НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Литомасло инструкция по применению Литомасла заказать Литомасло отзывы

Литомасло. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Все своє життя я було досить активною та життєрадісною людиною. Від мене не втікала жодна робота. Я встигала скрізь і всюди. Та з роками моє здоров’я значно погіршилося. Ряд хвороб давали знати про себе значно частіше. А гірше всього допікала подагра. Постійно мучили судороги на руках. Частенько пошалювало сердечко та перепади тиску - від високого до низького,аж перед очима темніло. Все це вкрай заважало нормальному ритму життя. З місцевої газети прочитала за Промедин та Літо масло. Спробувавши їх , практично відразу побачила зміни в роботі організму. Нарешті тиск та робота серця прийшли в нормальний сталий показник . Вдалось раз і назавжди позбутись від подагри . Зменшились болеві відчуття в суглобах та приступи судоми. У мене покращився апетит та сон. Зявилась чіткість та яскравість зору . Дуже задоволена Літо маслом та Промедином . Сподіваюсь скоро повернуся до звичного здорового ритму життя без тривог.
Марія Тищенко
Київ, Киевская область, Украина.
Моя дружина інвалід I групи. Без сторонньої допомоги вона не обходилась , доводилось день і ніч проводити біля неї. Дружину свою люблю , тому і доглядаю за нею скільки пам’ятаю. Возив її по багатьох клініках, та все безрезультатно. Друг дитинства порадив звернутися до вас. От і придбав для коханої 3 курси Літо масла. Після прийому відразу видно , що моя супутниця життя - почуває себе значно краще. Вона перестала приймати жмені таблеток . Покращилося травлення, прийшов до робочої норми тиск. Кохана стала більш бадьора та енергійна . Знову радіє життю та сонцю , а в очах видніється щасливий блиск. Хоч вона поки пересувається лише по квартирі , ми надіємось , що з Літо маслом вона повністю оправиться – та буде виходити на вулицю милуватися променями сонечка . Дуже вам вдячні за допомогу та підтримку .
Чоловік , для дружини Адамчук Зінаїди Василівни
Київ, Киевская область, Украина.
Перенесла страшне горе,такого не побажаю жодній людині,втратила доньку 8 років тому і з того часу в мене почав розвиватись цукровий діабет, він нищив мій організм повільно та досить впевнено, ніс порушення та хаос в кожну клітину та систему. Те, що Літомасло знизило мій цукор з показника 11 на 8 одиниць лише за місяць , було для мене просто успіхом та чудодійним результатом .Через 3 місяці очистились судини та розрідилась кров ,легше та безболісно почало працювати серце, ці всі свої результати я дізналась після того, як зробила обстеження та здала аналізи в лікарні , про ці зміни мені повідомив мій лікар. Негативний вплив цукрового діабету став згладжуватись ,покращилась робота шлунку підшлункової, перестала давити в ребро печінка та зір став різкішим, я завдячую Літомаслу за ці гарні результати за те ,що повернуло мене до життя.
Ватненко Таисия Михайловна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
СОМНЕНИЙ БОЛЬШЕ НЕТ. У меня 11 детей, 21 внук, я никогда ничем не болела и не лечилась, всегда чувствовала себя хорошо. Но недавно у меня очень сильно заболели почки и моча стала мутная. Сделав УЗИ, обнаружили наличие мелких камушков в почках. Осенью купила две банки Таежного Доктора. Дочка тогда смеялась надо мной, не верила, что это поможет. Но вопреки всему, у меня прошли боли, моча стала чистая, как слеза, и это всего от двух упаковок Таежного. Теперь я решила полностью взяться за себя и пропить целый курс бальзама. А дочка, которая в свое время надо мной смеялась, два месяца назад родила ребенка и у нее сильно болели послеродовые швы, что она даже сидеть не могла. Посоветовала ей мазать их Литомаслом, и буквально после трех-четырех процедур боли прекратились. Теперь дочка не сомневается в силе Ваших бальзамов и масел.
Короненко Ирина Степановна
Ставрополь, Ставропольский край, Россия.
