НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
крем Эффектум инструкция по применению крема Эффектум заказать крем Эффектум отзывы

Крем Эффектум. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Что я могу сказать о вашей продукции? Отличная! Я недавно начала принимать Сибирский бальзам, и втирала в свои больные суставы, крем Эффектум. Говорят, что чудес не бывает, но это не так. Чудо произошло с моими заболеваниями. Меня беспокоил артрит коленных суставов, остеохондроз тазобедренного и шейного отдела позвоночника, это стреляющие боли в спине, воспалённые коленные суставы так болели, что ночи проходили без сна, слёзы накатывались на глаза от беспомощности. На сегодняшний день могу сказать, что Сибирский бальзам и крем Эффектум сняли воспаление коленных суставов, ушла отёчность, боли в спине не беспокоят. Помимо этого у меня нормализовалось давление, сейчас держится в пределах 140/80, а до приёма бальзама повышалось и до 200/110. Головные боли и головокружения больше не возникают. Сердце работает надёжней, приступы аритмии остались в прошлом. Я не останавливаюсь на достигнутых результатах, и продолжаю принимать Сибирский бальзам. Спасибо всем Вам за эффективную продукцию!
Фролова Елена Олимповна
Днепродзержинск, Кировоградская область, Украина.
Сегодня я снова пришла к вам по просьбе своей свекрови, приобрести вашу продукцию. Она пожилой человек, и конечно были проблемы и с суставами рук, спины, ног, она ходила с двумя палочками. Но после того как она использовала четыре баночки крема Эффектум, я ей втирала в больные суставы, она теперь ходит самостоятельно, без палочек, значительно уменьшились боли в суставах. Благодаря бальзаму Апифферум, прошла чистка сосудов от холестериновых бляшек, улучшилась циркуляция крови в организме, в том числе и конечностях ног, теперь ноги у неё не пекут вовсе, а ведь раньше она по ночам не могла спать, сейчас сон стал крепким. Она стала бодрой, чаще теперь улыбаеться. Я ей желаю ещё крепкого здоровья, и дожить ей до ста лет. А в этом ей поможет ваша продукция. Спасибо Вам!
Довбня Лилия Ивановна
Днепродзержинск, Днепропетровская область, Украина.
Четыре месяца подряд я принимаю Литомасло, и очень довольна сейчас состоянием своего организма. За свою нелёгкую жизнь накопилось немало заболеваний, это и артрит и артроз коленных суставов, боль иногда была такой, что жить не хотелось. Сердечная стенокардия, проявлялась болью за грудиной, одышкой, особенно когда понервничаю. На протяжении этих четырёх месяцев, я постепенно забыла об этих заболеваниях. Сейчас хожу без палочки, воспаления и боли в суставах нет, ведь дополнительно мне ещё помог крем Эффектум, который я наносила на эти больные суставы. Ушла слабость с организма, появились новые силы. А ещё меня очень порадовали мои глаза, острота зрения стала лучше, раньше я читала в очках плюс 1,5., сейчас без очков. Спасибо Вам, что дарите здоровье всем пожилым людям!
Жарикова Елена Николаевна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Я довго не могла зрозуміти, чому у мене так боліли суглоби, що аж сльзи на очі навертались. Чому так складно рухатись, сідати, працювати? Дізналась причину у лікаря, котрий дивлячись на знімок сказав, що у мене артроз. Вилікувати його неможливо, адже рідина в суглобах зникла і вже кістки почали стиратись. Я пригнічена пішла додому. Вирішила шукати порятунку в нетрадиційній медицині, жити хочеться, рухатись треба, не калічіти ж. Натрапила на статтю про крем Еффектум і вирішила спробувати. Почала втирати в усі хворі суглоби. Перше, що помітила після нанесення - біль душе швидко зникає. Прокористувавшись місяць, у мене зник запальний процес м`якої тканини навколо суглобів, зійшли набряки. Тепер ступаючи кожен крок я абсолютно не відчуваю білю. Чудово розумію, що такого захворювання я не зможу позбутись, але якщо є змога безболісно жити завдяки Еффектум, то мені і цього достатньо!
Шаповал Марія Іванівна
Вишневе, Киевская область, Украина.
