НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
капли Фаурин инструкция по применению заказать капли Фаурин отзывы

Капли Фаурин. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
По професії я сама лікар тому діагноз демодекозний блефарит був для мене як вироком. Причиною даного захворювання є кліщ Демодекс, який мешкає в сальних і потових залозах шкіри обличчя, у волосяних фолікулах вій і брів. Основними симптомами є різь в очах, відчуття стороннього тіла, піску. Самі вії стають тонкими, обламуються, що є неприпустимим для любої жінки. Знаючи, що це є дуже складним захворюванням, я перебувала на лікуванні в Києві та в Львові. Була на консультаціях дуже в серйозних і відомих лікарів, але результат був практично нульовим. Я навіть почала втрачати надію. Коли я купувала очні краплі Фаурін, то лише надіялася щоб хоч трішки стало легше. Після використання препарату протягом трьох – чотирьох днів я була просто шокована! Мені стало набагато краще. Свербіж, почервоніння, нагноєння, запалення стали набагато меншими. Ще через два тижні припинилось випадання вій. Я надзвичайно задоволена препаратом і його результатами! Уже як місяць часу абсолютно не маю ніяких проблем.
Науменко Г Г
Львов, Львовская область, Украина.
Нещодавно в дружини робили на правому оці операцію. В неї катаракта. Все пройшло добре, але от зір все одно був не дуже чіткий. Потім почалось найгірше. В неї почало чесатися око. Як тільки вийде на вулицю, то відразу ж виникає сильна сльозоточивість. Ми промивали очі ромашкою, використовували аптечні каплі, ходили на обстеження, здавали аналізи, але все марно. Я не знаю що робив би, якби в один день не прочитав в газеті про Вашу продукцію. Після того як я приніс очні краплі Фаурин додому дружина закапала собі очі і відразу ж сказала, що їй стало краще. Після повного використання одного флакону вона сказала, що зір став більш чітким. Той шрифт який вона раніше не могла бачити для неї зараз не є проблемою. Вона спокійно вже виходить на вулицю і сльозоточивість її майже не турбує. Пройшли всі запальні процеси й почервоніння очей. На мій погляд засіб прекрасний, раз допомагає моїй дружині. Щаслива вона – щасливий і я!
Балицкий К П
Львов, Львовская область, Украина.
Ще з дитинства в мене виявили короткозорість, тому я все життя ходив в окулярах. З одного боку ніби й нічого страшного, а з іншого це придавало свої незручності. Але суть в іншому. Нещодавно я помітив, що мій зір став набагато гіршим. Ось і вирішив спробувати очні краплі Фаурін, про який я дуже багато читав позитивних відгуків. Я використав рівно дві банки і скажу Вам лише одне: та на цей препарат молитися треба! Це просто якесь диво, а не засіб. В мене не лише покращився зір, а й почав ходити без окуляр. Тепер я не лише спокійно читаю без окуляр, а й дивлюсь нормально телевізор. Зір став більш чітким та різким. Всі сусіди та рідні просто в шокові, що якийсь простий нелікарський препарат може дати такі результати. Я не те що задоволений, я готовий просто кричати від радості! Це ж треба, всього дві баночки, а роблять такі дива. Величезне Вам спасибі та низький уклін за такі ось дива!
Журавель Е М
Ужгород, Закарпатская область, Украина.
Наконец то, я решилась и пришла к вам на выставку-продажу, после того как столкнулась с нелегкой проблемой. Я стала стремительно терять зрение из-за катаракты. Глаза закрывала пелена, без очков не могла ни то, что читать, но и выходить с квартиры за порог. Я очень переживала по этому поводу, стала нервной, раздражительной. Обратившись к нашим доблестным врачам, узнала не очень утешительную новость, что катаракта будет прогрессировать. И вот , начав принимать бальзам «Промедин» и капать глазные капли «Фаурин», благодаря комплексному применению продукции, стала лучше видеть, читаю теперь без очков, нервная система стабилизировалась. Кроме проблем с глазами, я забыла о гипертонии, гастрите, холестерине, варикозе и шуме в ушах. Давление было сумасшедшие 250 на 160 единиц, голову просто разрывало на части, и вот благодаря бальзаму мое давление сейчас не подымается выше 160 на 120 единиц. Чувствую себя великолепно благодаря бальзаму «Промедин» !!!
