НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
Литомасло инструкция по применению Литомасла заказать Литомасло отзывы

Литомасло. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Я всю жизнь занималась воспитанием детей, а лет 15 назад поняла, что нужно было и своему здоровью уделить внимания. Ведь болезни мои годами накапливались, а я не обращала внимания. Дети выросли, а болезни стали прогрессировать. Очень болели суставы, а потом еще и пиелонефрит не давал покоя. Я начала с Сибирского бальзама и фактически сразу почувствовала его действие. Улучшилось общее самочувствие, появился какой-то заряд энергии. С суставами стало намного легче, перестали мучать постоянные боли. с почками тоже стало легче, перестала по врачам бегать! Позже, на лекции-презентации, девушка-консультант посоветовала Литомасло для нормализации давления и чтоб от одышки избавиться. Пропила два курса и осталась очень довольна! Большое вам спасибо!
Цапок Светлана Иванновна
Одесса, Одесская область, Украина.
Ось уже кілька місяців підряд , від початку січня купляємо для мами Літо масло та Сибірський бальзам. Так як вона в нас гіпертонік , тому частенько тиск доходив до 190 на 130 . Важко було на неї дивитись в ті моменти - то червоніла , то біліла , а бувало і свідомість втрачала. Крім всього обтяжували рух болі в суглобах та спині , що ще погіршувало і так нелегку ситуацію. В газеті вичитавши за Масло і бальзам , вирішили не гаявши часу приступити до прийому. І не даремно , результати вже є , і ми ними задоволені. З прийомом , і саме основне , те що нормалізувався артеріальний тиск та вище робочої норми не піднімається. Серце набирає обертів та працює , як ніби запчастини поміняли. Літо масло і Сибірський гарно підкріпили імунну систему , додали сили й бадьорості до організму. Так живемо далі з мамунею та чекаємо на нові не менш важливі результати. Дякую Вам за повернення до нормального ритму життя моєї кровиночки.
Син , для мами Головян Варвари Ульянівни
Марганець, Кировоградская область, Украина.
Все моє життя пролетіло, як один день. Швидкий ритм не дозволяв зупинятися та звертати увагу на хвороби чи болі. З молоду і таблеток ніяких не приймала. Любила говорити - «Як розпочало боліти, так і саме пройде». Саме це халатне ставлення і призвело до цілого ряду проблем , які звалились на мене в останній час. Дуже боліли ноги - здавалося, що і кістки від болі повикручує. Сердечко часто поболювало. Думала навіть лишусь інвалідом. Та з газети - зі сторінки здоров’я я дізналась про Літо масло і Промедин , на них зупинилась та розпочала прийом . Прийнявши їх по курсу , побачили конкретні зрушення в роботі організми. Перестали боліти колінні суглоби та спина. Біль не маскується, а проходить, і не повертається так швидко і такою сильною. Серце почало краще працювати, відновило ритм . Краще перетравлюється їжа , та добре працюють шлунок і кишечник. Я відчуваю, що по трохи повертаюсь до звичного, швидкого ритму життя. Маю надію, що через декілька курсів буду лише згадувати про свої болячки. Величезна вам подяка за ефективність Літо масла та бальзаму Промедин.
Бриліантова Валентина Іванівна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
За останній час в мене назбиралась ціла низка хвороб, від яких ніяк не могла позбутись. Постійні болі то там, то тут - призвели до того, що втратилась віру в нормальне самопочуття. Кожен день розпочинався з прийому пригорщі медикаментів. Було зрозуміло , що так продовжуватись не може і треба шукати іншого виходу. Тут мені згодився совіт сусідки з приводу Літо масла , яке приймаю вже два курси підряд. А проблема була в печінці . Через болі в ній , постійно відчувала дискомфорт та страждала від висипу на обличчі та шкірі. Сиділа постійно вдома , адже боялась на люди показатись . Проте прийнявши курс Літо масла відразу все змінилось - я відчула полегшення на весь організм , на кожен орган , на кожну мою часточку тіла . Перестала турбувати печінка. Пройшли болі та різі , зійшла висипка з лиця та тіла - надіюсь, більше не повернеться. Масло також добре підтримало та поставило на місце роботу серця . Близьким став до норми артеріальний тиск. Налагодилась робота ендокринної системи. Дуже вам дякую, що подарували віру на життя без таблеток. Спасибі за Літо масло , з нетерпінням очікую наступний приїзд.
