НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
крем Эффектум инструкция по применению крема Эффектум заказать крем Эффектум отзывы

Крем Эффектум. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Мій тиск доходив до показників більше 200 і нижче 180 жодними таблетками я його збити не могла,застаріла хвороба суглобів, ходити взагалі не могла ,ще й через сильну задишку,пройду 5 метрів і зупиняюсь. Дуже реагую на зміну кліматичних умов,через гору таблеток боліла підшлункова залоза. Я дуже задоволена двома препаратами, які використовувала разом це Сибірський бальзам та крем Ефектум. З ними я відчула суттєвий прилив сил ,мій тиск нарешті знизився до 160/90 і з ним я чудово почуваюсь, на міському транспорті вже не їзджу, живу в центрі міста тому намагаюсь всюди ходити сама, і мої суглоби і задишка більше мені в цьому не перешкоджають . Пройшли болі в підшлунковій ,я навіть схудла, вдячна препаратам за допомогу.
Соколова Екатерина Васильевна
Херсон, Херсонская область, Украина.
У мене захворювання опорно рухового апарату з 26 років , визнали поліартрит, особливо боліли колінні та гомілкові суглоби, дуже набрякали,коли потрібно було десь йти мені ніби цвях у серце забивали ,так мені важко і страшно було рухатись. Коли мені втретє в почтовий ящик потрапила ваша листівка я вирішила,що це не просто так і звернулась до вас за допомогою. Пройшла 2 курси Камяного масла з кремом Ефектум і мої больові синдроми зникли,рух перестав викликати в мене страх. Паралельно з цим результатом у мене нормалізувався тиск, пройшли серцеві болі, я значно краще стала бачити, зараз навіть вишиваю вдень без окулярів. Всім хто стає на шлях зцілення хочу побажати терпіння, тільки ваша наполегливість та правильно підібраний препарат подарують вам гарний результат.
Дорогова Жанна Михайловна
Херсон, Херсонская область, Украина.
3 роки тому я перенесла інсульт, після інсульту відкрилась кровотеча , сталося зараження крові, дуже боліли нирки, вдень пила по 7-8 таблеток ,тому і підшлункова нагадувала про себе,велика кількість медпрепаратів позначились на кістковій тканині,ходити було важко. Десь рік тому у мене почались сильні головні болі ,лікарі виявили деформацію судин голови,пропонували операцію та я відмовилась ,але щоб уникнути повторного інсульту вирішила діяти самостійно, приймала Десятисил алтайський та використовувала крем Ефектум. Полегшення відчула не одразу, та поступово мігрені пройшли,перестали боліти суглоби, налагодилась робота підшлункової та нирок. Великим плюсом бальзаму є його смак ,набагато приємніше пити його ніж ковтати таблетки, прийом, яких до речі я припинила повністю. Спасибі,препаратами дуже задоволена.
Валуда Вера Павловна
Херсон, Херсонская область, Украина.
У чоловіка міжхребетна грижа, раніше він в мене був здоровим кремезним дядьком , працював водієм вантажівки ,а потім хвороба перетворила його тіло так ,що його не можливо було впізнати. Поклали в лікарню,прокололи знеболювальні, потім поставили блокаду ,повернувся додому і хвороба прикувала його до ліжка ,тіло нагадувало холодець. Міг тільки лежати і стояти, сидіти взагалі не міг, ледве пересувався по квартирі, я звелась від горя та вчасно зрозуміла ,що сльозами не допоможеш і почала мазати йому хребет і місце навколо кремом Ефектумом . Сьогодні чоловік вже спускається сходами ,ходить сам до парку ,ще не бігає та результати і так неймовірні. Більше не вірить в жодний препарат сказав ,що ми і далі будемо використовувати тільки крем Ефектум.
Гуремок Екатерина Зиновьевна
Новая Каховка, Херсонская область, Украина.
