НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
бальзам Промед инструкция по применению Промед заказать Промед отзывы о Промед исследования бальзама статьи

ОТЗЫВЫ О БАЛЬЗАМЕ ПРОМЁД.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Починаючи з молодості і до тепер хвороб назбирала цілу гору. Та найбільше надокучали стенокардія, гіпертонія, остеохондроз. Ці хвороби мають багато десятків років «стажу». Тиск підвищувався до 160, 170 і цього було достатньо, щоб звалити мене з ніг. Симптоми знайомі багатьом: запаморочливість, потемніння в очах, головні болі. Постійно давила серце грудна жаба, не сила було терпіти. А остеохондроз – це взагалі «вирвані роки з життя». Поперек зводило, а скутість була такою, що й словами не висловити. Пекло вогнем, рухатись було боляче. В суглобах відчувала важкість, ледве ногами перебирала. Хвороби змусили довіритись бальзаму «Промед», котрий вживаю вже майже два роки. З ним жити стало легше. Тиск нормалізувався до 120, 130.Напади грудної жаби припинились, я аж ожила. Рухатись тепер одне задоволення. Ноги самі мене несуть без особливих зусиль. У попереці минула скутість, біль. Тепер можу вільно вставати, ходити, працювати. Та й у загальному почуваю себе значно ліпше, бадьоріше. Дякую!
Шабрат Марія Калістратівна
Вишневе, Севастопольський р-н, Республика Крым, Украина.
Чи може бути здоровою людина на дев’ятому десятку літ? Звісно ж, хвороб хоч одбавляй. А організм уже не в змозі з ними боротись. Основною проблемою була аритмія, точніше – тахікардія. Рухи супроводжувались страшенною задухою, а серце, здавалось, наче от-от вилетить з грудей. Доводилось ковтати ліки і надіятись на чудо. Рухалась досить повільно, ноги були досить важкі, а суглоби наче камінням обросли. Щоранку доводилось розходжуватись, розтирати ноги, щоб протягом дня хоч якось ходити. У нирках було каміння, часто виникали болі у спині. Місяць назад почала застосовувати бальзам «Промед», використала чотири баночки і зрозуміла, що це той препарат, котрий дасть змогу по-людськи прожити залишок років. Перестала турбувати аритмія, зникла задуха, почав відновлюватись ритм серця. За такий короткий період я уже відмовилась від ліків. Не відчуваю дискомфорту і болю в області нирок. Більше того, мені здається, що вже почався процес очистки нирок. Продовжую вживати бальзам і нехай буде, як кажуть, мені на здоров’я!
Чумаченко Меланія Максимівна
Ялта, Республика Крым, Украина.
Сама не помітила, як здоров’я почало підводити! Недуг назбиралось чимало. Та найбільше страждала через проблеми з жовчним міхуром, котрий зовсім не функціонував. Жовч була занадто густою. Потім почались проблеми з печінкою. Біль і важкість під правим ребром супроводжували мене щодня. Гірчило у ротовій порожнині, я застосовувала різні препарати для підтримки печінки і розрідження жовчі. Та суттєву допомогу отримала не від хімії, а від бальзаму «Промед», котрий застосовувала два місяці (8 баночок). За цей період очистилась печінка, зникли болісні відчуття, відновилась повністю її функціональність, зникла гіркота. Жовч розрідилась і тепер я не застосовую жодних пігулок. Крім цього почуваюсь, як «нова копійка», в організмі легкість, сила та бадьорість. Рухатись стало простіше, ноги ступають впевненіше, а хода в цілому без обмежень. Помітила, що спекотні дні переношу стабільно легко. Маю надію, що мій організм збереже здоров’я за допомогою бальзаму!
Гульнара Османівна
Семферополь, Республика Крым, Украина.
