НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
крем Эффектум инструкция по применению крема Эффектум заказать крем Эффектум отзывы

Крем Эффектум. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Честно признаться, не верила всему, что пишут про ваши препараты, но мнение свое поменяла пол года назад, когда сама попробовала. Стала пользоваться вашими средствами, так как практически перестала ходить из-за артроза коленных суставов, а если и передвигалась, то как черепаха. Кроме того совсем обессилили меня обострения гипертонии, давление то и дело поднималось до 200/100. Вот я и решилась попробовать крем Эффектум от артроза и бальзам Апиферрум чтобы почистить сосуды. Один курс Апиферрума полностью нормализовал артериальное давление, вот уже пол года без таблеток оно держиться 130/70, а вот 3 курса крема Эффектум поставили меня на ноги, и вернули радость ходить. Сейчас я совершенно не испытываю боли и скованности в коленях, можно сказать бегаю, успеваю везде и на работе и по домашнему хозяйству. Спасибо вам огромное!
Юракова Н. А.
Никополь, Днепропетровская область, Украина.
Вы знаете моя бабушка после крема Эффектум, сказала, как жаль, что так долго я пользовалась всякими чепуховыми и бесполезными мазями и столько терпела боль. Использовав 2 курса Эффектума бабушку словно подменили – она стала такой подвижной и энергичной, что даже картошку на огороде копает и сорняки рвет. Она говорит, что не стало боли в коленях, стопы перестало печь, шишка на голеностопе практически рассосалась. Избавившись от постоянной боли, бабушка теперь спокойно спит по ночам, она перестала бесконечно просыпаться и ворочаться. Теперь у нее все хорошо, бабушка радуется жизни, и мы – ее близкие тоже довольны. Спасибо вам за крем Эффектум!
Павлова И. С.
Никополь, Днепропетровская область, Украина.
Где-то 3 месяца назад я получил сильное растяжение голеностопа, мне наложили гипс, а после его снятия легче мне не стало. Много ночей я провел испытывая сильную боль, а на утро с трудом мог подняться. Воспаленная нога болела просто до крика. Пробовал всевозможные мази, но настоящую помощь обрел от крема Эффектум, растирая область голеностопа утром и на ночь. Прежде всего я отметил, что Эффетум это великолепное обезболивающее средство, так как сильная боль в ноге исчезла уже на первых днях растирок. А благодаря правильно подобранному составу крема, после одного курса совершенно прошел воспалительный процесс в ноге, исчез отек, я начал свободно и безболезненно передвигаться. Благодарю вас за этот чудо-крем!
Гузенко Р. И.
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Еще недавно меня мучил остеохондроз и артрит. Просто не давал жизни, каждое движение давалось очень болезненно, постоянно ноющие боли в конечностях и суставах не давали покоя. Перепробовав множество мазей, и не достигнув желаемого результата, решил попробовать мазь «Эффектум». После проведения нескольких процедур стало легче, отошла боль в плечевом суставе. Теперь могу носить тяжелое. Очень вам благодарен, Ваш крем «Эффектум» всегда рядом со мной на всякий случай. Кроме этого я решил сразу и поправить свое здоровье, восполнить его витаминами и микроэлементами – решил принимать «Каменное масло». Результат получил уже после первого курса приема. Появилась бодрость, улучшилось самочувствие, нормализовалось давление, стал лучше работать желудочно-кишечный тракт. Сейчас чувствую себя превосходно!
Гулида Владимир Тихонович
Харьков, Украина.
Висловлюю вам велику подяку від імені свого чоловіка, і від себе особисто! 4 місяці назад чоловік отримав перелом шийки стегна. Його мучили страшні болі. Був великий набряк. Поворухнутись не міг. Ця травма стала для нас велитенською проблемою, адже у чоловіка ще й простатит! Його просто замучили позиви до туалету. За ніч 4, а то і більше разів доводилось підніматись. Я вирішила придбати для нього Літомасло та крем Еффектум. Кремом розтирала місце перелому, а масло він вживав внутрішньо. Результати просто приголомшливі: тепер у чоловіка відновилась сечо-вивідна функція в організмі і за ніч він прокидається, за потребою, лише 1 раз, або і зовсім не доводиться вставати. А Еффектум позбавив болісних відчуттів, набряку, скутості. Нога швидше розробляється після складного перелому!
Пивненко Зінаїда Олександрівна
Одеса, Одесская область, Украина.
