НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
бальзам Промед инструкция по применению Промед заказать Промед отзывы о Промед исследования бальзама статьи

ОТЗЫВЫ О БАЛЬЗАМЕ ПРОМЁД.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
На жаль, хвороб у мене багато, інколи здається, що безліч, куди не кинь – все хворе. Забагато, але враховуючи, що мені 80 років – інакше бути не може. Найбільше жахали гіпертонічні кризи, тиск підвищувався до 240-250, а щороку влітку від спеки втрачав свідомість або на вулиці, або прямо у під’їзді на сходах, сусіди частенько викликали швидку допомогу. Я боявся, щоб лікарня не стала моїм другим домом. Крім цього у мене гастрит шлунку, каміння у нирках, стенокардія, погіршений зір, розлад у роботі кишковика. Більшість таких захворювань і в моєї 75-річної дружини. Словом і жити важко, і вмирати ще не прийшла пора. Тому обоє вживаємо бальзам «Промед» вже зо три місяці. Не побоюсь сказати, що одужуємо. З нирок у мене почали виходити камені у вигляді піску. Відновився нормальний раціон харчування, зникли болі у шлунку, печія. Зменшився тиск, не коле за грудьми, можу спати на лівому боці. В добрий час сказати швидка вже давно не приїздила. Помітно покращився зір, в цілому я став дужчим. Відновилась робота нижнього відділу кишковика. У дружини теж очищуються нирки, рідше турбують болі в області серця, краще працює шлунок. Каже, що позбулась аритмії, легше переносить спеку. Помітив, що вона швидше рухається ніж я та це не диво, бо все ж таки молодша від мене. Почали зменшуватись зони варикозу, зникли набряки. Спасибі, чекаємо на вас!
Махов Андрій Михайлович
Одеса, Одесская область, Украина.
Дай Боже, щоб ніхто не дізнався як я страждала через напади стенокардії. Не могла говорити, була знервованою, часто виникала задуха. А біль у грудях був на стільки сильним, що сльози самі на очі навертались. Спати не могла , сотні разів прокидалась тримаючись за серце, ковтала ліки, але грудна жаба так давила, що хотілось просто померти. Загалом, проблем зі здоров’ям у мене достатньо. Хворі майже всі внутрішні органи: підшлункова, весь ШКТ, печінка, нирки, жовчний, сечовий міхур. Не буду розповідати, що відчувала, як сильно боліло, бо це і так зрозуміло. У суглобах вогнем пекло, ноги були такі важкі, що декілька кроків ступити не могла. Легше стало, коли почала вживати бальзам «Промед». Хороші результати отримала після чотирьох курсів, коли застосувала 12 бан. бальзаму. Всі внутрішні органи відновили свою роботу, зникла важкість, болі, дискомфорт. Відчула себе новонародженою, без проблем, хвороб і турбот. У ногах з’явилась легкість, тепер я щоденно у русі. Та найголовніше те, що більше не турбують напади стенокардії. Мені здається, що серце краще працює і стало набагато міцнішим, повірити не можу, що все в минулому, що спокійно можу дожити свій вік. Зникло відчуття задухи, я перестала нервувати. Спасибі, що ваш «Промед» так допоміг мені!
Сорінська Маргарита Іванівна
Одеса, Одесская область, Украина.
Весь мій організм хворий цілковито і повністю. Я не встигну розповісти про всі недуги, тому розповім про ті, котрі найбільше надокучали. Бо саме з ними легко впорався «Промед». Раніше були серйозні проблеми з печінкою (збільшена), гірчило у роті, кололо під ребро, часто виникав пронизуючий біль. Нирки були повністю забиті камінням через що аж поперек зводило, почались негаразди з сечовивідною функцією, різало, пекло при сечовипусканні, були підозри на цистит. Часто запікала печія: пігулки вживала і розчин соди, але результати були разовими. У колінах боліло постійно. На ноги стати не могла, артритом страждаю більше 15 років. За два місяці використання бальзаму (8 бан.) ноги почали слухатись, у колінах зник гострий біль і я тепер впевнено рухаюсь. Печінка набула нормального розміру, зникла гіркота, біль і кольки під ребром. Нирки очистились від каміння, котре виходило піском разом з сечею впродовж чотирьох тижнів. Навіть зараз у сечі ще спостерігається осад. Відновилась сечовивідна функція мого організму, більше не пече, не ріже при сечовипусканні. Я позбулась багаторічної печії, відновила кислотність шлунку, покращився апетит і процес травлення їжі. Помітила, що чіткіше бачу і краще чую, вже можу читати газету без окулярів, але лише при денному світлі. Продовжую застосовувати бальзам до повної перемоги над хворобами!
