 ,дуже боліла спина та коліна ,ходила повільно, як черепаха , мало рухалась , почувала себе дуже погано. Придбала перший курс Сибірського бальзаму та крему Ефектум я 3 місяці тому і стала використовувати так, як написано в інструкції. За два курси тиск у мене встановився на показнику 130/80, фактично за цей же період у мене припинились болі в суглобах та попереку, загальний стан мій покращився , таблетки перестала пити в такій кількості ,емоції та думки стали позитивними, зникла втома та апатія, ходити стала більше та швидше. Дякую.
Марковская Бронислава Франковна
Винница, Винницкая область, Украина.
Старість приносить багато негараздів, з якими впоратися дуже важно. Але, завдяки Сибірському бальзаму і крему Ефектум для мене це стало можливим. Коли раніше я страждала на порушення циркуляції крові у нижніх кінцівках, ноги мерзли, набрякали, а у пальці на ногах неначе заходили зашпори. До того ж, почав дуже боліти поперек спини, де в результаті протрузій між хребцевих дисків, відбулося защемлення нервів, турбували напади стенокардії, від чого ходьба на довгі відстані стала практично неможливою. На протязі місячного оздоровчого курсу прийому Сибірського бальзаму і застосуванню крему Ефектум, у мене відбулися позитивні зрушення у перебігу цих хвороб, майже у всіх системах організму. Дякуючи цілющій дії препаратів, налагодилося нормальне кровопостачання у нижні кінцівки, ноги перестали мерзнути, набрякати, зникли відчуття зашпорів. Одночасно відновилася робота серця, пройшли напади задухи і тепер я можу сміливо і спокійно ходити на довгі відстані. Також у мене зникли болісні відчуття в поперековому відділі хребта. Мою радість від того, як почало відновлюватися моє здоров’я, не передати словами. Дуже вам дякую за чудову, ефективну продукцію.
Агустенович Марія Мартинівна
Славута, Хмельницкая область, Украина.
Сколько себя помню я всю жизнь тяжело физически работал. Постоянные нагрузки, перегрузки, напряжение. В итоге доработался до того, что просто не мог нормально ходить. Если присяду, то потом еле встаю. Каждый наклон, резкое движение отдавали резкой болью в спине. Ночью, если не переворачиваться, то еще ничего, а как на утро вставать, то хоть плачь. Вот так я мучился, пока в газете не прочитал о чудесных действиях крема Эффектум и не попробовал на себе. В это трудно поверить, но я намазал больной поперек всего два раза, а на утро уже был как огурчик. В течении дня самочувствие было просто превосходное. В итоге я использовал две банки крема Эффектум для своего восстановления и остался очень довольным. Сейчас я сажусь, встаю, нагибаюсь вообще без каких-либо проблем. Не нужно ни держаться, ни особо напрягаться при любых движениях. Спасибо Вам большое за мое исцеление! Теперь у меня в аптечке всегда стоит баночка этого чудесного крема.
Янченко Н В
Харьков, Харьковская область, Украина.
Останнім часом, моя дружина почала страждати від проблем з опорно-руховим апаратом. У неї стали сильно запалюватися колінні та гомілкові суглоби ніг, пересування було дуже ускладненим, а лікарі поставили діагноз артроз суглобів. Дякувати вашій газеті, що ми вчасно дізналися про вашу продукцію, а саме, крем Ефектум, який добре допомагає в таких ситуаціях, як наша. Коли дружина почала намащувати та втирати препарат в болючі місця, в стані її здоров’я почали відбуватися зміни на краще. На протязі місячного застосування крему, у дружини зменшився больовий синдром, знизився рівень запалення суглобів та покращилася їх рухливість, стало набагато легше ходити. Препаратом задоволені дуже і будемо надалі користуватися цілющою силою цього натурального, ефективного, оздоровчого засобу. Щиро дякуємо компанії-виробнику за ефективний крем Ефектум.
Гурський Олександр Васильович
Тернопіль, Тернопольская область, Украина.