Арламова Надежда Савельевна
Харьков, Украина.
У дружини різко почав падати зір і вже навіть в окулярах вона погано бачила, посадила вона його давно, ще коли працювала швачкою, багато років він тримався на рівні , а от саме в останні роки взагалі перестала бачити далеко, та дрібні предмети зблизька, постійно засмучувалась через втрату зору. Прочула від подруг про Живицю та краплі Фаурін і вирішила спробувати. Після першого курсу пішла на перевірку до лікаря і той констатував ,що зір її значно покращився, ще через місяць вона зняла окуляри , дружина радісна та щаслива,через те ,що зір повертається,її емоційний стан піднесений,вона дуже вірить у препарати і продовжує їх використовувати й далі.
Тук Михаил Павлович
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Працювала токарем на заводі і досить часто та густо мені потрапляли в очі різні предмети , травмувала не одноразово яблуко ока. З роками зір все частіше став мене підводити, то сльозяться очі ,то туман в них зявляється ,різкість навести не можу, перестала дивитись телевізор та читати. Стала пробувати різні краплі поки не трапився мені Фаурін, з ним у мене відбулось просвітлення ,з очей зійшов туман ,перестала бігти сльоза , я знову можу дивитись телевізор та читати пресу. Одна з головних потреб людини бачити навколишній світ ,тож я дякую Фауріну,що він допоміг мені її повернути.
Микуленко Тамара Васильевна
Новая Водолага, Харьковская область, Украина.
Чоловік переніс 3 інсульти , тиском високим ніколи не страждав, але працював в сталеварному цеху це і вважаю причиною його проблем зі здоровям. Після третього інсульту прихватило сильно ,ледь сидів у ліжку обкладений подушками , все що могли йому прокололи й прокапали, прогнози були невтішні. Після інсульту дуже підвищився тиск в очах, вони в нього просто вилазили з орбіт , судини лопались, все око було залите кров’ю і дуже пекло. Виходити з такого стану було потрібно нам самостійно і ми прийняли рішення скористатись Тайговим доктором та краплями Фаурін, наш вибір схвалив навіть лікар, купили перший курс. Сьогодні чоловік ходить самостійно, пройшов рік ,як користується препаратами рухливість відновилась повністю, судини очей зміцнились і не тільки зникли крововиливи ,а він навіть став краще бачити. Безмежно вдячні за допомогу.
Марченко Нина Михайловна
Лебедын, Сумская область, Украина.
Зовсім недавно я переніс страшенну трагедію ,втратив сина. Коли дізнався про його загибель у мене миттєво тиск підскочив до неймовірних показників і в оці утворився тромб, я перестав бачити. Поступово зір відновився , але ще залишалось помутніння в очах, ніби літали мошки і очі постійно сльозились. Використовував Фаурін всього місяць і чорні цятки в очах зникли, пройшла сльозотеча, став краще бачити ,можна сказати більш чіткіше бачу всі предмети. Використання Фауріну я продовжую і дуже дякую за отримані результати.
Позняк Николай Леонтьевич
Карловка, Полтавская область, Украина.
