НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
крем Эффектум инструкция по применению крема Эффектум заказать крем Эффектум отзывы

Крем Эффектум. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Геморой, якого я не лікувала, довів мене до такого стану, що мені робили операцію. Які виникали болі до та після операції навіть і згадувати боляче. Рана дуже погано заживала, постійні ускладнення та запальні процеси. Я місяцями приймала лише дієтичну їжу та в малих кількостях. Слідкувала за харчами, щоб потім проблем було поменше. Але все одно ситуація була просто жахливою. Розпочавши прийом свічок Апіфор , я з другого тижня вже відчула полегшення. Спочатку пройшли запальні процеси. Після другої упаковки болі стали на порядок нижчими. Після третьої взагалі я стала прекрасно себе почувати. Жити стало набагато легше і приємніше. Внук у мене футболіст і дуже часто приходить додому з травмами. Тому я не вагаючись купила йому крем Еффектум. Ви навіть уявити не можете собі, який він тепер щасливий. Каже, що біль знімає просто моментально. Тому я і сама, особливо коли болять коліна, почала його використовувати. Засіб – пречудовий. Один раз намазала і два дні нічого не болить. Ми вже цілою сім’єю лікуємось лише препаратами Вашої фірми. І ще ні одного разу не пошкодували про потрачені кошти.
Олийниченко Н Т
Узин, Киевская область, Украина.
Если говорить о моем состоянии, то у меня есть одно очень страшное заболевание: шейно-грудной остеохондроз. По несколько раз на день у меня появлялась тянущая или давящая боль в левой половине грудной клетки и в левой руке. Она очень напоминала приступы стенокардии, но в отличие от нее, боль не проходила после приема нитроглицерина. При этом возникало чувство свербежа или прохождения электрического тока вдоль рук и ног при сгибании шеи. А еще постоянные головные боли, головокружения, звон в ушах, появление мурашек и темных пятен перед глазами, онемение и похолодание пальцев рук и ног. В общем, полный набор болезненных ощущений и неприятностей. Ни таблетки, ни массажи, ни уколи, ничего мне не помогало, пока я не попробовала крем Эффектум. Про его эффективное действие я узнала из газеты. Сейчас нанесу крем на болящие места, подожду две-три минуты и все, моментально проходит. После окончания использования двух баночек, головные боли стали реже, головокружения уже прекратились, пальцы рук и ног стали намного мягче и теплее. Даже боль в грудной клетке стала возникать все реже и реже. Чудесное средство, рекомендую всем!
Найденко Л А
Мерефа, Харьковская область, Украина.
Мені уже 88-й рік і втома при ходьбі для людей такого віку це нормальне явище. Я і не звертала б на це увагу, але в останній період в мене дуже сильно почали боліти суглоби. І на руках, і на ногах, і на всьому тілі. Коліна та плечі не те що боліли, а просто викручувало. Я ночами не могла заснути. Болі були такої сили, що і таблетки не допомагали. А в холодну пору року я і кроку ступити не могла. Навіть до столу я ходила з палочкою, а про те щоб вийти на вулицю і мови не було. Крем Еффектум з третього дня почав давати позитивні результати. Буквально через п’ять хвилин після нанесення мені вже стає легше. Відчуваються такі приємні відчуття, настає терпкий холодок, а потім все стає гарячим і біль проходить. Після місяця лікування суглоби уже болять не так, і це зовсім інші відчуття. Тепер я спокійно ходжу навіть без палочки. Почала працювати по дому, по хазяйству. З такими результатами я гадаю, що до весни я знову буду сповнена сил, енергії та здоров’я.
Сердюк А Ф
Змиев, Харьковская область, Украина.