Багато проблем маю зі здоровям та основне,що мене дуже бентежить та не дає жити нормально це хворі ноги. Важкий фізичний труд на заводі,змінами на ногах,ще й як вантажник тягала мішки, то ж не дивно ,що нижче колін ноги були ніби занімілі, кров до них погано потрапляла , часто мерзли, а вище колін утворились величезні гулі, які розростались і неймовірно пекли. З самих перших днів прийому Літомасла та використання крему Ефектуму біль у мене зник повністю, кінцівки стали теплими через місяць,а вже за два курси зникли старі гулі ,а нові вже не зявлялися. То ж той час коли в мене були ці проблеми , я згадую ,як страшний сон ,і щоб не повернутись до нього приймаю ці ж препарати для профілактики.
Лохатник Алла Станиславовна
Светловодск, Кировоградская область, Украина.
На сьогоднішній день, професія доярки не занадто почесна, але це є досить важлива, складна і важка праця. Дояркою я проробила майже все своє життя, та, на жаль, за всі ці роки частково втратила своє здоров’я, яке, як відомо за гроші не купиш. Але, як виявилося, є такі препарати, які можуть допомогти його відновленню. Саме в цьому мені пощастило, бо я натрапила на вашу продукцію, якою користуюся вже не один місяць. Так, за допомогою крему Ефектум, мені вдалося відновити рухливість суглобів рук та ніг, від значного зниження яких та постійних болів у суглобах я страждала останніми роками. На протязі місячного застосування крему, зникла також біль та тріскіт у шийному відділі хребта. Прийом масла Живиця, та використання очних крапель Фаурін, також дуже добре вплинули на стан мого здоров’я. Так, у мене пройшли ріжучі болі в очах, спровоковані багаторічною катарактою, покращилася гострота зору. В цілому, після застосування вашої продукції стала почуватися значно бадьорішою, енергійнішою та більш активною, тому препаратами задоволена на всі сто відсотків.
Дядишко Лідія Петрівна
Доброславівка, Сумская область, Украина.
У мами багато проблем зі здоровям і в основному вони пов’язані з тим,що 8 років тому потрапила в автокатастрофу , травмування були значні, і іх наслідки її не полишали вже багато років. Прийом Літомасла та крему Ефектум дали нам ось такі результати ; шум, тріск та болі в голові пройшли, лопались судини на руках, зараз з цим все нормально, часто турбувала її печія,не всю їжу приймав організм, часто блювала зараз з травленням все в нормі. Набагато рідше використовує пігулки від тиску та серцеві. Травмовані ноги та ребра ,що неправильно зрослись теж перестали боліти, впевненіше ходить. Препарати рекомендує всім знайомим,називає їх найкращими в світі.
Подзорова Нина Гавриловна
Кременчук, Полтавская область, Украина.
Я в минулому спортсменка, професійно займалась спортом, хто знає,що таке великий спорт той знає , як там зношується організм. Ось в мене все життя суглоби десь боліли,десь піднивали ,а потім в один момент артроз,міжреберна невралгія , защемлення нерву ,я лежу в ліжку встати не можу, я інвалід. Всі рідні кинулись мені на допомогу ,різні пігулки, уколи ,терапії , я прийняла з вдячністю, не допомогло, а потім сестра принесла мені крем Ефектум його я й почала використовувати. Сьогодні, як бачите я прийшла до вас за продукцією своїми ногами без сторонньої допомоги , з кремом я вирвалась з полону хвороби. Чоловік розтирав мені мязи вздовж хребта і натирав ноги. За 4 місяці я почала ходити, дякую Ефектуму, що повернув мене до життя.
Бабенко Татьяна Ивановна
Кременчук, Полтавская область, Украина.
Коли приходжу до вас за продукцією всі рекомендую брати крем Ефектум , в нашому віці він має бути в кожного на різні випадки в житті, рятує він від багатьох проблем. Я є яскравим прикладом його позитивного впливу. Колись сильно травмувала плечовий суглоб впала на гострий предмет, хвороба довго не нагадувала про себе , а потім враз прихватила так ,що руку не можу підняти зачесатись і кухоль води не підніму, крем врятував, все нормалізувалось,біль пройшов. Ще допомагає мені Ефектум від нежитю, 2-3 дні і все проходить,також коли болить голова мажу виски біль щезає миттєво. Крем Ефектум вирішує багато проблем зі здоровям, тому і рекомендую його і дуже люблю.