Коли мій вік наблизився до восьмидесяти років, у мене почалося відчутне погіршення здоров’я. Я стала страждати від звуження судин головного мозку, почалися порушення координації рухів, больові відчуття та дискомфорту у голові. Також мала проблеми з травленням, які виражалися у частих закрепах, а розвиток катаракти не дав можливості нормального сприйняття оточуючого світу із-за погіршення якості зору, пелени перед очима та постійної сльозотечі. Якби не ваша продукція, ситуація зі здоров’ям погіршувалася б і надалі. Але на щастя, після майже місяця прийому бальзаму Промедин, у мене майже зникли спазми судин головного мозку, відновилася координація рухів, зменшилися больові відчуття та дискомфорт у голові. Особливо хочеться відмітити, що після прийому препарату, налагодилася робота травлення і зникли закрепи. Очні краплі Фаурін, якими я користувалася на протязі місяця, допомогли мені позбавитися пелени перед очима, та сльозотечі. Якість зору відновилася настільки, що окуляри стали не потрібні, а нитку у голку я можу вставити без сторонньої допомоги. Дуже задоволена препаратами і щиро дякую компанії виробнику такої ефективної та дієвої продукції.
Павець Людмила Якимівна
Луцьк, Волынская область, Украина.
Вашою продукцією користуюся вже не перший рік, і кожен з препаратів надав мені позитивного оздоровчого ефекту. Так, завдяки Сибірському бальзаму я змогла втримувати свій артеріальний тиск у межах норми, тоді як раніше він піднімався до 170/110 одиниць. Тепер, коли тиск починає підніматися і це відчутно по тому що починає боліти серце, виступає піт на скронях, я одразу приймаю ложку бальзаму і через деякий невеликий час, отримую полегшення та зниження тиску. Очні краплі Фаурін, якими я користувалася біля місяця, допомогли мені позбавитися сльозотечі, а крем Ефектум відновити травмовані на дачі м’язи стопи ноги. Щодо останнього, то зараз я впевнено дефілюю на високих підборах. Літомасло допомогло мені налагодити роботу кишечника, позбавитися дискомфорту у процесі перетравлення їжі. А залишки Літомасла, якими я мастила горло захворівшому на ОРЗ онуку, припинили розвиток хвороби та усунули кашель буквально за два дні застосування. Дякую за вашу ефективну оздоровчу натуральну продукцію і маю намір надалі користуватися її цілющими властивостями.
Гладка Лариса Теодозівна
Тернопіль, Тернопольская область, Украина.
Вашими препаратами користуюся вже біля року. Приймала Літомасло, застосовувала краплі Фаурін. Кожен препарат позитивно вплинув на стан мого здоров’я. Але найефективнішим виявилося Літомасло, вживаючи яке на протязі року, я відчула значне покращення свого здоров’я. Так, завдяки препарату, я змогла контролювати перебіг цукрового діабету, яким захворіла три роки тому, внаслідок стресу, отриманому від трагічної загибелі свого сина, якому було тоді 35 років. Літомасло, також вплинуло на псоріаз, який турбував мене вже не один рік, після оздоровлення препаратом у мене зникла значна частини уражень на ногах. Ще одним позитивним впливом на покращення стану мого здоров’я, можу означити нормалізування роботи шлунково-кишкового тракту, а саме, зникнення печії, яка мучила мене деякий час. Покращився зір. В цілому, оздоровлення вашою продукцією надало мені поновлення загального фізичного стану, бадьорість, енергійність, додаткову наснагу. Препаратами задоволена дуже, та дякую вашій компанії.
Васильева Валентина Андріївна
Івано-Франківськ, Ивано-Франковская область, Украина.
Свого життя маю без одного дев’яносто років, з яких десятки років працювала шкільною вчителькою. Мабуть постійне перебування на ногах під час своєї роботи, у старості спричинило проблеми з опорно-руховим апаратом. У мене почали дуже боліти колінні суглоби, які набрякали, запалювалися, лікарі поставили діагноз, артрит. Також турбували болі у хребті. Все це доволі сильно обмежило мої рухливі здатності, а останнім часом я не мала змоги навіть здійнятися на ноги. Дякувати добрим людям, що вчасно я дізналася, та почала користуватися кремом Ефектум, застосовуючи який на протязі двох місяців, отримала значне полегшення стану свого здоров’я. Так, у мене зникли запалення та набряки у колінних суглобах, перестав боліти хребет і я змогла відновити свої рухові можливості. Також, з вашої продукції я користувалася очними краплями Фаурін, застосовуючи які, отримала покращення якості зору та усунення пелени перед очима, яка почала з’являтися останнім часом. Вашою продукцією дуже задоволена і маю намір підтримувати нею своє здоров’я і надалі.
