НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
крем Эффектум инструкция по применению крема Эффектум заказать крем Эффектум отзывы

Крем Эффектум. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Багато років хворію на поліартрит, артроз, остеохондроз та радикуліт поперекового відділу. І все це вже давно набуло хронічної форми. Уражений кожен суглоб. Постійно мучили гострі болі, запальні процеси. Тривалий час я не могла рухатись зовсім, скутість і біль змусили забути мене про радість рухів. По квартирі не могла пройти, вранці підвестись з ліжка. Еффектум став моїм порятунком - я піднялась з ліжка. Втираю Ефектум тричі на день у проблемні місця, уже практично зникли гострі болісні відчуття. Рідше стали турбувати запальні процеси. Почала відновлюватись рухливість. Минає скутість. Спасибі вам від усього серця!
Вайнер Надежда Николаевна
Николаев, Николаевская область, Украина.
Пользуюсь вашей продукцией уже несколько лет,очень ей довольна!Особенно хочу отметить крем Эффектум!Он лучше всех кремов помогает мне справиться с болью в тазобедренном суставе.Раньше боль была невыносимой,болело и днем и ночью,не могла спать нормально.А сейчас когда нанесу крем,то через 10-15 минут уже чувствую облегчение,боль проходит,а если еще укутаю,то тогда спокойно сплю всю ночь.Спасибо вам за чудесный крем!
Михеева Ирина Семеновна
Судак, Республика Крым, Украина.
Постійна фізична праця, можливо неправильний режим відпочинку, перевтоми та й, в принципі роки, довели мене до постійних сильних ріжучих болів в ногах та поясниці. Можливо ще й відіграв роль радикуліт, який був у мене років 40 назад. Ось все це довело мій стан до постійного постільного режиму, який супроводжувався різкими болями при найменших рухах. На даний час, пройшовши курс лікування, кремом Еффектум, я знову почала підніматися і по трішки ходити. Звісно, що болі ще тривожать мене, але ж я ЗНОВУ ходжу! Біль лишився, але став меншим і м’ягшим. Спина, яку я постійно натираю, навіть перестає боліти при втираннях крему. Рухи знову стають легшими, приємнішими, впевненішими та безболісними. Я навіть відчуваю як з кожним днем мені стає все легше. Дякую Вам, що ви та Ваші препарати дають радість та здоров’я всім, хто в пошуках його.
Мануилова Л И
Калиновка, Винницкая область, Украина.
О чём только жалею,что не обратилась к вам раньше.В вашей линейке продуктов есть настолько замечательный препарат,который помогает людям избавиться от боли в суставах,наладить подвижность и устранить боль.Имя этому препарату крем Эффектум.Деформирующий артроз коленей четвёртой степени практически лишил меня возможности передвигаться.Искалеченные болезнью суставы сильно опухли и невыносимо болели.Из-за того,что они перестали сгибаться я не могла ступить и шага.Провести жизнь без движения для меня это не позволительная роскошь.Не хотела оставаться обузой для своих родных и близких.Когда я стала наносить крем на воспалённые суставы очень скоро почувствовала как боль покидает меня.Прошла отёчность,заметно улучшилась подвижность.Я теперь намного больше хожу и не требую никакой помощи от других.Спасибо вам огромное.Вы мои настоящие спасители.
Бондаренко Евгения Тихоновна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Можливо, я унікальна людина, але за свої майже 80 років ще ні разу не звертався за медичною допомогою до лікарів. Може це добре, а може і зле, але своєї звички не змінив навіть тоді, коли почалися проблеми з колінними суглобами, що стали боліти, нити, набрякати, і це особливо відбувалося на переміну погоди. Проблема сама собою не поспішала вирішувалась, тому довелося шукати якісь, бажано натуральні, засоби для полегшення свого фізичного стану. Дякуючи щасливому випадку, дізнався про цілющі властивості крему Ефектум, який підійшов мені, як ніщо інше. Роблю такий висновок тому що після місячного курсу натирання препаратом, відчув значне зменшення болів у суглобах, що практично перестали нити на зміну погоди, збільшилась рухливість, стало набагато легше ходити. Так ваш чудовий препарат практично замінив мені лікаря, за що я вам безмежно вдячний!