Троцкая Тамара Владимировна
Кременчук, Полтавская область, Украина.
Вашу продукцію використовую разом з мамою тож спочатку розповім про свої результати , а вже потім про її. Я приймаю Літомасло з Олексином у мене на щитовидці 25 вузлів,горло було набрякле,аж квадратне, вузли можна було побачити,вони висіли на шиї,як намисто. Після сумісного прийому препаратів набряки в мене зменшились на половину ,в організмі зникла важкість та втома. Матуся багато років тому потрапила в аварію поламала ребра та травмувала ногу і на старість її особливо стали турбувати старі травми,перестала відчувати ногу. Їй допомогло Літомасло та крем Ефектум , чутливість в нозі відновилась, пройшли болі і в нозі і в ребрах, мама вже ходить. За наші результати безмежно вдячні вашій продукції.
Безпалько Любовь Николаевна
Светловодск, Кировоградская область, Украина.
Ще замолоду, мій восьмидесятилітній батько, отримав травму коліна, вплив якої він відчуває і досі. Особливо ситуація зі здоров’ям ускладнилася останніми роками, коли колінний суглоб почав запалюватися, боліти, почалася його деформація, на ногу батько навіть стати не міг. Самі розумієте, як це, не мати змоги ходити активній і діяльній людині, якою завжди був мій тато. Він настраждався багато, і нажаль, ніякі ліки, мазі, креми, якими ми постійно лікувалися, йому майже не допомагали. Ситуація ускладнювалася і надалі, якщо б не ваша чудова продукція, а саме, крем Ефектум, застосовуючи який на протязі півтора місяця у мого батька спало запалення, пройшли болі, і він зміг потроху ходити. Таким чином, препаратом задоволені дуже, будемо користуватися ним і надалі, для досягнення більш стійкого цілющого ефекту. Дякуємо за чудову продукцію.
Бондар Тетяна Миколаївна
Конотоп, Сумская область, Украина.
После отравления грибами я проходила курс лечения. Вроде и все было хорошо, но потом начались постоянные рези в желудке после приема пищи. Видимо перестал нормально работать желудочно-кишечный тракт. Тогда то я и начала принимать Сибирский бальзам. Я прошла всего половину курса, а боли уже перестали меня беспокоить вообще. Но я продолжила курс лечения и в конце приема ощутила еще множество улучшений состояния здоровья. У меня улучшилось зрение. Раньше я почитаю минут 10 и у меня начинали болеть глаза. Я вынуждена была делать перерывы. А сейчас я не устаю даже после часового чтения. Слух стал более резким и четким. Да и общее состояние стало лучше. После таких результатов я не задумываясь приобрела крем Эффектум. У меня очень болел тазобедренный сустав. Боли были такой силы, что я даже не могла подмести квартиру. А им намазала спину всего два раза и мне уже стало легче. После месяца использования я вообще чувствую себя как 20-летняя девочка. Могу хоть сейчас на танцы. Так что я очень Вам благодарна за такие препараты!
Лисничук С В
Васильков, Киевская область, Украина.
Якщо перелічувати всі мої захворювання, то можна запитати лише одне: як я з цим живу. Постійні болі в районі хребта, радикуліт, артроз колінних суглобів, остеохондроз і т.д. дійшло все до того, що я вранці боялась вставати з ліжка, так як знала, які болі мене чекають вдень. Іноді м’язи стягувало так сильно, що було нереально ходити. Від ускладненого запалення в поясному відділі виникали регулярні простріли, болі від яких доводили мене просто до сліз. Навіть щоранку вставати з ліжка було для мене цілою мукою. Колись я побачила рекламу про крем Еффектум і вирішила його спробувати на собі. На даний час я використовую його вже цілий рік. Засіб просто неймовірний. Він пречудово знімає всі болі і любі їх симптоми. Як тільки десь щось заболить я відразу намазала і забула. Уже через місяць використання я стала нормально вставати, ходити, нагинатись. Навіть фізична робота уже не є для мене болючою проблемою. Тепер я навіть не мажусь кожен день, а раз у два-три дні. Так як він не лише діє як знеболювальне, а й почав усувати причини больових симптомів. Тому спасибі Вам за моє безболісне та рухливе життя!