Мені стало страшно, коли я дізналась, що нирка повністю забита камінням. Адже у мене вона одна та й та така хвора. Були страшенні напади пекельного болю, я місця собі не знаходила. Не раз лежала в лікарні, постійно ковтала ліки. Намагалась врятувати нирку і не зогляділась, як захворіла печінка. Відчувала тяжкість і поколювання під ребром, а все через безмірну кількість ліків. Рятувати свій організм довелось за допомогою нетрадиційної медицини, а саме бальзам «Промед». Вже майже три роки він підтримує моє життя на належному рівні. І здоров’я повернула і сил набралась достатньо. Радію з того, що іншим хворобам мій організм «не по зубах». А нирка моя повністю очистилась від каміння, котре вийшло піском разом з сечею. Тепер я не переймаюсь, адже нирка одна, а працює за двох. Повністю відновилась робота печінки, підшлункової залози. Я можу нормально харчуватись і не відчуваю важкість, дискомфорт чи біль. Склалось таке враження, що помолодшав весь опорно-руховий апарат. Давно вже я не відчувала такої легкості в русі. Взагалі, куди не глянь у моєму організмі – все працює стабільно добре. Знаю, що ви звикли чути це слово та все одно кажу – дякую!
Морозова Любов Кузьмівна
Симферополь, Республика Крым, Украина.
Пам’ятаю, як вперше півроку назад прийшов на вашу лекцію. Довелось сісти в першому ряді, бо глухий був як тетеря. Слуховий апарат діти купили, але я не хотів його одягати, було якось соромно. От і почав вживати бальзам внутрішньо і щовечора вводив тампони у вушні раковини. За півроку використання до мене повернувся слух і тепер я відвідую лекції, щоб ділитися своїми результатами. Але вже можу сидіти на останні рядах і все чудово чую. Крім цього я ще й добре бачу – це теж заслуга «Промед». Шлунок турбував замолоду – гастрит. Доводилось їсти супи та кашки, котрі вже остогидли. Зараз їм абсолютно все і чудово себе почуваю. Діти дивуються моїм результатам, хоч і не довіряли вашій продукції. А я наче вдруге на світ народився і рухатись можу впевненіше, в ногах достатньо сил, сон як у немовляти. Продовжую вживати бальзам для підтримки своїх прожити років, а слуховий апарат викинув у смітник, а дітям не зізнаюсь, куди його подів!
Моцак Віктор Павлович
Симферополь, Республика Крым, Украина.
Вперше прочитав у газеті про бальзам «Промед» два роки назад. Звернув увагу, що люди розповідали про те, як допоміг бальзам при таких хворобах, котрі турбували і мене. З того часу як я почав застосовувати бальзам минуло вже більше 2 років. І організм в цілому просто ожив. Тиск раніше досягав 220, думаю не варто зайвий раз розповідати, як ганебно я себе почував. На даний момент він дорівнює 130, лікарі говорять: «Як у космонавта!». Був хронічний бронхіт, бальзам позбавив кашлю, мокротиння, дихати стало легко. Дуже укріпився імунітет, раніше часто хворів на ГРЗ, а тепер все гаразд. З печінкою у мене серйозна проблема – початкова стадія цирозу. Болі були нестерпними. Тепер же не відчуваю жодного дискомфорту в області печінки. Маю змогу повноцінно рухатись, у суглобах не щемить, болі не виникають. Можу впевнено ходити, підводитись, працювати. Більше не турбують прояви стенокардії, моє серце звикло до інтенсивного ритму життя, котрий тепер я підтримую з «Промед»!
Соломикін Анатолій Якович
Трудове, Симферопольський р-н, Республика Крым, Украина.
