НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
капли Фаурин инструкция по применению заказать капли Фаурин отзывы

Капли Фаурин. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Інсульт часто називають судинною катастрофою . Та й справді, хвороба розвивається несподівано, швидко і часто призводить до вкрай несприятливих наслідків. В мене ж , після інсульту стрімко падав зір ,не було слизу в очах , бачила не далі свого носа , носила окуляри – хоча із ними нічого не бачила ; до всього відчувала сильний ріжучий біль – хоч бери тай не лягай спати. Довго не роздумуючи , почала шукати шляхи реальної ефективної допомоги, і знайшла її в очних каплях Фаурин , від фірми Апіфітофарм. Настільки діючих капель годі й шукати . З кількома курсами прийому капель в мене став проходити різь і дискомфорт в очах, пройшли болісні відчуття. Нема нав’язливого відчуття піску в зіницях. З’явився слиз та рідина в очах , їх тепер омивають - сльози радості. Також з Фаурином , я почала самостійно без помочі окулярів та збільшуючи лінз читати газети. Спасибі Вам за щиру натуральну допомогу вміщену в каплях Фаурин.
Крещук Надія Федорівна
Київ, Киевская область, Украина.
Наше око схоже на фотоапарат. У фотоапараті світло проходить через об'єктив і фокусується на фотоплівці. В оці роль об'єктива виконує кришталик. Я не розумів , що це , аж поки лікарі не поставили мені діагноз – катаракта. Була навіть призначена операція , але суттєвої помочі вона мені не надала. Я все далі нечітко бачив – жив як у тумані, світились ореоли перед предметами , чутливо і навіть болісно переносив яскраве світло, читав в окулярах , змінилось колірне сприйняття та двоїло перед очима. Пробував всі можливі варіанти , а в кінцевому результаті зрозумів , що краще капель Фаурин годі й шукати . Так і почав проходити повноцінний курс натуральних капель та слідкував за станом своїх очей. Після чого вже можу зробити певні висновки та похвастатись чималими результатами. Відразу відчув полегшення від піску та мушок перед очима. Зійшли больові відчуття та різі в повіках . Легше реагую на зміну нічного та денного світла . Живу в яскравому кольоровому світі без туману. Бачу краще практично в два рази. А при обстеженні в лікарні підтвердили покращення зору на цілих 30 %. Букви написані в табличці стали мені чіткими і зрозумілими, завдяки чому відхожу по трішки від окулярів та читаю пресу теж без них. Всім пенсіонерам на замітку та до уваги , раджу спробувати каплі Фаурин.
Літвінчук Іван Максимович
Київ, Киевская область, Украина.
Як завжди, коли не стикався з цим раннє, новий діагноз викликає страх. Дружині поставили діагноз з початковою стадією катаракти , а на іншому оці - глаукома .Виписали препарати для судин головного мозку, а три роки тому , навіть робили операцію, але біда приходила знову і знову , та з новими силами. Як зупинити це нещастя та порятувати дружину від сліпоти - просто не знав , аж поки не прочитав в газеті за очні каплі Фаурин. Ознайомився зі складом - вирішив придбати їх коханій дружині. Курс за курсом , терпляче закапували очі, так ось і дійшли до певних результатів. Менше запалюються очі , проходить почервоніння та втома , менше відчувається різь та біль в зіницях . Більш прозорим став кришталик . Кохана по трішки стає краще бачити , розвиднюється світ довкола та набирає більш яскравих відтінків . Дружина задоволена. Тому без упину і переривів будемо далі користуватись каплями Фаурин. Дякуємо за гарну допомогу .
Чоловік для дружини Лаврентієвої М.А
Київ, Киевская область, Украина.
Не секрет, що харчування в даний час , складають всілякі продукти швидкого приготування, що погано впливає на наш організм, а конкретно на функціональність шлунка. Через швидкий темп життя та перекуси на ходу , постійно страждала від печії , від болі в шлунку та нудоти. До всього , з часом почав падати зір та спостерігалась катаракта. Тоді , я й задумалась над своїм здоровям та вирішила почати з чистки всього організму. В нагоді стало натуральне Літо масло і для підкріплення зору – очні краплі Фаурин. Курси прийому даних препаратів радували мене з кожним днем , все більше і більше. Пройшла чудова чистка від шлаків та токсинів всього організму .В тому числі очистився шлунок і кишківник , які й радують мене своєю функціонованою роботою. З каплями Фаурин стала краще бачити , зявилась прозорість, чіткість та колір в зображенні . Сподіваюсь таким чином позбутись повністю від катаракти та відновити втрачений зір. З новою силою , наснагою та бажанням встаю зранку на роботу . А ковток життєдайної енергії та чіткого зору дарують Літо масло і каплі Фаурин.