Тяжко живеться, коли хворий опорно-руховий апарат! Остеохондроз, радикуліт, постійна скутість, втома, обмеження в рухах - це існування, а не життя! Та ще й грижа міжхребцевих дисків утворилась в двох місцях, від чого перетискався нерв. Особливо після фізичних навантажень відчував себе, ніби трамвай переїхав. До лікарні не звертався. Та й який сенс? Тепер і молодих не береться лікувати, а до літніх людей взагілі немає діла. Вирішив боротись своїми силами і з допомогою Еффектума. Результати проявились уже після застосованих 2 баночок! Вранці і на ніч я розтирав проблемні ділянки тіла. Помітив, що після сну, легше підводитись, покращилась працездатність, зникли болісні відчуття при рухах. У мене дача, город - все треба в порядок приводити, от тепер я можу виконувати всю роботу, продовжую застосовувати крем! Дякую!
Попов Леонід Григорович
Херсон, Херсонская область, Украина.
Давно мені лікар поставив діагноз - артрит! І вже досить довго я терплю різноманітного характеру больові відчуття. Але останні 1,5 місяці повністю вивели мене з рівноваги і життєвої колії. Почався гострий запальний процес, котрого раніше не було! З`явивсь великий набряк, синюшність і пекельний біль. Лікарі мені не допомогли, тоді я сказав, що вдамся до нетрадиційної медицини і придбав крем Еффектум. А лікар сказав, якщо вам немає куди подіти гроші, то купуйте і далі. Та байдуже мені на його слова, я задоволений сповна - мені дійсно допомагає. Уже після першого повного курсу я став краще рухатись, позбувся набряку, болю і синюшності. Немає різниці, що застосовувати - головне ефект! Спасибі вам!
Аєєнко Юрій Іванович
Херсон, Херсонская область, Украина.
Впродовж п`яти років я страждаю від страшенної мігрені. Це у мене спадкове, такі муки терпіла і мама. У мене закупорена судина головного мозку. На зміну погодних умов, чи коли виникали магнітні бурі - я місця собі не знаходила від болю. Доводилось пити за один раз по 8 пігулок знеболюючого. Крім цього надокучав біль ще й в попереку. Почавши застосовувати крем Еффектум результат я відчула вже після першого нанесення крему на ділянку попереку. Біль повністю ущух і дуже швидко. Тоді я почала втирати крем на ніч в шийно-комірну ділянку і так протягом місяця. Тепер замість 8 пігулок проти мігрені мені цілком достатньо 1 - це просто фантастика. Нарешті я менше буду шкодити своєму організму і маю надію, що зовсім відмовлюсь від ліків. З вдячністю продовжую застосовувати чудо-крем!
Татаркова Валентина Петрівна
Херсон, Херсонская область, Украина.
У мене 3 міжхребетні грижі, з їх появою почав втрачати працездатність, сильні болі наштовхували вже на думку полишити роботу, лікарі призначали спочатку різні креми ,потім підтримуючі пояса,а зрештою сказали , що без операції можу залишитись інвалідом. Від операційного втручання відмовився після того, як до рук потрапила ваша рекламна газетка і з неї дізнався про крем Ефектум. 2 місяці використання цього крему поставили мене на ноги і я почав знову працювати. Зараз про біль забув, на роботі доводиться виконувати різну роботу та від завдань не відмовляюсь ,працюю в ДЕКТ. Допомогли ви мені дуже,вдячний безмежно.
Омельченко Петр Васильевич
Бортничи, Киевская область, Украина.
Настраждалась я сповна. Не знаю, що сталось, але від попереку і до кінцівки я зовсім не відчувала ногу, вона була мов дерев`яна. Не могла в трамвай зайти, ноги підняти, сльози самі навертались на очі, соромно перед людьми було. Безліч уколів поставили, пройшла голковколювання, перепробувала багато кремів, розтирок, але ніщо не допомогло. Нога ніби вогнем палала. Мені 75 років, я ще працюю двірником. Треба багато рухатись, а я не могла нормально по квартирі пройти, і як тут не плакати? Прочитала про олію Живиця і крем Еффектум. Це була вже остання моя надія на одужання. І воно таки сталось. Олію вживала внутрішньо, кремом розтирала поперек і ногу на ніч. Через деякий час - все ніби рукою зняло. Моєму щастю немає меж. Я знову веду активний спосіб життя, багато рухаюсь, працюю. Дискомфорту більше не відчуваю. Рекомендую усім, спробуйте - не пошкодуєте!
Брагіловська Октябріна Матвіївна
Харків, Харьковская область, Украина.