Малашевський Василь Васильович
Малин, Житомирская область, Украина.
Певна річ, що в літньому віці найбільше проблем від роботи опорно-рухового апарату! Якщо це взагалі можна назвати роботою. Не знаю як там у інших, але у мене він зносився повністю. Багато років хворію на поліартрит, артроз, остеохондроз поперекового відділу та міжхребетну грижу. Звісно, що захворювання вже давно набули хронічної форми, адже років 15 я в пошуку порятунку і повернення рухливості. Уражений кожен суглоб. Постійно мучили гострі болі, запальні процеси. Тривалий час я не виходила на вулицю, бо не могла рухатись зовсім, скутість і біль змусили забути мене про радість рухів. По квартирі не могла пройти, вранці підвестись з ліжка. Еффектум став моїм порятунком - я піднялась з ліжка, потім і на вулицю почала виходити. Втираю Ефектум тричі на день у проблемні місця, уже практично зникли гострі болісні відчуття. Рідше стали турбувати запальні процеси. Почала відновлюватись рухливість. Минає скутість. Не відчуваю болю і дискомфорту в області грижі, защимлений нерв теж не дає про себе знати. Спасибі вам від усього серця, низький уклін!
Остапчук Валентина Петрівна
Рівне, Ровенская область, Украина.
По профессии я медсестра, которая проработала в сфере медицины около 50 лет, поэтому о различных возможностях для улучшения здоровья знаю немало. Однако ваша продукция, на мой взгляд, просто не имеет конкуренции в препаратах для оздоровления, поэтому пользуюсь ею как я, так и мой супруг. Дело в том, что после произошедшего со мною несчастного случая с сопутствующим переломом позвоночника, у меня начались сильные боли в хребте и ногах, от которых было очень сложно избавиться. Также в последние годы беспокоила острая боль в сердце. Моим спасением стали ваши препараты Сибирский бальзам и крем Эффектум. Так, натирая болезненные места кремом, я ощутила значительное облегчение, получила возможность нормально двигаться. Сибирский бальзам помог избавиться от болей в сердце и укрепил здоровье в целом. А моему мужу, который уже 46 лет страдает сахарным диабетом, Сибирский бальзам помог снизить уровень сахара в крови с 24 до 14 единиц. Очень довольны результатами и намерены пользоваться и в дальнейшем вашей продукцией. Спасибо!
Остапенко Римма Петровна
Малин, Житомирская область, Украина.
З віком я почав відчувати гострі проблеми з опорно-руховим апаратом. Скутість у рухах, колінних суглобах, котрі блокували сольові відкладення. А в період загострення, це супроводжувалось запальними процесами, набряками та гострими більовими відчуттями. Довго доводилось розходжуватись, чтоб хоч якось рухатись. Доки не почав застосовувати крем Ефектум зовні та вживати Сибірський бальзам внутрішньо. Результати не змусили себе довго чекати. Уже через місяць щоденних втирань крему в суглоби отримав гарний результат. Я більше не відчуваю гострого болю, тепер можу впевнено вставати з ліжка, сідати, рухатись. З`явилась легкість у ногах, я почав менше стомлюватись при ходьбі. А Сибірський бальзам підняв до норми мій артеріальний тиск, адже я все життя страждаю серцево-судинними захворюваннями. Саме завдяки цьому препарату більше не виникає головний біль і зникли запамороки. Щиро дякую за підтримку та допомогу!
Валентин Іванович
Рівне, Ровенская область, Украина.
Тяжко, прикро та боляче живеться, коли хворий опорно-руховий апарат. Остеохондроз, радикуліт, постійна скутість, втома, обмеження в рухах - це існування, а не життя. Особливо після фізичних навантажень відчувала себе, ніби вичавлений лимон. А минулої зими, внаслідок падіння, я травмувала спину. Довго не могла отямитись від постійного болю та забиття. Чоловік теж страждає від постійних болів в суглобах. Вирішили боротись з моєю травмою та його хворобами з допомогою крему Еффектум. Багато читали відгуків людей, що він допомагає і повертає радість рухів. Результати проявились уже після застосованих 2 баночок, як у мене, так і в чоловіка. Вранці і на ніч ми розтирали проблемні ділянки тіла, суглоби. Помітила, що після сну, легше підводитись, покращилась працездатність, зникли болісні відчуття при рухах. В спині більше не відчуваю дискомфорту, поперек дозволяє нагинатись, ноги дозволяють багато рухатись. Спасибі!
