НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
капли Фаурин инструкция по применению заказать капли Фаурин отзывы

Капли Фаурин. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
У меня всю жизнь были очень чувствительные глаза. Только я выйду на улицу где светит солнце, то глаза моментально наполнялись слезами. Даже телевизор я не могла нормально смотреть. Всегда брала с собой платочек. Не знаю, как бы я дальше жила, если бы не открыла для себя глазные капли Фаурин. Практически со второго дня приема я уже почувствовала улучшения. Сначала прекратились рези и болезненное реагирование на свет. Позже я нормально стала смотреть телевизор. Прошло покраснение, которое было у меня уже годами. Теперь я спокойно могу выходить на улицу и гулять совершенно без возникновения слез. Даже порывы ветра меня больше не раздражают и не беспокоят. Так что я осталась очень довольная результатами испытания Фаурина на себе. Единственное, о чем жалею, это то что не начала использовать это чудесное средство раньше!
Марутян Л С
Золочев, Харьковская область, Украина.
Семь лет назад,когда на глазах появились пятна,мне поставили диагноз-макулодистрофия.С каждым годом заболевание прогрессировало.На одном глазу пятнышко было сухим,а на другом инфильтрированнон,то есть скопление большого количества жидкости.Эти образования на глазах не просто мешали и беспокоили как,например соринка,они лишали меня возможности видеть окружающий мир.Выйдя на улицу я не могла рассмотреть обычный номер в троллейбусе.Врачи конечно старались мне помочь,делали уколы в глазное яблоко,но и это было малодейственным.Зрение начало восстанавливаться,когда я прокапала почти три флакона бальзама для глаз Фаурин.Эффект был как говорят на лицо.Пятнышки уменьшились в размерах,я стала более чётче видеть.Решила,если такое прекрасное начало,стоит обязательно продолжить,для получения ещё больших результатов.Так ,что особая вам благодарность за ваш препарат и его свойства.
Зинчук Мария Михайловна
Луцк, Волынская область, Украина.
Ваша статья в газете о бальзаме для глаз Фаурин ,убедили меня,что это именно тот препарат который мне просто необходим, как воздух.Синдром сухого глаза со слезоточивостью тревожили меня очень большой период времени.Невозможно было выйти на улицу и не пролить слёз.Любое дуновение ветра и из глаз начинали течь слёзы просто ручьём.А в вечернее время появлялись ещё и режущие ощущения.Избавиться от всего этого мне и помог ваш препарат.Выход на улицу больше не сопровождается литьём беспричинных слёз.В ночное время глаза не реагируют пекучими и режущими проявлениями при отключении света.Я очень довольна всеми полученными результатами от Фаурина.Советую всем прибегнуть моему примеру и забыть про проблемы с глазами.А вам огромное спасибо.
Эстранова Тамара борисовна
Луцк, Волынская область, Украина.
Завдяки Живиці я ніби вдруге на світ народилась! Вживаю її уже декілька місяців. Сказати можу наступне - відновилась робота всіх внутрішніх органів: шлунку, печінки, нирок, пройшли сердечні болі. Але найбільше я радію з того, що зуміла подолати запаморочення, головний біль, порятувати координацію руху. Олія Живиця мене врятувала! Та разом з очними краплями Фаурін відновила і гостроту зору. Тепер маю можливість добре бачити. Взагалі забула про стомленість очей і про сльозоточивість. Я повністю відмовилась від аптечної продукції. Більше не псую шлунок та печінку - і дуже вам за це вдячна!
Лобач Евдокия Константиновна
Лучанск, Николаевская область, Украина.
Все життя тяжко пропрацювала на заводі Криворіжсталь. Давала велике навантаження на очі, і з часом мій зір стрімко почав погіршуватись. Зникла чіткість зображення, праве око вже практично нічого не бачило – все було немов крізь плівку. Вік мій не дозволяє оперувати очі та й коштів таких я не маю. Але життя триває, то не сліпнути ж зовсім. Врятували мене очні краплі Фаурин. Вже після місяця використання я відчула значні покращення, навіть праве око почало значно краще бачити. А вже після двох місяців взагалі пройшла вся неприємна симптоматика. До мене повернувся зір практично на 100 відсотків: плівка зникла геть, зір став чітким. Дуже ефективний препарат який дійсно допомагає. Я це перевірила особисто. Сердечно дякую за допомогу!
