НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
крем Эффектум инструкция по применению крема Эффектум заказать крем Эффектум отзывы

Крем Эффектум. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Время вот то,перед чем все мы к сожалению бессильны.Оно настолько быстротечно,что не успев оглянуться, наступает старость,а с ней появляются проблемы со здоровьем.Я не стала исключением.Мои глаза в последнее время перестали чётко видеть,все картинки были размытые,как в тумане.В суставах колен постоянно возникала ноющая боль,особенно при любом сгибе ноги.Начав пользоваться препаратами вашей компании я получила положительные результаты от каждого из них.Капли для глаз Фаурин,улучшили чёткость видения.При выходе на улицу я уже лучше ориентируюсь и вижу.Нанося крем Эффектум на больной сустав,перестала ощущать боли,улучшила подвижность суставов.Спасибо вам за это.
Решетова Лидия Кронидовна
Комсомольское, Харьковская область, Украина.
Летом копали траншею и я по неосторожности подорвал себе ногу.После этого каждый день болела вся правая нога,боли были невыносимые,тянуло мышцы.После боли начали переходить еще и на поясницу.В больнице прошёл курс из 20 уколов,но результатов никаких не дало!Увидел в ящике вашу газетку,по которой и приобрёл крем Эффектум.Это было моё спасение!Как только я начал растирать ногу и поясницу боли прошли.А так же перестали болеть коленные суставы,которые уже многие годы беспокоили по утрам!Теперь регулярно пользуюсь вашим кремом!Спасибо что помогли.
Новиков Николай Леонидович
Бахчисарай, Республика Крым, Украина.
Я можно сказать рекордсмен по падениям на колени.То у меня нога подвернётся,то перециплюсь через что то и сразу падаю.Всё это не могло не сказаться на суставах.Со временем колени сильно опухли и начали болеть.Особенно болевые ощущения усиливались после работы на даче.В добавок беспокоила вся тазобедренная часть,возникали неприятные тянущие ощущения в верхней части ноги и на сгибе стопы.Применяя крем Эффектум в течении двух месяцев боли как рукой сняло,прошла отёчность,улучшилась подвижность.Хочу сказать,что крем незаменимый помощник,тем кто хочет по настоящему вычеркнуть из своей жизни боли в суставах.Спасибо вам за это.
Макарова Вера Николаевна
Изюм, Харьковская область, Украина.
В молодості я серйозно займався спортом і бігом. І ось на старості почав відчувати наслідки постійних тренувань – сильні болі в ногах. Спочатку вони були періодичними, а згодом стали постійними. Важко було ходити, а підйоми по східцях взагалі окрема й надзвичайно болюча тема. Постійно змушений був робити відпочинок після любих переміщень, так як ноги практично відмовлялися мене слухати. Ваш крем Еффектум, скажу чесно, вибрав лише по одній назві й на даний час ні разу не пошкодував. Використавши лише одну банку, я відразу ж відчув позитивні зміни. Болі ще лишилися, але не такі сильні як раніше. Я ніби став молодшим на років 10. Втому відчуваю лише коли настає вечір, але це уже ж не болі, а лише приємна втома. На даний час відчуваю себе просто прекрасно! Знову рухливий, здоровий, сильний і звичайно привабливий чоловік в повному розквіті літ.
Шевчук А П
Винница, Винницкая область, Украина.
Изначально, когда я покупала крем Эффектум, я очень боялась в ненадежности и нулевой результативности Вашего препарата. Но результаты поразили меня своим количеством и качеством. У меня очень болели суставы особенно при зимних похолоданиях. Ходить было тяжело, но можно, а ощущения при этом очень неприятные. После курса приема все стало на свои места и боли прошли. Даже уставать перестала так часто. Параллельно с этим принимала Каменное масло благодаря этому прошли и мои головные боли, которые уже месяцами не давали мне покоя. Впоследствии, как оказалось позже, это уровень моего давления снизился до 130 на 85, хотя раньше был 170 на 90. От этого наладилась робота нервной системы, я перестала быть такой раздражительной и нервозной. Сон стал крепче и длиннее, а раньше могла просыпаться до 6 раз за ночь. Препаратом я не просто, а невероятно довольная! Побольше бы таких качественных препаратов и за такую цену. Спасибо Вам огромнейшее!