Тамара Олександрівна Журавель
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Ваши натуральные препараты, такие как Литомасло и Сибирский бальзам, беру для своего оздоровления уже не в первый раз. Их влияние на мой организм очень позитивное, эффективно восстанавливает мое здоровье. Так, благодаря Литомаслу и Сибирскому бальзаму, я смогла бороться с гипертонией двадцатилетней давности, когда уровень давления временами подскакивал до 200/110 единиц, а самочувствие было ужасным, лекарства действовали ограниченное время и не имели стойкого лечебного эффекта. Теперь, после применения вашей продукции, у меня снизился уровень артериального давления до 130/80 единиц, улучшилась работа сердца, я стала бодрой, активной. Еще одним хорошим результатом стало снижение дозы лекарства от тахикардии вполовину. Спасибо большое за реальные целебные свойства ваших препаратов.
Колесникова Ольга Давидовна
Киев, Киевская область, Украина.
К помощи вашей продукции я обратилась без особой веры в ее целительную силу, и не думала, что получу такой чудесный оздоровительный эффект. Сибирский бальзам принимала около трех месяцев и благодаря его действию, у меня уменьшился уровень артериального давления с 210/105 до 150/70 единиц. Еще препарат помог улучшить состояние носовой полости и нормализовать носовое дыхание, не смотря на многолетний хронический гайморит. Также у меня спало воспаление грудных желез, прошла рожистая сосудистая опухоль на голени ноги, значительно улучшилось настроение, появились бодрость и дополнительные жизненные силы. Мой сорока шестилетний сын инвалид, тоже принимал ваши препараты, а именно Сибирский бальзам, Литомасло. Они помогли ему улучшить общее состояние, уменьшить проявления варикозного расширения вен на ногах, снять воспаление и боль в суставах, избавится от отёка века на одном из глаз. Таким образом, благодаря целебным свойствам вашей продукции, мы решили множество своих проблем со здоровьем и получили значительное улучшение качества жизни, за что безмерно благодарны вам.
Залесова Маргарита Дмитриевна
Киев, Киевская область, Украина.
ВСЕ ПРОБЛЕМЫ БЫЛИ ИЗ-ЗА ПСОРИАЗА. В десять лет, после смерти моей любимой бабушки, я получила сильную психологическую травму, перенесла нервный стресс, после чего у меня появился псориаз. Поначалу он возникал периодически, а с возрастом стал все хуже и хуже. Тело покрывали бляшки, они чесались, лопались, постоянно с них шла кровь. Мне приходилось всегда быть в перчатках, даже дома, ведь совершенно ничего не могла сделать – все делал муж: мыл посуду, убирал, стирал, готовил кушать. Врачи назначали мне только сероводородные ванны и витамины, да чаще бывать на море, но все это помогало лишь временно: 3-4 месяца и все вновь возвращалось. Вскоре стали болеть колени, появилась венозная недостаточность, нудная ноющая боль в сердце, головокружение, недомогание – как говорили врачи, это все пошло от псориаза. Узнав о Литомасле, приобрела его и стала пить во внутрь и мазать его же каждый вечер на проблемные участки кожи. Результаты – тьфу, тьфу чтоб не сглазить! Псориаз стал отступать, бляшки исчезают с тела, остались лишь красные пятнышки, которые со временем тоже, надеюсь, пройдут, ведь я не буду останавливаться на достигнутом! Прошли боли в коленях, боли в сердце, прекратилось головокружение, исчезла усталость, дыхание стало лучше. Хожу уже без перчаток, дома все делаю сама, огромное Вам спасибо за Литомасло!
Каменюк Надежда Леонидовна
Шахты, Ростовская область, Россия.
ДЕРМАТИТ НЕИЗВЕСТНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ. Литомасло я покупаю для своей мамы, Валентины Николаевны 1932 г.р. от применения которого мы увидели очень хорошие результаты, чему безусловно рады. Дело в том, что более полугода назад у мамы по всему телу – на руках, ногах и спине – появилась сыпь неизвестной идеологии. Точный диагноз врачи не ставили, ограничиваясь фразой «дерматит неизвестного происхождения». У мамы был сильный зуд, она чесала и раздирала тело до крови, если выходила на улицу, то обязательно одевала одежду с длинным рукавом, чтобы не было видно болячек. Узнав о Литомасле, купили на пробу две упаковки. Мама стала пить его и мазать наружно. Вскоре эта сыпь стала покрываться корочкой, а потом и вовсе кожа очистилась. Теперь нет никакого зуда, все тело чистое. Да и в общем, мама стала чувствовать себя пободрее, получше. Ведь раньше ее при ходьбе шатало во все стороны, из-за искривления позвоночника и защемления нервов были сильные боли, от которых она вставала ночами и ходила по комнате. Сейчас всего этого нет, мама поднимается, сама и посуду помоет, и постирает кое какие вещи свои, и по комнате свободно передвигается. Еще раз большое Вам спасибо.