Еще с детства у меня были проблемы с позвоночником. Иногда возникали боли, иногда прострелы, а иногда и защемление нерва . В итоге у меня проявился остеохондроз шейно-воротникового отдела. Начались постоянные острые боли. Была локализация в левую лопатку. В левую сторону я просто не мог повернуть шею. Ни спать, ни есть, ни сидеть я практически не мог. И вот по рекомендации сестры, которая годами пользуется Вашими препаратами, я приобрел себе крем Эффектум. Я намазал всего два раза и был очень удивлен результатами. Уже на третий день я проснулся и ощутил, что в лежачем положении меня ничего не беспокоит. Встал – тоже ничего. Начал поворачивать голову и шея практически не болит! После использования одной банки чувствую себя просто превосходно. Так что теперь я всем рекомендую это средство для мгновенного снятия боли и дальнейшего лечения.
Путаченко В М
Харьков, Харьковская область, Украина.
После перелома шейки бедра у моего мужа начались серьезные проблемы с ногами. Сначала появилась боль, которая исходила от опухших щиколоток. Дальше начали опухать колени и стопы. Все опухло так, что он еле-еле передвигался. Любое движение давалось ему с большим трудом. Вставать и садиться самостоятельно он просто физически не мог. Мази, гели, которые мы применяли, ему не очень помогли. А вот начали применять крем Эффектум, так это другое дело, это ему помогло. Можно сказать, что крем его просто спас. Всего после 3-4 дней использования он начал шевелить ногами. Уже через неделю он снова стал вставать, ходить, передвигаться без особых проблем. Боль прошла, опухоль тоже сошла. Так что теперь крем Эффектум у него вещь просто незаменимая. А я, принимаю бальзам Десятисил Алтайский и улучшила свою кардиограмму. Я профессиональная балерина и нагрузки на сердце были просто колоссальные. И после приема этого чудесного препарата я почувствовала на сердце облегчение. Так что мы оба Вам очень благодарны за такие лечащие средства.
Звездина В А
Харьков, Харьковская область, Украина.
От чего люди болеют? От вредности своей! Так любили шутить у нас поварихи на работе. Я проработала всю жизнь в общепите, там и заработала себе кучу заболеваний опорно-двигательного аппарата. И боли в пояснице и шейный остеохондроз и боли в коленных суставах. А остеохондроз шейного отдела позвоночника беспокоил меня еще с детства у нас это наследственные, по маминой линии. Постоянные мигреневые головные боли, все забито солями, голову повернуть не возможно. Суставы часто воспалялись и постоянно присутствовала метеозависимость. Крем Эффектум это чудесное средство - исцелившее меня от этих бесконечных болей, чему я очень рада! Спустя месяц пользования этим препаратом я вернула подвижность своим суставам, избавилась от головных болей и метеозависимости. Избавилась от постоянных воспалительных процессов. Подарила себе радость движения без боли. Спасибо вам!
Петрова Татьяна Федоровна
г.Шостка, Сумская область, Украина.
Живиця та Ефектум стали першими помічниками на селі для мого коханого дідуся . Він бідненький роками мучився від різі та дискомфорту в шлунку і сильних болей у хребті. Спершу намагавсь самостійно боровсь зі своїми бідами . Потім приймав всілякі обезболюючі . Та як виявилось - усі медичні препарати лише приховували біль на певний період часу, а потім знову вона розцвітала з новими силами . Так тривало поки мені не порекомендували Живицю та крем Ефектум , які я і купила дідусеві . Дякуючи цим препаратам вже після першого курсу прийому були помітні відчутні полегшення. Дякуючи крему - дідусь став краще ходити , зменшились болі в хребті та поясниці. А Живиця ж , в свою чергу - значно покращила травлення , налагодила роботу шлунку і кишківника , не відчувається більше і язва дванадцятипрстної кишки та різь внизу живота. А головне, ми помітили, що дані препарати не маскують біль, а усувають їх симптоми. Спасибі Вам величезне за поміч
Внучка придбала для дідуся Плахотника Володимира Радіоновича
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
Долгое время моя мама испытывала сильные боли в коленных суставах. Это здорово сковывало ее движения. Я покупала ей много мазей, переделала уйму компрессов, но облегчение было только временным. Мучительно долго мы искали действенный и эффективный препарат пока не попробовали Эффектум. Действие его мама почувствовала уже с первой растирки. Ей на столько стало легче с суставами, что она весь день с утра до вечера без болей смогла находиться на ногах, чего раньше себе позволить не могла, и даже к ночи еще чувствовала себя совсем не плохо. Благодаря крему Эффектум острые боли в суставах и костной системе остались в прошлом. Воспалительный процесс и припухлость исчезла. Мама стала гораздо подвижней. Даже хруст в коленных суставах исчез полностью. Огромное Вам спасибо. Эффект классный!