Мария Константиновна
Запорожье, Днепропетровская область, Украина.
Работа была у меня сложная. 20 лет занимался строительством, это значительно пошатнуло моё здоровье. Пришло время выйти на пенсию, гулять с внуками, заняться собой, больше времени проводить с женой, и тут я начал терять зрение. Когда прошел обследование в больнице, у меня обнаружили катаракту. Врачи сказали, что нужно делать операцию. Я одним глазом совсем плохо начал видеть, белая пелина появилась. Под нож лезть не хотел, та и денег это стоит немалых. Решил, что нужно испытать Ваши капли Фаурин. На протяжение месяца я капал, не пропуская ни дня. Могу похвалится, что пелена постепенно уходит. Если раньше я мог читать только одним глазом, то сейчас это делаю двумя. Спасибо, буду и дальше продолжать лечение Вашими каплями!
Вакулюк Михаил Григорьевич
Одесса, Одесская область, Украина.
Біля десяти років тому назад, у моїй родині сталася трагедія, коли я втратила свого сина. Після отриманого стресу, у мене стало різко погіршуватися здоров’я, а саме, розпочався цукровий діабет, при чому рівень цукру у крові піднімався до 9,2 одиниць, часто мучили больові відчуття в області підшлункової залози. Згодом у мене стався інсульт з частковою паралізацією лівої сторони тіла, погіршився зір у лівому оці, яке неначе вкрилося плівкою, яка затьмарювала світ. З вашої продукції я приймала Літомасло та користувалася очними краплями Фаурин. І зараз можу чітко стверджувати, що дія препаратів на мій організм мала значний позитивний оздоровчий ефект. У мене знизився артеріальний тиск, пройшли болі в підшлунковій залозі, зменшився рівень цукру до 8 одиниць, дякуючи Літомаслу. А краплі Фаурін дуже добре подіяли на покращення якості мого зору, збільшили його гостроту, а відчуття плівки на оці майже пройшло. Я дуже задоволена вашою продукцією, тому що вона реально діє і покращує моє здоров’я. Дякую за такі чудові препарати.
Цілованська Антоніна Опанасівна
Радомишль, Житомирская область, Украина.
Когда у меня обнаружили начальную стадию катаракты на обоих глазах, я решила во чтобы-то ни стало остановить болезнь. Самое страшное для меня всю жизнь было – это потерять зрение. А тут началось… На глазах появилась как сетка такая, все стала видеть, как в тумане. Вот тут мне на глаза и попалась газета с каплями «Фаурин», все тщательно прочитала, изучила отзывы людей, купила два пузырька капель. Сразу настроилась на длительное применение, однако первые результаты у меня появились уже после первого пузырька. Капала я два раза в день, когда по одной. Когда по две капли. Первое, что исчезло – это ненавистная сетка перед глазами. Сейчас уже два месяца, как я капаю капли «Фаурин», появилась резкость, раньше телевизор не могла смотреть, хоть в очках, хоть без – все в тумане, дамкой. Как-будто затянуто. Сейчас этого нет совсем. Я прекрасно стала видеть. Спасибо каплям «Фаурин», за то, что вернули мне ясность взора!
Усенко Мария Ивановна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Катаракта – це найстрашніша хвороба людей похилого віку. Втративши зір, людина втрачає можливість самостійного, нормального існування. Довгий час борюсь з даною проблемою. Думала навіть , що залишуся сліпою, але спробувавши краплі Фаурин в комплексі з Сибірським бальзамом - відчула, що надія в майбутнє все таки є. Вже після перших курсів прийому крапель та бальзаму - бачила конкретні зміни в своєму організмі . Я стала дивитись світ новими очима – чітко , ясно , конкретно і в кольорі. Часом і окуляри відкидаю в сторону. Також бальзам допоміг позбутись від ішемічної хвороби серця та нормалізував до робочого показника артеріальний тиск. Стало гарним травлення та спокійним сон. Завдяки Фаурину та Сибірському бальзаму - маю надію на повноцінне життя, можливість бачити світ власними очима та в гарному повноцінному здоровї всього організму.