Китминева Л Н
Фастов, Киевская область, Украина.
Хочу рассказать о своей маме Галине Степановне. Она с отцом живет в частном доме. Раньше у них было большое хозяйство. Сейчас, конечно, живность не держит, но хлопот хватает, огород-то большой. И не удивительно , что маму беспокоили боли в суставах ног, ломота в коленях и пояснице, что не разогнуться иной раз. Прочитав в газете о масле Живица и креме Эффектум сразу купили его для мамы. И вот , после приминения , практически через месяц , начали уходить боли в суставах. Мама может теперь спокойно сесть , встать и наклониться . На погоду, суставы не реагируют, как раньше. Подкрепилось общее состояние. Сейчас еще и отцу возьму - тоже захотел оздоровиться, глядя на маму. Благодарим Вас за то, что помогаете облегчить жизнь наших стареньких родителей. Спасибо вам большое.
Наталья Владимировна, о своей маме Галине Степановне,
Энергодар, Запорожская область, Украина.
Всё переживают за своих родных и близких. А в связи с последними событиями , я была очень нервная , не спала целыми ночами , что и вызывало массу беспокойства со стороны моего мужа и детей . Уже перепробовала массу успокоительных средств - дорогих и дешевых , но настоящие результаты ощутила только после применения масла Живицы. С её помощью у меня улучшилось общее состояние организма. Нормализовалось артериальное давление с 150 на 80 , до теперешних показателей – 120 на 80. Ушли боли в сердце. Я стала очень спокойная и уравновешенная, легко реагирую на всё происходящие события вокруг меня, наконец появился хороший и здоровый сон. Прошли головные боли и тоже благодаря масле Живица . В свою очередь с кремом Ефектум я избавилась от болей в спине и от ревматизма , перестало крутить в коленях и локтях. Очень довольной после использования Живицы и Эфектума, буду снова и снова к вам приходить. Привозите ещё свою натуральную хорошую продукцию. Спасибо.
Кузнецова Валентина Петровна
Бердянск, Запорожская область, Украина.
Как мне обьяснила соседка , оздоровление нужно начинать с чистки организма при помощи Лито масла. Вот и начяла его принимать, а наружно - для снятия боли пользовалась кремом Эфектум. Несколько курсов приминения и я снова здоровый и довольный жизнью человек. Лито масло хорошо почистило организм от токсинов и шлаков . Начали без перебоев работать почки. Поднялся иммунитет. А вот уталить боль в спине - вызванную междупозвоночьной грыжей , мне здорово помагал крем Эфектум. Нанося его на болевые участки сразу ощущяла тепло и скорость уходящей боли. Лучше обезбаливающего крема и не придумать. Все химические препарати мы уже выбросили из аптечки , ждем только вас. Спасибо газете за рекламу , а вам за натуральность препаратов Лито масла и Ефектума.
Ступалова Екатерина Ефимовна
Бердянск, Запорожская область, Украина.
Ишемической болезнью сердца и стенокардией я страдаю уже около шести лет, это часто сопровождалось болями в области сердца. В последнее время ухудшилась работа желудочно-кишечного тракта, беспокоили режущие боли в желудке, которые, как оказалось, стали результатом гастрита. А сахарный диабет у меня уже около 25 лет, с уровнем сахара в крови, доходившим до 14,5 единиц. Ко всему прочему, за минувший год добавились проблемы с опорно-двигательным аппаратом, начались боли в тазобедренном и коленном суставах правой ноги, последнее значительно ограничило мои двигательные способности. Принимая бальзам Промедин, я заметила, что у меня снизилась частота и сила сердечных приступов, исчезли боли в желудке, а уровень сахара снизился до 10,6 единиц. Также, благодаря вашей продукции, а именно, крему Эффектум, которым я стала натирать воспаленные суставы правой ноги, где впоследствии у меня прошли боли, значительно улучшились двигательные функции. Теперь снова взяла эти препараты на следующий оздоровительный курс. Большое спасибо Вам!