Тусанова Лідія Олексіївна
Одеса, Одесская область, Украина.
Армія забрала багато мого здоров’я! За роки служби здобув гастрит і виразку шлунку. Ще в ті далекі роки мені лікар стоматолог видалив зуб, а наслідки не полишають і нині. Як виявилось, лікар заніс інфекцію в мій організм, котра осіла у кістках. І понад п’ятдесят років болять всі кістки, а на зміну погоди їх аж викручувало, ломило. Мало не щоночі прокидався від нестерпного болю, розтирав ноги, руки, ковтав знеболюючі і знову засинав. Постійно хотів їсти, але через хворий шлунок обмежував себе, як міг. Років п’ять спочинку не знав через аденому передміхурової залози. Боявся вживати чимало води, бо при сечовипусканні відчував різі і нестерпні болі. Таке враження ніби внизу живота утворилась рана. Після того, як використав 10 бан. бальзаму «Промед» мій організм почав одужувати. Тепер я повноцінно харчуюсь, знову вживаю свої улюблені страви, смак яких дуже багато років не відчував. Болів у шлунку не відчуваю, печія не турбує, немає важкості та дискомфорту. Я не вживаю знеболюючих. Вночі тепер відпочиваю замість того, щоб відвідувати туалет, болю і різів при сечовипусканні не відчуваю. А на зміну погоди мої кістки не викручує, болі зникли. Я маю змогу нормально рухатись!
Яровий Павло Олександрович
Одеса, Одесская область, Украина.
У мене цукровий діабет другого типу. На фоні котрого розвинулась ішемічна хвороба серця. Відчував раптові, гнітючі болі у грудях. Цукор дорівнював 17 од., я дотримувався дієти і вживав пігулки, щоб хоч якось його стримувати. Потім розвинулась діабетична стопа, під пальцями відкрились виразки, нога набрякла до неймовірних розмірів, стала синьою. Ступити хоч крок було нереально. Погіршився кровообіг у судинах, почав втрачати чутливість кінцівки. Не міг поворухнути пальцями. До лікарні геть і не думав звертатись. Замовив поштою три курси бальзаму «Промед». Вживав його внутрішньо і змащував уражену кінцівку впродовж трьох місяців. Помітив, що зійшла набряклість, повернулась чутливість і рани загоїлись. Відновився кровообіг у ногах і тепер я знову маю змогу рухатись. Виміряв рівень цукру в крові і дізнався, що він дорівнює 7,5 од. Я не дотримуюсь суворої дієти, інколи вживаю «заборонені» харчі, уже відмовився від будь-яких ліків. На даний момент продовжую застосовувати бальзам, але вже самостійно відвідую ваші лекції і охоче розповідаю про «новини» в своєму організмі. До речі, стенокардія більше мене не турбує. Своїм здоров’ям завдячую вам і «Промед»!
Варламов Василь Йосипович
Одеса, Одесская область, Украина.
Здається все життя я хворію всіма можливими недугами серцево-судинної системи: ішемічна хвороба серця, аритмія(тахікардія, бродікардія), стенокардія, кардіосклероз і гіпертонія, а інші назви я й вимовити не можу не те щоб зрозуміти, що воно таке. Не раз уже перенесла гіпертонічний криз. Після останнього опинилась на місяць у лікарні, лікарі стільки всього вкололи і влили через крапельницю, що довелось оклигати. Але і надалі тиск підвищувався, а ліки уже не допомагали. Аритмія і стенокардія не залишили моє серце у спокої. Довелось звернутись до нетрадиційної медицини. І нещодавно я почала вживати бальзам «Промед». Застосувала лише 6 бан. бальзаму, від пігулок відмовилась. Моє серденько більше не турбують напади грудної жаби, зникли кольки за грудьми, відновився правильний ритм у роботі серця, почали чиститись судини. Відчуваю, як в організмі циркулює кров, стали теплими ноги. Помітила, що тиск уже підвищується лише до незначних показників. Я не знаю, як описати мій теперішній стан, але мені дійсно легше. Це треба відчути, бо словами все не можливо передати. Раптом, у міні з’явилось стільки сил і енергії, я стала невтомною. Буває, вже діти говорять, щоб перепочила, а я не зважаю. Без «Промед» цього б не було, а тому завдячую здоров’ям саме йому! Спасибі!