Филоненко Ніна Андріївна
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
Коли людина не бачить на одне око - вона почуває себе не повноцінною в суспільстві , а я не бачила на два – та вже втратила надію на нормальне життя . Всьому виною була катаракта , я навіть перенесла операцію на очі. Хірургічне втручання нажаль не дало очікуваних результатів , тому знайомі порекомендували мені спробувати каплі Фаурин .Як тільки їм вдячна ! Каплі виявились напрочуд чудовими та ефективними. А кожен місяць прийому , кожне закапування додавало часточку світла в моє життя. Я побачила конкретні , відчутні результати . Зникли плями та зайчики перед очима. Зійшло запалення та почервоніння , судинки затягуються. Зявилась чіткість побаченої картинки перед очима – із далеку та з близька. Навіть і не думала, що за такий короткий час можна добитися таких результатів. Дуже задоволена каплями Фаурин. Спасибі Вам за них.
Товстановська Катерина Афанасівна
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
Бувають всілякі ситуації в житті , так склалося - в мене були травмовані органи зору. Думала, що залишуся сліпою. На щастя та дякувати Богу все обійшлося. Проте зір з кожним днем все погіршувався , і я все частіше переплутувала предмети перед собою . Окрім того мала проблеми з тиском, який часто сягав помітки 180- ти , був постійний шум та дзвін у вухах. З преси дізналась про очні краплі Фаурин та бальзам Промедин , які і приймала до сьогодні .А комплексне їх застосування дало чудові результати. Потрішки стало розвиднятись перед очима та зникла плівка . Можу тепер і газету тепер почитати, і телевізор подивитись . Зменшився шум шум у вухах та нормалізувався кровяний тиск. . Все рідше мучать головні болі та мігрень. Крім того Промедин чудово налагодив травлення та роботу шлунка і кишечника. Покращилось загальне самопочуття та покращився настрій. Спасибі за чудові натуральні препарати , які дозволили мені повернутись до нормального повноцінного життя.
Кривуляк Валентина Дмитрівна
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
Поразительные результаты мне преподнесли глазные капли Фаурин. На 63 году жизни я прозрела! Этот препарат возвратил моим глазам четкость и восстановил зрение, тем самым избавил меня от катаракты, которой я страдаю уже более двух лет. Раньше я постоянно ощущала страшный дискомфорт от того, что не было четкости зрения, мушки в глазах, пелена и слезоточивость. Как будто белые прозрачные простыни застилали глаза. Лечила я медикаментозно -ничего не помогало, зрение падало и падало. После использования Фаурина – вся неприятная симптоматика прошла! Просто удивительный результат! Мое зрение постепенно начало восстанавливаться. Я стала четче видеть, исчезли черные точки. Глаза очистились и исчезла пелина. Результат на лицо. Теперь я спокойна и уверенна что обойдусь без операции, на которой так настаивали доктора. Огромное вам спасибо за Фаурин. Препарат действительно работает – он натуральный, качественный и очень действенный .
Филоненко Галина Сергейвна
г.Суми, Сумская область, Украина.
Всі знають як важливо мати 100% зір. Нажаль я цим похвалитись не можу. Близькорукісь – це жахливе захворювання. Маючи постійний туман перед очима, не могла чітко бачити предмети, не розпізнавала обличчя людей, які знаходяться далеко від мене. Думала вже взагалі перестану бачити. Надію на нове краще майбутнє мені подарували бальзам Промедин та очні краплі Фаурин. Кілька курсів прийому , яких - показали себе – На Ура. Я відчула значні покращення у вцілому . А саме головне - пройшов туман перед очима, зявилась чіткість зору , очі наситились вітамінами та відновлються з кожним днем. Бальзам чудово підкріпив увесь організм,та дав відчути себе здоровою молодою людиною без турбот. Стало добрим травлення та здоровим сон . Я щаслива та задоволена своїм життям. І все дякуючи Фаурину та Промедину.
Березнева Ольга Борисівна
Запоріжжя, Запорожская область, Украина.