Мені лише 60 років, ще хочеться жити! А хвороби змушують почуватись у двічі старшою, уже ні сил, ні терпіння немає з ними боротись. Застій жовчі, порушення функцій печінки ( часто гірчило у ротовій порожнині, кололо у праве ребро), гастрит шлунку ( печія, підвищена кислотність, відчуття важкості, дискомфорту і болю після їжі), скутість в опорно-руховому апараті ( рухатись було складно, ноги здавались важкими, швидко стомлювалась, а на зміну погодних умов у суглобах виникали болі). З січня місяця і до сьогодні я застосовую бальзам «Промед» і беззаперечно почуваюсь краще. Відновилась робота печінки, зникла гіркота у ротовій порожнині, а жовч розрідила і справляється з функцією фільтра в організмі. Позбулась печії, нормалізувалась кислотність, зникли болі в шлунку. Відновився повноцінний режим харчування і більше не виникає відчуття дискомфорту після застосованої їжі. Помітила, що стала більш активною, поповнився запас сили і енергії в організмі. Можу рухатись з неймовірною легкістю, ноги не стомлюються, а кроки стали більш впевнені, вільні. Тепер я з щирою посмішкою відвідую ваші лекції і щораз дякую!
Валентина Михайлівна
Керч, Республика Крым, Украина.
Кожен мій похід до аптеки – марна витрата коштів, але я це зрозуміла запізно. І організму встигла нашкодить, і хвороби ще більше задавнила. Берегла кожну копійку, обмежувала себе в харчуванні, бо надіялась, що одужаю. Та де там? Не хімію треба було ковтати роками, а бальзам «Промед». Я вживаю його лише п’ять місяців, а здоров’я додалось чимало. Відновилась робота підшлункової залози, рівень цукру в крові нормалізувався, тепер дорівнює 4,2 ( був 12од.). Я не дотримуюсь дієти, не вживаю ліки. Зникли головні болі, покращився настрій, зміцнів сон. Самій не віриться, але позбулась аритмії і стенокардії. Більше не виникає задуха при рухах, не здавлює грудину стенокардія, я знову можу спати на лівому боці і вдихати повітря на повні груди. Мої рухи пожвавішали, у суглобах минули болі та запальний процес, тепер можу зігнути ноги в колінах чи підняти руки догори. А головне те, що я витрачаю менше коштів на «Промед» ніж витрачала на аптечну хімію! Спасибі!
Китова Наталія Михайлівна
Керч, Республика Крым, Украина.
Багато хвороб у моєму організмі подолав бальзам «Промед»! Застосовую його вже рік і з кожним курсом почуваюсь краще і краще. Позбувся хронічного бронхіту і його наслідків: Відійшло мокротиння, повністю очистились бронхо легеневі шляхи, зник нестерпний кашель, збільшилась об’ємність легень. Відрегулювалась робота сечо вивідної функції мого організму, більше не турбує простатит. Нормалізувався тиск, ліки більше не застосовую. Краще працює серце, не відчуваю болю у грудях. Опорно-руховий апарат очистився від сольових відкладень. Найбільше солів було на хребті, вони аж закристалізувались і утворились гулі вподовж всього хребта, котрий і так багато років уражений остеохондрозом. У спині вогнем пекло, боляче було не то, що ходити – лежати. Мої рухи досить обмежились, ноги були важкими, у суглобах щеміло, крутило. А зараз я рухаюсь скільки завгодно і собі в радість. Скутість минула і в спині, і в суглобах, болів більше не відчуваю. Та бальзам продовжую вживати, бо з ним почуваю себе впевненішим і здоровішим, черпаю сили, щоб ліпше жити!
Голубов Віктор Федорович
Феодосія, Республика Крым, Украина.
Давно мені поставили діагноз аденома передміхурової залози, пропонували зробити операцію. Лікарі в один голос говорили, що далі буде тільки гірше, але я не погодився і пігулки не став застосовувати. Не знаю, що я тоді думав? На що надіявся? Захворювання перейшло у хронічну форму, з’явились нестерпні болі при сечовипусканні. Внизу живота різало, кололо, живіт аж набряк. Дні і ночі я проводив в туалеті. І чим далі, тим гірше себе почував. Потім почав вживати бальзам «Промед» і поступово одужувати. За півроку його застосування одужала вся сечо вивідна система, укріпились стінки сечового міхура, припинились болі, різі, поколювання внизу живота. Лише декілька разів за ніч прокидаюсь або й зовсім не встаю. Крім цього тиск нормалізувався і зір покращився. Вдячний ще й за те, що тепер маю змогу вільно рухатись, у суглобах відчуваю легкість, ноги стали міцнішими. Це дає мені змогу нормально доживати свій вік, по-людськи!