МЫ ПОБЕДИЛИ ТРОФИЧЕСКУЮ ЯЗВУ! Литомасло я покупаю для своей 76 летней матери. Пять лет назад из-за тромбофлебита у нее на ноге образовалась трофическая язва. Рана была большая, глубокая, в ней все выгнивало, текло и конечно же болело. Боли были сильными, ночи ужасными, бедная моя мама жила только на обезболивающих препаратах. Какие только мази мы не пробовали – результатов не было. Врачи в больнице сказали, что ничем уже помочь не смогут, и что нет смысла это лечить. От болей и нервов у мамы поднималось высокое давление до 180, от которого ее всю трясло. Узнав о Литомасле, решили попробовать его. Мама стала пить и мазать маслом вокруг ранки, и та стала зарастать, ткань начала восстанавливаться и выравниваться. Пропив первую баночку Литомасла, она отказалась от обезболивающих таблеток и по сей день их не принимает, потому что боли прекратились. Она перестала нервничать, у нее наладилось давление, опустилось до 145 единиц. Сейчас мама уже выпила три упаковки масла и одну вымазала наружно, а так как сдвиги есть, и причем большие сдвиги, то мы будем продолжать его пить и мазать. Большое Вам спасибо за такую помощь.
Пихота Владимир Анатольевич
Станица Новотитаровская, Краснодарский край, Россия.
Всі проблеми приходять до людини в старості і до мене дійшли , при тому звалилось - все та відразу. Здавалося, що нема живого місця на тілі , боліли всі частини - з голови до ніг . Особливо були проблемні очі - постійно слізились та запалювались . Рухатись теж було важко . Часті болі в суглобах не дозволяли нормальному пересуванню. І так продовжувалось поки , не почала прийом чудових натуральних препаратів Літо масла та капель Фаурину . Приймала їх кілька курсів підряд , тому і відповідні результати. Зараз почуваю себе просто чудово . Біль в колінних суглобах повністю зник , вдалось позбутись від остеохондрозу . Перестали тікти сльози з очей , зійшло почервоніння та запалення. А кожен день дарує радість побаченому чіткому виду з вікна. Літо масло та Фарин добре засвоюються в організмі , і до всього ними можна в комплексі користуватись . Весь мій організм починає працювати як новий годинник. Дуже задоволена препаратами , надалі буду користуватися лише ними.
Шелінговська Катерина Нестерівна
Київ, Киевская область, Украина.
Із зором мала постійно проблеми. Накуплювала кучу крапель , які лише обнадіювали та не допомагали . Дійшло навіть до операції та знов безрезультатно . Я вже майже змирилась з тим , що лишусь сліпа на все життя . Проте місяць тому , подруга порекомендувала спробувати краплі Фаурин та Літо масло. Сказала, що користується великою популярністю серед людей. Так і почала курс прийому даних продуктів , сміло взявши верх над своїми недугами . Вже через місяць , я наче нова людина та вдячна подрузі за цільний совіт.З Фаурином - зір різко покращився , я стала бачити все цільним та кольровим , зявилась чіткість картинки. Зійшло запалення з очей. Літо масло в свою чергу - допомогло підкріпитись всьому організму . Пройшли болі в підшлунковій залозі , шлунок та кишківник значно краще працюють , зникло відчуття важкості та відсутні запори . Одним словом дуже задоволена, що наважилась випробувати Літо масло та Фаурин. Велике Вам спасибі з нетерпінням чекатиму знову.
Тетяна Миколаївна Волосовіч
Київ, Киевская область, Украина.