Шуфарева Тетяна Анатоліївна
Дніпропетровськ, Днепропетровская область, Украина.
Із-за специфічного виду моєї роботи в мене розвинувся синдром карпального каналу. Це такий стан людини, при якому в нього затискаються серединний нерв, який проходить по зап'ястному каналу. І, як наслідок, людина часто відчуває не лише відчуття оніміння і поколювання, але й хворобливі відчуття. Тому в мене постійно терпли пальці, були завжди холодні, інколи ставали аж дерев’яними. Масажі, креми для обігріву, теплі ванночки допомагали, але відчуття оніміння знімалося лише на тимчасовий період. Згодом мені взагалі прийшлося постійно розтирати руки та пальці, щоб вони приходили в норму. Випадково я натрапив на крем, похідна якого походить від слова ефективний – крем Еффектум, який і справді є ефективним! Всього на всього 1 баночка, а мені вже стало краще. Оніміння вже повністю пройшло, хоча й поколювання лишилися. Але це зовсім інші відчуття. Пальці знову стали м’ягшими, теплішими, навіть на дотик приємнішими. Тепер я жінку знову зможу обнімати з теплом і насолодою. Дуже Вам вдячний за мій оновлений дотик до свого життя!
Шумило В Л
Червоноград , Львовская область, Украина.
Как бывший военный летчик, 23 года отлетавший на вертолетах в разных частях мира, привык к порядку и своевременному решению вопросов, в том числе, со здоровьем. Поэтому когда разменял восьмой десяток лет, и возникли симптомы различных возрастных заболеваний, дело в долгий ящик откладывать не стал, сразу обратившись за помощью к вашей продукции. Так, меня беспокоило головокружение, болели коленные, голеностопные, тазобедренные суставы, хрустели и потеряли гибкость шейные позвонки, часто болела поясница. Своевременную и эффективную помощь мне оказали такие препараты, как Литомасло и крем Эффектум. После двух курсов одновременного применения препаратов прошли головокружения, исчезли боли в суставах, уменьшился хруст и повысились двигательные возможности шейных позвонков, а поясница перестала болеть совершенно. Также улучшилось состояние мочеполовой системы, а именно, уменьшилось количество ночных позывов к мочеиспусканию до 2 раз за ночь. Как бывший военный, благодарю вас за четкость и ясность в информационном сопровождении и соответствии ваших препаратов заявленным оздоровительным свойствам. Отдельно хочу поблагодарить за восстановление моего здоровья.
Горбачев Александр Иванович
Житомир, Житомирская область, Украина.
До того как я начала использовать крем Эффектум я более двух месяцев вела постельный режим. Мои ноги особенно в коленных суставах постоянно болели даже при продолжительном отдыхе. Потом начали трястись и очень опухать. Пришлось много лежать и делать постоянные массажи для согрева и поддержания тонуса мышц. Но это был не выход и моя семья постоянно искала какие-то возобновляющие и лечащие препараты для моего выздоровления пока не нашла Ваш чудо-препарат. Изначально надежд на восстановление было мало, но использовав крем Эффектум на протяжении трех месяцев прекрасно себя оправдал. Теперь я не только могу ходить по дому, а и спокойно выхожу на улицу. Опухли стали уменьшаться и исчезать. Боли в суставах остались еще, но теперь я верю в эффективность данного препарата. Думаю и они скоро покинут меня. Препарат Ваш очень хороший,по этому спасибо Вам за качество и результативность!
Бабовская Н В
Шостка, Сумская область, Украина.