Журба Дмитро Тарасович
Феодосія, Республика Крым, Украина.
Більше 10 років я страждаю цукровим діабетом. Постійно обмежував себе у харчуванні, дотримувався дієти, щоб цукор не збільшувався, адже і так сягав 16,6 одиниць. Щодня вживав чималу кількість ліків для підтримки підшлункової. Крім цього страшенно боліли суглоби, рухатись було досить складно, через сольові відкладення періодично страждав запальними процесами. Мовчу вже про багаторічний остеохондроз, словом всі кістки викручувало, біль доходив аж до серця. Стомився так жити, медицина мені нічим не допомогла, то ж вирішив вживати «Промед». Використала 14 бан. бальзаму і вже можу поділитись результатами. Найперше, що помітив, у суглобах зникли болі і я став більше рухатись, ноги полегшали. Швидко зник запальний процес у всьому опорно-руховому апараті. Без відчуття болю чи дискомфорту можу підняти руки догори чи присісти. Я пожвавішав, сусіди і друзі кажуть, що помолодшав. У мене чудовий настрій, достатньо енергії. Починаю відмовлятись від ліків, зараз їм все, цукор не підвищується, більше того, він знизився до 4,8 од. Я довго страждав, а тепер одужую!
Воскобойнік Григорій Васильович
Феодосія, Республика Крым, Украина.
Про свої хвороби і хочу розповісти, але не знаю з чого почати. Найбільше турбували стенокардія і грижа міжхребетних дисків. Я навіть не знаю скільки років моє серце здавлювала грудна жаба, але мені здається, що все життя. А скільки років у спині відчувала пронизуючий біль, ні нагнутись, ні розігнутись не могла. Змушена була носити пояс для грижі, але вона все одно розросталась. Я боялась, що ноги відмовлять, бо вони стали дерев’яними, інколи я їх не відчувала. Вік уже не дозволяв оперувати спину, тому почала вживати «Промед». Оскільки я ще й гіпертонік, то тиск у мене підвищувався мало не щодня. Я безуспішно ковтала ліки та результати були мізерними. Легше стало уже після декількох курсів бальзаму. Нирки почали очищуватись, вийшов пісок. Стабілізувався тиск і не підвищується, від пігулок уже відмовилась. І поступово, за рік застосування, я жодного разу не відчула нападів стенокардії. Сама не можу повірити, що болів у спині не відчуваю! До ніг повернулась чутливість, міцність. Щовечора я змащую бальзамом область грижі і вона суттєво зменшилась, а я більше не ношу пояс. Маю змогу вільно нагинатись, працювати. Дякую!
Шміголь Софія Олександрівна
Євпаторія, Республика Крым, Украина.
Чоловік давно помер, живу у повній самотності, а дітям немає до мене діла. Через хвороби так стомилась, не знаю, скільки ще проживу. Найбільше надокучали гіпертонічні кризи, тиск підвищувався до 220, 230, 240, 250. Я боялась, що доведеться жити у лікарні або купувати квартиру поряд з нею. Швидка приїздила щодня, а бувало по декілька разів за день. Крім цього у мене каміння в нирках, стенокардія, розлад у роботі нижнього відділу кишковика, запори, геморой. Я вживаю «Промед» місяців з чотири. Не побоюсь сказати, що вже одужую. З нирок у мене почали виходити камені у вигляді піску. Зменшився тиск (150/90), не коле за грудьми, забула про напади стенокардії. Помітно покращився зір, в цілому я стала дужчою. Відновилась робота нижнього відділу кишковика, зник геморой, позбулась запорів. Ноги стали легкими, а хода впевненішою. За період використання бальзаму я не ковтнула жодної пігулки і швидка перестала приїздити. Нещодавно здала аналізи, котрі виявились задовільними. Кардіограма серця хороша, гемоглобін в нормі. Дякую!
Береза Ольга Макарівна
Севастополь, Республика Крым, Украина.