З віком у мене став дуже погіршуватися зір, лікарі поставили діагноз – катаракта . Я була шокована почутим, кинулась за допомогою та стала шукати способи порятунку . В той же час в газеті знайшла статтю про очні каплі Фаурин, які мене вразили своїми позитивними результатами , тому без роздумів прийнялась до курсу їх прийому . Відразу не повірила сама собі , буквально за кілька курсів - повністю відновився зір . Я стала чітко , гарно бачити без всяких окулярів , при будь якому освітленні та на різній відстані . Тому пройшовши кілька курсів Фаурину , вирішила ще раз відвідати лікаря. Перевірившись - було констатовано факт зникнення катаракти , вона просто зійшла і не зявляється більше. Все дякуючи каплям Фаурин. Дуже задоволена препаратом. І головне, він не викликає жодних побічних ефектів. Тому всім з радістю рекомендую.
Устюгова Любов Іванівна
Мелітополь, Запорожская область, Украина.
Я до выхода на пенсию,проработал всю жизнь сварщиком.Постоянное напряжение,искры сварки,оказали своё негативное влияние на чёткость видения.При выходе на улицу стал замечать,что дальше ста метром я ничего не вижу.Всё перед глазами плыло и разливалось.Затем добавилась ещё одна проблема.В области коленной чашечки стало гореть и сильно болеть.Ощущение было вроде по ней кто то стучит кувалдой.Невозможно было ходить и особенно тяжело подниматься вверх.В районе двенадцатиперстной кишки,в течении всего дня чувствовались неприятные колики.Одним словом из здорового крепкого мужчины я превратился в развалину.Применяя капли для глаз Фаурин и масло Живицу я наладил здоровье.Сейчас я вижу чётко даже на километр впереди себя.Боли в суставах исчезли напрочь.Бегаю как молодой.Неприятные колики в 12перстной кишке также больше не тревожат.Я вновь здоров,полон сил и энергии.Спасибо.
Чобу Иван Сафронович
Камышовка, Одесская область, Украина.
Артрит, артроз – эти профессиональные заболевания проклятье водителей. Я знаю об этом не по наслышке так как не один десяток лет прокрутил баранку. И крем Эффектум отлично помогает с ними справиться. После регулярного использования трех баночек - у меня полностью прошли боли в плечевом суставе, я свободно начал двигать рукой и жжение которое там было в мышцах стало гораздо меньше. Растираю поясницу и тут результат на лицо! Классный препарат – советую! А жене своей я беру глазные капли Фаурин и она очень ими довольна. Рези в глазах у нее были страшные, слезы текли, боли были. Глаза краснели так что аж страшно было. Мучилась постоянными коньюктивитами – все прошло благодаря Фаурину, даже зрение начало улучшаться. Огромное спасибо. Классная у вас продукция!
Саленько Василь Давидович
Суми, Сумская область, Украина.
Что даёт бальзам для глаз Фаурин я узнала и ощутила на себя ещё проживая в мирном Первомайске.Ещё в то время я обратилась к вам за помощью,избавиться от ненавистной мне и моим глазам густой слезе.Она была настолько плотной структуры,что от неё слипались веки.В добавок это состояние сменялось жутким слезотечением.Слёзы капали из глаз невзирая на то,на улице я или дома.Я постоянно ходила в тёмных очках,даже если не светило солнце,что бы не привлекать к себе ненужное внимание и сострадание.Благодаря вашему препарату меня прекратило беспокоить слезотечение и сменяющая это состояние густая слеза.Также я заметила,что стала намного лучше видеть.Но ситуация в стране не дала мне возможности довести курс до полного выздоровления.Произошёл длительный перерыв.И вот сейчас я находясь в Николаеве, у дочери, увидела вашу долгожданную газету и мигом пришла к вам ,что бы дальше восстанавливать своё зрение.Спасибо вам за помощь.
Щиголева Лариса Филлиповна
Николаев, Украина.