Моей маме 71 год, два года назад, из-за развившегося тромбофлебита, у нее начали появляться язвы на ногах. Такие большие раны, съедающие ногу чуть ли не до костей. Была сильная отечность нижних конечностей, озноб, зуд, постоянные боли. Спазмы икр ног, которые были преимущественно по ночам, не давали нормально спать. В хирургии, куда положили маму на лечение, назначенные процедуры и лекарства не дали никаких изменений. Врачи только разводили руками. Из-за этих ран, одна нога была постоянно замотана, обувь не одеть, и маме приходилось передвигаться при помощи костылей. Однажды, неудачно поставив костыль, она упала и сильно ударилась. Результат падения – инсульт. Последствия оказались тяжелыми: парализация всей правой стороны тела и полное нарушение речи. Кто сталкивался с таким, знает как это тяжело. Единственным нашим спасением на тот момент стало Литомасло. Приобрели для начала две баночки. Но мы не мазали им наружно, только внутренний прием, начали с десяти капель. Буквально в первый же день приема, у мамы намного уменьшились боли в ногах, через несколько дней ночной сон стал спокойным, икры не спазмировало. Язвы на ногах стали стремительно проходить, сейчас на одной ноге совсем ничего не осталось, а на другой лишь небольшая ранка, которая почти зажила. Сошли отеки, изчезли зуд и боли. Положительную динамику мы увидели и в восстановительном процессе после перенесенного инсульта. Постепенно начала восстанавливаться речь, сейчас мама сама уже садится на постели, ее уже не надо как раньше сажать и обкладывать подушками, чтоб не упала, может самостоятельно держать ложечку. На данный момент я пришла к вам купить еще Литомасло, ведь мама принимает его всего месяц, поэтому хотим пройти полный курс. Бесконечно вам благодарны за чудесную продукцию, благодаря которой нашей маме возращается ее здоровье! Белегина Лилия Геннадиевна 61 Ростовская обл. г.Аксай ул.Подтелкова 11 89281556452 /Жен серое пальто 3 пугов шарики/
Белегина Лилия Геннадиевна
Аксай, Ростовская область, Россия.
Зайва вага. Ця проблема знайома багатьом людям . Дуже важко залишатися здоровим маючи лишню вагу , за чим і слідує ряд проблем. Я віддав багато зусиль на позбавлення від цієї біди - та все було марним . Тиск стрибав та часто допікав головними мігреневими болями . А постійні прийоми лікарських препаратів призвели до аритмії. Так було до того часу поки не почав приймати Літо масло та Сибірський бальзам . Ці препарати дали надію на благополучне життя. Моя вага поступово стала зменшуватися , так як налагодились обмінні процеси в організмі . Прийшов в норму кровяний тиск та перестали мучити головні болі. Я перестав боятись погоди , так як відстала метео залежність. Краще працює серце , та зменшились нічні приступи аритмії. Не відчуваю важкості в шлунку , гарно працює травлення та харчуюсь згідно денного раціону. Дуже вдячний людям, які створили чудо-препарати Літо масло та Сибірський Бальзам, бути і надалі їх приймати.
Коротун Миколай
Київ, Киевская область, Украина.
От дивлюся зараз на молодь - і заздрю. Іноді згадую себе, як я любила потанцювати. А роки стають завадою та не дозволяють займатись любимим заняттям . Та і здоров’я далеко не те, що було радніше. Останнім часом мене часто підводили мої ноги та спина. Бувало сяду і без допомоги не можу піднятись . Проте , місяць назад прочитала в газеті про Літо масло та крем Ефектум , які й вирішила спробувати . З прочитаного зрозуміла - що можна оздоровитись без таблеток. Вже після курсу використання масла та крему - почувала себе значно краще. По-перше - знеболюють чудово, по-друге - ефект тримається довго , по-третє - вони є корисними на весь організм. Літо масло покращило роботу шлунка та кишківника , позбавило від запорів та нормалізувало тиск .Ефектум в свою чергу дав можливість забути про болі та дискомфорт в суглобах , як чарівна паличка – нанесла крем – і наче нічого не було. Маю надію, що з допомогою цих препаратів, скоро знову буду танцювати як колись. Спасибі, чекаю вас іще
Константинов Тетяна Олексіївна
Київ, Киевская область, Украина.