Королева Наталья Семеновна
Шостка,, Сумская область, Украина.
Моя дружина, колишній лікар-стоматолог, віддала своїй нелегкій професії біля 40 років життя. Постійна робота на ногах у старості спричинила погіршення роботи опорно-рухового апарату. Так, у неї почали дуже боліти колінні та плечові суглоби, що значно погіршило здатність до пересування, вона ходила з палицею. Пару років назад у дружини виник цукровий діабет, який супроводжувався підйомом рівня цукру у крові до 12 одиниць, а перенесений більше 20 років тому інсульт дає знати про себе і досі. Вважаю нашою великою удачею те, що моя жінка почала користуватися кремом Ефектум, застосовуючи який на протязі половини місяця, вже відчула значне полегшення у стані свого здоров’я. Так, у неї пройшов біль у плечових та колінних суглобах, що значно покращило якість життя та рухові функції організму. Дружина змогла нормально пересуватися, зміцнився загальний стан здоров’я, вона стала більш спокійною. Це напевне спонукало зменшення і рівня цукру у крові до 6-7 одиниць. Так, застосовуючи вашу продукцію, ми досить ефективно оздоровили мою дружину, за що дякуємо вам щиро.
Трофимчук Василь Іванович
Коростишів, Житомирская область, Украина.
Здравствуйте. Хотелось бы поделиться результатами применения крема «Эффектум». Сейчас мне 77 лет. Год назад, я перенесла инсульт… Последствия – частичный паралич левой стороны. Трудно было ходить и из-за этого я упала, сломала тазобедренный сустав. Вообще, было отчаялась. После того, как вылечила перелом, остались постоянные боли при ходьбе. Прочитала в газете отзывы людей о креме «Эффектум», решила попробовать и сама. Уже после недели применения крема, а я им мазала два, а то и три раза в день тазобедренный сустав, поясницу, прошли боли, улучшилась подвижность. Ходьба стала в удовольствие. Вернулась чувствительность в левую сторону. Вот, уже почти год, как ко мне вернулась радость движения. Крем продолжаю использовать, уже для профилактики, скорее. Держу на всякий случай под рукой. Моя скорая помощь и спаситель – крем «Эффектум». Спасибо вам за такой прекрасный продукт.
Нина Михайловна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
По профессии я - врач-медик, по-моему опыту в больнице я сталкивалась с множественными заболеваниями, и знаю, что лучше всего при любой болезни не нанести вред другим органам, а для этого препарат не должен иметь побочных эффектов. Таким критерием полностью соответствуют Ваши препараты, которые я неоднократно применяла. Я -страдала от постоянных скачков давления, мое зрение постепенно ухудшалось, больные суставы не давали спать по ночам. Классические препараты существенного эффекта не дали. И вот я узнала от коллег о Вашей продукции, которая по их рассказам была эффективной. Прошла я курс лечение Сибирским бальзамом и кремом Эффектум. Результаты меня очень порадовали - моя гипертония более меня не беспокоит, боль в суставах ушла, так более того мое зрение улучшилось с +5,5 до +4. Я очень довольна результатом. Теперь рекомендую своим пациентам Вашу продукцию, потому что испробовала её на себе.
Совина Анна Дмитриевна
Одесса, Украина.
Моя дочь работает в магазине.А при такой работе,никак не получается не болеть,то тяжести потаскать приходится и потом все болит,или простывает часто.Её из -за этого часто беспокоят боли в спине,плечевых и локтевых суставах,а также,от растяжений болят мышцы.Я не могла смотреть на то как ей больно, и решила приобрести для неё крем Эффектум. После первого же нанесения боль начала стихать и потом несколько дней о себе не напоминала,как только появлялась мы вновь наносили крем.Сейчас боли беспокоят намного реже,но если всё же появляются мы теперь знаем как с ними бороться!Спасибо вам за помощь!
Андреева Надежда Федоровна
Судак, Республика Крым, Украина.