Последствия сахарного диабета сильно сказались на здоровье моей тёти.Она большую часть дня либо сидит,либо лежит.При этом колени настолько опухли ,что кожа казалось даже блестела.Также эта сильно сказалась и на сердце.Тахикардия ,скачки давления.Пульс был настолько низким,что раньше измеряя давление ,аппарат даже его не показывал.Теперь после принятия бальзама Промедин,буквально на третий день мы заметили,что отёчность сошла.Усилил это воздействие крем Эффектум.Появился пульс,стабилизировалось артериальное давление,наладился и ритм сердца.Тетя заметно лучше стала себя чувствовать и всё благодаря вам и вашей продукции.
Сакал Людмила Ивановна
Южноукраинск, Николаевская область, Украина.
У меня кресцово-копчиковое люмбаго.Из -за него я совершенно не могла раньше ни сесть,ни встать,ни лечь.Это произошло со мной ,после того как я неловко села на низкий стул и произошло защемление в крестце.Вы даже не представляете какие адские боли мне пришлось перенести до того как я начала принимать Сибирский бальзам во внутрь и крем Эффектум наружно.Только после принятия этих препаратов я смогла расслабиться и забыть про невыносимую боль.К тому же бальзам помог наладить ещё и работу кишечника,избавив меня от хронических запоров.Я осталась очень довольной и благодарной вам.
Каминская Вера Николаевна
Первомайск, Николаевская область, Украина.
Ещё два года назад когда я неловко на предприятии подскользнулся с высоты и ударился коленной чашечкой начались мои проблемы.Колено сильно разпухло и начало болеть,пришлось уйти с работы и начать лечить суставы.Но что бы я не принимал,какие мази не использовал ничто мне не помогало.Двух годичная я бы сказал борьба за здоровье была безуспешной.Но однажды статья в газете и отзывы людей обратили моё внимание на крем Эффектум.Нанося регулярно крем на больной сустав,начала потихоньку сходить отёчность и уменьшаться боль.Я заметно больше стал двигаться.Буду и дальше принимать этот препарат ,что бы навсегда забыть о своей проблеме.
Швидкий Сергей Иванович
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
За 30 років остеохондроз майже повністю виїв мої колінні суглоби. Останнім часом було так погано, що я вже майже не ходила. І чим не розтирала свої хворі коліна ніщо так добре не допомогло, як ваш прекрасний крем Ефектум. Розтираю ним коліна вже третій місяць і дуже цьому рада. Тому, що біль в них зменшився по крайній мірі вдвічі, навіть зранку розходжуватись не потрібно. Ваш крем дав мені змогу ходити за, що земний уклін і щира вдячність!
Лазаренко Валентина Давидівна
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
Вже понад 15 років, як маю артрит колінних суглобів. З цією проблемою неодноразово зверталась до лікарів, які за цей час намагались мене лікувати самими різноманітними засобами і способами. Робили уколи прямо в суглоб, ставили блокади, виписували протизапальні і знеболюючі пігулки, але краще ніж ваш крем Ефектум мені нічого не допомагає. Користуюсь ним вже не перший місяць і точно буду користуватись далі тому, що він знімає біль майже повністю і на довго, зникає набряк і я знову можу ходити. Дякую за такий чудовий продукт!
Биберова Лариса Григорівна
Енергодар, Запорожская область, Украина.
Після інсульту мені самій було страшно на себе дивитись. Повернуло голову, відібрало мову, руки і ноги відмовили. Я місяць лежала в лікарні, робили блокаду, жменями давали ліки, безліч уколів. Не допомогло! Після безуспішного лікування з лікарні вели мене під руки, я бачила як деякі люди сміялись в слід, деякі співчутливо дивились. Та мені було байдуже, хотілось лише одного - вичапати з того становища або вмерти, щоб не мучитись. Легше стало, коли я почала застосовувати внутрішньо Літомасло і розтиратись зовні кремом Еффектумом. Буквально за декілька місяців до мене повернулась рухливість, я стала відчувати своє тіло. Повернулась мова, нарешті, і голову я розвернула прямо. Після безлічі уколів у мене були величезні гулі на гузні, я не могла ні сидіти, ні лежати! Допоміг Еффектум. Ним я змащувала ноги, руки, шию і всі проблемні зони. Як результат - тепер я ходжу без ціпка. Літомасло відновило роботу серцево-судинної системи та внутрішніх органів, додало мені сил в організм. Спасибі, мої любі, за можливість жити далі!
Кельбас Марія Петрівна
Львів, Львовская область, Украина.