Мій досить швидкий ритм життя не давав можливості нормально харчуватися. Постійні напівфабрикати та відсутність нормального раціону - на старості показали свої відбитки на здоров’ї. Спочатку це були короткотривалі болі в шлунку, які з часом переросли в серйозні проблеми. Потім почались проблеми з підшлунковою залозою, печінкою та жовчним міхуром. І в придачу до цього цього ще й зір став падати . Проблем зі здоров’ям мала стільки, що ворогу не побажаєш. Думала, що прийдеться весь залишок мого життя провести по лікарнях та ковтати жменями пігулки. На щастя моя сусідка порекомендувала мені спробувати Літо масло . Вже після одного курсу даного препарату мені вдалося повністю очистити свій шлунок. Я вирішила на цьому не зупинятися. Бо побачила, що результати дійсно є. Тоді придбала собі ще й курс Сибірського Бальзаму та очних крапель Фаурин. Результатом задоволена повністю. В мене проходить печія. Після прийому їжі не має тяжкості в шлунку, а навпаки почуваю себе, наче, попила лише чаю. З допомогою Фаурину у мене перестали сльозитись очі, пройшов конюктивіт , запалення та почервоніння . Тепер повертаюсь до свого звичайного ритму життя з впевненістю у наступному дні. Дякую
Корнієнко Ніна Григорівна
Київ, Киевская область, Украина.
Не дивлячись на те ,що я працював все життя шахтарем ,а дружина моя в торгівлі та старість порівняла нас і ми однаково почали страждати від сердечних хвороб коли вже перейшли до категорії пенсіонерів . У нас в обох був висок тиск, у дружини не доходив до 200, а в мене бувало і більше , задишка не давала нормально ходити,по вулиці ледь пересувались, а десь вийдемо в місто і ми 3 дні хворі, серце ниє , коле,стискається , а той вискакує з грудей, або калатає без перестану. Коли нам до рук потрапила ваша газета, ми з жінкою вивчили її ,порадились і обрали для себе Літомасло. Наш вибір був дуже вдалим ,препарат підійшов і мені і їй ,результати не довелось довго чекати,тиск нормалізувався, забули про напади,пройшла задишка, з радістю відмітили ,що наші серця працюють без порушень, стали долати досить велику відстань,щодня багато гуляємо на вулиці, повні сил та наснаги, а Літомасло не проміняємо ні на який інший препарат.
Гайдар Петр Анисимович
Першотравенск, Днепропетровская область, Украина.
Життя часто випробовує нас на міцність і показує на що ми здатні, не дивлячись на наші страхи. Ніколи б не подумала, що доведеться мені працювати на шахті довгих 20 років, звісно робота не жіноча тому і надбала я там цілий букет різних хвороб. Аритмія ,тахікардія, тиск був страшний 220/100, закрепи ,геморой і на останок життєві сили та енергія залишали мене. Коли зявилось в моєму житті Літомасло я поступово почала забувати про свої негаразди зі здоровям. Потроху вирівнявся серцевий ритм,тиск знизився до показника 150/90, перестали турбувати закрепи та геморой, я відчула ,що до мене почала повертатись сила та енергія ,відчуваю себе бадьорішою , не так швидко стомлююсь, з мого життя зникли всі таблетки, а Літомасло зайняло місце мого головного помічника та рятівника.
Шамрина Раиса Ивановна
Першотравенск, Днепропетровская область, Украина.
Через сильний нервовий стрес 20 років тому в мене зявився цукровий діабет ,рівень цукру вище 16 і за цей час хвороба добре попрацювала над моїм організмом. Крім того , що проблеми були майже з кожним внутрішнім органом, як і в багатьох діабетиків виникла проблема з ногою , пальці, а потім і вся нога почала темніти нижче коліна, перестала її відчувати, лікарі стали попереджувати про серйозні наслідки та ампутацію. Я дуже злякалась цих прогнозів і стала шукати вихід із ситуації, почула про Літомасло , вирішила спробувати, почала пити і мазати пальці. Внутрішні покращення в роботі органів відчула зразу, налагодилась робота шлунку і серця, рівень знизився до 12, а ще нога стала світлішою і в ній стала відчувати ніби електричні імпульси ,повертається чутливість до ступні,краще стала ходити. За досить короткий час отримала гарний результат ,тож буду продовжувати прийом Літомасла.