Мамедова Елена Михайловна
Глухов, Сумская область, Украина.
Пока на себе не проверила, то не верила никому, такой вот характер. У меня проблемы с суставами и боли в пояснице, защемление нерва. Я смазывала свои проблемные места кремом «Эффектум». Сразу почувствовала результат. Раньше до второго этажа не могла без отдыха дойти, сейчас я такую этажность даже не замечаю. Боль прошла и в спине, и в коленях. У моего мужа подагра, я уговорила, сейчас буду его лечить, так как вижу результат со своими суставными болями. Спасибо за ваши замечательные чудо-препараты.
Радовская Тамара Григорьевна
Феодосия, Республика Крым, Украина.
Если написать историю моих болячек, то получится целая диссертация. Шейный артрит и грудной остеохондроз. Пояснично-крестцовый радикулит. Ревматоидный артрит на руках. Я иногда даже задумывалась как с этим всем я до сих пор живу. Боли не то что доставали меня, а они были сутками напролет. Я абсолютно не могла ничего делать. Ни сидеть, ни ходить, ни спать, ни стоять без какого-либо болезненного дискомфорта. Я кушала только одни таблетки и запивала их лекарствами. Вот так я мучилась до тех пор, пока мне в руки не попал крем Эффектум. Он в прямом смысле слова спас мне жизнь. Начала использовать перестали болеть руки. После второй банки перестали болеть ноги. После четвертой спина. Он восхитительно снимает боль, воспаления, опухлость в любой части тела. Теперь я всем рекомендую использовать только его при любых болях. Так что от меня Вам земной поклон и уважение за такие чудесные и результативные препараты!
Дудина Е К
Лозовая, Харьковская область, Украина.
Якщо ви маєте проблеми зі спиною, то ви зрозумієте , як це - коли кожного дня болять суглоби,а тяжкий гострий біль віддає в ноги. Бувало спина так крутила , що і з ліжка не могла піднятися . Перепробувала вже всі відомі мені лікарські обезболюючі засоби , та вони мені не допомагали і були безсилими проти моїх негараздів. Буквально з недавніх пір почала користуватись крем Ефектум та Камяним маслом. Встигла пройти поки тільки курс , лише місяць прийому – а результати більш відчутні , ніж місячне перебування в лікарняній палаті. В мене проходять болі , дискомфорт та різь в колінних суглобах та спині. Позбулась від шийного остеохондрозу , за рахунок чого можу спокійно нагнутись – розігнутись , і перестала боліти голова. Стала спокійно та здорово спати ночами . Сплю солодко та знаю , що завтра зустріну новий ранок в гарному здоровї. Спасибі Вам , та вашим цілючим - Камяному маслу та Ефектуму.
Желізняк Катерина
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
Мой муж всю жизнь проработал прорабом и на старость лет у него возник полиартрит коленных суставов. От тяжелей работы, от постоянного бега, от использования резиновых сапог у него возникла такая беда. Он стал очень плохо ходить. Его постоянно беспокоили сильные боли и судорги. Ночами он практически перестал спать. Я из газеты прочла о результатах использования вашего препарата и решила приобрести крем Эффектум. Уже после первой банки я заметила, что ему стало намного лучше. У него не только поднялось настроение, а и спать стал лучше. Стал нормально ходить. Перестал жаловаться на любые боли. Однажды повредил себе руку – начала ужасно болеть. Пару раз нанес крем и все полностью прошло. Так что теперь для снятия любых болей и последствий травм у нас есть великолепное средство. Если честно, то я впервые в жизни вижу настолько эффективный и качественный препарат. Рекомендую всем при любых заболеваниях костей и суставов.
Попов Н А
Первомайский, Харьковская область, Украина.
От сильных болей в суставах я годами просто сходила с ума. Мне было тяжело ходить, стоять, двигаться. В троллейбусе просто не могла стоять. Так все начинало болеть при движении транспорта. В больнице после обследования мне поставили диагноз – кокс артроз тазобедренного сустава. Прописывали кальций, витамины, укрепляющие для костей, еще кучу всего, но ничем я не была довольная. Вот после долгого без результативного лечения я решилась обратиться к Вам – начала использовать крем Эффектум. После окончания использования лишь одного курса крема меня ВООБЩЕ ничего не беспокоит. Боли прекратились полностью! Я нормально хожу, стою, передвигаюсь и никакого дискомфорта. У меня сейчас такое ощущение, что будто вообще ничего и никогда не было. Средство просто невероятное! Я теперь советую его всем своим родственникам и знакомым.