Мосалева К П
Кузнецовск, Ровенская область, Украина.
Из-за конъюнктивита у меня постоянно были гнойные выделения на глазах. Утром приходилось очень долго умываться теплой водой, чтобы отмыть их от глаз. Еще повышенное слезоточивость, которое начиналось при малейшем ветре, при резкой смене температуры, даже при ярком солнце. И было ощущение, что мои глаза постоянно чешутся, что я и делала иногда даже грязными руками. После приема двух курсов Литомасла у меня как будто открылись глаза! Усталость, ощущения чесотки, рези, выделения, слезоточивость все абсолютно прошло. Даже при ярком солнце и сильном ветре я чувствую себя просто превосходно. От следов раннего воспаления практически ничего не осталось. Я даже вблизи читать начала лучше. Как будто кто снял пелену с глаз. А еще я заметила, что перестал болеть мой позвоночник, который тоже долгие годы не давал мне покоя. Он частенько болел у меня, от того, и координация движений была нарушена. Но сейчас все стало намного лучше. Я очень довольная препаратом и двойными результатами, хотя рассчитывал всего на один.
Серебрикова Н А
Сарны, Ровенская область, Украина.
Тазобедренный сустав настолько сильно у меня износился,что врачи сказали мне поможет только операция.Причиной всему послужил деформирующий артроз.Я делала несметное количество уколов в кость ,что бы снять дикую боль в суставах,но от них мне было ещё хуже.Когда уже сил выдержать такое состояние не было и уколы не помогали,обратила своё внимание на крем Эффектум.И очень жалею,что не сделала этого раньше.Буквально спустя одну неделю боль начала утихать,несмотря на то,что у меня деформация сустава,наладилась подвижность.А уже по истечению нескольких месяцев про боль я забыла вообще.Благодаря вашему препарату у меня исчезла потребность в операции.Я больше не хочу слышать о традиционной медицине,так как верю только вам.Спасибо огромное.
Белая Валентина Алексеевна
Лозовая, Харьковская область, Украина.
Щось неймовірне сталося з моєю лівою ногою, ні з того ні з сього ,виник великий набряк, який переріс в пухлину,яку не могли вилікувати лікарі ,та й мої власні потуги не давали жодного результату. Біль був страшенний,від нього дерлась на стелю, знеболювальні уколи кололи прямо в ногу, але вони не давали очікуваного результату,нога збільшилась від 39 до 43 розміру, на такий розмір взуття я перейшла. Просто чарівний крем Ефектум допоміг мені з моїм лихом майже миттєво. Хоч спочатку поставилась до нього з недовірою та вже через тиждень використання набряк у мене зник і я повернулась до свого звичного розміру взуття. Завдяки крему Ефектум мої страждання припинились. Дуже вдячна.
Королюк Светлана Владимировна
Киев, Киевская область, Украина.
Сильний головний біль та болі в серці пригнічували, а високий тиск ,який стрибав до 200 і ніби закуті в кайдани ноги від болю ставили мене на один щабель з моїми пацієнтами. Перевтома, стрес після втрати чоловіка,виснаження, гора таблеток ,посаджені нирки автоматично відправляли мене на пенсію. Не хотіла здаватись хворобам і почала використовувати крем Ефектум разом з бальзамом Промедин і з ними отримала очікувану перемогу. Вже тривалий час не відмовляюсь від цих препаратів і не змінюю їх ні на які інші, почуваюсь просто чудово ,реальним показником стану мого здоровя думаю є те ,що я продовжую працювати медсестрою в поліклініці не дивлячись на мій вік. Ефектуму та Промедину вдячна за те ,що маю змогу допомагати людям.
Дехтяренко Зоя Николаевна
Киев, Киевская область, Украина.