Лачко Екатерина Лаврентьвна
Лубны, Полтавская область, Украина.
ДИЕТА – ЭТО НЕ ЖИЗНЬ! Проблемы с желудком начались у меня давно – лет 20 назад, но все годы это длилось как то незаметно: то от одного продукта откажусь, то от другого. А в последний год начали мучить сильные боли в желудке, изжога, тошнота, сильные обострения случались именно весной. В итоге сел на строгую диету. Не ел почти ничего, только то, что мог желудок переваривать – одни творожки, сильно похудел. Начались запоры, повлекшие за собой геморрой, все одно за другим. Но это же не жизнь! Стал пить Литомасло с живицей. Сразу же улучшилась работа кишечника, потом пошла чистка организма, длившаяся примерно семь дней, после чего все пришло в норму: прекратились боли, тошнота и изжога, прошли запоры, все стало работать нормально. Ем все, что хочу, даже жареную картошку со свининой и все в порядке! Уже пропил шесть баночек Лито масла и останавливаться на достигнутом не собираюсь.
Трищенко Александр Васильевич
Хадыженск, Краснодарский край, Россия.
ПРОБЛЕМЫ УШЛИ БЕССЛЕДНО. Хронический холецистит у меня уже много лет. А в последнее время появилась опоясывающая боль слева на право: болела поджелудочная железа и желчный пузырь. Сдала анализы и выяснилось, что повышен уровень амилазы – 43. Придя к Вам на выставку, по Вашему совету приобрела и выпила две упаковки Гастрофилина. Острая боль прекратилась, стало намного легче, а вновь сданные анализы показали, что амилаза в пределах нормы. Литомасло меня тоже порадовало. Из-за узлов в щитовидке по утрам першило в горле и было частое покашливание, особенно на холодном воздухе, прибавляла в весе больше нормы. А сейчас этого нет – ни першения, ни кашля, вес в норму пришел и даже стул нормализовался (прекратились запоры). Да и общее состояние стало намного лучше. А еще мне очень помогли Свечи Ушные. Года три меня беспокоила такая проблема: по утрам заглушало уши, тяжело было слышать, и шум в них был. После двух процедур все эти проблемы ушли бесследно и уже на протяжении года не беспокоят.
Амалия Ардашевна
Хадыженск, Краснодарский край, Россия.
Длительное время меня беспокоила гипертония. Из-за этого были частые головные боли. Катастрофически стало падать и зрение. Вплоть до того, что я стала видеть на приёме у окулиста только верхние 4 строчки. Я была в полном отчаянье. И только благодаря совету знакомых я пришла на выставку – продажу и приобрела курс «Промеда» , а затем «Литомасла». В результате употребления 3-х курсов продукции у меня нормализовалось давление с 240/100 до 160/70, прошли боли в суставах. После ущемления нерва двухгодичной давности, рука стала более подвижнее, могу теперь самостоятельно писать и готовить без посторонней помощи. Также улучшилось и зрение. Сейчас читаю газеты и смотрю телевизор без очков, все вокруг стало более четким и ясным. К тому же после приема «Литомасла» у меня нормализовался сахар в крови с 10 единиц до 5 единиц. Я очень довольна результатами. Ваши препараты помогли не только мне, но и моей дочери. С помощью применения «Литомасла» во внутрь и наружного нанесения на проблемные участки кожи смогли избавиться и от псориаза. Ваши препараты настоящие источники здоровья! Я очень сильно благодарна в этом Вам!
Очиткова Алина Ивановна
Харьков, Украина.