Звернутись до нетрадиційної медицини змусила хвороба. У мене почав стрімко погіршуватись зір, зникла чіткість зображення, все ніби в тумані. Я звернулась до офтальмолога, котрий повідомив мені, що це початкова стадія глаукоми або катаракти. Я добре знаю скільки коштують операції на очах, у мене немає таких коштів. Тому з великою надією, що зір відновиться почала вживати Промедин ще з квітня місяця. А при остеохондрозі плечових суглобів та поперекового відділу - розтиратись Еффектумом. Ви знаєте, діє. За три місяці застосування я помітила, що зір покращився. А в суглобах та попереку зникла скутість, болісні відчуття та запальний процес. Тепер я легко рухаюсь та добре бачу. Продовжую оздоровлюватись і дуже вам дякую!
Калініна Ірина Олександрівна
Львів, Львовская область, Украина.
Як ви думаєте, що найбільше турбує людину у 85-річному віці? Певна річ, що це опорно-руховий апарат! Не знаю як там у інших, але мій зносився повністю. Більше 10 років я хворію на поліартрит, звісно, що захворювання вже давно набуло хронічної форми. Уражений кожен суглоб. Була невимовна скутість, гострі болісні відчуття, важкість, хрускіт. Рук не міг здійняти догори, а ноги не несли. На зміну погоди ставало ще гірше, хотілось тільки лежати й не рухатись та і це не рятувало від болю. Найпроблемнішими були колінні суглоби, в котрих постійно виникав запальний процес. Останні 3 роки я почуваюсь стабільно добре. Це завдяки крему Еффектум. Зникли гострі болісні відчуття, запальний процес, до мене повернулась радість рухів, легкість, впевненість у кожному кроці. Я став жвавіше пересуватись, клопотатись по домашнім справам. Мова не йде про те, що я повністю одужав - це неможливо, на жаль. Але мені достатньо і того, шо я можу рухатись без болю. Спасибі!
Аніцкевич Ярослав Володимирович
Львів, Львовская область, Украина.
Як і всі, в теплу пору року, відкриваємо вдома всі фіранки аби провітрити квартиру. Через це я і постраждала - простудила седалищний нерв,що супроводжувався сильними болями , які щодня ставали дедалі сильнішими. В газеті прочитала про крем Ефектум та Сибірський Бальзам. Почала користуватись, - натирала кремом собі спину та ноги, а бальзам приймала 2 курси внутрішньо. Результати не заставили на себе чекати. Пройшли болі та різі в суглобах. Відчула дію на увесь організм - починаючи від голови і до п’яток. З серцем усе в порядку, маю чудовий сон, та прекрасний апетит. Що ще потрібно до повного щастя? Тепер, тільки що..- чи то простуда , чи в попереку заболіло ,відразу іду до вас за Сибірським бальзамом. Спасибі.
Печерянська Тамара
Люботин(с.Бодяне ), Харьковская область, Украина.
Кілька років тому , мені довелось перенести операцію на видалення аденоми гіпофізу головного мозку , зі всіма витікаючими тому наслідками. Як ви розумієте , відновитись було дуже тяжко. Мучили постійні головні болі, ходити не можливо було , я втратила координацію рухів, серце не раз давалось взнаки. Ось так і жила. Буквально три місяці тому , вперше дізналась про ваші препарати,- так пройшла вже курс олії Живиці, Каменного масла ,та користуюсь кремом Ефектумом. Що можна сказати ? Набагато легше ходити , я стала більш скординована , суглоби не крутять. Позбувалась від гастриту , покращилась травлення. Крім того крем втирала в підворотникову зону , таким чином позбулась від головної болі. На серце стало спокійніше , не турбує. Сон став кращим , більш здоровим. Почуваю себе чудово , не жаліюсь. Спасибі Вам.
Сердик Галина Степанівна
Купянськ (с. Ковшерів , Харьковская область, Украина.
Тяжко нині приходиться жити, діти та внуки від мене далеко, сама все роблю - і по дому і по господарству пораю . Все б добре , як би ще здоров'я додати. Вже який рік маю проблеми з центральною нервовою системою , в мене артеріальний склероз , що ще погіршує мою ситуацію. До лікарні не дуже спішу, хочеться в домашніх умовах привести себе до порядку. Подруга рекомендувала спробувати Літо масло. Так прислухалась її слушній пораді, прийняла курс Літо масла, а нині прохожу курс Сибірського бальзаму та крему Ефектуму. Я стала набагато спокійніша та врівноважена, покращився сон. На серце краще стало, тиск тримає норму. Припинились головні болі. Все стає на свої місця. Хочеться рухатись далі , суглоби теж більше не турбують . Я бадьора та активна , і в чудовому настрої.