Моє праве око ще місяць тому залишалось моїм єдиним органом зору,через те,що на ліве я взагалі перестав бачити, з обох очей сльози лились рікою, було таке відчуття ніби в очі хтось жбурнув жменю піску, а вночі починались сильні різі і перед очима ніби літали вогники. Я вже прощався з білим світом та моя сусідка порадила мені спробувати краплі для очей Фаурін. Я безмежно вдячний їй за пораду ,тому що використавши краплі місяць зір до мого лівого ока повернувся ,а правим я став бачити ,ще краще, сльози з очей вже не течуть , а відчуття присутності піску в очах зникло повністю. Фаурін капаю за інструкцією і дуже вірю в результат ,тому його і отримав, цього бажаю всім ,хто тільки знайомиться з Фауріном.
Стерчак Григорий Иванович
Першотравенск, Днепропетровская область, Украина.
Мій досить швидкий ритм життя не давав можливості нормально харчуватися. Постійні напівфабрикати та відсутність нормального раціону - на старості показали свої відбитки на здоров’ї. Спочатку це були короткотривалі болі в шлунку, які з часом переросли в серйозні проблеми. Потім почались проблеми з підшлунковою залозою, печінкою та жовчним міхуром. І в придачу до цього цього ще й зір став падати . Проблем зі здоров’ям мала стільки, що ворогу не побажаєш. Думала, що прийдеться весь залишок мого життя провести по лікарнях та ковтати жменями пігулки. На щастя моя сусідка порекомендувала мені спробувати Літо масло . Вже після одного курсу даного препарату мені вдалося повністю очистити свій шлунок. Я вирішила на цьому не зупинятися. Бо побачила, що результати дійсно є. Тоді придбала собі ще й курс Сибірського Бальзаму та очних крапель Фаурин. Результатом задоволена повністю. В мене проходить печія. Після прийому їжі не має тяжкості в шлунку, а навпаки почуваю себе, наче, попила лише чаю. З допомогою Фаурину у мене перестали сльозитись очі, пройшов конюктивіт , запалення та почервоніння . Тепер повертаюсь до свого звичайного ритму життя з впевненістю у наступному дні. Дякую
Корнієнко Ніна Григорівна
Київ, Киевская область, Украина.
На протязі останніх років вела боротьбу зі сліпотою. Бувало ідеш по вулиці, бачиш людину , а розпізнати чи жінка чи чоловік не могла. Сама себе, іноді, жартома називала «Сліпа, як курка». В доданок мучили болі в спині , викручувало пальці на руках та деформуючий артроз колінних суглобів . Це тривало поки в газеті не прочитала про краплі для очей Фаурин та крем Ефектам. Які буквально за 3 курси прийому показали свої чудові – позитивні результати на моєму здоров’ї . Я не відчуваю болі в суглобах та спині , вдалось позбутись від артрозу. І головне ефект тримається надовго. Зір також покращився з Фаурином . Вже після 4 курсів застосування у мене з’явилась чіткість зору. Тепер не тільки розпізнаю силуети людей, а й бачу їх обличчя. Помаленьку проходить помутніння в очах та запалення. Маю надію, що скоро повернуся до повноцінного здорового життя . Дуже задоволена , що спробувала такі чудові препарати як Фаурин та Ефекутум - рекомендую їх тепер усім своїм знайомим та близьким.
Самар Ніна Яківна
Київ, Киевская область, Украина.
Із зором мала постійно проблеми. Накуплювала кучу крапель , які лише обнадіювали та не допомагали . Дійшло навіть до операції та знов безрезультатно . Я вже майже змирилась з тим , що лишусь сліпа на все життя . Проте місяць тому , подруга порекомендувала спробувати краплі Фаурин та Літо масло. Сказала, що користується великою популярністю серед людей. Так і почала курс прийому даних продуктів , сміло взявши верх над своїми недугами . Вже через місяць , я наче нова людина та вдячна подрузі за цільний совіт.З Фаурином - зір різко покращився , я стала бачити все цільним та кольровим , зявилась чіткість картинки. Зійшло запалення з очей. Літо масло в свою чергу - допомогло підкріпитись всьому організму . Пройшли болі в підшлунковій залозі , шлунок та кишківник значно краще працюють , зникло відчуття важкості та відсутні запори . Одним словом дуже задоволена, що наважилась випробувати Літо масло та Фаурин. Велике Вам спасибі з нетерпінням чекатиму знову.