У нашої бабусі, якій зараз 89 років , були часті нарікання на болі в суглобах та біль в ногах через варикозне розширення вен, боліла та досить часто збільшувалась печінка, була слабка сердцево - судинна система, вона була слабка та виснажена життям . Покращення ми побачили після комплексного використання крему Ефектум з Сибірським бальзамом, можна сказати відбулося диво, вона стала значно жвавіша, перестала жалітись на болі , добре спить вночі, сама ходить до магазину і повертається з повним кошиком. Ми всією родиною спостерігаємо за цими змінами і дуже радіємо , що ваші препарати так підтримують її і надають сил, за це безмежно вдячні.
Налимова Людмила Васильевна
Киев, Киевская область, Украина.
Сейчас я врач скорой помощи, в прошлом невропатолог. Вашу продукцию беру для своей жены. У нее более полугода назад случился левосторонний инсульт, парализовало руку и ногу. Врачи пролечили и отправили на полугодичный перерыв, так сказать, отдыхать. Но при таких заболеваниях бездействие губительно! Вот мы и решили, узнав о полезных свойствах вашей натуральной продукции, принимать ее. Жена приняла по три курса Сибирского бальзама, Литомасла, при этом использовала крем Эффектум три месяца. Первое, что заметили после применения комплекса этих препаратов, значительно улучшился аппетит. До этого жена была такая худая и только по 2 ложки могла съесть, а сейчас очень хорошо ест, стала поправляться. Но самое главное, на четвертый день использования крема Эффектум, зашевелились пальцы на парализованной ноге. Это просто чудо! Раньше давление доходило до 200/90, а сейчас оно нормализовалось до 130/70. Еще у жены были тяжелые запоры, а после приема препаратов они исчезли вовсе. В последнее время значительно улучшился сон, а нервная система стала более спокойная. Так что спасибо вам за замечательные препараты.
Аргатый Виталий Дмитриевич
Канев, Черкасская область, Украина.
Мій батько, має таке захворювання, як остеохондроз верхніх ділянок хребта. Це стало причиною постійних болів у плечах. Також останнім часом почали сильно турбувати болі в гомілках, а зранку стало важко згинати та розгинати ноги, з’явилися набряки у суглобах. Батько має вже досить поважний вік у 87 років, а це спричинює значні проблеми зі здоров’ям. От ми, рідні, і вирішили, що потрібно батька оздоровлювати постійно і бажано натуральними засобами. Почали використовували крем Ефектум. Одну баночку вимастили і коли настало полегшення, зрозуміли, що потрібно продовжувати застосування, щоб досягти стійкого оздоровчого ефекту. У батька припинилися болі у колінних суглобах, ноги почали добре згинатися та розгинатися. Також перестали боліти плечі. Тепер будемо також інші ваші продукти використовувати, та й нашим родичам хочемо відіслати ці препарати. Бо у них теж є проблеми зі здоров’ям. Хай пробують, оздоровлюються. Думаю, що і їм добре буде. Так усі разом будемо підтримувати своє здоров’я вашими чудовим препаратами. Дякуємо за все!
Герасимчук Павло Миколайович
Івано-Франківськ, Ивано-Франковская область, Украина.
З вашої продукції приймала по курсу Сибірського бальзаму та Літомасла, застосовувала крем Ефектум та користувалася свічками Апіфор №1. В результаті прийому вашої продукції, можу визначити значний позитивний оздоровчий вплив на стан свого здоров’я. Так, раніше часто турбувала гіпертонія, підвищення тиску сягало до 170/100. Страждала цим захворюванням вже років зі п’ять. Після застосування курсу Сибірського бальзаму тиск знизився до 140/90. Планую приймати і надалі, щоб отримати стійке оздоровлення. Бо ефективну дію препарату бачу ще і у значному покращенні сну. Справа в тому, що раніше у мене було запалення сечостатевої системи. За ніч доводилося вставати до туалету до чотирьох разів. Після прийому препарату, отримала значне полегшення. Також у минулому мене часто турбували запори. Після вживання вашої продукції відчуваю значне покращення в роботі ШКТ, запори прйшли. А навіть нетривале застосування крему Ефектум посприяло оздоровленню суглобів. Вони стали більш рухомі та менше болять. Дякую за ефективні препарати. Буду вживати і далі для підтримки свого здоров’я.
Яремен Євдокія Дмитрівна
Коломийя, Ивано-Франковская область, Украина.
Пришла особая пора для тех ,кто занимается огородами.Сбор урожая.Для этого необходимы здоровые, крепкие,сильные руки.А вот одна моя рука решила меня подвести.В суставе запястья вечером ,что то щёлкнуло и руку как заклинило.На утро просыпаюсь ,а пошевелить не могу.Я в панике,что делать.Мне подсказали нанести крем Эффектум.И вы знаете действительно,через неделю от травмы не осталось и следа.Рука как и прежде вернулась в рабочее состояние.Я снова занимаюсь любимым делом и получаю от этого огромное удовольствие благодаря вам.