Колесник Наталія степанівна
Купянськ, Харьковская область, Украина.
Я обожнюю свою дружину і хочу одного, щоб вона завжди була здоровою. Та роки беруть своє, дається в знаки робота і вік. Багато років дружина працювала кухаркою. Доводилось багато часу проводити на ногах. А на додачу до всього щей перепади температури. З віком розвинувся ревматоїдний поліартрит. Не сила було дивитись на її страждання. Вранці була страшна скутість, дружина не могла підвестись з ліжка, тяжко було навіть поворухнутись, зігнути коліна, руки. При зміні погоди виникав запальний процес, тіло навколо суглобів набрякало. Боляче було навіть торкнутись. На суглобах утворились гулі. Легше стало, коли я придбав крем Еффектум. Після декількох місяців щоденного застосування дружину просто не впізнати! Вона почала швидко рухатись, виконувати всі домашні справи, менше стомлюється, а головне - у неї світяться очі. Говорить, що добре себе почуває і щораз відпрявляє мене за черговим курсом Еффектуму. Спасибі вам від нас обох!
Тимко Василь Дмитрович
Ужгород, Закарпатская область, Украина.
Від усієї душі хочу подякувати вам за крем Еффектум! Справа в тому, що у мене дуже боліло коліно, я не могла по сходах ні піднятись, ні зійти. І так тривало впродовж 4-5 років. Часто у суглобах виникав запальний процес, плакати хотілось, біль був просто пекельним. По квартирі не могла пересуватись, з ліжка тяжко було підвестись. Хотілось тільки одного - одужати якомога скоріше. Місяць я застосовувала Еффектум, щоночі розтирала проблемні зони. І меня стало легше. Зник біль, повернулась рухливість і легкість у ногах, більше не виникає запальний процес. Я навіть декілька разів сходила донизу і піднімалась сходами до квартири, щоб перевірити результат. Тепер продовжу застосовувати крем в цілях профілактики! Щиро дякую!
Кравчук Марія Михайлівна
Свалява, Закарпатская область, Украина.
Через артрит і артроз, які вже не перший рік ціле направлено руйнують мої колінні суглоби я вже зовсім не могла ходити. Біль була такою сильною хоч плач, а жодного кроку зробити не можеш. Нічого мені не допомагало чим би не користувалась, крім вашої продукції. За останній місяць я випила курс Сибірського Бальзаму і користувалась кремом Ефектум. Завдяки чому біль в суглобах колін почала стихати, зменшився набряк. Також зникли запори, знизився тиск і стало краще працювати серце. Дякую вам за це!
Урбан Анна Василівна
Нікополь, Днепропетровская область, Украина.
Два останні роки, до того часу, коли почала користуватися вашою продукцією, для мене були чи не найважчими в житті. Через біль в серці було важко дихати, постійно турбувала підшлункова, цукор нижче 25 од. не опускався. Велика кількість пігулок, які я приймала давали тимчасове полегшення, а потім все починалось знову. У вас на лекції мені порадили придбати Секрети Мольфара і крем Еффектум. Місяць прийому цих чудових препаратів дали такі результати, про які можна було тільки мріяти. В мене нормалізувався тиск, перестало боліти по ночам серце, ноги, які нили роками і на яких хотіли робити операцію, перестали турбувати, цукор знизився до 8 од., покращилася робота підшлункової та налагодився сон. Дякую вам за такі результати.
Федосенко Надежда Павловна
Киев, Киевская область, Украина.
Я очень давно борюсь с гипертонией.Когда давление доходило до 220 приходилось вызывать скорую,но после уколов оно резко снижалось до 105 и буквально через час возвращалось к прежним показаниям.А вот начав применять Сибирский бальзам уже через неделю почувствовала,что давление упало до 160 и больше не поднимается,исчезло и вздутие кишечника,появилась лёгкость.Дополнительно нанося крем Эффектум на колени,шейный отдел позвоночника и на область рёбер я избавилась от межрёберной невралгии.Мои колени наконец то перестали меня беспокоить,а раньше суставы пронзала настолько острая боль,что я не могла ни наступить,ни ходить.Криком кричала ,настолько сильны были прострелы .Я очень рада,что в моей жизни появились вы с такими чудесными препаратами.