Вже більше п’яти років мене турбує сідничний нерв, болі страшенні в нозі та поясниці, лікувалась у клініках та відомих спеціалістів нетрадиційної медицини, результати були та поступово симптоми повернулись. Повязую свою хворобу з багатьма факторами , це і остеохондроз і перенесла 2 інсульти, поховала сина, втратила квартиру,одним словом сказати сьорбнула лиха. Дуже задоволена ,що в моєму житті зявився крем Ефектум та допоміг мені з задавненою хворобою. Отримала гарний результат, бо використовувала його систематично та наполегливо, масажувала больові точки по 20 хвилин, потім накривала пергаментним папером і так ходила десь годину. Гарний крем ,рекомендую всім ,головне використовувати правильно і ефект буде 100%.
Левинсон Ольга Леонтьевна
Черкассы, Черкасская область, Украина.
Крем Ефектум ніби помахом чарівної палички позбавив мене від болі в поясниці, колінах, плечових суглобах та ліктях. З проблемою суглобів я часто лежала в лікарні ,кололи різні вітаміни для кісток , проходила терапевтичні процедури , повертаюсь додому,повертається болячка. Вже думала,що хтось зурочив. Загорілась ідеєю купити крем Ефектум ,начиталась відгуків в газеті вирішила ,допоможе. Донька та рідні були проти,кажуть лікарі тобі не допомогли, а якийсь крем допоможе. Я рада ,що не послухала їх і все ж застосувала крем ,спробувала його на собі. Крем дуже мені сподобався,болі ніби зняло рукою, пройшли миттєво і не повертаються вже тривалий час. Я відчула,що препарат мій ,мої відчуття мене не підвели.
Генсицкая Евдокия Петровна
Шпола , Черкасская область, Украина.
Трагедия, произошедшая со мной еще в молодости, потеря двух малолетних детей, оставила след на всю оставшуюся жизнь. Горе было настолько сильным, что преследовали галлюцинации, мучила головная боль, начались сердечные приступы. Со временем боль от утраты притупилась, однако проблемы с сердцем беспокоили меня до последнего времени. Частые сердечные приступы, удушье, повышенное давление, что доходило до уровня 180/95, стали моими постоянными спутниками. Ко всему прочему, начал беспокоить гастрит желудка, обострился холецистит, а суставы кистей рук воспалялись и болели до такой степени, что я даже не могла держать ложку. Считаю одной из самых больших своих удач факт знакомства с вашей продукцией, принимая которую, я получила огромнейший оздоровительный эффект для всего организма. Так, принимая Сибирский бальзам и Каменное масло одновременно, обнаружила, что гастрит и холецистит отступили, практически прекратились сердечные приступы, сопровождаемые удушьем, нормализовалось давление, которое сейчас не поднимается выше 130/80 единиц. А после использования крема Эффектум у меня прошли боли в суставах кистей рук, увеличилась их подвижность, эластичность. Очень довольна вашими препаратами, которые реально возвращают к нормальной жизни больного человека.
Ивахненко Раиса Николаевна
Славута, Хмельницкая область, Украина.
З того часу, як я познайомився з вашою продукцією, не можу на нею нарадуватися. Приймаю Сибірський бальзам, користуюся свічками Апіфор№2, кремом Ефектум, і кожен з цих препаратів вносить свій вклад в покращення мого здоров’я. Так, приймаючи Сибірський бальзам я зміцнив загальний стан свого здоров’я, також дещо зменшився артеріальний тиск, який раніше піднімався до рівня 170/100 одиниць, та майже позбувся больових відчуттів в області серця. Дякуючи свічкам Апіфор №2, якими я користувався на протязі місяця, у мене відчутно сповільнився розвиток простатиту, навіть почалися деякі покращення ситуації. Так, раніше нічні позиви сечовиділення до туалету відбувались по 3-4 рази за ніч, тоді як зараз це відбувається лише 1 раз. Колінні суглоби, в яких раніше часто відбувалось запалення, мені вдалося відновити завдяки крему Ефектум, яким я натирав проблемні місця протягом місяця і тепер болі мене не турбують, я набагато краще став ходити, та взагалі, можу відчувати звичайні людські радощі здорової людини, за що подяка саме вашій продукції.
Пшоняк Аркадій Петрович
Хмельницьк, Хмельницкая область, Украина.