Два роки тому від перевантажень я порвав зв’язки на нозі. Операція пройшла успішно і ніби було все добре, але згодом на ногах появилися такі собі горбки схожі на шишечки. Торкнутися їх було просто неможливо, так як виникали страшні болі. Навіть в штанях було погано ходити, бо тканина постійно контактувала з горбками. Я і ночами дуже погано спав, адже як тільки починаєш перевертатися, то відразу просинаєшся від болі, яка ще довго не стихала потім. Лікарі толком не змогли нічого сказати, тому я розпочав самостійно шукати ліки. Крем Еффектум мені порадили люди, які дуже близько знайомі з Вашою продукцією. Ви знаєте, пречудовий засіб! Я намазав всього декілька раз, а шишечки стали зменшуватися в розмірах. На даний момент їх взагалі вже немає. Став хоч нормально спати, ходити в штанах. А крем я і далі продовжую використовувати, бо він пречудово знімає біль. Перед зміною погоди, коли всі кості починають боліти взяв раз намазав і цілий день ніяких проблем. Так що дякую Вам за такий якісний і дієвий засіб!
Бологов И В
Купянск, Харьковская область, Украина.
Для своєї рідної кровиночки нічого не шкода . Як тільки я дізнався про існування прекрасного натурального препарату Сибірського бальзаму та крему Ефектум , швидко поспішив їх придбати для своєї коханої дружини. Адже вже кілька років підряд, вона страждала від проблем з тазо- стегновим суглобом , невиносно викручували на погоду колінні суглоби , навіть ходити з тяжкістю вдавалось самостійно. Повну свободу вона відчула лише після курсу прийому бальзаму та місячного користування кремом. Відразу до порядку прийшла робота серця , тиск тепер у нормі і травлення чудово працює. Кохана вільно може пересуватися по східцях, не мучать болі в колінах та в тазу. Легко може нагнутись та розігнутись. Одне задоволення дивитись на кохану , яка розцвіла наче та весняна квіточка. Спасибі Вам за гарну допомогу.
Чоловік для дружини Дмитрової Марії Тарасівни
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
2012 рік для нашої сім’ї став роковим . Адже саме в той період часу наша кохана ненька перенесла обширний інсульт , ледве вдалось її повернути до життя - як кажуть на волосинці висіла. Після цієї трагедії вона постійно втрачала орієнтацію в просторі , часто паморочилось та боліла в висках голова . З чим же і були пов’язані стрибки тиску. Дуже цим всі переймались , втім дружно знайшли вихід в вигляді Сибірського бальзаму та крему Ефектум. Ненечка відразу подужчала , щічки набрались рум’янцем. А після трьох курсів прийому минули головні болі та запаморочення. Артеріальний тиск прийшов до нормального показника, серце працює без перепон. Ефектум в свою чергу повністю забирає біль в суглобах , та позбавив любу від шийного остеохондрозу. Дякує вся наша сім’я , за те що поставили на ноги невід’ємну часточку нашої родини. Спасибі
Чоловік для дружини Синициної Алли Володимирівни
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
Последствиями тяжелой работы, становятся проблемы со здоровьем, устранить которые с возрастом очень трудно. Плотный график работы, ночные смены, холод, нервное напряжение - все это приводит к ослаблению организма, частым простудным и воспалительным заболеваниям, снижению иммунитета. В следствии диагноз перикардит-(больное сердце). Скачки давления утром 130/80; вечером до 160/80, тошнота, рвота, шум в ушах, головные боли. Нарушение двигательных функций суставов, сопровождающиеся постоянными болями, ограничивали передвижение и напоминали о возрасте. Благодаря Сибирскому бальзаму, в комплексе с кремом Эффектум, уже после 2-го курса - эти симптомы проявляются не так остро и намного реже. Не прыгает давление, уменьшилась частота и интенсивность головных болей, не беспокоит тошнота и рвота, прошел шум в ушах. Суставы стали более послушными и подвижными, не такими болезненными, легче стало передвигаться. Появилось желание жить, не смотря на возраст и проблемы со здоровьем. Надеюсь состояние моего здоровья будет только улучшаться, ведь со мной, такие чудодейственно-оздоровительные, натуральные и эффективные препараты Международной группы компаний Apifitofarm( Сибирский бальзам и крем Эффектум).
Кляуза Т. П.