Хиба Катерина Миколаївна
Київ, Киевская область, Украина.
Наші очі, як і будь-який інший орган, схильні до різних захворювань, травм, втоми і, зрозуміло, елементарному старінню. Щоб загальмувати або запобігти дані явища, існують різноманітні препарати для очей. Для того , щоб встигнути за часом та бути здоровим , я почав користуватись каплями Фаурин. Таким чином і очі наситив вітамінами , і призупинив розвиток катаракти. Зникла плівка та помутніння перед очима , не так закисають та гнояться очі , пройшла проблемна підвищена сльозоточивість . Я все бачу в кольорі та в чистому світлі. Менше втомлюються очі при фізичних навантаженнях , чи при роботі з комп’ютером. З радістю допомагаю внукам вчити уроки та вирішувати математику , а тут – ой який різкий зір треба мати. Спасибі , Вам за очні каплі Фаурин. Рекомендую спробувати і дорослим від всякої хворі , а діткам для профілактики не завадить .
Слипсу Василь Пилипович
Київ, Киевская область, Украина.
З березня місяця цього року, користуюсь каплями Фаурин . Роки , старість та робота плотником – змусили задуматись про святе – про здоровя. Раніше , я любив читати газети , особливо в нічний час ; дивився серіали по телевізору , втім з кожним днем все це давалось важче і важче. Став вкрай поганим зір , мучив сильний ріжучий біль в очах , свербіло , різало та зжимало в зіницях ока , була наче плівка перед очима . Не міг без сліз дивитись на світ. Користувався різними каплями , та для себе визначив , що краще всіх мені допомагають саме - каплі Фаурин . З користуванням ними , буквально з першого місяця прийому - спостерігав значні полегшення. Пройшла надопеклива слізливість та запалення в очах. Нема важкості та відчуття болю, зійшов свербіж та зажими в повіках ока. З’явилась легкість та комфорт в очах . Можу тепер багато часу проводити за прочитанням улюблених книг перед сном і насолоджуватись переглядом улюблених телепередач. Всі ці блага , дякуючи чудовому натуральному та діючому засобу – каплям Фаурин. Вони варті Знака Якості та Похвали.
Гасанов Г.В.
Боярка(с. Тарасівка), Киевская область, Украина.
Как только начался сезон обработки огородов,я с оптимизмом вышел на приусадебный участок вскопать землю.Не жалея сил я работал до самого вечера и к концу дня почувствовал неладное с левым глазом.Он затянулся белой плёнкой,в нём наступило ощущения засорённости.Мне что то мешало и не давало чётко видеть.На следующий день я обратился к офтальмологу и он поставил мне диагноз,высокое внутриглазное давление и катаракта,которые возникли из-за большой физической нагрузки.Я не стал дожидаться прогрессирования заболевания,а приобрёл бальзам для глаз Фаурин.Прокапав четыре флакона,я заметил,что полностью исчезла плёночка с глаза,снизилось и давление.Я стал настолько лучше видеть,что даже снял очки.И теперь без их помощи хорошо вижу.Я не просто доволен Фаурином,я от него в восторге.Спасибо вам.
Магалич Виталий Емельянович
Киев, Киевская область, Украина.
Из-за быстрого развития катаракты у меня очень ухудшилось зрение. За короткий период в глазах все потемнело, и они очень уставали. Отсутствие лечения с моей стороны довело меня до того, что глаза начали сильно слезиться, а через некоторое время я почти ослепла. В 2000 году мне поменяли хрусталики на обоих глазах. С тех пор все наладилось. Но буквально три года назад я заметила, что в глазах началось какое-то потемнение. И с каждым месяцем это ощущение только усиливалось. Я прошла обследование и мне выписали множество капель и таблеток. За несколько месяцев приема и отсутствие изменений у зрении я поняла, что со мной беда может повториться. Так как мне ничего не помогло с аптечных средств, я решила обратиться к Вашей продукции, а в особенности к глазным каплям Фаурин. Полное использование одного флакона Фаурин показало себя с наилучшей стороны и зрение стало возвращаться. Я прокапала еще один флакон и с уверенностью скажу, что даже на расстоянии, нормально могу смотреть телевизор и видеть все то, что меня окружает. Зрение восстановилось полностью без всяких осложнений. Я очень хорошо сейчас вижу, а значит и очень довольная.
