НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
бальзам Промед инструкция по применению Промед заказать Промед отзывы о Промед исследования бальзама статьи

ОТЗЫВЫ О БАЛЬЗАМЕ ПРОМЁД.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Я часто згадую як не жаліла себе в молоді роки. Працювала сутками на фермі, носила відра з обмішкою. Пам’ятаю ноги аж пекли від втоми. А я не звертала уваги. Потім з’явилось варикозне розширення вен, на ноги було страшно глянути. Постійно набрякали, що взутись не могла, жили аж стягувало. А тепер на схилі років з ногами мені біда. Повідкривались трофічні виразки, рани ніяк не гоїлись, з них сочився гній. Запах був неприємний. А ходити я взагалі не могла. Болі були на стільки сильними, що жити не хотілось. Тепер почуваю себе краще. Якби не «Промед», то я не знаю, що було б далі. А так за чотири місяці його застосування(внутрішньо і зовні) мої рани загоїлись. Я стала на ноги і відчула радість рухів. Нормалізувалась робота нижнього відділу кишковика. Я розповідаю всім про бальзам «Промед» і радію, що самостійно відвідую ваші лекції. Спасибі!
Музика Марія Михайлівна
Кіровоград, Кировоградская, Украина.
На власні очі бачив, що таке війна, пропустив її через свою душу. На фронті отримав багато поранень, переніс чимало операцій, але вижив. До цих пір часто судомить ноги, а болі в місцях поранення такі, що не сила терпіти. У мене й досі в ногах два осколки. Часто турбувала аденома передміхурової залози. Різало внизу живота при сечовипусканні. Через ослаблені стінки сечового міхура у мене було нетримання сечі. Я не відчував, коли сеча виходила. Важко було на душі від повної безпорадності і того, що всім байдуже до тебе. Зараз мені набагато краще, бо вже півроку вживаю бальзам «Промед». Він і «поставив» мене на ноги. Укріпив мій сечовий міхур, відновив сечовивідну функцію у моєму організмі. Я значно рідше прокидаюсь через позиви аденоми. Ноги не так болять, минули судороги. На погоду суглоби не викручує. Я маю змогу більше рухатись. Минув період безпорадності, дякую за бальзам!
Митрич Устим Наумович
Кіровоград, Кировоградская, Украина.
С уверенностью могу сказать , что бальзам Промёд очень эффективный и действенный препарат , после его применения у меня значительно улучшилось здоровье. Всего пропила 4 баночки Промёда. После такого курса меня перестал беспокоить хронический панкреатит , больше не возникают опоясывающие боли в верхней части после приема пищи. Также нормализовался стул , прошли запоры от которых я мучалася и которые приносили мне большой дискомфорт. Помимо этого прошли приступы стенокардии , которые выражались болями колющего характера в области сердца за грудинной и возникали в основном при смене погоды. Перестала беспокоить и гипертоническая болезнь , артериальное давление крови снизилось с 200 на 140 мм. рт. ст. до 130 на 90 мм. рт. ст. , то есть бальзам Промёд уберегает меня от риска инсульта или инфаркта , которые очень вероятны при таком высоком давлении. С бальзамом Промёд я спокойна за свое здоровье спасибо Вам большое за него.
Миленко Полина Николаевна
Ново-Петровка , Херсонская, Украина.
Опыт приема лекарственных средств у меня достаточно большой и не самый приятный. Последние годы доверяю только нетрадиционной медицине, пользуюсь различными травами и настойками. Заболеваний много, поэтому решила попробовать бальзам Промед. Прошла 3 курса, принимала внутрь и наносила наружно на больные места. За это время нормализовалось давление и не поднимается выше 140/90, хотя раньше было 190/100, скачков больше нет, прекратились боли в сердце, чувствую себя на много лучше. Ноги перестали болеть, стало легче ходить, у меня артрит, артроз коленных суставов, раньше движения доставляли много боли, да и на погоду выкручивало. На начальном этапе в комплексе с бальзамом Промед применяла свечи Апифор-1, так как испытывала проблемы с нижними отделами кишечника. Уже через месяц почувствовала результат – исчезли геморройные шишки, нормализовалась работа жкт, прошла изжога, запоров больше нет. В организме появилась какая-то легкость, прибавилось энергии. Я очень довольна вашей продукцией, она действительно помогает, поэтому и дальше буду применять Промед для поддержания организма в тонусе. Спасибо вам.