Проблемы со спиной у меня начались уже давно, еще со времен работы слесарем-сборщиком на электротехническом заводе, где в рабочем помещении находились мощные вытяжки, отчего был постоянный поток воздуха и холод. Ко всему прочему на работе часто приходилось поднимать различные тяжести. Со временем у меня начала болеть спина, а впоследствии появился остеохондроз позвоночника, осложненный шипами, из-за которого приходилось постоянно терпеть сильную боль в спине, боку, пояснице, шее. Было сложно двигаться, а радость и надежда на исцеление исчезали, с каждым днём. Но только благодаря крему Эффектум, которым начал натирать меня супруг, облегчение пришло сразу. Уменьшилась сила боли во всех суставах и позвоночнике, спало воспаление, а со временем я смогла нормально передвигаться. Когда же заболел мой сосед, у которого воспалилось и болело колено, я дала ему крем. После нескольких растираний уменьшилась боль, и ушёл отёк коленного сустава, и теперь сосед также стал регулярно пользоваться кремом. Крем Эффектум имеет просто уникальную эффективность, и теперь мы с соседом всем знакомым его рекомендуем и советуем использовать.
Заец Евгения Тимофеевна
Винница, Винницкая область, Украина.
Я пройшов вже всіх лікарів, витримав всі можливі процедури та артроз не давав мені нормально жити, ходити вже майже не міг , під колінною чашечкою зявилася кіста Бекера , рухливість втрачав на очах. Як би не крем Ефектум я б вже напевно не ходив би, тільки він допомагає зняти біль, розрівняти ноги, з його використанням навіть кіста зменшилась. 40 років роботи в сталеварному цеху так відзначилися на моїх кістках , величезні температури та їх перепади дуже впливають на кісткову тканину, і нестерпний біль який зявився в мене на старість не можливо передати словами, плечі, спину, руки викручує, спати, сидіти не можливо, і тут теж допоміг Ефектум, з його використанням біль щезає і настає полегшення. Я просто не знаю що б я робив без цього препарату, він дуже допомагає і підтримує мене в моїй біді.
Тимофеев Николай Иванович
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Крем Ефектум шанований препарат в нашій родині, використовують його всі в кого є проблеми з суглобами, неймовірно те, що проблеми в кожного різного характеру та допомагає він всім однаково ефективно. В мене пройшли болі в ногах, раніше боліли та часто набрякали, брат взагалі ходив з паличкою в нього було запалення обох тазостегнових суглобів, зараз ходить вільно, бабусю часто хапає поперек і з цим Ефектум справляється досить швидко, завжди крем під рукою і допомагає всім хто часто травмується, молодше покоління, використовує його коли є якісь травмування удари,розтягнення, синці. Справді чудовий препарат , дійсно допомагає всій родині, має широкий спектр дії. Дякую.
Никитина Людмила Петровна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Артрит, артроз, остеохондроз наслідки багаторічної роботи на підприємстві де часто мерзла та було надмірне фізичне навантаження, ось на старість це і відобразилось на моєму здоровї. Були і інші проблеми, печінка ,кишечник, шлунок теж часто давали збої. Обравши для себе Сибірський бальзам та крем Ефектум, я ні секунди не сумнівалась ,що вони мені допоможуть і препарати подіяли. Я ходжу, без проблем, болю та дискомфорту під час руху немає, пройшла печія, шлунок запрацював нормально, перестала швидко втомлятись, стала більш витривалішою. Раніше піддавалась впливу вірусних та простудних захворювань, сьогодні мій організм протистоїть їм дуже стійко, імунна система з Бальзамом відновила свою захисну функцію. Препарати віддячили мені гарним результатом і підтвердили всі мої сподівання.
Коваленко Вера Федоровна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Своїми результатами після використання Сибірського бальзаму і Ефектуму я не втомлююсь ділитись із всіма хто знав мене раніше і дивується тим змінам ,що зі мною відбулися. Тиск був 200/110 став 160/80, пройшли болі в серці, боліли суглоби, ледве рухалась, стала нормально ходити, організм був забитий таблетками ,які посадили нирки та печінку, зараз жодних медпрепаратів не використовую тільки натуральну продукцію і все налагодилося і з цими органами. Відчуття легкості у всьому організмі, бажання жити , рум’янець на щоках, бажання працювати, такі зміни спостерігаю не тільки я ,а й люди які мене оточують. Спасибі бальзаму та крему за всі зміни зі мною ,я дуже задоволена цими продуктами та отриманими результатами.