Тетяна Миколаївна Волосовіч
Київ, Киевская область, Украина.
Всі проблеми приходять до людини в старості і до мене дійшли , при тому звалилось - все та відразу. Здавалося, що нема живого місця на тілі , боліли всі частини - з голови до ніг . Особливо були проблемні очі - постійно слізились та запалювались . Рухатись теж було важко . Часті болі в суглобах не дозволяли нормальному пересуванню. І так продовжувалось поки , не почала прийом чудових натуральних препаратів Літо масла та капель Фаурину . Приймала їх кілька курсів підряд , тому і відповідні результати. Зараз почуваю себе просто чудово . Біль в колінних суглобах повністю зник , вдалось позбутись від остеохондрозу . Перестали тікти сльози з очей , зійшло почервоніння та запалення. А кожен день дарує радість побаченому чіткому виду з вікна. Літо масло та Фарин добре засвоюються в організмі , і до всього ними можна в комплексі користуватись . Весь мій організм починає працювати як новий годинник. Дуже задоволена препаратами , надалі буду користуватися лише ними.
Шелінговська Катерина Нестерівна
Київ, Киевская область, Украина.
Моє життя пов’язано з медициною, бо 42 роки я відпрацювала медичним регістратором у міському медичному закладі. За ці роки чого тільки не надивилася, тому знаю, що здоров’я дуже легко втратити та важко відновити. Коли у мене почалися проблеми з зором, а саме, виникла катаракта, знизилася гострота зору, а перед очима постійно перебувала сітка, одразу була готова боротися за свій зір. У цій непростій ситуації мені допомогли ваші очні краплі Фаурін, застосовуючи які на протязі місяця, я, на своє щастя, відчула, що з’являються позитивні зрушення у перебігу хвороби. Так, майже через неділю користування препаратом, у мене зникла сітка перед очима, а згодом, відновилась гострота зору. Тепер, коли я випробувала ефективність крапель, знаю, як боротися з підступною хворобою і надалі. Дякую вашу компанію за цілющу натуральну продукцію, котра може так добре відновлювати здоров’я людей!
Кривуца Лідія Іванівна
Кагарлик, Киевская область, Украина.
Коли на черговому медичному огляді лікарі мені сказали, що вже нічого не допоможе і прийдеться змиритися із подальшою сліпотою, я дуже засмутилася. Та це виявилося неправдою, тому що знайшовся такий ефективний препарат, який допоміг виправити ситуацію з зором, і це очні краплі Фаурін. На протязі двох місяців застосування препарату, перебіг такої хвороби, як катаракта обох очей ускладнена діабетом, уповільнилася, і навіть відбулося покращення гостроти зору. Тепер я досить добре бачу в окулярах, чого раніше сказати не було можливості, читаю газети, а з особливим задоволенням вашу, з відгуками на дію препаратів. І все це відбулося на фоні безрезультатного багаторічного медикаментозного лікування хвороби. Дуже задоволена отриманим результатом, буду і надалі користуватися цілющими властивостями очних крапель Фаурін, для подальшого покращення свого зору. Низький Вам уклін від мене,за те, що я бачу світ в його натуральних кольорах а не в сивому тумані.
Ляшенко Галина Миколаївна
Сміла, Украина.
Короткозорістю мій чоловік страждав вже давно, та останні чотири роки якість зору дуже погіршилася із-за того, що почала розвиватися катаракта. Перед очима постійно знаходилася сивина, а останнім часом він не міг розрізнити навіть пальці на руках. Дякувати вашій газеті, що ми натрапили на інформацію про ваші препарати, які допомагають людям у скрутних ситуаціях зі здоров’ям. Почали користуватися очними краплями Фаурін і буквально через тиждень отримали результат. У чоловіка зменшилась сивина в очах, покращилася гострота зору і він зміг розрізнити кількість пальців на своїх руках, а вже через місяць застосування препарату став бачити квітковий малюнок на шпалерах. Таке, майже чудо, відновлення зору, відбулося з чоловіком завдяки вашій продукції. Дякуємо всією родиною за допомогу чоловікові, який є і батьком та дідусем.
Кучма Ольга Назарівна
Кагарлик, Киевская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2024 (c). Все права защищены.