Деньгуб Наталья Дмитриевна
Днепропетровск, Днепропетровская, Украина.
Бережіть здоров’я замолоду, бо на старості літ з’являється відчуття безпорадності! І які б чудові ліки не були, а хвороби так і збивають з ніг. А наче недавно був молодим, сповненим сил, днями і ночами працював комбайнером на полях. Серце мав здорове як у вола. А тепер просто доконують напади стенокардії. Уже переніс інфаркт, болі в грудях були такими, що словами не описати. Потім переніс інсульт і як наслідок часткова параліч лівого боку. Напади гіпертонії з’являлись все частіше, жменями ковтав ліки. Ходив наче п’яний, ноги підкошувались, були нестерпні головні болі. Чесно сказати, думав, що віджив своє. Та ще й аденома передміхурової залози замучила остаточно. Я такий кволий змушений був день і ніч відвідувати туалет. Внизу живота пеком пекло, різало, виникали болі при сечовипусканні. До нормального життя мене повернув бальзам «Промед». Дав мені сили підвестись на ноги. За рік його застосування у мене нормалізувався тиск. Вкрай рідко турбують напади грудної жаби. Краще працює серце і зникла потреба у пігулках. Майже не турбує аденома, болі і дискомфорт унизу живота зник, рідко бігаю до вбиральні. Ваш бальзам тримає мене у цьому світі!
Котик Левко Іванович
Мала Озимина, Самбурський р-н, Львовская, Украина.
Здоров’я моє і так нікудишнє. Та ще й лікарі його зіпсували остаточно. Уявіть собі, цілих 5 років вони лікували мені печінку, а потім виявилось, що у мене ішемічна хвороба серця. Я не розумію як можна припуститись такої помилки? Від кількості вжитої мною хімії у легенях почала набиратись вода. Я став слабким, немічним, порушився ритм сну. У грудях боліло, в серце шпигало кольками. А ліки для підтримки серця мій організм не сприймав. Тоді я дізнався про бальзам «Промед» і подумав собі, що саме він зможе повернути мене до нормального життя. Після першого застосованого курсу у мене відновився сон, зявилась бадьорість у всьому організмі, покращилось загальне самопочуття. Покращилась робота всієї серцево-судинної системи, зникли болі за грудьми, відновився серцевий ритм. І в суглобах відчуваю легкість, підвищився рівень працездатності. Організм почав звільнятись від сольових відкладень. Ваш бальзам приніс чималу користь, всі органи працюють краще. Надіюсь, що надовго забуду, де в лікарні відчиняються двері!
Сидор Іван Іванович
Огерсько Стрийський р-н, Львовская, Украина.
Після тривалої служби в армії я подався працювати гірником. Робота далеко не мед. Та хто ж знав, що там я здобуду хворобу на все життя – це остеохондроз. Через постійну втому, вологість повітря, холод я застудив весь опорно-руховий апарат. Часто мій поперек зковував радикуліт. У суглобах боліло постійно, при рухах відчувався хрускіт. А на старість я насилу ногами перебирав. У спині вогнем пекло: ні нагнутись, ні розігнутись не міг. Та, що там навіть спати було неможливо. Хіба ж для цього людина все життя так важко працює? Якби не почав вживати ваш «Промед», то не знаю до чого дожився б. Ось уже протягом двох років мою рухливість підтримує бальзам. Тепер дискомфорту в рухах абсолютно не відчуваю. Забув, що таке радикуліт. Організм очистився від солів. Я наче в молодість повернувся. Головне – не опускати руки і мати велику силу волі!
1936
Ужгород, Закарпатская, Украина.
Сотні разів я читала відгуки людей про чудо-бальзам «Промед». Але, чесно кажучи, сумнівалась у такій ефективності. Потім не втрималась і прийшла на лекцію, де остаточно розвіяла всі свої сумніви. Придбала один курс бальзаму і налаштувала себе подумки на одужання. Так і сталось. Я помітила, що покращився зір і облишила окуляри. Мій організм облишили напади гіпертонії, тиск стабільний, серце краще працює. Минула довготривала скутість котра супроводжувалась таким захворюванням як поліартрит. Покращилась моя фізична працездатність. Мій чоловік помітив, що я почала одужувати і випросив для себе 2 бан. Після їх застосування зняв окуляри, читає, дивиться телевізор, а головне керує автомобілем за допомогою свого хорошого зору. Тепер обоє ми прихильники вашої продукції. Дякуємо!