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Проблемы опорно двигательного аппарата настигли и донимали уже с 5 лет после травмы позвоночника. Остеохондроз, просаждение дисков, межпозвоночные грыжи постоянно сопутствующие и переодически напоминающие о себе, практически приковали к койке. Тугоподвижность, скованость, приступообразные боли которые парализуют весь организм. Бездействовать не привык, на пике разбитости моего организма в помощь пришёл крем Эффектум . Использовав в течении 3-х месяцев 9 уп (3-и курса), я осознал что вышеперечисленные проблемы практически больше не напоминают о себе так часто и интенсивно как раньше. Я стал жизнерадостным, энергичным, подвижным и комуникабельным благодаря целительному крему Эффектум и его создателям, Вам, большое спасибо.
валерий архипович
павлоград, Днепропетровская область, Украина.
Мою жизнь нельзя назвать легкой, ведь тяжелая работа на консервном заводе во вредных условиях, постоянные стрессы в семье, сделали свое черное дело, я стала страдать от множества различных заболеваний. Больше всего меня беспокоили нарушения работы пищеварительной системы, мучили запоры, боли в области желудка, поджелудочной железы, ухудшился слух, был постоянный шум в голове, тревожила общая слабость, сильно мерзли конечности. Увидев информацию о вашей продукции в газете, я сразу захотела воспользоваться предложением и поверила в возможность решения моих проблем со здоровьем. Так и случилось. На протяжении двухмесячного приема бальзама Промедин, у меня наладилось нормальное функционирование желудочно-кишечного тракта, прошли запоры, исчезли боли в желудке, поджелудочной железе, уменьшилась сила шума в ушах, улучшился слух, прошла вялость и я стала чувствовать себя намного бодрее и энергичнее. Еще из линейки вашей продукции я пользовалась кремом Эффектум, которым натирала постоянно мерзнувшие нижние конечности. У меня теперь наладилась микроциркуляция крови и ноги перестали мерзнуть. Так, я практически спаслась от болезней, благодаря вашим эффективным препаратам.
Самойленко Нина Александровна
.Нежин, Черниговская область, Украина.
Мій чоловік став ліквідатором аварії на Чорнобильській атомній електростанції, що зразу пояснює слабкий стан його здоров’я. А останнім часом у чоловіка з’явилася значна проблема у вигляді набряків нижніх кінцівок ніг, що в результаті не дало можливості чоловікові ходити, та згодом навіть вставати з ліжка він не зміг. Це тривало біля місяця поки я не придбала крем Ефектум та стала ним натирати ноги чоловіка. Через деякий, досить невеликий час, набряки спали, покращився кровообіг у ногах, зникли больові відчуття, і мій чоловік почав спочатку підійматися з ліжка, а зараз, через два місяці після початку застосування крему, він став ходить самостійно. Результатом дії крему Ефектум ми дуже задоволені і вдячні виробникам такого цілющого препарату, що у буквальному сенсі цього слова, поставив мого чоловіка на ноги.
Баштова Антоніна Дмитрівна
Лебедин, Сумская область, Украина.
Крем Эффектум действительно соответствует своему названию! Я убедилась в этом на своем личном опыте. Так как у меня болезни с возрастом проявились очень сильно, и в первую очередь на опорно - двигательном аппарате. Были постоянные боли в области плечевых суставов, ноги болели не переставая, очень сильно мерзли пальцы на ногах! Ходила к ревматологу, он мне прописал курс таблеток, пока я их пила то вроде бы боль утихала, а потом возвращалась снова! Прочитав о вашем креме много положительных отзывов, решилась попробовать. Приобрела баночку и наносила его один раз вечером на больные места, и так несколько дней. Сначала заметила что боль пропала дней на 10,а потом еще на большее время, улучшилось кровообращение так как перестали мерзнуть пальцы. Такого длительного результата я не видела ни от одних таблеток, поэтому теперь кремом пользуюсь постоянно в целях профилактики! Спасибо вам!
Яблоновская Екатерина Сергеевна
Симферополь, Республика Крым, Украина.