Ковра Н И
Полтава, Полтавская область, Украина.
С покон веков в нашем возрасте начинает развиваться катаракта.У кого то в большей,у кого то в меньшей степени.Моя начала прогрессировать очень быстро и спустя небольшой период времени я заметила,что белая пелена полностью закрывает глаза.Все предметы и люди я видела лишь в размытом состоянии.Желание вернуть себе прежнее зрение и привело меня к вам.Представьте себе,что спустя два месяца после того,как я стала применять бальзам для глаз Фаурин,полностью исчезла назойливая пелена с глаз.Весь мир как будто преобразился.Наладилась чёткость и яркость восприятия увиденного.Различаю предметы и людей.Получив изумительный результат,я посоветовала своей тёте,столкнувшейся с подобной проблемой ваш препарат.И результат был такой же как у меня.Мы обе вам очень благодарны.Ведь вы вернули зрение и дали возможность вновь видеть мир в ярких красках.
Горбунова Лариса Ивановна
Чернигов, Черниговская область, Украина.
Ещё в очень маленьком возрасте я осталась полной сиротой,без папы и мамы.Повидать всякое пришлось и голод и холод.Безо всякого сомнения это и послужило причиной ухудшения зрения.Когда я стала плохо видеть,никто не обратил на это никакого внимания,да и я сама как то смирилась с такой ситуацией.Но годы шли неумолимо и кроме того,что я перестала различать людей,ведь их я могла видеть только в размытом виде,появились беспричинные слёзы.Как только выйду на улицу вода из глаз непрерывным потоком стекала по глазам.Вот тогда я и обратилась за помощью к вам.Мне порекомендовали бальзам для глаз Фаурин.Две бутылочки этого препарата просто спасли меня.Ни одной беспричинной слезинки больше не стекает с глаз.Наладилась немного чёткость и яркость изображения.Я уже лучше стала различать людей.Спасибо мои дорогие за помощь.
Науменко Анна Дмитриевна
Чернигов, Черниговская область, Украина.
Кожного ранку після нічного сну в мене очі немов закисали в рідині. Вони постійно були червоними та чесалися видно якесь запалення прогресувало. Тому через місяць виникнення цих симптомів я звернулася в лікарню де в мене на обох очах виявили катаракту початкової стадії. Від лікування хімією я категорично відмовилася, і відразу купила собі очні краплі Фаурін. Як і надіялася після двох флаконів у мене все налагодилося. Очі перестали закисати після нічного сну. Вони більш не чесалися та не лякали сусідів своїм червоним кольором. Якби не Фаурін не знаю щоб я робила. Дуже приємно що в нас ще є препарати, які дійсно ефективно допомагають та лікують, а не лише знімають зовнішні симптоми. Так що дякую Вам за моє лікування та Вашу натхненну працю завдяки якій уже десятки тисяч людей позбулися своїх недуг!
Дубовец Н П
Миргород, Полтавская область, Украина.
Началось все с того, что полгода назад у меня появилось ощущения наличия песка в глазах. Днем еще ничего, но вот ночью я места себе не могла найти. Только глаза закрою, кок оно все начинает резать и жечь. На утро глаза аж закисали от слез и выделений. Пришлось обратиться к врачу. Мне сказали, что это осложнения дал сахарный диабет, который был у меня. Выписали мне таблеток и капель больше чем на 1000 грн. Приняла я все это, но глаза как резали, так и режут. Ни капельки не помогло. Тогда я обратилась к глазным каплям Фаурин о которых прочла в газете. Использовала только два флакона и сразу поняла, что это качественный препарат. Ощущения песка прекратилось. Даже ночью я больше не чувствую этих неприятных болевых ощущений. Глаза перестали закисать, болеть от перегрузок. Что ни говори, но всегда приятно пользоваться надежной и качественной продукцией.
Ерис В М
Сумы, Сумская область, Украина.