Соколова Екатерина Васильевна
Херсон, Херсонская область, Украина.
Уважаемая компания Апифитофарм хочу поблагодарить вас от всей души,в особенности тех людей которые создали поистине уникальный крем Эффектум.Вы знаете, моему удивлению и восторгу не было края,после того как я буквально,через пять дней регулярного нанесения вашего продукта, стала абсолютно здоровым человеком.До этого времени острый процесс левого голеностопного сустава достиг критической отметки.Вся нижняя часть ноги была сильно опухшей и от этого неимоверно ныла от боли.Крем устранил все проблемы.Ушла боль и отёчность,двигательная функция пришла в норму.Я с большим удовольствием много двигаюсь за,что вам ещё раз большое спасибо.
Костюк Елена Алексеевна
Измаил, Одесская область, Украина.
Не рідкісна травма - перелом руки. Проте найбільше в цій ситуації змучує гіпс , який я проносила цілий місяць. Доводилось терпіти і біль і сльози , а стримувало одне необхідне – Треба! Була й нечисленна кількість кремій та мазей , які обіцяли утихомири ці болі – проте , як показала практика – це був лише напис на етикетці. Згодом , я черговий раз ( для проби ) придбала крем Ефектум - з яким тільки і відчула полегшення. Крем чудово припиняв болі, які лишались вслід за переломом. Крім того ,розтирала Ефектумом коліна , поясницю та горючі підошви – дискомфорт зникав моментально. Також , мені вдалось спробувати каплі Олексин ,які прекрасно підняли імунітет та відновили після мого нещастя – перелому. Спасибі Вам , я безмежно рада , що в вас непомилилась і спробувала діючий крем Ефектум та чудові каплі Олексин . Приїздіть до нас іще , прийду другий раз з сусідами , адже здоровя нікому не завадить .
Мулдошева З.А.
Біла Церква, Киевская область, Украина.
Ушедшие годы к сожалению никого не делают крепче и здоровее,а наоборот возникают проблемы со здоровьем.И я не оказался исключением.Полтора года назад сделав рентген,поставили диагноз стёртость хрящевой ткани с коленях.Эта проблема повлекла за собой большую отёчность суставов,стали беспокоить сильнейшие боли.Даже ночью я не мог нормально спать.При каждом повороте тела колени настолько сильно ныли,что даже сложно передать эти ощущения словами.Со временем стал передвигаться с помощью костылей.Принимая различные обезболивающие крема и таблетки я мог устранить боль не больше чем на четыре часа.А вот когда начал применять крем Эффектум его действия мне хватает на двенадцать часов.Также благодаря этому препарату уменьшилась отёчность,я отказался от костылей и передвигаюсь самостоятельно.Благодаря вам я забываю про несносную боль и дискомфорт при передвижении.Спасибо.
Хмелюк Николай Иванович
Николаев, Николаевская область, Украина.
Радикулит мучил больше 10 лет. Не разогнуться нормально, не сесть, не встать, не говоря уже о том, чтобы можно было спокойно трудиться по хозяйству. Да еще и артрит коленных суставов помимо радикулита, давал о себе знать болями и хрустом в коленях. Моему опорно-двигательному аппарату нужна была серьезная подмога. И я её получила, когда начала пользоваться кремом Эффектум. Благодаря этому препарату от страшных изнурительных болей и воспалений не осталось и следа. К спине и суставам вернулась свобода движений. Эффектум подарил мне жизнь без болей и открыл второе дыхание суставам! Спасибо Вам огромное!
Лущук Ольга Петровна
Ровно, Ровенская область, Украина.