Гуска Олександра Семеніна
Черновці, Черновицкая область, Украина.
Работая в школе учителем, я посвятила свою жизнь обучению детей.Для того,что дать им больше новой и нужной информации я много времени проводила за книгами.Многолетняя сильная нагрузка на глаза не прошла бесследно.Со временем обнаружили катаракту.Зрение резко снизилось,белки стали желтоватого оттенка,появилась сухость,сменяемая слезоточивостью.Делать операцию не захотела.По опыту своих знакомых,убедилась,что и после неё зрение не всегда восстанавливается.Решила лучше делать зарядку для глаз и применять натуральные средства,поэтому приобрела Литомасло с Живицей и капли Фаурин.Через три месяца использования этих препаратов я стала намного чётче видеть.Глаза прояснились,прекратила беспокоить сухость и периодическая слезоточивость.Белки вновь стали белыми.Мои знакомые,после применения ваших препаратов,заметили,насколько у меня красивые глаза.Спасибо вам большое.
Пилипенко Галина Андреевна
Киев, Украина.
Основною проблемою в мене була сильна сльозоточивість. Найменше якесь зовнішнє подразнення на оці і все, в мене уже течуть сльози. Причиною, я думаю, є те, що багато років назад в мене виявили рак в носі. Коли мені робили опромінення, то видно зачепили ці канали і після цього в мене розпочалась ось така біда. Ну зі слізьми я ще якось жила, а от коли відбулось погіршення зору, то я відразу почала шукати якийсь препарат на натуральній основі. В мене коли я читала , стали з’являтись якісь п’ятна. Коли зосереджусь на тексті, то рядок чомусь ставав просто поперек і був дуже вузьким. Придбавши очні краплі Фаурін я уже з початку другого тижня відчула покращення. Відтоді сльозоточивість стала все менше мене турбувати. Після використання другої баночки я помітила, що мій зір став відновлюватись. Стрічка тексту знову прийняла горизонтального вигляду та нормального розміру. Я знову без особливих проблем можу читати. Після таких змін я уже всім сусідам рекомендую приймати Фаурін! Що не кажіть, а засіб просто прекрасний.
Ярмоленко Е П
Киев, Киевская область, Украина.
После того,как у сестры обнаружили ревмокардит,врачи назначили постоянно принимать анальгин.Длительное применение этого препарата спровоцировало новое заболевание-бронхиальную астму.Последние лет пять,она практически не вставала с кровати.Сильнейшие сердечные колики,спазмы в бронхах,довели до того,что она была просто синего цвета.На глазах появились плёночки ,мешавшие ей нормально видеть.Когда сестричка начала принимать Сибирский бальзам и капли Фаурин у неё дела пошли на поправку.Астматические приступы намного сократились,уменьшились и боли в сердце,с глаз вышли плёночки. Благодаря вашим препаратам дорогой мне человек поднялся на ноги.Мы с ней теперь часто выходим на улицу и наслаждаемся каждой прогулкой на свежем воздухе.Спасибо вам.
Крицкая Лидия Петровна
Киев, Киевская область, Украина.
Зрение в последнее время стало резко ухудшаться.Врачи поставили диагноз отторжение сетчатки.Кроме этого как только выйду на улицу начинается поток слёз из глаз.Разговаривая с подругой и жалуясь на свои проблемы,она посоветовала по своему личному опыту,использовать капли Фаурин.Я так и сделала.Через месяц первое ,что я ощутила,беспричинные слёзы прекратили литься из глаз.Затем я поняла,что маленькие буквы,которые раньше расплывалиь у меня,когда я читала,сейчас вижу чётко.Телевизор я смотрела в очках,а теперь в их помощи я не нуждаюсь.Пройдя несколько дней назад обследование,мой лечащий врач,сказал,что видит положительную динамику.Благодаря вам я очень счастлива,ведь ваш препарат возвращает мне удивительную и такую нужную нам всем способность видеть.