Иванова Вера Борисовна
Шахты, Ростовская область, Россия.
Чоловік працював весь вік водієм вантажівки в колгоспі, різного побачив на своєму віку,робота не з легких та вже коли пішов на пенсію його став турбувати простатит, 7 років безрезультатно боремось з цим недугом, часте сечовипускання особливо вночі,при якому були сильні різі та болі. В Лікарні пропонували операцію та ми вирішили спробувати всі можливі способи ,щоб уникнути хірургічного втручання, тоді чоловік і став приймати Літомасло. За 4 місяці болі та різі припинились ми приїхали на чергове УЗД і нам повідомили,що в нас є значні покращення,операція не потрібна, запитали ,який препарат приймали, ми відповіли,що користувались тільки Літомаслом і лікар порадив не припиняти прийом продукту так ,як результати дуже гарні,його порадою ми скористались.
Гречун Людмила Григорьевна
Цурюпинск, Херсонская область, Украина.
Псоріаз в мене вже більше 15 років, виник у мене на фоні нервового стресу ,після того, як в мене помер онук. Багаторічне використання таблеток та різних ліків. мені або не давало нічого,або результат був тимчасовим, мазі взагалі були недієвими. До прийому Літомасла підійшла серйозно,пропивала та наносила на уражені частини тіла. Результат тримається вже декілька місяців, пройшов зуд,, припинилось поширення хвороби по тілу,яскраво червоні бляшки змінили колір на світлий ,на тілі їх майже не видно, шкіра стала гладкою та еластичною, я була вражена результатами ,бо до цього ще таких тривалих покращень в мене не було. Крім основної своєї проблеми з Літомаслом я покращила роботу кишечника та привела в порядок свій тиск. Масло справилось з завданням поставленим перед ним, подяка та низький уклін за допомогу.
Приходько Валентина Андреевна
Херсон, Херсонская область, Украина.
Здравствуйте!На сегодняшний день я прекрасно себя чувствую и слежу за своим здоровьем, возраст к этому обязывает, поддерживаю свой организм вашим препаратом. А в свое время проблемами моими были: высокое давление за 200, боли в сердце и суставах, головокружения, шум в ушах, головные боли, отдышка и общее самочувствие было не важное. Теперь я забыла об этом. Благодаря Лито Масло я избавилась от болей в сердце, нормализовалось давление, прошли боли в суставах, я стала подвижней, ушла отдышка, появилась бодрость и работоспособность. С Вашими препаратом я отодвигаю свою старость! Желаю всем жить долго и счастливо, с верой в себя и в продукцию фирмы Аппифитофарм.
Жданович Мария Артсеньева
Электрогорск, Московская область, Россия.
Не дивлячись на те ,що вже давно досягла пенсійного віку продовжую працювати прибиральницею в технікумі,постійно знаходжусь серед молоді і себе почуваю молодою та здоровою, хоча так було не завжди, за свій стан хочу подякувати продукції, яку використовую 2 роки ,це крем Ефектум та Літомасло. У мене цукровий діабет і з показників 18-12 мій цукор знизився до 6 одиниць, у мене одна нирка і навантаження на неї відчувала з кожним роком, сьогодні ж вона в мене працює без перебоїв. Завдяки препаратам пройшли головні болі та шум,який був ніби дзвонять тисячі дзвонів, мазала Ефектумом виски та область хребта , і такий прийом мені дійсно допоміг. На роботу в мене вистачає сил ,почуваю себе бадьорою та життєрадісною, вдячна вашій продукції що маю можливість працювати та залишатись серед людей.