Гармашова Тамара Тимофіївна
Одеса, Одесская область, Украина.
Завдяки бальзаму «Промед» почуваю себе так, наче вдруге народилась. Внутрішньо помолодшала це беззаперечно, от якби ще ззовні щось змінити, але це вже я жартую! Навіть не знаю, скільки років моє серце здавлювала грудна жаба, але мені здається, що все життя. Напади були на стільки сильними, що я не могла нормально вдихнути повітря, кривилась від болю, прикладала руку до серця і мріяла одужати. Оскільки я ще й гіпертонік, то тиск у мене підвищувався мало не щодня, бувало досягав і 230-240. Я безуспішно ковтала ліки, не раз уже приїздила швидка, медсестра постійно запитувала, скільки мені років, цим самим натякала, що я своє вже віджила. А мені так болісно чути про вік, адже жити хочеться в будь-яких роках. Махнула рукою на їхню допомогу і почала застосовувати бальзам «Промед». Легше стало уже після другого курсу. Я помітила, що суттєво покращився зір, почала читати і дивитись телевізор без окулярів. Застосовувала третій курс і помітила, що нирки почали очищуватись, вийшов пісок і сеча була темного кольору з неприємним запахом. Стабілізувався тиск на 140/100 і не підвищується, від пігулок відмовилась, в швидку не телефоную. Впродовж застосування четвертого курсу я жодного разу не відчула нападів стенокардії. Сама не можу повірити, що за три місці отримала такі результати! Рухатись стало легше, з’явився чудовий настрій, сили і енергія! Дякую, що ви є!
Філатова Ніна Михайлівна
Одеса, Одесская область, Украина.
Використала 12 бан. бальзаму «Промед». Спочатку результатів не відчувала, думала, що це повний обман, марна трата коштів. А потім дізналась, що рівень цукру в крові за знизився до 5,5од., а дорівнював як мінімум 16. Був дискомфорт в області печінки (у мене гепатит). Постійно відчувала болі і важкість в області підшлункової (хронічний панкреатит). А у шлунку пекло так, що без «Ношпи» чи інших знеболюючих я не могла заснути. Була гіперфункція щитовидної залози, мене прооперували – видалили більшу половину щитовидної, а неприємні відчуття в області горла все одно залишились. Було складно ковтати, більше того постійно стояв комок в горлі, почувалась так наче подавилась. Певна річ, за місяць чи два та навіть і три повністю одужати не реально, але самопочуття покращилось однозначно. Помітила, що не виникають болі в області печінки, підшлункової, шлунку (більше не застосовую знеболюючі), можу спокійно спати. Відновлюється робота всього шлунково-кишкового тракту. В області щитовидної зникло відчуття дискомфорту, не відчуваю тиску, зник комок. Поступово мій організм набирається сил, додається здоров’я. Може з «Промед» хоч старість доживу при здоров’ї, тепер я йому повністю довіряю! Перепрошую за раніше сказані на лекціях слова недовіри, просто результатів хочеться отримати відразу, а про «стаж» хвороб забувається!
Марзоєва Лариса Вікторівна
Іллічівськ, Одесская область, Украина.
Свою розповідь хочу почати з подяки Богу і вам, що я маю змогу користуватись «Промед». Підтримку для організму, що вже отримала за два місяці застосування словами не висловиш, але я спробую поділитись результатами. Ще з дитинства страждала бронхіальною астмою, часто їздила в різноманітні санаторії, вживала ліки, користувалась інгаляторами. Організм переріс, перебудувався і довго це захворювання мене не турбувало. А з віком знову помітила його прояви. На зміну погоди у мене з’являлась задуха, я жадібно вдихала повітря, але не могла надихатись. У грудях хрипіло, говорити було проблематично, при фізичних навантаженнях від браку повітря ледь не втрачала свідомість. З «Промед» моє дихання стало рівномірним і чистим, почуваюсь так наче маю нові легені та бронхи. Раніше часто виникала ангіна, був слабким імунітет, але тепер все в минулому. Організм дужий, здатний боротись з вірусними інфекціями. Боліло в обох боках і я не знала причини цьому. Перенесла операцію з видалення пахової грижі, можливо, через це відчувався дискомфорт. А може проблема з нирками, хто його знає – до лікарні не ходжу. Та якщо й так, то буду сподіватись, що олія допоможе одужати і моїм ниркам. Усі ці результати з’явились після 8 бан. бальзаму «Промед»! Та я продовжую його застосовувати, бо так на душі спокійніше!