Костелеба Лаура Федорівна
Великі Ком'яти, Виноградівський р-н, Закарпатская, Украина.
Дякую Богу, вдячна і вам за можливість користуватись вашим «Промед»! Раніше працювала фрезерувальником на взуттєвій фабриці. Дуже поранила пальці, залишилось багато глибоких ран, рубців. Тоді вони навіть не встигали загоїтись, бо щодня виникали нові порізи. І не дивлячись на те, що вже довго не працюю рани ніяк не гоїлись. А все через інфекцію, потім виник грибок. Пальці періодично загнивались, рани червоніли, набрякали. Я вже мовчу про невгамовні болі. До рук нічого не могла взяти. Як не промивала порізи, чим тільки не мастила – все дарма. Лише бальзам загоїв мої рани, позбавив грибкового захворювання. І це в такий короткий термін, за місяць. Виходить, я даремно стільки страждала, адже бальзам уже давно розповсюджується в Україні. Також позбулась нестерпних нападів болю через камінь у жовчному міхурі. Почала повноцінно харчуватись, набралась сили і легкості. Веду звичний активний спосіб життя. І надію маю, що поверну втрачене здоров’я!
Пийтер Василина Василівна
Стеблівка, Хустський р-н, Закарпатская, Украина.
Хочеться поділитись з іншими тим, як з хворої і нещасної я перетворилась у здорову, сповнену сил жінку. Річ у тім, що протягом року я застосовую бальзам «Промед». Організм підкріпився сповна і почав нормально функціонувати. Першими одужали органи травлення: шлунок, кишковик, підшлункова. Зникла гіркота у роті, болі і кольки у праве ребро, очистилась печінка. Минули болі у жовчному міхурі. Укріпилась нервова система, з’явилась чіткість зору. Руки набули нормального зовнішнього вигляду, зник запальний процес у суглобах. Оскільки у мене поліартрит рук, раніше суглоби пальців були набряклими, я нічого не могла взяти до рук. Болі були жахливі, наче хтось ламав і складав кістки рук. А тепер чудово себе почуваю. Навіть деформовані суглоби почали розправлятись. Весь опорно-руховий апарат наче обновився, так легко мені було хіба що у дитинстві. «Промед» добре діє і я вдячна за свій «новий» організм!
Яковець Катерина Федорівна
Данилово, Хустський р-н, Закарпатская, Украина.
Чимало часу пропрацювала у школі вчителькою. Дуже любила і люблю свою професію. Кожній дитині намагалась донести знання і навчити людяності. Тут ніде правди діти – часто страждала моя нервова система. Почав підвищуватись тиск(240), з’явились болі в області серця. Та я не звертала особливої уваги. Вип’ю пігулку і далі працюю. Аж поки рік назад у мене стався інсульт. Як наслідок параліч лівого боку. Голова розколювалась на дві частини, адже на місці крововиливу утворилась рана діаметром 36 мм. Три місяці я лежала повністю обезсилена, не знала в якому світі знаходжусь. Мій чоловік приніс в дім «Промед» і сказав, що цей препарат підніме мене на ноги. Після двох місяців його застосування змінилось багато чого. По-перше, стабілізувався тиск, зникли головні болі. По-друге, я вже самостійно рухаюсь, що правда, опираюсь на ціпки. Відчула сили в організмі, з’явилось непереборне бажання повністю одужати. Чесно кажучи у мене ностальгія за шкільним життям, то може завдяки бальзаму продовжу вкладати у світлі голівки сої знання!
Мельник Лариса Павлівна
Грушево, Тячівський р-н, Закарпатская, Украина.
Буквально два місяці назад я мріяла просто нормально поїсти. Мене замучили остійні дієти і жмені знеболюючого без котрого не могла прожити і дня. Оскільки у мене хронічний гастрит і виразка шлунку. Дай боже нікому не відчути таких болів, котрі терпіла я. А ще гіпертонія не давала нормально жити, тиск підвищувався до 220-240. Мене водило від стіни до стіни, в очах темніло, у голові паморочилось, мене нудило. Мусила ковтати ліки і відлежуватись годинами у ліжку. Часто запитувала себе, для чого так мучитись? Та коли почала вживати ваш «Промед» життя почало налагоджуватись, а здоров’я повертатись. Після 8 бан. Відновилась робота шлунку, кишковика. Зникли болісні відчуття, покращився процес травлення. Я тепер повноцінно харчуюсь, відмовилась від пігулок. Тиск дорівнює 160 і не підвищується, це і є мій робочий тиск. Планую зробити повторну діагностику шлунку і маю надію, що виразка зарубцювалась!