Дулевич Любовь Афанасьевна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Чоловік близько року тому переніс інсульт ,як наслідок у нього залишилась паралізація лівої частини тулуба і дуже вразила хвороба головний мозок, майже не говорив, нагадував овоч, я не могла дивитись на нього без сліз , відчуття було ,що думки в нього повністю відсутні ,а всі рухи були неконтрольовані.Перші дні прийому Літомасла відразу позначились позитивними зрушеннями в організмі чоловіка , до нього стала повертатись рухливість, він почав розмовляти і став мислити ,може чітко сформулювати свої бажання і навіть почав шуткувати, каже ,що в нього зменшились головні болі. Літомасло дуже сподобалося чоловікові на смак і він з задоволенням його приймав ,чого не можу сказати про ліки, тому прийом масла ми будемо продовжувати, так ,як його дію ми бачимо на власні очі.
Томилович Галина Дмитриевна
Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина.
Для себя любимой, конечно ищешь все самое лучшее. Для себя я нашла смесь масел Литомасло и бальзам Тибетский Сто даров. Я считаю, что этими продуктами должна себя порадовать каждая женщина, Продукция укрепляет иммунитет, поднимая сопротивляемость организма к различным вирусам, улучшает цвет лица и состояние кожи. Я отметила, что у меня улучшилось состояние ногтей и волос, даже прическа как-то преобразилась, каждый волос словно наполнен энергией. Я и сама словно наполнена энергией, я с улыбкой встречаю новый день, на работе в последнее время и только получаю комплименты за преображенный внешний вид и высокую трудоспособность. Раньше я засыпала на ходу, а сейчас словно у всех 24 часа в сутках, а у меня больше. Спасибо вам за продукцию, за то преображение, которое вы делаете.
Москва, Московская область, Россия.
После того как у меня обнаружили сахарный диабет, на моём теле возник нейродермит.Вся площадь тела от колена до стопы покрылась зудящими чешуйками.В области плеча корковых образований не было,но чесалось не меньше чем на ноге.Днём ещё пока голова занята домашними проблемами я отвлекалась от этого недуга,но ночью было что то жуткое.Я ни на минуту не могла сомкнуть глаз и успокоиться.Спасение ко мне пришло лишь тогда,когда я начала применять Литомасло с Живицей.Корковые наросты начали заметно уменьшаться в размерах.Зуд не дававший мне расслабиться и заснуть почти уже не беспокоит.Я вам очень благодарна за обретённое спокойствие и улучшение своего здоровья.
Чепульченко Вера Фоминична
Черновцы, Черновицкая область, Украина.
Мой брат был сильно травмирован при родах, искалеченный врачами стал жить с диагнозом ДЦП.Вся его жизнь это борьба с болью и недугами.Но на этом его мучения не закончились.В прошлом году ,когда врач сделал укол кенолонга в пятку у брата случился инсульт с повторной парализацией левой стороны.Но это не вся трагедия.После этого вся кожа стала покрываться корковыми пластами.Голова,тело,локти, колени,даже внутри ушной и наружной раковины образовались крупные чешуйки.Отказавшись напрочь от химии я приобрела для него Сибирский бальзам и Литомасло.С первого дня принимая бальзам во внутрь и смазывая все шелушащиеся и зудящие места Литомаслом я наблюдала как пласты чешуек начали сходить с тела моего брата.Спустя месяц вся левая сторона была полностью очищена.Не только я и мой брат убедились насколько эффективны ваши препараты.Решили на этих результатах не останавливаться,а продолжить применение ваших препаратов.Я несказанно вам благодарна,что вы занимаетесь таким нужным делом.Помощь людям.Это неоценимо.Спасибо.
Корнева Галина Георгиевна
Черновцы, Черновицкая область, Украина.
Пенсіонери, які слідкують за своїм здоров’ям та підтримують організм в тонусі , напевне візьмуть собі до уваги Літо масло. Приймаю його вже два курси підряд , і навіть думки не маю переходити на медичні препарати, які лікують одне, а псують інше. Літо масло позбавило мене від варикозу. Вени на ногах часом так роздувало, що здавалось от от вилізуть з-під шкіри. Проте після прийому масла все змінилось як на краще. Мої ноги більше не болять. Я майже повністю одужала . Вени не розпухають, і кров по них нормально циркулює .Зійшов набряк з ніг та посиніння. Плюс до того, Літо масло значно покращило апетит та полагодило роботу шлунку .Я позбувалось від нав’язливого бронхіту та кашлю. Аптечку теж викинула , адже в мене тепер під рукою засіб на всі випадки – натуральне Літо масло. Одним словом почуваю себе здоровою та щасливою жінкою. Прийду до вас іще.