Шульга Тамара Арсентіївна
Іллічовськ, Одесская область, Украина.
Як гірко усвідомлювати істину, якщо ти хворий, то нікому не потрібен. На жаль, лікарі забули про своє призначення лікувати, втратили людяність. Коли я потрапила до лікарні, то замість уваги і належного догляду лікар постійно кричав до мене і не хотів лікувати, обминав мою палату. А в мене артеріальний тиск сягав 240-250. Швидка привезла напівживою, констатували гіпертонічний криз. Я лежала і не знала в якому світі знаходжусь. Потім виявилось, що в мене передінфарктний стан. Грошей на ліки не було, то мені сказали, що будемо чекати доки з’являться. Я плакала, нервувала від чого тільки участились напади стенокардії, дихати не могла, лежати було боляче, кололо так, наче востаннє. А серце просто вилітало з грудей, аритмією та й стенокардією хворію останні 20 років. Відлежалась, побачила, що нікому не потрібна, вирішила вживати бальзам «Промед». Читала відгуки, усвідомила, що людям допомагає, то чом би й собі не спробувати. Користуюсь бальзамом вже три місяці по 4 бан. Щоб довго не розповідати скажу, що вже забула, де боліло. Зникла задуха, аритмії більше немає, а грудна жаба вже не стискає моє серце. Тиск нормалізувався, тепер дорівнює 140-150/90. Дякую, що ви в мене є, що не відвернулись і щораз цікавитесь станом мого здоров’я!
Самохіна Наталія Петрівна
Іллічовськ, Одесская область, Украина.
Я педагог з багаторічним стажем, цьому поприщу присвятила 36 років свого життя. Дуже любила і люблю свою професію, тут як кажуть покликання. Приємно зараз зустрічати своїх учнів, згадувати радісні моменти, пам’ятаю все до дрібниць. Приємно, коли вони цікавляться моїм нікудишнім станом здоров’я, але це було так, доки не почала вживати бальзам «Промед». У мене одна нирка та й та дуже хвора – утворився камінь великого розміру. Болі були нестерпними, я по 3 доби місця собі не знаходила від ниркових кольок. «Зносився» й опорно-руховий апарат, рухатись стало важко, ноги перестали слухатись, сама себе не впізнавала. Раптово з’явилась загальна слабкість, довелось змиритися зі старістю. Через поганий зір +5 змушена була носити окуляри. Та після того, як застосувала 8 бан. бальзаму зняла окуляри і вже можу читати газету при денному світлі без них. Я знову почала активно рухатись, хода стала впевненою, здоровою. Інколи здається, що не йду, а лечу, втоми не відчуваю. Позбулась болю в області нирки, що правда я не знаю чи вийшов камінь. Але якщо не турбує, то, мабуть, нирка чиста. Щиро дякую за можливість повернути хоч часточку здоров’я!
Алла Дмитрівна
Одеса, Одесская область, Украина.
Перенес два инфаркта— последний был обширным. Пульс частенько доходил до 100 ударов в минуту в спокойном состоянии. Давление подымалось до 230/130 мм.рт.ст. Одним словом вся моя сердечно- сосудистая система давала сбой. Мое состояние в такие моменты оставляло желать лучшего. Когда возникала тахикардия казалось, что сердце просто «вырвется» наружу. Во время приступов гипертония испытывал сильные головные боли , шум в голове и ушах. Я даже не мог подняться с постели . Промёдом пользуюсь уже 4-ре месяца подряд применил 16 баночек бальзама. Я ощутил такое значительное облегчение, что даже на протяжении последних трех месяцев я не принимаю никаких таблеток. Тахикардия меня не донимает, давление снизилось и сейчас стабильно. Приступы боли в области сердца значительно уменьшились. Перестал ощущать слабость, а наоборот почувствовал прилив сил. Не перестаю пользоваться бальзамом, потому что не хочу ощущать ту боль и плохое состояние которое было до применения бальзама. Очень Вам благодарен!
Савоста Михаил Васильевич
Щорс, Черниговская область, Украина.