Что у меня за болезнь я так и не знаю,ведь когда я пришла в больницу,ответ был очень прост - Это у вас возрастное!Меня мучали сильнейшие боли в позвоночнике,очень сильно болело бедро,и крутило все суставы так,что не знала куда себя девать!На помощь мне пришла соседка,посоветовав крем Эффектум.Я решила что стоит попробовать,ведь терпеть уже просто нет сил! После первого же нанесения убедилась в его действии.Боль сняло в первые же пол часа,и на долго!Неделю не было никакой боли! Теперь наношу крем через каждые 5 дней,в целях профилактики.И точно могу сказать что нашла лекарство против своей Возрастной болезни!
Куренная Людмила Сергеевна
Керчь, Республика Крым, Украина.
Мои суставы,стали самой большой моей головной болью.В позвоночнике постоянно возникала скованность и малоподвижность.Даже лёжа на кровати,мне было необходимо держаться за перила,что бы перевернуться.Боль в коленях при сгибе ноги затрудняла передвижение.Из-за сильной отёчности в косточках голеностопа,мне приходилось носить очень широкую обувь.После того как я стала применять Сибирский бальзам во внутрь и растирать кремом Эффектум больные и еле подвижные суставы я значительно облегчила себе жизнь.Теперь поворот туловища я делаю без особых усилий,намного реже возникают боли в суставах колен,потихоньку налаживается подвижность.Сошла отёчность в голеностопе.Я поняла,что сделала правильный выбор препаратов и буду дальше их применять.Спасибо.
Иванова Лидия Александровна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Спасибо Вам большое, что Ваши препараты смогли помочь моему мужу Владимиру Алексеевичу (1955 г). Он у меня самое дорогое в жизни, самый незаменимый помощник в доме, на даче и на кухне. Я без него как без рук. Но вот уже как 4 года он лежал, не вставал, практически не передвигался. Ноги не ходили, суставы крутило от невыносимой боли, в конечности плохо поступает кровь, тело постоянно находилось в холоде, чувствовал себя дискомфортно. Ко всему прочему проблемы с повышенным давлением (гипертония) и проблемы с ЖКТ, повышенная кислотность и невыносимая изжога. Длительное время наблюдались у врачей. Потом просто-напросто опустились руки. Когда же я наконец-то приобрела «Литомасло» и крем «Эффектум». Он стал им пользоваться и боли стали постепенно проходить. Используя этот комплекс в течении 3 месяцев, мой муж постепенно стал вставать, правда по началу с помощью костылей ему приходилось передвигаться. Сейчас он выходит и на улицу самостоятельно, без посторонней помощи. К тому же нормализовалось и давление с 200160 до 160120. Сейчас он чувствует себя великолепно, прошли головные боли, перестали болеть суставы и прошла изжога. Спасибо Вам за долгожданный результат!
Лунёва Вера Николаевна
Харьков, Украина.
"Возвращение сына к жизни" Мой сын в свои 44 года вот уже 5 лет как прикован к постели. Виной всему стала черепно-мозговая травма, полученная в армии. Год за годом состояние его становилось все хуже, пришлось сделать трепанацию черепа, для устранения последствий этой травмы. Что состояние его после операции было очень тяжелое, это ничего не сказать. Жуткая апатия и слабость одолевали его, он перестал инттересоваться чем либо. Я стала спасать сына с помощью вашей продукции. Два курса бальзама Десятисил Алтайский он пропил и довольно быстро пошел на поправку, стал просить меня приподнимать его на кровати и уже пытается даже вставать на ноги, хотя это ему очень сложно дается, так как ноги его плохо еще слушаются. Два раза в неделю делаем ему массаж ног и спины с использованием крема Эффектум. В комплексной терапии результаты достигаются гораздо быстрее. Он стал более активным и подвижным, вновь слушает музыку и смотрит телевизор, это меня не может не радовать. Великое счастье видеть как сын возвращается к полноценной жизни. Котова Надежда Николаевна, пгт. Сиверский
Котова Надежда Николаевна
Сиверский, Россия.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.