З віком я почала відчувати гострі проблеми з опорно-руховим апаратом. Скутість у рухах, колінних суглобах, котрі блокували сольові відкладення, безліч запальних процесів - не давали мені спокійно жити. А в період загострення, це супроводжувалось набряками та гострими більовими відчуттями, плакати хотілось. Дійшло до того, що утворилась деформація суглобів. Довго доводилось розходжуватись, чтоб хоч якось рухатись. Доки не почала застосовувати крем Ефектум зовні та вживати Сибірський бальзам внутрішньо. Результати не змусили себе довго чекати. Уже через місяць щоденних втирань крему в суглоби ( 3-4 рази на день) отримала гарний результат. Я більше не відчуваю гострого болю, тепер можу впевнено вставати з ліжка, сідати, рухатись. З`явилась легкість у ногах, я почала менше стомлюватись при ходьбі. А Сибірський бальзам стабілізував мій артеріальний тиск, адже я все життя страждаю серцево-судинними захворюваннями. Саме завдяки цьому препарату більше не виникає головний біль і зникли запамороки. Від усієї душі вдячна за допомогу - вклоняюсь низько за якість продукції!
Нікітченко Надія Миколаївна
Херсон, Херсонская область, Украина.
Тяжко, прикро, плачучи та боляче живеться, коли хворий опорно-руховий апарат. Остеохондроз, подагра, постійна скутість, втома, обмеження в рухах - це існування, а не життя! Особливо після фізичних навантажень відчувала себе, ніби вичавлений лимон, так, ніби автівка переїхала - болів кожен суглоб, кожна кісточка в опорно-руховому апараті. До кісток на ногах не могла навіть торкнутись, проблематично було підібрати взуття - все давило і виникали болючі симптоми. Довго не могла отямитись від постійного болю та запальних процесів. Вирішила боротись з моїми хворобами за допомогою крему Еффектум. Багато читала відгуків людей, що він допомагає і повертає радість рухів. Результати проявились уже після застосованих 3 баночок, а разом з ними і радість та повний спокій. Вранці і на ніч я розтирала проблемні ділянки тіла, суглоби. Помітила, що після сну, легше підводитись, покращилась працездатність, зникли болісні відчуття при рухах. В спині більше не відчуваю дискомфорту, поперек дозволяє нагинатись, ноги дозволяють багато рухатись. А кістки нижніх кінцівок більше не болять, не запалюються і даюсь змогу повноцінно рухатись. Спасибі!
Ковальова Ганна Федорівна
Херсон, Херсонская область, Украина.
Вислювлюю велику подяку за якість та дієвість Літомасла. Застосовую внутрішньо його уже 2 місяці і не можу натішитись результатами. У мене була хвора печінка і жовчовивідні шляхи, а також нирки та кишківник. Часто кололо під ребро, боліло. Після їжі відчувала важкість і дискомфорт, ранками гірчило у роті. Замучили головні болі і запаморочливість. Відчувала болі в попереку, що виникали від нирок та спазми в кишківнику. До всього на додачу у мене остеохондроз шийно-комірного відділу. Дійшло до того, що я зовсім не могла повернути шию, відстрілювало в голову. На зміну погоди або під час магнітних бурь - я не могла підвестись, почувалась повністю роздавленою. Тут допоміг подолати проблему крем Ефектум, котрий я втирала місяць, щоденно ( тричі на добу) в шийно-комірну зону, поперек та хребет. А завдяки Літомаслу - я не існую, я - живу і радію кожному прожитому мною дню. В організмі майже все нормалізувалось. Відновилась функціональність печінки і жовчі, нирок та кишківника. Зникли болі, важкість, гіркота, я більше не обмежую себе в харчуванні. Повністю відновилась каловивідна функція в організмі, я забула про запори. Позбулась нападів головного болю і памороків. Спасибі, мої любі!
Гермішева Валентина Олександрівна
Херсон, Херсонская область, Украина.