Часто міркую для чого живу? Болячок більше, ніж можна собі уявити. Болі у правому підребер’ї, гіркота у роті. Дискомфорт шлунку, важкість, нудота. Захворіло серце на аритмію, стенокардію. З’явилась задуха при рухах. За грудьми зжимало так, що ні вдихнути, ні видихнути не могла, а серце, здавалось, вилетить з грудей. Часто підвищувався тиск. З’явились порушення функцій щитовидної залози, через збільшену щитовидну горло аж розпухло, ковтати було боляче, дихати важко. Ось уже два місяці я приводжу роботу свого організму в норму. Бальзам «Промед» вживаю внутрішньо і він поступово відновлює роботу всіх не функціонуючих органів. Зникли болі в області печінки, гіркота в роті. Відновилась робота шлунку, важкість, печія, краще працює нижній відділ кишковика. Нормалізувався серцевий ритм, зникла задишка, дуже рідко турбують напади грудної жаби, тиск не підвищується. Минула набряклість горла, щитовидна зменшилась у розмірах і відновила свою роботу. Тепер радію кожному прожитому дню. Спасибі вам!
Обраменко Мария Андреевна
Севастополь, Республика Крым, Украина.
«Промед» почала застосовувати ще два роки назад. Оскільки хвороб було багато налаштовувала себе на довготривале застосування, але результатів досягла досить швидко. Бальзам очистив мої нирки від піску, декілька місяців виходив осадом разом з сечею. У жовчному міхурі було каміння, котре теж вийшло. Позбулась нападів грудної жаби і ці два роки серце працювало, не кололо в грудях і не здавлювало. На нозі утворилась ранка, я звернулась до лікарів і почула невтішні результати. В один голос дерматолог і хірург наголошували на операції. Я відмовилась, бо мала велику надію на «Промед» і він таки допоміг. Прикладала до ноги пов’язки з бальзамом і рана загоїлась. На цей період я забула з якого боку знаходиться серце, забула про гіпертонію. Почувалась на сьомому небі від щастя. Я й зараз почуваюсь добре, але відчуваю, що уже потрібна профілактика для організму. Хороший препарат. Спасибі, що проявляєте небайдужість до хворих людей!
Калько Светлана Леонидовна
Джанкой, Республика Крым, Украина.
Я бывшая танцовщица хотя благодаря Промёду и сейчас принимаю участия в некоторых мероприятиях. Таблетки с детства не любила, никогда особо их не принимала, а сейчас так как принимаю бальзам, вообще их не употребляю. Нормализовалась работа всего желудочно-кишечного тракта, теперь я не испытываю никакого дискомфорта, нормализовался стул. Очень часто болели суставы ног, напухали и отекали ноги и колени, тяжело было передвигаться, а теперь же с помощью Промёда я не то что передвигаться я танцевать могу! Чувствую себя превосходно, выгляжу моложе и чувствую себя так же. За что Вам огромное спасибо!
София Радионовна
Донецк, Донецкая область, Украина.
Я думаю, что о таком заболевании как псориаз знают много людей. Этим заболеванием я страдала на протяжении многих лет. Применяла различные препараты, наносила мази и кремы - все без толку, результат появлялся но на короткое время. О Промёде я узнала еще в 2010 году, я прочитала хорошие отзывы в газете и нашла там положительные отклики о применении при псориазе, что сразу же меня и заставило приобрести Промёд. Я приняла 10 баночек бальзама, у меня полностью очистилась кожа, а это говорит о том, что и внутри весь организм очистился. Вот уже прошел год, а у меня за это время не было ни единого признака заболевания. Сейчас вижу что болезнь понемножку начинает себя проявлять, хочу сразу же предотвратить её появление. Пройти несколько полных курсов, что бы почистить весь организм и не дать никакой возможности для проявления болезни. У меня не было таких результатов ни от одного препарата, которых я перепробовала несчетное количество. Спасибо огромное все людям кто производит и распространяет Промёд!