Всю трудовую деятельность я проработала на заводе в цехе, где с утра до вечера был искусственный свет. Когда после рабочего дня выходила на улицу, то глаза мои как после сеанса в кинотеатре, пока не привыкнут, ничего не видели. Со временем у меня стремительно начала развиваться катаракта и начались проблемы с сетчаткой глаза. Контуры были не ясные, на глазах пилена. На солнечный свет я смотреть вообще не могла, слезы лились ручьем. Остановить развитие катаракты и избавить от не приятной симптоматики помог Фаурин. После нескольких курсов использования контуры и очертания предметов стали на много четче. С глаз сошла пилена. Воспалительный процессы стали возникать все реже и реже. Солнечный свет перестал меня пугать, так как глаза на него стали реагировать нормально, и слезоточивость исчезла полностью. Огромное вам спасибо за столь действенный препарат!
Тамара Александровна
Николаев, Николаевская область, Украина.
Прошло уже два с лишним года с тех пор как я внезапно,но стремительно стала терять зрение.Причиной я больше,чем уверенна,был почтенный возраст.Особенно забеспокоил меня левый глаз.Его полностью затянула беспросветная пелена.Когда это случилось,я надеялась,что это минутное проявление и решила,что если усиленно потру глаза всё пройдёт.Но не тут то было.Густой туман,образовавшийся на глазу стал искажать всё,что я раньше ясно видела.Я перестала различать предметы и людей.Так могло происходить и дальше,если бы не бальзам для глаз Фаурин.Спустя шесть месяцев после применения препарата туман стал развеиваться.Я поняла хорошее зрение вновь возвращается ко мне.Намного чётче теперь вижу предметы и узнаю знакомые лица.Благодаря Фаурину проблемы,связанные со зрением уходят из моей жизни.За ,что вам большое спасибо.
Ананьина Раися Григорьевна
Балаклея, Харьковская область, Украина.
Когда ты пересекаешь рубеж семидесяти лет,развитие катаракты в глазах по большому счёту уже не удивляет,но смириться с таким положением дел и дать болезни возможность лишить меня ясно видеть я была не намерена.Моим спасительным орудием в борьбе с неприятной болезнью стал бальзам для глаз Фаурин.До того как я стала применять препарат с глаз как белый прозрачный снежок,медленно,но постоянно капали пузырьки,сетчатка была тёмная,словно паутина,из одного уголка глаза в другой перемещалась чёрная мошка.Всё,что возникало передо мной принимало искажённый вид.После использования двух флаконов Фаурина в мою жизнь вернулись яркие краски и чёткость видения.Исчезли пузырьки,сетчатка стала светлее,намного меньше стали мелькать мошки.Что бы искоренить и их я решила продолжить курс применения препарата.Чувствую,что и это бальзаму под силу.Спасибо вам за помощь.
Ткаченко Альбина Фёдоровна
Балаклея, Харьковская область, Украина.
Как только пришло время садить огород,я с оптимизмом собрав все принадлежности,пришла на свой участок.По началу всё шло хорошо,но к концу дня я почувствовала в глазах режущую боль,будто в них попал песок.В то время с деревьев осыпались цветы,дул ветер и постоянно летала пыль.Я думала,что они и были причиной такого состояния,но придя домой и промыв глаза рези и боль остались.В добавок возникла пелена.По всей видимости большое перенапряжение дало толчок к развитию катаракты.Я не очень долго думая обратилась к вам и приобрела бальзам для глаз Фаурин.Прокапав это средство очень быстро исчезли ощущения рези и боли в глазах.Полностью рассеилась пелена.Я стала прекрасно видеть.Я просто влюбилась в ваш препарат и рассказываю о нём всем знакомым.Спасибо вам за него и за возможность вновь хорошо видеть.
Огиенко Наталья Андреевна
Изюм, Харьковская область, Украина.
Я так думала що мої проблеми з зором мають спадковий характер, бо ще моя мама страждала з причин відшарування сітківки ока, перенесла оперативне втручання, а зараз майже нічого не бачить одним оком. Тому я, тільки-но у мене почала розвиватися короткозорість, з’явилися чорні цяточки перед очима, одразу звернулася до лікаря. Він призначив мені носіння окулярів, заявив, що все це пов’язано з віковими змінами і нічого тут не поробиш. Але змиритися з цим я не хотіла і почала застосовувати очні краплі Фаурін, якими користуюся вже 2 місяці. Протягом цього часу у мене посвітлішали чорні цятки перед очима, покращилася чіткість зображення як вдалині, так і зблизька. Планую застосовувати препарат надалі, закріплюючи та поглиблюючи отриманий позитивний ефект. Дякую вам за чудову оздоровчу продукцію.