Маргарита Іванівна Кропачова
Полтава, Полтавская область, Украина.
Довгий період часу я шукала засіб, який би допоміг нормально та безболісно пересуватись . Причиною чого було варикозне розширення вен. Ноги набрякали та набирались водою , були постійно посинівши та важкі. А від болю хотілось лізти на стіну. Зверталась до багатьох спеціалістів , але вони не допомагали , а лише виписували петицію аптечних покупок. Результату від них я так і не побачила. Згодом , як і всі присутні , придбала собі кілька курсів Літо масла , яке приймала внутрішньо і назовні наносила. Прийняла немало небагато – 2 курси , та вже видні конкретні результати. За час прийому масло зійшли набряки та водянки з ніг. Лекше стало ходити .Навіть зовні ноги краще виглядають і нетакі вже сині. Я позбулась від страху, що в один момент вена на нозі просто лопне і я помру від кровотечі. Все лишилось в страхітливому сні. Дуже задоволена препаратом Літо маслом . Підтримала весь організм , і варикоз більше не страшний .
Морозова Любов Карлівна
Карлівка, Полтавская область, Украина.
Постійні проблеми зі здоров’ям призвели до страшної біди. І в 2013 році я перенесла тяжкий інсульт. Переживала , що не зможу повернусь в нормальне життя. Після інсульту страшенно біліла голова. Була порушена координація рухів та стрімко падав зір. Звернулась в лікарню, вони приписали цілий ряд медикаментів, які мені не по карману , а в кінцевому результаті – зовсім не дієві . З газети прочитала про Літо масло , яке вирішила спробувати та з ціною мені догодили . Швидко пройшли два курси прийому - результати просто пречудові. Я відчула значне полегшення на весь організм . Стихли головні болі та запаморочення . Став нормальним тиск . Значно покращуватись зір , зійшло почервоніння і запалення в очах. Налагодилась координація рухів - стою на ногах тепер впевнено та твердо, не боячись впасти без помочі . Задоволена , що спробувала чудове Літо масло , чекатиму вас іще.
Лекуша Катерина Павлівна
Гадяч, Харьковская область, Украина.
Я дуже схильна до повноти. Подруги порадили не їсти після 18:00 , мовляв і на фігуру добре , і для здоровя корисно. Втім не все так просто , зовнішній вигляд дійсно покращився , а натомість - постраждав шлунок . Тиск частенько про себе нагадував - піднімався на кожну зміну погоди, наче той синоптик . Невиносно боліли колінні суглоби, просто до плачу. Не знала , за що і братись . І тут випадково натрапила на статтю про мої рідні сибірські препарати , де і вибрала собі пречудові – Літо масло та Сибірський Бальзам. А так як і сама з Алтаю , то і в дії препаратів була впевнена на всі 100 %. Після прийому Літо масла добре почистився організм , покращилася робота кишечнику та перетравлення їжі. Прийшов до робочої норми артеріальний тиск та тримається показників тонометра. В свою чергу Сибірський бальзам гарно подіяв на опорно руховий апарат та позбавив від болей в суглобах. Додалось сили та енергії у всьому організмі . Бігаю тепер як та кізочка по дому щаслива та пишаюсь результатами. Спасибі ще раз за натуральні Літо масло і Сибірський бальзам., як кажуть рідні і стіни помагають. Чекаю Вас знову .
Немцова Раїса Сергіївна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
ПОДНЯЛА МУЖА НА НОГИ! Два года назад мой муж, Владимир Григорьевич, перенес инсульт. После чего лежал в неврологическом отделении. Но принимая дорогие лекарства улучшений у него не было ни каких. Он совершенно ничего не понимал, у него не было речи, он не мог передвигаться и мы возили его на коляске. Лечащий врач посоветовала сделать томографию, на которой выяснилось, что у мужа киста головного мозга (10 на 7 см). Операцию нам не сделали по ее удалению, так как сказали, что такие операции у нас не проводят. Но я не сдавалась, искала всяких знахарей, травников, и когда полтора года назад мне в руки попала Ваша газета, радости моей не было придела. Я не задумываясь пришла к Вам на выставку , сказав мужу «Папик, я тебя подниму» . И с тех самых пор муж курсами принимает бальзам Апиферум, Медолию, масло Живица плюс, Литомасло, Таежный Доктор. Став пить Вашу продукцию он начал ходить! К нему вернулась речь, сейчас он стал разговаривать, речь совершенно чистая, читает вслух. Мы с сыном очень любим его, постоянно выезжаем с ним к речке, на природу, и я Вам очень благодарна, что Вы есть, и дай бог здоровья тем людям, кто это все придумал и выпускает!