Не дивно, що я у свої 82 роки маю купу проблем зі здоров’ям. Але є дивовижним те, що ваші препарати, а саме, Літомасло та крем Ефектум, ефективно допомагають мені у боротьбі з недугами. Так, я довгий час страждав розладами у роботі шлунково-кишкового тракту, де відбувалися запальні процеси у кишечнику, мучили здуття, болі. Також активізувався перебіг такої хвороби, як хронічний простатит, при загостренні котрого доводилося вставати до туалету, у кращому випадку, 4 рази за ніч. Турбували, запалювалися та боліли колінні суглоби, що заважало мені добре ходити. Літомасло допомогло у вирішенні всіх вищезазначених проблем. Так, на протязі місяця прийому препарату, припинився запальний процес у кишечнику, зникли болі та здуття. Покращилося функціонування сечостатевої системи, а саме, зникли болі, зменшилась кількість нічних позивів до сечовиділення до 2 разів за ніч. А після застосування крему Ефектум, перестали турбувати колінні суглоби, і я отримав змогу нормально ходити. Як вже було зазначено, ці дивовижні зміни відбулися тільки завдяки вашим цілющим препаратам, за що приміть мою щиру вдячність.
Бабій Ярослав Якович
Підволочивськ, Тернопольская область, Украина.
В 20 лет я переболела остеомиолитом.Длительное время своей жизни провела в гипсовой кровати,из-за отсутствия движения,образовался анкилоз правой ноги.Это заболевание страшно тем,что поражённый сустав сначала становиться малоподвижным,а со временем и вовсе лишается подвижности. Я получила группу инвалидности.В молодые годы я не зациклилась на этой проблеме,а старалась полноценно жить.Но былая травма с годами сильно усугубилась.На здоровую левую ногу приходилась вся нагрузка при ходьбе.В голеностопном суставе образовался артрит,который беспокоил меня своей ноющей болью и отёчностью.В спине и межреберье поселился плотно остеохондроз.Моим спасителем,который избавил меня от боли, стал крем Эффектум.Нанося его на воспалённые места я моментально почувствовала,как боль утихает и мне становится намного легче.Ваш препарат не только снимает отёчность, убирает боль,но и помогает намного легче передвигаться.Спасибо вам большое.
Бурлачка Лидия Никитична
Первомайский, Харьковская область, Украина.
Важко передати свої відчуття коли ще рік тому через сильний, прогресуючий артрит я не могла зжати руку в кулак. Звичайні домашні справи на кшталт врізати хлібу, чи пришити ґудзик стали для мене непосильними. А вашим кремом Ефектум зацікавилась в першу чергу тому, що маю медичну освіту і прочитавши його склад зрозуміла, що не купити його я не можу. Користуючись цим кремом на протязі останніх двох місяці мені вдалось не тільки повністю відновити гнучкість суглобів пальців, а й повністю позбутись болі в них. Зараз знову почуваю себе повноцінною людиною тільки завдяки вам і вашому крему який мене позбавив вад!
Волчанська Валентина Іванівна
Дніпродзержинськ, Днепропетровская область, Украина.
Протрузія і хандроз додавали мені пригод вже давно. Позвоночник був в дуже поганому стані, диски сиділи один на одному, хрустіли коліна. Якщо я сідала і не вставала деякий час, потім вставати доводилось через дуже сильну біль і докладаючи чималих зусиль. Через те, що була позбавлена радості вільно рухатись відчувала неповноцінність. Вийти з такої непростої ситуації допоміг ваш крем Ефектум користуюсь ним вже не перший місяці і скажу чесно він позбавив мене болі у в усіх тих місцях, що ним натирала. Коліна, поясниця і спина більше не болять. Зараз обов’язково щовечора добре розпарюю ноги потім натираю їх кремом, це добре знімає всі болі і дає спати вночі. Дякую вам за допомогу!
Білюкова Тетяна Тимофіївна
Дніпродзержинськ, Днепропетровская область, Украина.