Содержание - С Промёдом знакома не так уж давно. Приняла уже 8 баночек, а так же использовала крем ОДА с согревающим эффектом. У меня была бессонница , не выпив капли Корвалола я просто ни как не могла уснуть. Буквально на первых этапах применения я начала становиться более спокойной, постепенно я начала замечать за собой то что мой сон стал спокойным и мне уже теперь не нужен никакой Корвалол. Очень сильно болели коленные суставы, поясница я наносила крем ОДА наружно пила промед во внутрь. После нанесение Оды и приема промеда во внутрь все суставы и поясница практически теперь меня не беспокоят. Нормально начала мочится и урегулировался стул. Раньше у меня был очень сильно плохой аппетит, я практически ничего не хотела кушать, на сегодняшний день у меня просто отменный аппетит . Я чувствую себя просто превосходно не смотря на мой возраст. Спасибо за то, что помогаете людям справится с их ними заболеваниями , и поддерживаете пожилых и старых людей которым это так не обходимо.
Сидоренко Анна Федосеевна
Корюковка, Черниговская область, Украина.
С возрастом проблем со здоровьем становится все больше и больше. И как бы нам не хотелось избежать их, а недуги все таки берут свое. Вот так и у меня с возрастом начала проявляться гипертония. Давление повышалось до 180/90 мм.рт.ст. Самочувствие было ужасным: болела голова, темнело в глазах, шумело в ушах. Мне настолько было плохо, что я не могла даже передвигаться, хотелось только прилечь и чтобы не становилось еще хуже. Таблетки я принимала горстями. О Промёде узнала из газет, на лекцию послушала и решила попробовать. Теперь пользуюсь бальзамом периодически около года, в основном приобретаю по три баночки. Давление у меня начало снижаться, сейчас оно не подымается выше 150/80 мм.рт.ст., и при этом я чувствую себя в полнее нормально. Таблетки принимаю очень редко и в небольшом количестве. Очень хорошая поддержка иммунитета. Благодаря этому я зимой не болела простудными заболеваниями, и чувствую себя значительно лучше, нет подавленности и слабости! Большое Вам спасибо за бальзам Промёд!
Доронина Надежда Григорьевна
Снежное, Донецкая область, Украина.
Жизнь в деревне сильно отличается от городской. Кроме работы за которую тебе платят деньги еще много приходится трудиться дома. А в деревне по другому ни как не получается, это еще от наших пращуров пошло, что нужно трудиться на земле и содержать хозяйство. Вот так по не многу все накапливается, а на старости лет уже нет ни здоровья ни сил. У меня образовался варикоз, со временем начали очень сильно отекать и опухать ноги. Вены были раздутые и их словно «вытягивало» из мышц. Я не сторонник таблеток либо еще каких-то препаратов, а больше склонна к нетрадиционной медицине. Чтобы было все натуральное и полезное. Потому мое внимание привлек бальзам Промёд, натуральные полезные компоненты, намного больше внушают доверия нежели какие то там «пилюли». Пользуюсь им с 2009 года беспрерывно. Вся отечность и опухоль с ног полностью сошла, ноги приобрели нормальный вид, вены уменьшились в размерах, стали нормального цвета и нет чувства стягивания. Мне легко ходить и нет необходимости очень часто отдыхать. Кроме этого у меня улучшилась и нормализовалась работа всех органов в организме. Меня не беспокоит ни сердце, ни органы пищеварения , не болею простудными заболеваниями. Одним словом этот бальзам оказывает огромную поддержку моему здоровью. Приезжайте к нам по чаще и привозите Промёд, спасибо!
Матюшко Вера Михайловна
с. Большая Шишовка Шахтерский р-н, Донецкая область, Украина.
Почти всю свою жизнь проработала на стройке, целых 45 лет. Очень тяжелый труд который накладывает негативный отпечаток на здоровье. Дышала цементной пылью, часто находилась возле сварки, тоже вдыхая все вредные газы, носила тяжести. До того как начать принимать Промёд, можно сказать питалась только таблетками. Постоянные спазмы и колики опоясывающего характера не давали никакого покоя. Промёдом пользуюсь уже три года и не собираюсь прекращать. У меня хронический панкреатит из-за этого я во многом оказывала себе из еды. Произошло деформирование желчного пузыря, а с годами из-за неправильного питания и многих других факторов там собрался песок, который сам естественно не выходил. Благодаря Промёду из желчного полностью вышел песок. Наладилась Полностью работа поджелудочной железы. Пять лет меня беспощадно мучила язва желудка, спасалась но-шпой, пила её горстями. Теперь же применяя Промёд я просто не могу нарадоваться жизни, так как язва затянулась и никаких болей и резей нет. Очень хорошая поддержка при варикозе. Раньше вены были у меня толщиной с палец, отекали ноги, тяжело было ходить, особенно под вечер. Сейчас же всё нормализовалось и я могу свободно и легко передвигаться. Громадное Вам спасибо за всё то, что я дастигла с помощью бальзама Промёд!