Расскажу вам о маленьком чуде, которое сама наблюдала. На голеностопном суставе у меня вдруг сбоку появилась косточка. Я даже не знала, к какому врачу мне обратится. В газете прочитала о ваших препаратах, решила попробовать крем «Эффектум». Смазывала ногу две недели. Сначала прошла боль в кости, а потом и сама косточка как по волшебству просто исчезла. Вот такое чудо произошло. Точно кроме крема «Эффектум» я ничем не лечила, так что все благодаря ему. Спасибо вам огромное. Сейчас возьму еще крем и посмотрю препараты для других своих проблем.
Продан Мария Михайловна
Бахчисарай, Республика Крым, Украина.
Мой муж длительное время работал шахтером. Работа эта тяжелая и очень пыльная! Сами понимаете что в пожилом возрасте все отрицательные факторы такой работы начинают проявляться и никуда от этого не деться. У мужа появились проблемы с органами дыхания, он стал задыхаться, но так как он ведет здоровый образ жизни, бегает по утрам, зарядку два раза в день делает, его задышки редко о себе напоминают. Но вот от ужасной боли в спине ему ни таблетки, ни зарядка, не помогали. По рекомендации приобрели крем Эффектум. Наносили его на ночь, на область позвоночника и на следующий день боли как ни бывало, муж весь день чувствовал себя отлично и занимался своими делами! Теперь наносим его регулярно, а вам огромное спасибо за помощь!
Шевчук Лариса Ивановна
Керчь, Республика Крым, Украина.
30 років тому мені зробили операцію по видаленню злоякісної пухлини на вилочковій залозі, потім у мене почалось захворювання мязів, причину лікарі повязують з нервами, але досі точного діагнозу мені сказати не можуть,відбувається поступова атрофація мязів і ще на фоні всього цього у мене прогресує подагра. За досить короткий період використання Сибірського бальзаму та крему Ефектуму отримала результат, я навіть наглядно побачила зміни , мої покручені та злиплі до купи пальці на руках та ногах почали розрівнюватись і роз’єднались, я вільно можу ними ворушити . Почала більше ходити, навіть ношу торбинку з продуктами з магазину,біль в мязах і поясниці ,який мене просто сковував , відступив. Результатами вражена ,продовжую використання препаратів.
Коряковцева Евгения Николаевна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Дуже шкода мені було дивитись на мою сусідку по будинку ,яка спочатку шкандибала ходячи подвірям ,потім стала бачити її вже з паличкою , а згодом стала жалітись мені на задишку та болі в серці. Я принесла їй газету з рекламою ваших препаратів і ми разом обрали їй курс Десятисила та крему Ефектум. Її процес одужання я бачила на власні очі, вже через два місяці вона почала ходити самостійно, з радістю розповідала ,що болі в суглобах пройшли ,а також у неї зникла задишка і нормально функціонує серце. Я дуже щаслива і вдячна вам ,що за допомогою вашої продукції ми повернули здоровя дуже добрій і гарній людині. Дякую .
Довжанская Валентина Иллинишна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Як і багато з маминих ровесників,їй 83 , з віком почала втрачати рухливість і все це через проблеми з суглобами - артроз, поліартрит ,остеохондроз. Причин цих хвороб багато,мама багато працювала фізично ,ніколи себе не шкодувала, звісно екологія та неправильне харчування проте назад час не повернеш і щось потрібно робити в даній ситуації ,саме тому в нас вдома і зявився крем Ефектум ставши незамінним препаратом, з поміж багатьох спробуваних до нього. Завдяки Ефектуму наша бабуся впевнено рухається без жодних перешкод і болю, дійсно чудовий продукт, який заслуговує на повагу та вдячність.
Долинина Анисия Павловна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Сечокамяна хвороба та часті пієлонефрити поклали мене на операційний стіл ,після операції я пройшла тривалий курс реабілітації , берегла себе ,слідкувала за здоровям . Та одного разу полізла на горище ,а злізти сама звідти вже не змогла, в спині щось стрельнуло ,я зразу згадала нирки та виявилось ,що це проблеми з кісками. Більшість препаратів внутрішнього використання ,що впливають на кісткову тканину , через хворі нирки використовувати мені не можна ,саме тому я і звернулась за допомогою до препаратів вашої компанії. Зміни відчутні ,результати гарні, болі пройшли ,хвороби відступили ,а з Ефектумом та Десятисилом Алтайським я відчуваю себе надійно захищеною від різних несподіванок зі здоровям.