Працював не покладаючи рук на залізниці в місті Знамянка. Раніше пишався, що працюю на залізниці, проте наслідки далеко не радують . Я надірвав собі спину. Визнали грижу , проте це мене не зупиняло і я продовжував працювати. Тільки ,коли став інвалідом - було ампутовано одну ногу – я задумався. Здоровя було нікудишнім , а жити хотілось. От і почав приймати Сибірський бальзам , придбав крем Ефектум та свічі Апіфор -2 . Завдяки їм тільки і живу. Бальзам покращив загальне самопочуття та нормалізував тиск. Крем Ефектум швидко знімає біль та дискомфорт в суглобах і спині.Свічі в свою чергу позбавили мене від простатиту та від нічних позовів до туалету . Кожен препарат діє по своєму , віддаючи позитивну дію на мій організм. Дякуючи Вам та Богу живу на цьому світі . Спасибі мої милі , буду вас знову чекати через місяць.
Скакунов Миколай Семенович
Знамянка, Кировоградская область, Украина.
В мого чоловіка був радикуліт. Спина боліла постійно й з такою силою, що практично не міг ходити. Як не повернеться, то стогне, такі були болі. Ми і кремами мазали, і зігрівали, і масажі робили, і обезболюючі кололи. Результат звичайно що був, але лише на годин дві-три, а потім з новою силою. Я вже і віру почала втрачати, поки не натрапила на крем Ефектум. Спочатку мазали потрошки. Потім, коли виявилось що воно миттєво знімає біль, все частіше й частіше. Пройшло тижнів три і він самостійно почав вставати. Через чотири – вже самостійно ходить. Нагинається ще погано, але ми ж тепер знаємо як допомогти. Інколи, коли різко повертається, то все одно починає нити поперек. Тоді він каже мені, щоб я миттю бігла за його рятівником і намазала знову. Ви знаєте, дуже приємно, коли ти купляєш засіб і він дійсно допомагає, а не лише знімає симптоми.
Евдокимова Н Г
Тростянец, Сумская область, Украина.
У моей мамы сложная форма остеохондроза. На шее у нее образовался бугор от большого отложения солей. И он постоянно тревожил ее сильными болями. Дошло до того, что поворачивать голову ей было невероятно больно. Используя крем Эффектум, она говорит, что избавилась от сильных болей. Наносила она его начиная от шеи и дальше вниз вдоль позвоночника. После месячного использования крема, бугор уменьшился в два раза. Боли, которые были при его изначальном виде, она говорит, что полностью прошли. В крайнем случае она очень довольна препаратом, значит и я доволен. Думаю, с таким успехом мы и дальше будем использовать данный крем до полного выздоровления. Самое ведь главное, что он действительно эффективный и подходит практически всем людям. Что тут еще добавить кроме Огромного спасибо от моей мамы и от меня!
Похидня А Л
Полтава, Полтавская область, Украина.
Как действуют ваши препараты знаю не по наслышке,а на личном опыте. Результатами, полученными при их принятии очень довольна,поэтому,когда ко мне в гости приехала моя родная сестра и при поднятии со стула стала жаловаться на острую боль в колене, остеохондроз позвоночника и тазобедренного сустава,я не задумываясь приобрела для неё крем Эффектум. Нанося его на воспалённые места,через две недели сестричка почувствовала заметное облегчение.Боль в суставах колен стала еле заметной,улучшилась подвижность.Также намного реже её беспокоит спина и тазобедренные суставы.В её лице вы получили ещё одного поклонника вашей продукции.Ведь ваш крем действительно соответствует своему названию.Спасибо.
Нестерович Валентина Митрофановна
Раздельная, Одесская область, Украина.
Смотреть как человек,который прожил с тобой всю жизнь,поддерживал тебя в различных ситуациях и в горе и в радости страдает от того,что стали подводить суставы я не смог.Моя жена из-за неописуемой сильнейшей боли даже не могла ходить.Икроножные мышцы постоянно сковывали судороги.Для неё я приобрёл крем Эффектум.Регулярное нанесение препарата в скором времени дало свои положительные результаты.Прекратили беспокоить судороги,намногло уменьшились болевые проявления.Сейчас она стала снова ходить благодаря вашему крему.Спасибо вам от неё и меня лично за бесценную помощь.
Пустовойтенко Константин Иванович
Ильичёвск, Одесская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.