Левченко Мария Николаевна
г.Авдеевка, Донецкая область, Украина.
Как же я благодарна вам и Вашей фирме. Хочу поблагодарить всех сотрудников за человеческое отношение к людям. В отличаи от других фирм на Вашей – консультанты общаясь по телефону ведут себя очень вежливо и отвечают на все интересующие вопросы. И теперь о Промёде. У меня гипертония АД повышалось до 180/100 мм.рт.ст. прошла всего лишь 2 полных курса применения, а давление уже перестало «прыгать», сейчас оно стабильно и составляет 130/80 мм.рт.ст. нормализовалась работа кишечника, улучшился сон. Самое главное – я наносила бальзам наружно на пупочную грыжу, как я её не заматывала, не прятала под одеждой, её было видно, что эстетически доставляло мне дискомфорт. Она уменьшилась заметно в размере, это для меня потрясающе, потому что уж больно не хочется идти на операцию, которую мне предлагают сделать осенью этого года. Но я надеюсь что до этого времени она ещё больше уменьшится. Промёдом пользовалась и моя дочь. В 2010 году она прошла 1н курс и представьте себе избавилась от аллергии, которая была у неё уже много лет и донимала её в летний и осенний период. Происхождение аллергии врачи не могли определить. Я и моя дочь хотим поблагодарить Вас а такой замечательный продукт и такое отношение к работе!
Комардина Надежда Герасимовна
Донецк, Донецкая область, Украина.
Від спогадів про те, якою була раніше працьовитою, енергійною, сповненою сил і, врешті-решт, здоровою – хочеться плакати. Старість прийшла дуже швидко, я ще не встигла нажитись. А згадати немає чого: виховала дітей, вивчила, одружила, допомагала ростити онуків – отак життя і промайнуло, як одна мить. А хвороб назбиралось стільки, що енциклопедію можна написати. Я прекрасно розумію, що жоден лікар мене не вилікує, а провести залишок років у лікарнях дуже не хочеться. Тому рік назад і почала вживати бальзам «Промед». Звісно, за цей період мені не стало знову 17 років, але почуваюсь дуже добре на свої 70. Протягом року я не ковтнула жодної пігулки, у мене більше не підвищується артеріальний тиск. Не відчуваю нападів стенокардії, у серце не коле, а грудину не зжимає. Відновився правильний серцевий ритм, зникла десятирічна аритмія, а разом з нею і тяжка задуха. Покращився зір і більше немає чорних плям перед очима ( у мене катаракта). Суглоби не викручує, ноги стали легкими, а хода здоровою. І це не дивлячись на те, що дуже довго хворію на поліартрит. Загалом, краще працюють всі внутрішні органи. Діти радіють за мене, щораз бажають мені довгих років життя і міцного здоров’я, а я їм відповідаю, що краще б придбали мені «Промед» і тоді точно всі їхні побажання здійсняться! Дякую вам!
Курчатова Марія Данилівна
Херсон, Херсонская область, Украина.
Дуже багато років працював водієм. Пам’ятаю ще молодим цілими днями сидів за кермом, а коли виходив з автомобіля, то мусив декілька хвилин постояти, бо ноги зовсім не слухались. Ще тоді суглоби почали підводити мене, у спині вогнем пекло, а поперек просто німів. До 40 років у мене розвинулись серйозні проблеми з ШКТ (гастрит і геморой). Бували такі тижні, що я не міг сидіти, гемороїдальні шишки так запалювались і кровоточили, що витерпіти не міг. Та через деякий час усе гоїлось і я знову щоденно працював. Я прекрасно знав, що на старості залишусь без здоров’я. Так воно і сталось, ноги зовсім перестали ходити, стали ватяними. В колінних суглобах відчував нестерпні болі, що аж до серця доходили (артроз третього ступеня). Щоб я не з’їв постійно відчував біль і дискомфорт в шлунку, печія запікала. Мій нижній відділ кишковика міг не спорожнюватись по декілька тижнів. А геморой остаточно замучив, запальні процеси почали виникати все частіше, утворились глибокі тріщини, котрі дуже кровили. Легше стало, коли почав застосовувати бальзам «Промед» і «Апіфор-1». Тріщини загоїлись буквально за два курси «Апіфор», а геморой зник. З за три місяці використання бальзаму (12 бан.) я позбувся болів у суглобах, почав більше рухатись, відчув силу в ногах, легкість у спині і попереці. Відновилась робота ШКТ, позбувся запорів. Спасибі!