Прожити без травм просто не можливо, особливо в моєму випадку. Я перенесла перелом хребта - терпіла невиносні болі в спині , а від сліз аж подушка була мокра. До всього цього дошкуляли приступи аритмії та з кожним днем падав зір. В газеті прочитала за вашу препарати , які подарували мені капельку надії на покращення , тому я вирішила спробувати курс Літо масла . Використовуючи масло , мені вдалося позбутись не тільки від аритмії , але й повністю привести в порядок роботу серцевого м’яза. Мимоволі я побачили як відійшли болі в спині та в самому хребті. Не відчуваю більше - ні ознак травми , ні дискомфорту, ні різі в кістках . Можу тепер навіть спокійно заснути і лягти в любиме положення - на повну спину . Також Літо масло , покращило мені зір – я стала більш насичено та чітко бачити зображення. З маслом в мене додалось сили та енергії до організму , навіть на простуди рідше болію. А все це завдяки чудо препарату Літо маслу. З яким вас чекатиму в наступному місяці.
Люба Григорівна Панасєнко
Мелітополь, Запорожская область, Украина.
Моє серце – це моя проблема. Мала цілий букет біди з ним – в тому числі часті серцеві приступи , біль за грудиною, та часті стрибки тиску . Змушена була приймати жменями таблетки , які ще тільки усугубляли і так важке становище. Згодом рідні мені порадили прийняти курс Літо масла та оздоровитись вже з натуральним препаратом. Приймала його кожного дня після їжі по ложечці , як і сказано в інструкції. Завдяки чому ,і результати на обличчя. З Літо маслом в мене знизився та стабілізувався тиск до робочої норми. Можу тепер впевнено ходити і не боятися, що у мене закрутиться голова та втрачу свідомість через високий тиск. Зменшились головні болі та шум в вухах. Стало без тривоги та перебоїв працювати серце , чим ще більше вдоволена. Нема відчуття слабкості в організмі, а навпаки ніби зявились додаткові нові життєдайні сили та енергія в організмі. .Я щаслива , що спробувала чудове ефективне Літо масло . спасибі рідним за рекомендацію.
Ковалева Людмила Василівна
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
В моем почтенном возрасте, количество заболеваний к сожалению не уменьшается, а только увеличивается. Сердечная отдышка не давала мне возможности нормально жить и физически двигаться. Постоянная ноющая боль в сердце, не стабильное артериальное давление. Напоминали о себе и боли в желудке и почках. Сильно был нарушен сон, я постоянно не высыпалась, была нервная, раздражительная, не было сил даже сделать что-то по дому. Коленные суставы болели жутко, спину не согнуть не разогнуть. Разваливалась просто на глазах. Сколько медицинских препаратов перепробовала — ничего не помогало. Я так себе подумала – хватит травить себя таблетками, уже пора переходить к народной медицине и открыла для себя Литомасло. После месяца приема этого препарата первое, что я заметила - стал налаживаться сон и укрепляться нервная система - я стала спокойней, уверенней и менее роздражительной. Гораздо меньше стала беспокоить задышка, я потихоньку начала увеличивать физические нагрузки. Реже стали напоминать о себе боли в желудке и боли в области почек. Чувствую себя сейчас очень хорошо. Появилась легкость во всем теле. Подвижней стали суставы, они начали меня слушаться. Исчезли боли в пояснице. С каждой выпитой баночкой Литомасла я становлюсь все крепче и крепче. Рада за себя! Я нашла здоровье для своего организма. Спасибо вам за заботу о пожилых людях, за то что своим трудом отодвигаете нашу старость!
Коретина Екатерина Алексеевна
Глухов, Сумская область, Украина.
Зимою зі мною сталося нещастя. Я отримала тріщину в коліні. Дуже переживала з цього приводу - адже думала, що вже нормально не зростеться і буду хромати все своє старече життя. Втім кілька місячне використання Сибірського бальзаму - дали зрозуміти , як я глибоко помилялася. Вже за курс прийому моє коліно повністю зажило , зменшились болі в ураженій ділянці та дискомфорт, можу вільно , без перешкод та без допомоги ходити . Почуваюсь дуже добре та радію отриманим результатам. Також , приймала курс Літо масла , яке в свою чергу гарно вивело шлаки та холестерин із організму. Після прийому цих Сибірського бальзаму та Літо масла - почуваюсь добре та впевнено у завтрашньому дні, відчувається легкість та сила в організмі. Спасибі Вам за поміч
Бондарчук Тамара
Запоріжжя, Украина.