Минько Н Г
Полтава, Полтавская область, Украина.
Моя мамочка несмотря на то,что в своё время была заведующей винного завода, ей приходилось исполнять и обязанности простого рабочего.Таскала на себе шланги,лазила на цистерны.Нагрузка на суставы была слишком большой,что не могло не пройти бесследно.10 лет назад поставили диагноз артроз нижних конечностей с деформацией суставов.Боль возникла настолько сильная,что мамуличка почти перестала двигаться.Усугубили это состояние повышенное давление и остеохондроз плечей.Обычное поднятие руки стало невозможным.Для неё я приобрела крем Эффектум.Первый месяц приёма ожидаемого результата не принёс,но невероятная вера и усердие в дальнейшем дали потрясающие результаты.Боль в коленях прошла,она сейчас много ходит,а не лежит как прежде.Давление снизилось со 160/120 до 130/80,она вновь может поднимать руки вверх без всяких усилий.И вы даже возможно не поверите,но это факт,благодаря крему у мамы исчезла пелена на глазах.И теперь она намного чётче и лучше видит.Спасибо вам большое.
Чеботарь Александра Васильевна
Измаил, Одесская область, Украина.
Артрит, артроз – эти профессиональные заболевания проклятье водителей. Я знаю об этом не по наслышке так как не один десяток лет прокрутил баранку. И крем Эффектум отлично помогает с ними справиться. После регулярного использования трех баночек - у меня полностью прошли боли в плечевом суставе, я свободно начал двигать рукой и жжение которое там было в мышцах стало гораздо меньше. Растираю поясницу и тут результат на лицо! Классный препарат – советую! А жене своей я беру глазные капли Фаурин и она очень ими довольна. Рези в глазах у нее были страшные, слезы текли, боли были. Глаза краснели так что аж страшно было. Мучилась постоянными коньюктивитами – все прошло благодаря Фаурину, даже зрение начало улучшаться. Огромное спасибо. Классная у вас продукция!
Саленько Василь Давидович
Суми, Сумская область, Украина.
Проработавши всю жизнь на железных путях, я давала огромнейшую нагрузку на ноги. Сказалось мне это регулярной болью в коленях. А потом мы с мужем еще и стройку затеяли, что окончательно добило и закрепило у меня такое заболевание как артроз коленных суставов. Искавши средство исцеления моего недуга я пришла к крему Эффектум, чему очень рада! Буквально с первого курса регулярного использования этого препарата, я ощутила на себе его целебное воздействие. Боль в коленях ушла практически полностью, вплоть до того, что теперь могу даже садоводством заниматься! Результат более чем удовлетворительный… Огромное вас спасибо за спасение!
Кольмик Раиса Павловна
.Ровны, Сумская область, Украина.
Я только благодаря Эффектуму стала ходить! У меня был совсем запущенный случай - разрушение тазобедренного сустава на фоне артроза, мне было так плохо, три месяца из больницы в больницу моталась и ничего не помогало, врач сказала: "У нас у всех сейчас такая проблема, надо ходить, терпеть", а как терпеть, если я ходить не могла, нога так болела, я дома почти постоянно лежала, а если куда-то нужно, то вставала и ползла как-нибудь, хромая на одну ногу. Потом получила газету, сначала не верила совсем, думала пишут и пишут, а потом махнула рукой, вдруг повезет, все равно такие огромные деньги в аптеке оставила. Купила Эффектум, стала растираться как там написано и буквально на пятый день боли прекратились, я стала вставать, ходить, через несколько месяцев устроилась на работу, а как настало лето, провела весь сезон на даче, в хлопотах. При этом боли не возвращаются, сейчас за месяц я пользуюсь Эффектумом от силы 2-4 раза, он в самом деле поднял меня на ноги!
Колосова Галина Николаевна
Шлиссельбург, Ленинградская область, Россия.