Олексієнко Валерій Васильович
Херсон, Херсонская область, Украина.
Я не хочу чути про лікарні і все, що з ними пов’язане. Я витратила багато коштів, сил і терпіння, а одужати не вдалось. Ваш “Промед” оздоровив і ощасливив мене. Уявіть, 18 років я страждала хронічним бронхітом і 2 роки нестерпним кашлем. У грудях хрипіло, здавлювало, я не могла вільно дихати, складалось таке враження, що всі бронхо легеневі шляхи роздерті. Гемоглобін дорівнював 74, відчувалась загальна слабкість і швидка втома, головокружіння. На нозі ніяк не міг відрости ніготь, постійно чорнів і розкришувався, шкіра пересихала, злущувалась, ноги неприємно пахли, свербіло (грибок). За два курси бальзаму по 4 бан. я отримала такі результати, що й самій не віриться. Більше того ці результати не погіршились за цілий рік, саме на стільки я робила перерву і почувалась весь час так, наче нічого і не турбувало. Гемоглобін дорівнює 140, як у молодої. Я бадьора, дужа, весела й енергійна. Нарешті на нозі виріс ніготь і мені не бридко дивитись на свої ноги, зник свербіж, неприємний запах. Легені очистились від мокротиння, набрали об’єму, зник хрип. Уже й забула, що мені так надокучав кашель. А моя мама (87 років) з “Промед” нормалізувала рівень білкової сполуки у сечі, зараз аналізи чудові. Набралась сил і підтримує своє життя на цьому світі. В загальному почувається стабільно добре. Подяка вам від нас обох!
Сафронова Любов Костянтинівна
Херсон, Херсонская область, Украина.
За перший місяць використання я встигла полюбити бальзам «Промед» за його ефективність. Це той препарат, котрий перетворює хвору, немічну людину в бадьору і сповнену сил. Після 4 бан. бальзаму мене не турбують напади стенокардії, болі за грудиною. Я можу спати на лівому боці, у серце не коле, а кінцівки рук і ніг перестали мліти. Здавна страждаю і гіпертонічною хворобою серця, коли тиск підвищувався до 180 – ноги не несли, голова боліла, паморочилась, в очах темніло, а в горлі пересихало. Я постійно вживала ліки, але організм швидко до них звикав. В дитинстві не раз перехворіла запаленням легень. А наслідків цього захворювання ніяк не могла позбутись будучи вже в старості – кашлю. В легенях хрипіло, а мокротиння ніяк не відходило, дихати було важко. Тепер і тиск мій 140, і легені очистились: зникли хрипи і кашель, відійшло харкотиння. Нарешті, я можу вдихнути на повні груди і радію, що подолала недугу. Я продовжую вживати «Промед» і мрію, щоб всі хвороби обходили мене стороною! Хочу, щоб одужали суглоби і я знову повноцінно рухалась, а не пленталась. Спасибі, приїздіть, я чекаю!
Ступка Антоніна Андріївна
Мик, Николаевская область, Украина.
Близько 4 років назад я перенесла складну операцію на шлунку. Ще через 2 роки у шлунку виявили поліпи і негайно прооперували. А рік тому мені видалили пахову грижу. Це далеко не всі біди, котрі випали на мою голову. Почувала себе погано, адже тричі доводилось виходити з після наркозного стану. Сил не було воду ковтнути. Та ще й глянути на свій тричі розпанаханий живіт було страшно. Рубці були просто здоровенні і глибокі, інколи відчувала болі на місцях оперативного втручання. Кожного вечора я змащувала їх «Промедом» і застосовувала його внутрішньо. За два місяці у мене з’явились сили і дужість в організмі. Помітила, що значно зменшились рубці, тіло більш прижилось, зникли болі. Якісно почав працювати весь шлунково-кишковий тракт. Бальзамом розтирала поперек, котрий вже багато років уражений остеохондрозом і тепер не відчуваю дискомфорту і скутості, болю не виникає. Лікарі попереджували мене, що наркоз залишить негативний відбиток по всьому опорно-руховому апараті. Але завдяки «Промед» я рухаюсь чудово, відчуваю легкість і комфорт. Я приємно здивована такими швидкими результатами. Продовжую застосовувати бальзам і своїм здоров’ям завдячую йому!