Ченторог Надежда Васильевна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Почали боліти коліна,як раніше бігати вже не міг,а хотілося б, весь вік не сидів на місці,працював на півночі більше 15 років ,потім в шахті доробив майже до пенсії. Поступово хвороба захопила плечові суглоби ,перекинулась на поясницю ,діагноз поліартрит та радикуліт , взимку ще й на додаток впав ,травмував плечовий суглоб,ледь пересувався. Сибірський бальзам та крем Ефектум просто врятували мене від каліцтва,яке невпинно на мене насувалось, поставили на ноги та повернули до рухомого способу життя. Я вдячний їм не тільки за те,що вільно ходжу ,а й за те ,що у мене налагодилась робота серця , поступово нормалізувався тиск і моє життя вже не нагадує кошмарний сон і я можу протистояти хворобам.
Боровка Вячеслав Моисеевич
Марганец, Днепропетровская область, Украина.
Чого тільки я не робила з своїми хворими суглобами,нічого не допомагало, артроз,остеопороз , була операція на нозі, я сама медпрацівник тож випробувала всі відомі і невідомі способи ,щоб позбавитись милиць і почати ходити самостійно. Врятував крем Ефектум, зараз ходжу навіть без палички. Ще хотіла б відмітити Літомасло, ефективний препарат для людей з цукровим діабетом,як у мене, за 2 місяці використання рівень цукру знизився в мене з 10 до 5,8 , а в сечі аналізи його взагалі не виявили. Бажаю вашій компанії процвітання, а всім хто користується продукцією таких же результатів як у мене.
Ильяненко Лидия Андреевна
Николаев, Николаевская область, Украина.
При очень активных движениях руки у меня возникали боли. Со временем они стали появляться все чаще и сильнее. При изгибе руки более 90 градусов возникала такая сумасшедшая боль, что терпеть ее просто не было сил. Я абсолютно ничего не могла ею делать. В результате обследования у меня выявили воспаления сухожилий. Я уже пользовалась когда-то Вашим Сибирским бальзамом и сейчас, не задумываясь, я приобрела Крем Эффектум. Крем просто чудо! У меня даже нету слов, чтобы описать свои эмоции. Я натирала локти всего неделю и сейчас превосходно себя чувствую. Как я не выкручиваю руки, как ими не верчу, а болевых ощущений не возникает. Еще у меня был остеохондроз. После использования крема мне стало намного лучше. Частенько возникали головные боли, которые просто сводили меня с ума. Теперь, после приема курса Литомасла, и нанесения крема на шейно – воротниковый отдел, головные боли стали медленно, но уверенно покидать меня. Я очень довольная, что лично познакомилась с такими великолепными препаратами!
Усенко В Н
Киев, Киевская область, Украина.
Мой муж 37 года рождения и с возрастом у него образовался кокс артроз коленных суставов. При этом заболевании возникают очень сильные болевые ощущения. С его слов, изначально сильные боли возникают при начале движений. Потом, когда уже расходиться, становиться немножко легче. До тех пор пока не сядет отдохнуть, а потом все сначала. После продолжительных движений его ноги начинают отказывать , он ощущает слабость. Над выбором препарата мы долго не задумывались , так как с Вашей продукцией знакомы очень давно. Уже на второй недели использования крема Эффектум моему мужу стало легче. Говорит, что все боли стали ощутимы на порядок ниже. От этого и настроение у него постоянно улучшается. Я стала замечать, что и двигаться он стал намного лучше и свободнее. Говорит, что как только намажет, боль уходит мгновенно, и он готов хоть в пляс. Крем вещь просто отличная, иначе не было бы меня здесь уже в который раз. Спасибо Вам от нас обоих!
Вазинская С С
Киев, Киевская область, Украина.