Дяк Олена Василівна
Кальна, Долинський р-н, Ивано-Франковская, Украина.
Вся молодість моя минула у тяжкій праці на цегляному заводі. Впродовж зміни стомлювалась так, що ледве ноги несли. А скільки цеглин я переносила! Мабуть можна збудувати ціле місто. На ногах виникло варикозне розширення, вени були завтовшки вказівного пальця. Навіть в ночі не могла відпочити, бо вени аж витягувало, ноги судомило. Зовнішній вигляд ніг швидко погіршився, вени почорніли і стало важко рухатись. З’явились набряки, я змушена була перев’язувати ноги бинтом, щоб хоч якось відпрацьовувати свої зміни. Потім довелось облишити роботу за станом здоров’я. А вже на старості літ на ногах відкрилось чотири трофічні виразки. Як я не промивала рани, чим тільки не змащувала, а вони все одно загнились. Терпіла такі муки, що й словами не висловити, болі доходили аж до серця, доки не почала користуватись «Промед». Використовую бальзам зовнішньо і внутрішньо. І за п’ять місяців мої рани таки загоїлись. Зменшились зони варикозу, покращився кровообіг. Я маю змогу вільно рухатись, ноги стали легкі і слухняні. Я й сама не вірю, що вже минули мої страждання. Спасибі!
Любаш Анастасія Кузьмівна
Івано-Франківськ, Ивано-Франковская, Украина.
Черговий курс «Промед» - це як кисень для мого організму. Користуюсь ним уже рік і не збираюсь зупинятись. Весь організм працює чудово. За цей період я позбулась каміння у нирках, зникли і кісти. Роздробились камінь і в жовчному міхурі. Тепер тільки згадую, як раніше жила, були такі напади болю внизу живота, що сльози самі лились. Цілих чотири місяці я помічала в сечі осад і колір її був коричневим. Потім ще через місяць пішла на повторну діагностику організму. Лікар зрівняв мої тодішні аналізи з новими і сказав, що в нирках немає каміння, кісти зникли, залишилось лиш трішки піску. І в жовчному камінь роздробився. Потім подивився на мене щасливу і сказав, що з такими результатами можна жити довго. Я так і не зізналась, що з того списку ліків, котрий він написав, не випила жодної пігулки. Звісно ж, продовжую вживати тільки «Промед». І тепер моїм рухам може позаздрити кожен пенсіонер. У суглобах легкість, у спині минула скованість, а поперек давно звільнився від радикуліту. З «Промед» одужати може кожен!
Струж Параска Юхимівна
Івано-Франківськ, Ивано-Франковская, Украина.
Вже двічі мені робили операцію з видалення аденоми. Але легше ставало не на довго. Хвороба поверталась і прогресувала ще сильніше. Як раніше, до операції, бігав до туалету по разів 15, так і після неї. Тільки організм ще більше ослаб. І від влитої в мене кількості ліків, крапельниць, наркозу ніяк не міг отямитись. Виходить даремно мене порізали. При сечовипусканні відчував нестерпний біль, різало внизу живота. Боліли і зони оперативного втручання. Набридло так жити, вдався до нетрадиційної медицини. Почав вживати ваш «Промед» в комплексі з свічками «Апіфор-2». Знадобилось лише чотири місяці, щоб одужати. Тепер аденома мене не турбує. За ніч прокидаюсь раз або два. Дискомфорту внизу живота не відчуваю. Уже набрався достатньо сил, вийшов з післяопераційного стану. Помітив, що покращився зір і слух. Краще працює шлунок і нижній відділ кишковика. Шкода, що дозволив себе оперувати, бо з вашою продукцією цього можна було б уникнути!
Моргун Микола Йосипович
Калуш, Ивано-Франковская, Украина.