Ткачук Людмила Анатольєвна
Калинівка, Винницкая область, Украина.
Как только в глазах я стала ощущать присутствие мошек,перемещение каких то сеточек и частое затемнение, я мигом обратилась к врачу.Поставили диагноз,развивающаяся катаракта на обоих глазах.Порекомендовали аптечные капли для восстановления зрения.Два года подряд я использовала назначенные препараты,но положительных результатов не достигла.Зрение ухудшалось и добавились новые проблемы.Глаза стали красного цвета и сильно пекли.Вот с таким букетом я и пришла к вам в апреле месяце.Приобретя бальзам для глаз Фаурин наконец то мои глаза получили то,в чём давно нуждались.Покраснение прошло буквально через неделю,а спустя месяц заметно уменьшилось мелькание мошек и сеточек.Потемнение практически стало неуловимым.Ваш препарат просто чудо.За такой короткий период,благодаря препарату,я почувствовала,что зрение вновь возвращается ко мне.Спасибо вам большое.
Клеймёнова Лариса Николаевна
Дергачи, Харьковская область, Украина.
Хронічний коньюктивіт турбував мене багато років, раніше рятувався срібною водою, потім всі мої краплі були на базі антибіотиків і допомагали мені до поки я їх капав ,а потім на них почалась алергія. Коли дізнався ,що в краплях Фаурін є прополіс відразу вирішив спробувати цей препарат ,тому ,що прополіс споконвіку використовували і шанували в моїй родині,причому використовували його від різних хвороб. Став капати і відразу відчув покращення, вранці перестали закисати очі, поступово запалення зійшло і зникло,очі не чешуться і не болять. Якщо раніше капав краплі щодня ,то зараз ,через три місяці використання ,капаю всього раз на два дні в якості профілактики. Препарат дуже вдалий його давно чекали всі люди, в яких є проблеми з зором,вдячний вам за нього і я.
Коваль Михаил Романович
Киев, Киевская область, Украина.
Проблеми з очима я відчула після того, як відбулася аварія на Чорнобильській АЕС. За професією я квітникарка, весь час проводила на вулиці, доглядаючи за квітами. Вочевидь радіація тоді так вплинула на мої очі, що ось вже майже 30 років я страждала на катаракту очей, погіршення зору, все було в білому тумані, болі в очах, які часто не давали нормально спати ночами. Дякувати вашій газеті, що я натрапила на інформацію про очні краплі Фаурін. Почала застосовувати їх і одразу відчула полегшення свого зорового здоров’я. На протязі користування препаратом, я стала розрізняти кольори, чіткіше бачити контури предметів, у мене зникли болі в очних яблуках. Завдяки краплям, тепер я можу насолоджуватися виглядом навколишнього світу у всій його різноманітності. Продовжую капати краплі і на далі в очі, для повного відновлення зору. Щиро Вам дякую за чудовий препарат!
Муляр Ганна Федорівна
Шепетівка,, Хмельницкая область, Украина.
Проблема поганого зору на сьогоднішній день дуже актуальна серед дорослих і дітей. Довгі години, проведені біля екранів телевізорів і моніторів , а також не збалансоване харчування і відсутність щоденної зарядки дають про себе знати. Крім того , я вже давно не молодий чоловік – зір мав поганий , а з кожним днем все гірший і гірший , - навіть людей перестав розрізняти. Вирішувати цю проблему треба було швидко і дієво , тому я обрав для себе очні краплі Фаурин та бальзам Промедин . Ними ж і користуюсь до сьогоднішнього дня . За час використання даних препаратів , були видні суттєві покращення для здоровя. Першим результатом стало покращення зору , пройшло запалення ока , різі та болі в повіках. Я став чітко та з усіма кольорами веселки сприймати навколишній світ . Відмовивсь від телевізора, навіть діти заздрять моєму гострому зору. Також, з помочі Промедину мені вдалось налагодити роботу серцево судинної системи , привести в норму тривалість серцевих ритмів та нормалізувати артеріальний тиск. Чудово працює шлунок та кишківник , маю чудовий апетит та відмінне травлення. Я здоровий та впевнений в своїх силах. Рекомендую спробувати Промедин та Фаурин - дорослим від старечих хвороб ; а діткам зробити відпочинок після нанотехнологій. Дякую, чекаю знову.