На протязі останніх років мала проблеми з серцем . Мене мучили постійні приступи болі за грудиною .А через прийом різних лікарських засобів отримала ще і язву шлунку в дарунок . Рік тому , прочитавши в газеті про Літо масло , відкинувши всі свої сумніви в далекий коробок - та почала курс його прийому. Зараз тільки цьому рада, як кажуть – випадковостей в житті не буває. Останній рік постійного прийому диво-препарату Літо масла - дав мені дивовижні результати. Ніколи б раніше не повірила, що за допомогою одного засобу можна позбутись від стількох проблем. А практика прийому масла – підтвердила позитивні зміни в організмі. В мене зменшилась кількість серцевих приступів, притихла стенокардія та тахікардія . Я позбулась від гастриту та покращила травлення . А самим великим моїм досягненням від прийому масла , було те -- що рівень цукру в організмі зменшився з 13 до 6 одиниць. Я здорово себе почуваю , відчуваю прилив сили та енергії в організмі . Дуже задоволена Літо маслом і рекомендую спробувати його всім .
Чуйко Неля Юнусівна
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
Пів свого життя мучусь із страшною бідою теперішнього віку – із закупоркою вен. Бувало ноги розпухали так , що я не могла навіть зняти взуття та одіти домашні тапки . Страшно було навіть і глянути на ці бідні ноги , і ніякі креми з реклами при цьому зовсім не допомагали. А кожен новий крок , викликав нестерпний біль та навертав сльози на очі . Проте спробувавши чудо-засоби Літо масло та Сибірський бальзам , я наче помолодшала на декілька років. Шість місяців використання не пройшли даремно ,були видні реальні зміни. І в першу чергу на моїх ногах. Опухлість повністю пройшла , не відчуваю болі в венах , зійшло почервоніння та синява. Пройшов дискомфорт в ногах – тепер можу не тільки наступати на п’ятки , але й з легкістю самостійно взуватися. Дуже задоволена Сибірським бальзамом та Літо маслом. Я дійсно відчула , яке чудове життя попереду. Спасибі
Лідія Митрофанівна Саєнко
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
Эти простые на первый взгляд баночки с названием Литомасло на практике оказались далеко не простыми. После месяца приема я поняла, что это просто кладезь различных витаминов, минералов и лечебных компонентов растительного происхождения. Сама природа протянула мне руку помощи и избавила меня от приступов удушающего кашля, от хронического бронхита и трахеита, с которыми я не могла справиться с помощью лекарств годами. На столько обильно начали отходить мокроты и очищаться бронхи, я просто счастлива. Пошел третий месяц как я принимаю этот препарат, и ни одного намека даже на малейший кашель нет. Здорово укрепился иммунитет. Общее состояние улучшилось. Кроме того у меня наладилась работа ЖКГ – прошли запоры и перестало беспокоить вздутие кишечника. Теперь я с уверенностью могу сказать, что самый лучший лекарь это природа! Людям нашего возраста такие препараты просто необходимы! Дай Бог здоровья, тем кто о нас стариках заботится!
Бабкина Александра Ивановна
Глухов, Сумская область, Украина.
У мене працює один серцевий клапан, другий відмовив і лікарі звісно хотіли робити мені операцію та не наважились через мій вік , як не як 81 . Аритмія була присутня та тиск ,але основне,що я взагалі не відчуваю болі в серці,це найстрашніше,бо напад може статись і я його не відчую, тому постійно міряю тиск та серцевий ритм. Наступною проблемою в мене були хронічні коліти , без послаблюючих засобів в туалет не ходив. Не дивлячись ні на що жити хочеться у будь – якому віці, і жити повноцінно, саме це стало причиною мого використання двох ваших препаратів Літомасла та Апіфора 2. Я забув про коліт і закрепи, нормалізувалось травлення ,покращився апетит, мої серцеві показники в нормі , перестав пити більшу половину своїх пігулок для серця, відчуваю ,що серце працює нормально і життя моє продовжується.
Усманов Асфан Усманович
Винница, Винницкая область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.