У мене було три жировики на шкірі голови. Лікар порадив видалити їх і вже було призначив дату проведення операції, але в останній момент я відмовилась. Просто мені стало лячно. Постійно думала і переживала, щоб з доброякісного характеру захворювання не перейшло в ракове. Потім згадала, що в газеті читала відгук чоловіка у котрого на тілі було 9 жировиків. Він користувався «Промед» п’ять місяців і позбувся їх. Я теж почала застосовувати ваш бальзам, вживала внутрішньо і на ніч наносила на уражені ділянки голови. Після першого курсу помітила, що вони пом’якшали і зменшились у розмірах. А за три місяці повністю зникли. Я дуже вірю вашому «Промед» і продовжую його вживати. Адже зуміла уникнути операції. Моїй вдячності немає меж!
Буренко Антоніна
Коломия, Ивано-Франковская, Украина.
До приема бальзама «Промед» я часто проходил лечение в больнице, принимал много медикаментов. А беспокоила меня гипертоническая болезнь сердца уже длительное время. Артериальное давление достигало криза- 210/100. Состояние было крайне тяжелым, мучили постоянные головные боли, слабость , головокружения. У меня было огромное желание работать физически, заниматься любимыми делами, но через болезнь делать этого не мог. Помимо гипертонии, меня беспокоили боли в желудке. Проявлялись они часто после еды, а иногда и на голодный желудок. Спасаться от недугов решил с помощью бальзама «Промед». Принимаю его внутрь в течение 3-ех месяцев. Давление больше меня не тревожит , его показатель стабильный 140/70. Чувствую себя легко, появилась физическая активность и работоспособность. С желудком также все в порядке. Боли прошли и расширился ассортимент пищи, так как не возникает раздражение слизистой оболочки желудка. Результаты, я считаю, отличны! Спасибо!
Приходько Григорий Никанорович
Владимир-Волынский, Волынская, Украина.
Здравствуйте, очень рад, что вы опять приехали. Я к вам за чудо - бальзамом Промёд. Он меня фактически спас от дальнейшей жизни с болями и дискомфортом. А они меня преследовали постоянно. Ведь у меня язва 12-ти перстной кишки, и это заболевани сопровождалось сильнейшими болями. Их можно было сравнить, только с болями в поджелудочной железе. Что я только не перепробовал за это время, ничего не помогало, стоило мне чтото немного кислее нежели прежде сьесть и все, целый день я проводил с болями. Общее состояние было, как говориться не "ах-ти", я с каждым днем все чаще жаловался на какие то боли, каких то заболеваний, что становилось не выносимым. И тогда я решил начать применение бальзама Промёд, рекламу которого я часто видел в газете, но не решался начать применение. И зря я так долго тянул! Ведь уже в самом начале применения я начал замечать бодрость, силу, энергию. Общее состояние организма улучшилось, я начал себя на много лучше чувствовать. Появилось желание жить. Но настоящее облегчение я испытал тогда, когда у меня постепенно начали проходить боли в поджелудочной. Постепенно они полностью прошли, оставив чувство легкости и по правде сказать сильного аппетита. Язва 12-ти перстной кишки за то, небольшое время применения - зарубцевалась и больше меня не тревожит! Спасибо вам огромное за такой чудо препарат!
Сотничук Игорь Гайевич
Измаил, Одесская, Украина.
Я вот не раз задумывался о том, что время идет, и наши заболевания берут над нами гору, а организму нет возможности и силы с ними бороться. Вот и я было, чуть не опустил руки в борьбе со своими заболеваниями, ведь мне уже ни много ни мало а 84 года. Достаточно длительное время я стоял в больнице на учёте как гипертоник, давление стабильно держалось уровня 220/100мм.рт.ст. и даже на не много не спадало. Сопровождалось страшными головокружениями, даже доходило до подташнивания и легкого пошатывания при ходьбе. Состояние было ужасным, я практически ничего не мог делать. К этому всему, меня беспокоил сильный кашель. Моему хроническому бронхиту уже 30 лет. Ничего не помогало его излечить, ни таблетки, ни уколы, ни ингаляции, ни врачи... Но стоило мне увидеть в газете рекламу бальзама Промёд, я практически физически почувствовал, что это моё, и этот препарат мне поможет. И не ошибся, ведь эффективность Промёда и моя безконечная вера в лучшее сделала невозможное. Я пропил всего 1 урс бальзама, и с каждым днем чувствовал на сколько лучше мне становится. Общее состояние улучшилось сразу, настроение, бодрость, сила, радостное отношение ко всему. Потом заметил, что стали редкими головокружения и плохое самочувствие, то есть давление снизилось, но я не знал на сколько. А когда понял, что за месяц применения Промёда артериальное давление у меня нормализовалось, а моя норма это 140-130/80 я был не много шокирован. Такие быстрые результаты удивляют даже самых заядлых скептиков, вель от того же хронического бронхита осталось только название - полностью пропал кашель и исчезли хрипы в области груди. Потрясающе! Спасибо вам за Промёд, он на самом деле эффективен, что сейчас редкость.