Шкалина Елена Васильевна
Донецк, Донецкая область, Украина.
Начну с того что благодаря Промёду, я даже прекратил принимать спиртное, раз нужно лечиться и поддерживать свое здоровье значит спиртное тут не уместно, и вот кладя руку на сердце скажу, что меня вовсе не тянет. Моё состояние улучшилось процентов на 10, а это учитывая что я прошел всего лишь один полный курс применения. Я всю жизнь проработал в колхозе, не знаю что я там заработал, а вот заболеваний насобирал бесчисленное количество. У меня проблемы с легкими, часто бывала отдышка, кашель. Сейчас же отдышка прекратилась, кашель стал намного реже меня донимать, вышло очень много слизи с легких. Появился аппетит, улучшилось пищеварение. Нормализовался сон, утром просыпаюсь и чувствую себя бодро, энергично, потому что я хорошо спал. Буду продолжать и дальше пользоваться бальзамом, чтобы достичь лучших и стабильных результатов. Спасибо за бальзам!
Панченко Владимир Антонович
Докучаевск-3, Донецкая область, Украина.
Пользуемся Промёдом в месте с мужем периодически уже около года. Я и муж болеем сахарным диабетом. Нужно поддерживать себя в норме так как кроме этого еще есть много различных заболеваний. Муж перенес два инфаркта, у него стенокардия, экстрасистолия. Промёд дает хорошую поддержку всему организму. У меня на левой ноге очень сильно болел палец, начала прикладывать примочки с Промёдом, боль прошла палец в нормальном виде. Улучшился аппетит, нормализовался сон. Сахар в крови не повышается , что очень радует. Пользуемся и дальше будем продолжать пользоваться, чтобы поддерживать себя в норме
Биленко Александра Антоновна
Доброполье, Донецкая область, Украина.
За всю свою жизнь, а мне уже 87 лет повидал многое. Прошел Вторую Мировую войну, был в плену. Проработал 20 лет на шахте. Не легкая жизнь выпала мне, все же я держусь и очень позитивно смотрю на мир. Когда был в плену думал, что не выживу, все же судьба ко мне благосклонна ,я выжил, а здоровье заметно пошатнулось. Когда работал на шахте меня два раза ударило током, во второй раз еле спасли, но все же я должен жить! Промёдом пользуюсь уже три года, делаю перерывы по 6,а то и 8 месяцев между курсами применения. У меня язва 12-перстной кишки, сколько всего перепробовал, традиционные методы лечения ничего не дают, а вот после применения бальзама я перестал ощущать боль и дискомфорт, особенно после приёма пищи. Желудок тоже не беспокоит, хотя раньше я еле ходил настолько там внутри все болело. Частые головные боли из-за травм были просто не сносны. Теперь они бывают очень редко и интенсивность их очень слаба. На суставы ног Промёд тоже оказал положительный результат, раньше и нескольких метров пройти не мог, сейчас вот сам за Промёдом хожу. Я очень доволен этим продуктом и благодарен всем людям которые принимают участие в его изобретении и распространении.
Шергей Леонид Филипович
Красноармейск, Донецкая область, Украина.
Мурашко Л.В., 64 года, город Енакиево, ул. Пойтышева, 12. Если бы меня спросили, что такое счастье, я бы ответила - здоровье. К моему огорчению, такого счастья в моей жизни было мало. Слабое сердце привело к стенокардии, больные ноги – к артриту, да еще и частые головные боли, которые сводили с ума. Честно говоря, думала, что мне от этого уже никуда не деться. К счастью, я ошиблась. Пройдя курс лечения бальзама «Промед», я ощутила облегчение и поняла – выход есть. Я искренне поверила в силу «Промеда» и не ошиблась. День за днем, старательно принимая бальзам, чувствовала, как боль покидает мое измученное тело. Сейчас мне 64 года, а я чувствую себя намного моложе и бодрее.
Мурашко Л.В.,
енакиево, Донецкая область, Украина.