Людмила Николаевна
Вознесенск, Николаевская область, Украина.
Живу в селі. Все життя тяжко працюю, в молодості займався спортом. Скажу так - від сидячої роботи грижі не буває. Вже дуже довго страждаю від грижі міжхребетних дисків поперекового відділу. Раніше вона була 0,4 мм, а тепер вполовину збільшилась у розмірі - 0,8 мм. Та ще й не одна вона у мене. Часто виникали страшенні пекельні болі в попереку, тяжко було нагинатись, рухатись, уже не говорю про працю. У мене велике господарство, 2 корови, 4 га городу. Тож мусив через силу ставати до роботи, дружина сама все не потягне. Місяць застосовував я крем Еффектум, помітив, що дійсно допомагає. Одразу після нанесення біль ущухає, вже через 30 хв. я знову можу рухатись, працювати. Хочу уникнути операції, а тому продовжуватиму застосовувати Еффектум з надією на чудо!
Делеган Юрій Юрійович
с. Бабичі, Радехівський р-н, Львовская область, Украина.
Суставы колен,голеностопы,плечи и рука в последние годы настолько сильно болели,что казалось я разваливаюсь по частям.На верх лестницы ещё с большим трудом я подняться могла,а в низ хоть на пятой точке спускайся.Боль,которая пронзала тело можно было сравнить разве,что со сверлом,которое пробуравливает ваше тело,настолько она была невыносимо сильной.Я начала принимать Сибирский бальзам вместе с кремом Эффектум.И все мои суставы будто подменили.Утихла боль,появилась подвижность и лёгкость при каждом движении.Я начала наслаждаться жизнью и прогулками на свежем воздухе.Огромное спасибо.
Зуева Галина Григорьевна
Николаев, Николаевская область, Украина.
Всю свою жизнь проработала в паспортном,сидячая работа при лампе,разбирая разные почерка,и это не могло не сказаться на моем здоровье.К моим 79 годам болезней уже не счесть. Со зрением проблемы,катаракта обоих глаз и проблема с позвоночником.Два позвонка буквально рассыпаются,ездила в больницу,прописали бандаж.Но и это не помогло,а еще больше повредило моему и так слабому организму,так как из-за бандажа у меня было опущение желудка,теперь ко всему прочему еще и с ним проблемы. Масло Живица стало для меня спасением,пропила уже 12 баночек.Результат на лицо,улучшилось зрение,теперь без очков читаю,нормализовалась кислотность желудка,язвочки в ротовом полости зажили!А благодаря крему Эффектум меня спина беспокоит на много меньше,очень рада что узнала о вашей продукции!Спасибо что помогаете нам стариками!
Кукуева Нина Андреевна
Джанкой, Республика Крым, Украина.
Всю жизнь,сколько себя помню,меня беспокоило давление.А сейчас к моим 75 годам еще и суставы начали беспокоить.Работала 40 лет в ВВС поваром,вставать приходилось рано,молодая была,сил было много,работала в удовольствие.А теперь себе чая сделать не могу,так как руки не поднимают ничего,сил не хватает,слабость.Пила разные травы которые люди советовали,помогало но слабо.А тут одна женщина посоветовала вашу продукцию,сказала что ей очень помогает,и я тоже решила попробовать.Приобрела курс Промедина и крем Эффектум.Спустя месяц появились силы в организме,улучшилось общее состояние.Давление реже стало подниматься,хочу пропить еще несколько курсов чтоб улучшить свое здоровье!Так как продукция действует.
Быстракова Вера Павловна
Судак, Республика Крым, Украина.
У мене захворювання верхнього відділу опорно-рухового апарата. А саме - суглобів рук, ліктів, палців та плечей. Вважаю, що це наслідок роботи - все життя пряцювала на склянній поверхні стола. Під час запального процесу з`являлись сильні болі, припухлість, судомило руки, викручувало суглоби. Тяжко і боляче було взяти в руки навіть чашку. Таке становище обмежувало мене у всьму. Та я зуміла цьому зарадити, 2 місяці застосовувала крем Еффектум. Результатами дуже задоволена: більше не відчуваю болю, зникла набряклість, запалення. Покращилась працездатність, рухливість і, певна річ, настрій! Спасибі за допомогу!
Шкіряк Тетяна Миколаївна
Чугуїв, Харьковская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.