Кошева Нина Николаевна
Карловка, Полтавская область, Украина.
Остеохондроз медленно,но уверенно поражал мой позвоночник.И в один из дней он настолько сильно пустил свои корни,что казалось мне в спину кто то выстрелил. Грудной отдел пронзила сильнейшая острая боль от которой потемнело в глазах.Я даже не смогла пошевелиться.Это не могло не отразиться и на суставах колен.Они еле еле начали сгибаться.Нанося регулярно крем Эффектум на область позвоночника и суставы колен через некоторое время я почувствовала ,что боль утихает.А ещё немного времени спустя боль утихла насовсем.Я уже могла нагнуться и повернуться.Появилась подвижность в ногах.Спасибо за такой эффективный препарат.
Резник Лидия Никифоровна
Карловка, Полтавская область, Украина.
В свое время пришлось ликвидировать последствия аварии на Чернобыльской АЭС, что, разумеется, здоровья не добавило. Последнее время оба коленных сустава стали сильно отекать, причем болели и суставы, и сопредельные им мышцы, было тяжело и сложно ходить. Узнав о вашей натуральной продукции, решил не терять эту хорошую возможность для своего оздоровления. И вот после начала наружного использования крема Эффектум в течение двух недель отек спал, я стал себя хорошо чувствовать, смог нормально ходить. В дальнейшем очаг воспаления исчез окончательно, и, конечно же, улучшилось качество ходьбы. Обязательно буду и дальше пользоваться этим кремом для профилактики дальнейших обострений заболевания. А у моей жены также были проблемы с неврологией, межреберная невралгия. Она увидела, как мне помогает использование вашего крема, и стала сама натираться. Сейчас после того, как она один или два раза намазывает болезненную область спины, боль проходит и она намного лучше себя чувствует. Наша семья благодарит вас за эффективную помощь.
Кобільчук Анатолий Васильевич
Новоднестровск, Черновицкая область, Украина.
Когда начала увеличиваться кость на большом пальце ноги уже не могу и вспомнить.Но с каждым годом она становилась всё больше и больше,превращаясь в закостенелое образование.По началу на это,я особого внимания не обращала,но когда она стала беспокоить и мне приходилось прикладывать усилия в подборе обуви я занервничала.Мне подсказали,что есть крем Эффектум,который помогает справиться с такими трудностями.Начав раз в день наносить крем к концу месяца гуля начала разравниваться и уменьшаться.Благодаря этому препарату я практически избавилась от воспаления в суставе ноги.За что вам очень благодарна.
Зима Нина Григорьевна
Лубны, Полтавская область, Украина.
Я принимала масло «Живица» и крем «Эффектум». У меня артрит, артроз, грыжа, ну вообщем возраст. Мне было очень тяжело ходить. А крем очень хорошо облегчал движение МОИХ суставов при ходьбе. Мне понравилось. Я даже позвоночник натираю, так как у меня остеохондроз. А мужу я натирала грудную клетку при простуде. Ему тоже очень помогло, за два дня прошла простуда, хотя он и не верил, но все-таки послушал меня. У меня еще и хронический бронхит. Сразу почувствовалось улучшение при откашливании и легче переношу простуду. Пришла купить еще «Живицу» и себе и мужу.
Михалева Галина Алексеевна
Севастополь, Республика Крым, Украина.
Моя бабуся ,якій 81 рік, проживає зараз зі мною, не дивлячись на її поважний вік вона не обтяжує нас , бо сама себе обслуговує,рухається. Здебільшого я завдячую Сибірському бальзаму і крему Ефектуму ,що моя бабця нормально себе почуває, бо до прийому цих препаратів проблеми в нас були. Серцева задишка, грижа у шлунку, через це постійні дієти, печія, закрепи,болі в кістках і суглобах, майже не ходила, ще часто вона жалілась на колючий біль у серці. Зараз же вона нормально харчується, сама готує їжу, виходить на город, майже перестала пити таблетки і вже давно я не чула,щоб жалілась на біль у серці. Від щирого серця хочу подякувати Сибірському бальзаму ,що підтримує нашу рідненьку у такому гарному стані.