Стрілецька Світлана Макарівна
Миколаїв, Николаевская область, Украина.
Років 20, а то і більше я спотикався по лікарнях, надіявся, що одужаю. Лікарі запевняли, що через деякий час буду як нова копійка. Та легшало на короткі періоди, а потім хвороби знущались з мене й далі. Помітив, що організм перестав сприймати традиційне лікування. І після того, як я спробував бальзам «Промед» і чути не хочу про інші ліки, то марна витрата часу та грошей. Бо за чотири місяць я допоміг своєму організму так, що тепер безтурботно можу жити далі. Зір покращився, о зняв окуляри, зумів уникнути операції (глаукома). Відновилась робота шлунково-кишкового тракту, зникла нудота, важкість, печія, кольки, запори, а разом з цим суцільний дискомфорт. Повністю очистились нирки, хоча камені були в обох, а в правій нирці ще й дві кісти. Часто виникали болі в попереку, чим хворі нирки нагадували, що необхідно лікуватись, бувало й по дві доби з ліжка не міг підвестись через ниркові кольки. Камені роздробились і вийшли піском разом з сечею. Від кіст і сліду не лишилось. Тепер організм одужав, а мені доводиться звикати до теперішнього здорового стану. Сповнений бадьорості і легкості. Маю змогу насолоджуватись спокійною старістю!
Огурцов Віктор Максимович
Миколаїв, Николаевская область, Украина.
Кажуть люди, що у будь-якому віці є позитивні моменти. В молодості – одне, в зрілому – інше, а старість – це прекрасний період. Та який же він прекрасний, коли хвороби дихати не дають? Після перенесених мною 2 інфарктів життя кардинально змінилось. Я відчував себе рослиною, слабким, безпорадним, немічним стариганом. У грудях наче вогнепальна рана, котра ні вдихнути, ні видихнути не давала. Болісні відчуття були такими, що запросто можна було втратити свідомість. Спати не міг, їсти не хотілось, таке становище хоч бери і вмирай. Часто підвищувався артеріальний тиск і мій організм потребував чергової порції ліків. Та вони не допомагали позбутись чергових нападів стенокардії. Грудна жаба продовжувала давити і без того моє слабке серце, я мріяв, щоб це якомога швидше припинилось і хотів відчути радісні миті старості. Якби не бальзам «Промед», то я б, мабуть, не витримав такого життя. Та ось уже більше 2 років я живу без страху своє серце. Перед цим застосовував бальзам п’ять місяців по 4 бан. Серце зміцніло, як у далекій молодості, тиск стабільний, припинились напади раптового болю за грудьми. Повністю адаптувався від перенесених інфарктів і продовжую нормально жити. А стосовно старості, то дійсно і тут є чудові моменти, особливо, коли збирається велика родина: діти, онуки, правнуки, усвідомлюєш, що заради цього треба жити. Я щасливий!
Ямченко Микола Петрович
Миколаїв, Николаевская область, Украина.
Внаслідок того, що я безмірно вживала аптечні препарати, дотримувалась лікарських настанов з’явились великі проблеми з печінкою. Ускладнення були такими, що аж плакати хотілось: гіркота у ротовій порожнині, жовто-коричневий наліт на язиці, болі у правому підребер’ї, важкість, холецистит, підозри на цироз печінки. А про гіпертонію взагалі мовчу, якщо тиск підвищувався до 190/110 – я живий мрець. Лежала, як колода і не могла підвестись через запаморочення, нудоту, потемніння в очах і загальну слабкість, словом, ноги не несли. А ще нестерпні головні болі і упадок сил. Оздоровив мене бальзам «Промед». За якихось два місяці застосування 8 бан. відновилась робота печінки, зникли всі негативні симптоми. Навіть радикуліт не турбує. Мені більше не доводиться звертатись до лікарні, я не вживаю жодних пігулок. Артеріальний тиск нормалізувався до мого індивідуального, до мене повернулись сили і здоров’я. Більше того покращився зір, хоча на 1 око я дуже погано бачила, через катаракту. Таке враження, що організм помолодшав років на 20, рухатись стало краще та й жити легше! Дуже дякую вам за кожен мій результат!
Сотнікова Варвара Андріївна
Миколаїв, Николаевская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.