Иовчев Пантилей Николаевич
Болград, Одесская, Украина.
Я не умею быть многословной, поэтому скажу вкратце: ваш бальзам - это чудо! Я полностью очистила организм и избавилась от массы "неприятностей", что находились в нем. И первая из их - это полностью нарушена работа желудочно - кишечного тракта. Я не могла ничего ни сьесть, ни голодать. Постоянными были сильные боли, дискомфорт и тяжесть, которые не давали нормально питаться и жить. После чего последовали проблемы с опорожнением, что привели к сильнейшим запорам, которые могли длиться по несколько дне причиняя не мало проблем. Я постоянно чувствовала себя очень плохо, были колющие боли в области живота, и дополнительно еще и в желудке после люблго приема пищи, или же наоборот - его отсутствием. Дошло до того, что у меня развился хронический упадок сил, постоянная слабость не прекращала меня покидать. Чувствовала себя очень плохо, казалось будто я полностью разбита. Все эти симптомы я чувствовала ровно год назад до того как пропила курс бальзама Промёд. Хотелось бы еще раз обратить внимание - всего один курс, а ЖКТ начал работать как часики. Без боли, без тяжести, без дискомфорта. Так же в комплексе я применяла и свечи Апифор 1 и полностью распрощалась с проблемой запоров, что раньше так мешали мне нормально жить. С тех пор я к вам и не приходила так как не было потребности. А вот пришла, так как решила пройти профилактический курс, так как наш организм постоянно засоряется и его иногда необходимо поддерживать в его работе. А так как бальзам Промёд продукт натуральный и безопасный, то это самое лучшее средство для моей профилактики.
Григорьева Таисия Дмитриевна
Илличевск, Одесская, Украина.
В прошлом году начала применение вашего бальзама Промёд и осталась очень довольна, всем его рекомендовала, всех агитировала его преобретать, так как он лично мне очень помог, значит поможет и другим. За время применения у меня улучшилось зрение, полностью прошли боли в поджелудочной железе, которые были постоянно после любого приема пищи. Еще после еды, чувствовалась тяжесть в желудке, и боль, из-за чего я сидела на жесткой диете, ела по часам. Но это еще не все. Меня начала волновать сердечно сосудистая система. Были сильными боли в области сердца, а больше всего меня волновала задышка из-за которой я вообще не могла передвигаться, ходить на большие, а часто и малые расстояния и поднимать тяжести. После применения Промёда ситуация кардинально изменилась, как я говорила, - боли полностью ушли, я уже себе могу позволить остренькое, тоесть даже диету расширила, ведь полностью прошел дискомфорт и тяжесть после приема пищи. Прошли боли в серце и задышка, теперь я прогуливаюсь на достаточно не маленькие расстояния, и несу сумку в 2-3 кг, и при этом не чувствую даже отдышки. Общее состояние просто замечательное. Но когда я заметила, что проблема с геморроем начала отступать, пошли очень стабильные улучшения, радости моей не было предела. Долгое время я уговаривала сына так же пропить бальзам, но он не хотел. А когда увидел мои результаты все таки решился, и не зря. У его ведь тоже геморрой. Вымучал сына до изнеможения, постояными болями и дискомфортом. Сын применяет бальзам всего месяц и говорит, что стало на много легче, и ушли те нестарпимые боли. Счастливы, что благодаря Промёду смогли достичь таких результатов!
Иванченко Алла Петровна
Илличевск, Одесская, Украина.