Яшний Віктор Дмитрович
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
В результаті вікових змін організму, вже років зі п’ять, я страждаю на катаракту обох очей. Однак останнім часом хвороба стала прогресувати більш стрімко, почалося відчутне погіршення зору, бачити заважала сиза пелена перед очима, від чого втрачалася якість життя. В минулому я, військовослужбовець, не звик до легкого життя та простих рішень. За своє здоров’я потрібно боротися, тому я став користуватися очними краплями Фаурін, які застосовував систематично, згідно з рекомендаціями ваших консультантів. Завдяки цілющій дії препарату, у мене почалися відновлювальні процеси в клітинах очей, пелена перед очима стала світлішати, покращилася чіткість предметів, збільшилася гострота зору. Показово, що зараз я читаю та пишу, не користуючись окулярами. Дякую вашій компанії за ефективну продукцію, якою планую користуватися і надалі.
Мухарський Леонід Недартович
Славута,, Хмельницкая область, Украина.
Частину свого молодого життя я провів водієм дальніх рейсів. Ночами постійно в дорозі. Постійні фізичне та зорове напруження просто виснажували мене роками. Потім я працював зварювальником на заводі. Це також навантаження на зір. Постійні відблиски, іскри та сонячні зайчики супроводжували мене протягом семи років. Тому воно й не дивно, що на мій вік зір упав настільки, що я без окулярів не міг просто читати. Про телевізор я взагалі мовчу так як чітку картинку я уже дуже давно не бачив. Купив собі один курс очних крапель Фаурін і залишився неймовірно задоволеним. Після використання другого флакону я вже міг бачити чітку картинку телевізора, яка не розпливається. Після третього я знову почав читати без окулярів. Така результативність мене повністю влаштовує. В іншому випадку я б не прийшов зараз знову за новою порцією препарату.
Велыкодний Д О
Желтые Воды, Днепропетровская область, Украина.
На протяжении всего прошлого года моя жена очень мучилась потому что начала терять зрение. Сначала было периодическое помутнение в глазах. Позже начались рези и боли. Врачи определили катаракту на левом глазу и настоятельно рекомендовали делать только операцию. Но любая операция — это огромный риск и колоссальные сумы. Не желая, чтобы моя жена ослепла, мы начали использовать глазные капли Фаурин. Уже после использования второго флакона моя жена прекратила жаловаться на рези и боли в глазах. Используя и дальше Ваш препарат она получила результат при котором теперь не только спокойно смотрит телевизор, а и читает без проблем. Спасибо вам огромное от моей любимой жены и меня .
Терещенко Г Н
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
З давніх часів люди намагалися лікувати катаракту, про це свідчать навіть древньоєгипетські літописи. На даний час існує тільки один метод позбутися катаракти – операція .Таких операцій я перенесла аж дві – першу 10-років тому , а іншу -8-сім. Здавалось би все мало стати на свої місця , та не турбувати. Але не все так склалось- як гадалося , - з кожним роком я продовжувала втрачати зір . Пятдесят років роботи в торгівлі, дали про себе знати на старості. Багато всього перебравши зупинилась на прийомі Літо масла та каплях Фаурин . Ними більш як вдоволена , навіть не чекала , що за доволі швидкий період можна отримати такі чудові переміни. З прийомом капель, я значно ліпше стала бачити – очі стали ніжні та перестали сльозитись. Є деяке розвиднення перед світлом та у формах предметів. Призупинилась катаракта , а в скорому часі планую повністю від неї позбутись – в чому і допоможе мені Фаурин. Літо масло підкріпило весь організм та наладило роботу серцево судинної системи. Організм почистився від холестерину , дякуючи чому гарний кровообіг по судинах та перестали мерзнути руки й ноги . Скоротились приступи стенокардії та зійшли серцеві набряки з ніг. Не турбують болі в спині та суглобах . Все тіло працює в режимі , та як з новою системою . Спасибі Літо маслу та Фаурину.
Топрикова Лідія Максимівна
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2024 (c). Все права защищены.