Много лет меня беспокоит ишемическая болезнь сердца,атеросклероз. Из-за этого бы ли приступы удушья с которыми не мог справится.Так же были проблемы с ЖКТ.После применения двух полных курсов бальзама Промед почувствовал себя значительно бодрее,появились силы.В первую очередь у меня нормализовалась работа желудка,я нормально стал ходить в туалет.Могу себе позволить поесть и молочные продукты и жареное.Ни в чем себе не отказываю.Потом я решил попробывать еще один ваш натуральный продукт,это масло Живица.Принимаю я в комплексе.После чего я заметил,что приступы стали значительно реже,сердце перестало колоть.Я себя чувствую намного лучше.Буду продолжать пользоваться Промедом и Живицей,пока не почувствую себя совсем здоровым.Спасибо большое!!!
Янишенко Федор Максимович
Красноград, Харьковская область, Украина.
С возрастом приходит опыт, а вот к сожалению здоровье убавляется. И как не хотелось бы, но болезни с годами проявляются все больше и больше. С Вашей продукцией знакома давно, пользуюсь Промёдом уже три года. Сначала применения я проходила полные курсы, а теперь поддерживаю себя профилактическими. Промёд дает мне очень хорошую поддержку, не смотря на свой возраст я чувствую в себе силы, управляюсь по дому, меньше устаю. Я гипертоник, раньше из-за повышенного давления я испытывала головокружения, сильно уставала. Приходилось принимать много таблеток и даже делать уколы для понижения давления. Теперь же давление держится в норме никаких таблеток или уколов. Еще у меня ишемическая болезнь сердца, которая очень часто себя проявляла болями в грудной клетке. Сейчас у меня нет болезненных ощущений и сердце начало работать намного лучше. Снизился сахар в крови. Спасибо большое!
Яценко Елена Федоровна
Павлоград, Днепропетровская область, Украина.
Уже на протяжении 1 года регулярно пользуюсь бальзамом Промед. За это время имею значительные улучшения в состоянии здоровья. Раньше сильно беспокоила работа сердца, испытывала частые приступы стенокардии, особенно при ходьбе, сдавливало в грудной клетке, плохо спала. А также пожизненные запоры, плохой аппетит, да и зрение с возрастом стало хуже. Но благодаря Промеду у меня стабилизировалась работа сердца, приступы стенокардии возникают реже и проходят в более легкой форме, прошла отдышка. Наладилась работа жкт, прошли запоры, нормализовался сон и аппетит. После 3-го месяца применения бальзама резко улучшилось зрение. А также бальзам очень хорошо укрепил иммунную систему, этой зимой я не болела, а раньше постоянно был кашель с осени до весны. Промед действительно эффективный препарат. Результатами очень довольна и сейчас после перерыва решила попробовать масло Живица. Спасибо вам большое.
Акацнова Людмила Михайловна
Одесса, Одесская область, Украина.
В последнее время стала испытывать проблемы со здоровьем, последние 4 года не дает покоя ишемическая болезнь сердца, стенокардия, аритмия и гипотония и 1,5 года артрит коленных суставов, а также плохое зрение, перед глазами начали мелькать какието точки. С возрастом заболевания только прогрессировали. Из газеты узнала о бальзаме Промед, решила попробовать, прошла 3 курса по 3 баночки, а также в комплексе с бальзамом применяла крем Ода с согревающим эффектом, использовала 6 баночек. Действием бальзама и крема полностью довольна, поскольку у меня стабилизировалась работа сердца, оно перестало беспокоить, сердечный ритм пришел в норму, давление раньше составляло 85/55, а сейчас 110/70, 120/80. Благодаря крему спала отечность с колен, боли прошли. Также улучшилось зрение, точки стали меньше, сон стал крепким, а раньше часто просыпалась среди ночи. Общее самочувствие стало хорошим, появилась бодрость, повысилась работоспособность. Сейчас после перерыва хочу попробовать масло Живицу, говорят это тоже очень эффективный препарат. Спасибо вам большое.
Маркова Надежда Илларионовна
Одесса, Одесская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2010 (c). Все права защищены.