Почувствуй себя молодой! Суставы теперь здоровы, а острые боли в прошлом. Долгое время я испытывала сильные боли в коленных суставах, в позвоночнике и пояснице, которые здорово сковывали мои движения. Долго я искала действенный и эффективный препарат, пока в газетке не прочитала бальзаме Промедин и креме Эффектум. Действие этих препаратов я почувствовала сразу. Мне на столько стало легче с суставами, что я проработала весь день с утра до вечера без болей, чего раньше себе позволить не могла, и даже к ночи еще чувствовала себя совсем не плохо. На сегодняшний день я чувствую себя здоровым и физически полноценным человеком. Благодаря крему Эффектум острые боли в коленных суставах и костной системе остались в прошлом, я стала гораздо подвижней, полностью исчез хруст в коленках. Появилась работоспособность. Огромное Вам спасибо.
Ирина Александровна
Трускавец, Львовская область, Украина.
В такой натуральный препарат, как крем Эффектум можно сказать с полной ответственностью я просто влюблена, так как благодаря ему я снова начинаю чувствовать себя здоровым человеком. Ранее из-за сильных болей в тазобедренной части позвоночника я практически была лишена нормального движения.В добавок полиартрит на кисти руки парализовал всю двигательную функцию большого пальца руки.Он перестал совершенно сгибаться.Много мазей и кремов я перепробовала,но результат был кратковременным и нестойким.Данный препарат оказался очень действенным.Крем вернул мне жизнь без боли.Благодаря ему большой палец снова сгибается.При проблемах с опорно-двигательным аппаратом,мне кажется равных ему нет.Поэтому всем кто столкнулся с подобными проблемами настоятельно рекомендую.А вам огромная благодарность.
Концова Мария Петровна
Первомайск, Николаевская область, Украина.
Я более 15 лет проработал на лесозаготовкав, мастером, работа все сезонная и летом и зимой. Особенно сложно было зимой промерзало всё до костей и конечно же здоровье, тоже стало о себе напоминать. Как только начинала болеть спина, тут же ноги просто отказывали, и кожа на них стала сухая. Тогда обратился к врачу, он мне поставил диагноз (остеохондроз), (ксеродерма), я конечно же не был удивлен, ведь работа была у меня не лёгкая. Но боль была на столько сильная, что не мог подняться по лестнице, сразу всё начинало болеть и голова кружиться, из-за этого старался делать меньше движений. Когда вставал с кровати, ноги млели, и тряслись так, что я сначала по сижу, чтоб они под успокоились, а только потом начинал вставать.Те препараты, я не принимал, что выписал мне врач, так как больше склоняюсь к народной медицине. Попробовав крем Эффектум моё состояние остеохондроза и кожи на ногах (ксеродерма) кардинально изменилось. Боль которая раньше присутствовала при движении стала проходить, кожа перестала сохнуть, теперь подниматься по лестнице или вставать утром с кровати для меня вовсе не сложно, а на оборот легко и даже приятно. Спасибо вам большое.
Кабардин Виктор Фёдорович
Зеленогорск, Россия.
Певна річ, що людину у віці 73 років турбують проблеми з опорно-руховим апаратом! Не виключенням стала і я. Не знаю як там у інших, але у мене він зносився повністю. Багато років хворію на поліартрит, остеохондроз поперекового відділу. Понад 30 років маю проблеми з колінними суглобами - це взагалі плачевна історія. Запальні процеси з колін зовсім не сходять, крім цього хворі м`язи та маю варикоз. Ноги постійно набряклі і важкі. Звісно, що захворювання вже давно набуло хронічної форми. Уражений кожен суглоб солями. Постійно мучили гострі болі. Тривалий час я не виходила на вулицю, бо не могла рухатись зовсім, скутість і біль змусили забути мене про радість рухів. По квартирі не могла пройти, вранці підвестись з ліжка. Ефектум став моїм порятунком - я піднялась з ліжка, по квартирі рухатись стала, потім і на вулицю виходити. Втираю Ефектум тричі на день у проблемні місця, уже практично зникли гострі болісні відчуття. Рідше стали турбувати запальні процеси. Почала відновлюватись рухливість. Минає скутість. Продовжую користуватись кремом, він дійсно допомагає. Спасибі вам!
Коляда Зінаїда Федорівна
Миколаїв, Николаевская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.