Крем Еффектум я спочатку брав лише для проби. Мені в поштовий ящик завжди кидають багато газет з рекламою, які я завжди викидав. А тут чомусь забрав їх додому й вирішив перечитати. Ось і знайшов препарат, який добре допомагав іншим людям. Вирішив випробувати його дію і на собі. В мене дуже боліли колінні суглоби особливо на лівій нозі. Більшість всього це вже вікова проблема, але суть не в цьому. Коли я почав наносити крем Еффектум три рази на день, то відчув, як мені стало легше ходити. Тепер якісно намащу, розітрусь і все, цілий день без проблем, можу хоч бігати. В молодості я впав і отримав серйозну травму лівої руки. І ось лише тепер вона почала давати про себе знати. Болі ставали все частішими і сильнішими. До крему ніщо мені не допомагало. Хоч якими я мазями себе не натирав. Все болить і болить. А зараз візьму, гарно намащу і все, болі проходять. Крем просто неймовірний! Він не лише моментально знімає біль, а й розігріває шкіру так, що ще довго залишається відчуття тепла.
Ткаченко В Т
Обухов , Киевская область, Украина.
З роками в мене дуже почали боліти ноги. Болі розпочиналися від голені і аж до стоп. Воно не то що пекло, або боліло, відчуття були такі як хтось різав мої ноги. Я не міг ступити і кроку, так як в стопу впивалися сотні голок. Щоб заснути вночі мені приходилося крутитися годинами, поки не знайду зручного місця для ніг. Погана циркуляція крові видно привела мене до таких жахливих наслідків. Я вважаю, що це наслідок обморожень ніг ще на фронті під час війни. Після першого курсу використання крему Еффектум мені стало легше. Я почав уже нормально спати. Один раз на день намащу ноги і потім весь день прекрасно себе почуваю. Болі зникають аж бігом. Я аж відчуваю свої пальці на ногах, чого не було багато років. Якісний продукт він же дає і якісні результати. Так що дякую Вам за ці теплі моменти мого життя.
Яременко И П
Канив, Киевская область, Украина.
Артрит тазобедренного сустава довел меня до постельно-сидячего режима. Я не могла самостоятельно вставать. Ходить я могла еле-еле и то с большим трудом. Огромные усилия я прилаживала, чтобы сделать хоть шаг. Когда я вспоминаю о болях, которые при этом возникали, то меня до сих пор кидает в мокрый пот. Про Вашу продукцию я узнала из газетки. Терять было особо нечего поэтому я попросила и меня привезли на Ваш семинар. Кремом Эффектум я пользовалась ровно год. И если говорить о положительных результатах, то он один: я сегодня самостоятельно и одна пришла к Вам! Вы понимаете? Я САМОСТОЯТЕЛЬНО пришла к Вам!Теперь я всем советую данный действительно исцеляющий препарат. Он ведь действительно меня исцелил и поставил на ноги. Я всю жизнь буду вспоминать и благодарить Вас за Вашу невероятную продукцию!
Тимош Л А
Канив, Киевская область, Украина.
Хотел бы поделиться опытом борьбы с артрозом при помощи Сибирского бальзама. Много лет назад меня начали беспокоить боли в коленном суставе, сначала в одном, потом и во втором, особенно это всё мучило при движение. Сяду отдохну, вроде пройдет. Потом начало болеть и ночью. Тут еще появились проблемы с кишечником, ухудшилось пищеварение, пропал аппетит. С проблемами решил бороться в комплексе. Поэтому приобрел курс Сибирского бальзама, а для наружного применения приобрел 4 баночки крема Эффектум. В результате трехмесячного применения бальзама вернулась подвижность коленных суставов, а крем, в свою очередь, прекрасно снимал боль и тяжесть в ногах. Вернулась радость движения, появилось желание работать. С бальзамом исчезли проблемы с кишечником, появился аппетит. Теперь каждый день встречаю в прекрасном настроении, чего и всем желаю. Не живите наедине со своими проблемами, избавьтесь от них с помощью Сибирского бальзама.
Алексей Иванович
Кировоград, Кировоградская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.