Николенко Оксана Владимировна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Як шкода , що не можна зберегти молодість, адже тоді життя таке легке і без турботне. Професія гімнастки приносила одне задоволення , а занять здавалось завжди мало. Проте зараз все це дається взнаки на роботі опорно - рухового апарату. Тому , щоб хоч частково привести себе в порядок почала приймати Літо масло та придбала крем Ефектум. Результатами дуже задоволена. Літо масло чудово очистило організм. Не відчуваю аритмії , тиск тримається показника 110 на 70 - що вже для мене норма . Налагодилась робота кишківника , позбулась надокучливих запорів, легше стало на підшлункову. А дякуваючи крему Ефектум - відчуваю таку легкість в суглобах, що душа знову просить кудись іти, бігати та стрибати - нажаль роки не дозволять. Дякую за поміч таким не посидним пенсіонерам як я.
Миненкова Лідія Мефодіївна
Переяслав-Хмельницький, Киевская область, Украина.
Чоловікові намагалась допомогти чим тільки могла , це і народні методи і медичні препарати та все було марним, допоки ми не придбали крем Ефектум. Чоловік працює монтером залізничних шляхів, часто жаліється , що болять суглоби рук ніг та шиї, руки не може підняти вище голови, а вночі кінцівки затерпають, через це погано спить та мало відпочиває. З кремом Ефектум в нього повністю пройшли болі і вночі він став нормально спати, знову з охотою став ходити на роботу, крем є у нього і там, він використовує його сам і ділиться із співробітниками, які часто травмуються , хлопці йому дуже вдячні. Хочу і я подякувати вам за крем Ефектум, який повернув мого чоловіка до нормального життя.
Кубенко Надежда Анатолиевна
Пятихатки, Днепропетровская область, Украина.
Сім років тому помер мій улюблений син. Після цього стресу в мене почав підвищуватися та різко стрибати тиск, який досягав 160/95 та вище. Це спровокувало інсульт з паралізацією лівою сторони тіла, стався він у мене майже рік тому. Останнім часом також дуже крутило ноги, особливо на зміну погоди, їх наче вивертало навиворіт. Ночами я вставав від болю та ходив по кімнатам, щоб отримати хоч якесь полегшення. І так відбувалося не один раз за ніч. Все своє життя пропрацював під землею, шахтарем, і звик до фізичних навантажень, але ці випробування були дуже складні. Та зараз ситуація змінилася дякуючи тому, що я натрапив на ваші препарати, почав їх застосовувати, і зміг отримати значне полегшення. Так, після прийому бальзаму Промедін у мене практично перестав стрибати тиск та знизився до 110/65. А після курсу застосування крему Ефектум значно перестали турбувати ниючі болі у ногах. Тепер крем втираю на ніч в суглоби, лягаю і сплю крепко до ранку, як дитина. Я цілком задоволений результатом дії вашої продукції.
Царенко Леонід Петрович
Червоноград, Львовская область, Украина.
Около 37 лет я проработала в шахте подземной рабочей, потом мастером проходчиком. Такая тяжелая и вредная работа не могла не отразиться на здоровье. Полиартрит, остеохондроз, гипертония, тахикардия, и это не полный список диагнозов, которые ставили врачи. На второй этаж я подняться не могла, мучили головокружение, одышка и боли в сердце. А прошлым летом я потеряла сознание и попала в больницу прямо с вокзала, где в тот момент находилась. Как оказалось, у меня случился инсульт, причем верхнее давление поднялось выше 200. После этого около двух месяцев я пролежала не вставая, не чувствуя ног и не имея возможности ходить. Я случайно узнала о вашей продукции, и, считаю, что мне очень повезло. Потому что после того, как я стала принимать Литомасло, давление снизилось и сейчас находиться в пределах 140/80. Также прошли головокружения, сердечные боли и одышка. А после использования крема Эффектум, я могу теперь, хоть и с палочкой, выйти на 2 этаж, чего раньше просто не могла себе позволить. Я довольна препаратами и вас благодарю.
Новак Валентина Леонтьевна
Червоноград, Львовская область, Украина.
Я проработала в медицине 43 года, где была фельдшером-акушером, а это работа постоянно на ногах. Да еще лет восемь назад шла гулять с собакой, и упала с лестницы, сильно травмировав левый коленный сустав и повредив диск. Вот и получила себе тяжелые проблемы с ногами. Левое колено настолько сильно болело, что даже спать могла, лежала только на животе и не знала, куда уже эту ногу и положить. Начался острый артроз коленного сустава. Не помогало ничего из того, что я делала, и что советовали врачи. Но крем Эффектум помог. После полумесячного наружного применения, а это даже неполный курс, колено болеть практически перестало. А при физических нагрузках если и начинается боль, то после того, как намажу кремом сустав, через 10 минут все проходит! Очень вам благодарна, и довольна, что нашла такой эффективный в моем случае препарат. Хотелось бы, чтобы и другие знали и пользовались его целебными свойствами.
Мельничук Тамара Михайловна
Винница, Винницкая область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.