Впервые я прочитала о Промеде из газеты. Решила приобрести и сама, потому, что не могла похвастаться отличными показателями здоровья. У меня была полностью нарушена работа желудочно - кишечного тракта. Болел желудок после каждого приема пищи, соленое, перченое, кислое, острое и т.д. для меня было табу. Поэтому сидела на строгой диете. А ведь иногда так хочется сьесть чего то вкусненького. По крайней мере хоть что то, что имеет хоть какойто вкус. Так же меня волновали сильные головные боли, что доходили до мигрени. Я точно не знаю, не проверяла, но мне казалось, что у меня было высокое артериальное давление, ведь часто я чувствовала сильные головокружения и подташнивание, общее состояние организма было ужасным. Но после применения всего 2-х курсов бальзама внутрь и очень быстро ощутила, как он действует. Приступы болей в желудке уменьшились, появился аппетит , наладилась работа кишечника. Теперь даже могу позволить себе кисленькое, что раньше было нонсенсом. Из-за чего немного поправилась, говорят, что даже заметно похорошела. Отступили головные боли, головокружения. Поэтому, даже если у меня и было повышено артериальное давление, то сейчас его точно нет, ведь нет ни одного симптома подтверждающего его присутствие. Результаты меня порадовали. С помощью бальзама «Промед» я поверила в возможность полного выздоровления!
Маланюк Евгения Григорьевна
Липицкое, Одесская, Украина.
Около 5 лет назад перенесла микроинсульт, нарушилось кровообращение в левой половине тела, особенно в ноге, она постоянно немела, была холодной. Делала массажи, применяла различные лекарства, но эффекта не было. С возрастом ухудшилось зрение и повысилось давление, которое поднималось выше 240, приходилось сбивать таблетками. Ни о какой физической нагрузке не могло быть и речи, работоспособность снизилась, упадок сил, самочувствие только ухудшалось. В одной из местных газет прочитал о бальзаме Промед и решила приобрести 1 курс, так как было много положительных отзывов с аналогичными проблемами. Результатами осталась довольна, поэтому продолжила, на сегодняшний день прошла 3 курса по 3 баночки, принимала только внутрь. За это время у меня нормализовалось давление, скачки если и возникают, то не больше 180 и проходят в более легкой форме, прекратилась задышка. Восстановилось кровообращение, вернулась чувствительность, теперь нога теплая и я снова могу нормально ходить. А также значительно улучшилось зрение, стала читать без очков. Самочувствие улучшилось, прибавилось сил, повысилась активность, а всё благодаря такому чудесному средству как Промед. Спасибо вам за него.
Степанова Любовь Лукинична
Марганец, Днепропетровская, Украина.
Мы с женой являемся сторонниками нетрадиционной медицины. Медикаментами, которые полностью состоят из химии, не пользуемся. Ведь,как известно.они одно лечат,а другое калечат. С тех пор,как мы узнали про бальзам Промед- мы забыли.что такое простудные заболевания. Боле 10 лет беспокоят суставы,хруст был страшный. Постепенно состояние улучшилось. Давление,с 200 нормализовалось до 160,что существенно улучшило самочувствие. Да и обще состояние улучшилось- ведь бальзам повышает иммунитет. Хотим пожелать Вам здоровья,и дальше привозить нам нашего "спасителя". И другим людям желаем забыть дорогу в больницу и в аптеку. Всем своим знакомым советуем попробовать Промед и забыть про болезни.
Одаренко Николай Тихонович
Нежин, Сумская, Украина.
Всю молодість тяжко працював, та тоді були складні часи. Хотілось заробити на якийсь шматок хліба, всі були голодні і босі. Застудив суглоби, виникло варикозне розширення вен. А тепер і на старості не знаю спокою, хвороби скоро доведуть до могили. Ночами так судомило ноги, що я місця собі не знаходив, вени аж викручувало, ноги наче кип’ятком обливало. У суглобах боліло так, що ніг зігнути чи випрямити не сила було. На лівому боці спати не міг, бо стенокардія давила так, що жити не хотілось, у серце кололо, що і вдихнути повітря було проблематично. Під час ходьби доводилось зупинятись, щоб перевести подих, була страшна задуха. Тільки за півроку з «Промед» я почав жити «по-справжньому». Мені спокійно на душі, комфортно, всі органи працюють наче нові. Не турбують напади грудної жаби, зникла задишка. Ноги більше не судомить, у суглобах минула скутість, болі. Зменшились зони варикозу, ноги стали рухливішими і легкими. Я не уявляю як міг раніше так існувати, а не жити. Ціни немає вашому «Промеду»! Дякую!
Житніков Михайло Кузьмович
Первомайськ, Николаевская, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.