Иванова Валентина Ильинична
Георгиевск, Ставропольский край, Россия.
Двадцать лет назад меня прооперировали. Страшный диагноз – рак желудка. Операция. Удалили пол желудка. С тех пор, жизнь разделилась на «до и после». Расстройство пищеварения, а следом еще одна операция – удалили желчный пузырь. Практически любой прием пищи сопровождался тошнотой, тяжестью. Приходилось быть очень избирательным в пище. А восемь лет назад еще одна беда – перенес инфаркт. Очень болело сердце, давление скакало. «Литомасло» для меня стало просто спасителем. Уже два курса «Литомасла» пропил. Сейчас абсолютно не испытываю тошноты. Нормализовалась работа желудочно-кишечного тракта, исчезла тяжесть в желудке, боли. Исчез, также, шум в ушах, головные боли. Я считаю, что только благодаря «Литомаслу» я сейчас себя хорошо чувству. Мне 88 лет, а я абсолютно самостоятелен, ежедневные прогулки, вот на лекции сам хожу. В целом хорошее самочувствие – это результат приёма «Литомасла».
Николай Матвеевич
Украинка, Киевская область, Украина.
Так получилось, что пришлось мне перенести четыре операции за короткий срок. Паховые грыжи удаляли. Все под общим наркозом. Вот, после этого уже шесть-семь лет, как начались у меня скачки давления, доходило до 180, шум в ушах появился. Задышка мучать начала. У меня колодец метрах в 50-ти от дома, так я как за водой пойду, наберу ведро, а назад иду, так остановку делаю, чтобы отдышаться. Вот такой из меня работник был. А дома хозяйство, ухода требует. Тут мне на помощь и пришло «Литомасло». После приема уже одного курса. У меня нормализовалось давление, исчезли скачки. А давление опустилось до 120-130 мм. Бесследно прошла задышка. Увеличилась работоспособность. Наконец-то прошли головокружения. Я полон сил и энергии, с удовольствием работаю во дворе и на огороде. Спасибо «Литомаслу».
Иван Макарович
Канев, Черкасская область, Украина.
Важкі випробування випали на мою долю, довелось мені поховати в молодому віці доньку ,а її сином стала опікуватись самостійно, тож стресів і горя в житті в мене було чимало, на цьому фоні в мене розвився цукровий діабет, а через фізичні навантаження зявились дві міжхребетні грижі. Цукровий діабет закрутив у вирі хвороб всі системи ,а грижі почали гальмувати мій рух. Потрібно було шукати вихід із ситуації і в цьому мені допомогло ваше Літомасло. З ним у мене досить швидко знизився рівень цукру з 12 до 6 , я стала почуватись здоровішою, а також значно меншим став вплив гриж, ходжу я зараз добре, піднімаюсь на 6 поверх без зупинок і з легкістю,ще й торбина з продуктами в руці і болі минулись ніби й не було. Не уявляю себе без Літомасла, завдяки йому живу повноцінним життям, в будь якому віці для людини це важливо , то ж спасибі за це.
Каленчук Надежда Ивановна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Те ,що використання Літомасла покращило не тільки стан моїх внутрішніх органів ,а й зовні омолодило мою шкіру ,я помітила не одразу ,але коли виявила той факт ,що в мене зменшилась кількість зморшок на тілі та на обличчі препарат стала використовувати і зовні замість косметичних засобів. Та справжнім здивуванням для мене стало те ,що прийом цього продукту повність позбавив мене від алергій. Той в кого є алергія мене зрозуміє ,я дуже чутлива до різного роду рослин та укусів комах, в мене відразу отікає все тіло ,особливо руки та шия ,доводиться робити уколи,компреси ,важко виходжу з цього стану. Цим літом разом з Літомаслом у мене не було жодного нападу алергії, в природі не змінилось нічого ,а мій організм разом з маслом став стійкішим до всіх алергенів,за що йому хочу щиро подякувати.
Афанасенко Валентина Ивановна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.