ДОКТОР СКАЗАЛ: ПРОДОЛЖАТЬ МАЗАТЬ. Я практически не могла ходить, под коленом были адские боли, и ни уколы, ни таблетки не помогали. Прошла МРТ и врач записал меня на операцию по замене дисков. До операции еще было время, и я решила воспользоваться кремом Эффектум. Некоторое время мазала им колено, и боли стали проходить, стало намного легче ходить, двигаться. Потом я поехала к своему врачу в Краснодар, к профессору-травматологу. Показала ему баночку с кремом и дала прочитать инструкцию к нему. Врач, прочитав состав крема, сказал: Состав капитальный, продолжайте мазать дальше. И отменил мне операцию, назначенную на апрель. Вот так вот, благодаря Эффектуму я избежала операции на колено, да еще и пяточную шпору вывела.
Михалкова Галина Васильевна
Ахтырский, Краснодарский край, Россия.
От дивлюся зараз на молодь - і заздрю. Іноді згадую себе, як я любила потанцювати. А роки стають завадою та не дозволяють займатись любимим заняттям . Та і здоров’я далеко не те, що було радніше. Останнім часом мене часто підводили мої ноги та спина. Бувало сяду і без допомоги не можу піднятись . Проте , місяць назад прочитала в газеті про Літо масло та крем Ефектум , які й вирішила спробувати . З прочитаного зрозуміла - що можна оздоровитись без таблеток. Вже після курсу використання масла та крему - почувала себе значно краще. По-перше - знеболюють чудово, по-друге - ефект тримається довго , по-третє - вони є корисними на весь організм. Літо масло покращило роботу шлунка та кишківника , позбавило від запорів та нормалізувало тиск .Ефектум в свою чергу дав можливість забути про болі та дискомфорт в суглобах , як чарівна паличка – нанесла крем – і наче нічого не було. Маю надію, що з допомогою цих препаратів, скоро знову буду танцювати як колись. Спасибі, чекаю вас іще
Константинов Тетяна Олексіївна
Київ, Киевская область, Украина.
На протязі останніх років вела боротьбу зі сліпотою. Бувало ідеш по вулиці, бачиш людину , а розпізнати чи жінка чи чоловік не могла. Сама себе, іноді, жартома називала «Сліпа, як курка». В доданок мучили болі в спині , викручувало пальці на руках та деформуючий артроз колінних суглобів . Це тривало поки в газеті не прочитала про краплі для очей Фаурин та крем Ефектам. Які буквально за 3 курси прийому показали свої чудові – позитивні результати на моєму здоров’ї . Я не відчуваю болі в суглобах та спині , вдалось позбутись від артрозу. І головне ефект тримається надовго. Зір також покращився з Фаурином . Вже після 4 курсів застосування у мене з’явилась чіткість зору. Тепер не тільки розпізнаю силуети людей, а й бачу їх обличчя. Помаленьку проходить помутніння в очах та запалення. Маю надію, що скоро повернуся до повноцінного здорового життя . Дуже задоволена , що спробувала такі чудові препарати як Фаурин та Ефекутум - рекомендую їх тепер усім своїм знайомим та близьким.
Самар Ніна Яківна
Київ, Киевская область, Украина.
Яке щастя мати можливість вийти на вулицю подихати свіжим повітрям. Останнім часом я лише мріяла про це . Ноги зовсім не слухались . Спухали колінні суглоби та п’яти - до того , що навіть не могла нормально ступити. Через це сиділа дома, як у клітці. Вам не переказати словами, як мріяла одужати. Та одного разу прочитала про продукцію Апіфітофарм , підібрала там для себе Сибірський Бальзам та крем Ефектум , які й почала з задоволенням приймати. Вже після місяця використання даних препаратів мої ноги набули зовсім іншого вигляду. Можу ступати на п’яти та згинати коліна. Зійшла опухлість суглобів . Можу навіть самостійно вийти на вулицю і сходити в магазин. Покращився зір , а внутрішньочерепний тиск знизився з 42 , до нинішнього показника – 23. Більш менш тримає норму рівень цукру в крові , чим я більше всього задоволена. Тепер сусідка жартома каже: «Скоро на танці підеш». Дуже задоволена результатом після прийому Сибірського бальзаму та Ефектуму. Час від часу тепер роблю їх профілактику та щиро раджу всім своїм друзям.
Інна Гаврилівна Бунькова
Київ, Киевская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.