Попинаки Татьяна Николаевна
Канев, Черкасская область, Украина.
С каждым годом мы не молодеем, а изнашивающийся организм дает сбои, поэтому ваша продукция, способная поддерживать, восстанавливать и улучшать здоровье, является просто находкой, особенно в наше экономически непростое время. Мое здоровье, в частности, в последнее время стало сильно ухудшаться, появилась изжога, болел желудок, возникали частые печеночные приступы, мучили запоры. Справиться с болезнями помогли Литомасло и бальзам Промедин, принимая которые я ощутила значительное улучшение своего состояния. Так, у меня наладилась деятельность желудочно-кишечного тракта, прошла изжога, исчезли боли в желудке, восстановилась работа печени, прекратились запоры. Крем Эффектум, которым я пользовалась при болях в коленных суставах и позвоночнике, помог снять воспаление, улучшить работу опорно-двигательного аппарата, который подвергается ежедневной значительной физической нагрузке на моей работе продавца. А глазные капли Фаурин, которыми я пользовалась на протяжении месяца, убрали помутнение изображения в глазах. Ощутив на себе удивительную эффективность ваших препаратов, я поделилась информацией о них со многими своими знакомыми, которые теперь также пользуются вашей продукцией и благодарят меня за хороший совет. Спасибо вам за ваш полезный труд.
Семенова Вера Алексеевна
Белая Церковь,, Киевская область, Украина.
Катаракту мені визнали ще в 1976, довгі роки вона мене не турбувала,про себе не нагадувала,знаходилась на одному рівні до 2007 року, саме цього року помер чоловік і я вбита горем плакала і вдень і вночі ,і за 2 місяці моя катаракта почала прогресувати ,до неї додалась ще й глаукома,розшарування сітківки. Мій лікар мені приписував різні ліки та вони не допомагали, пропонували операцію та я відмовилась. Придбала Фаурін не так давно і вже перший курс подарував мені гарні результати, у мене пройшла сльозотеча та почервоніння очей ,вони перестали свербіти та я значно краще стала бачити,зір покращується просто щодня. Мій лікар відмітила позитивні тенденції і прийом крапель Фаурін пропонує продовжити, з задоволенням використовую їх далі.Дякую.
Лысюк Валентина Дорофеевна
Вольногорск, Днепропетровская область, Украина.
Виділити якийсь один препарат з вашої продукції я не можу, тому, що в різні періоди життя та при різних хворобах мені допомагали різні продукти та кожний з них заслуговує на похвалу. Фауріном користувалася, бо ввечері зовсім перестала бачити, тільки стемніє не бачу нічого , а вдень бачу тільки почала розвиватись близорукість , прокапала краплі і зір налагодився, ввечері можу читати і дивитись телевізор. З 15 років я інвалід через ревматизм , хвороба впливала на серце, зробили 2 операції , та біль залишився і в суглобах і в серці , тривалий час використовувала Літомасло та крем Ефектум ,полегшення відчула значні, болі вщухли,серце зрідка чую коли змінюється погода , а в цілому все добре . Олексин стала пити коли знайшли в мене міому в матці, постійно перевіряюсь , пухлина не розвивається ,крім Олексину нічого не використовувала то ж це цілком його заслуга. Кожному препарату подяка та низький уклін
Сопильниченко Любовь Васильевна
Власовка, Кировоградская область, Украина.
Роки далеко не молоді - і сам ледве ходжу , і за кохану дружину свою переживаю. Скільки пам’ятаю , в неї був підвищений тиск , який часом доходив навіть 220 на 160 , мучили сильні головні мігреневі болі та головокружіння. Далі з роками все тільки додавалось, і вслід за цим почав різко падати зір , та переслідувала хронічна безсонниця. Що ми вже тільки не робили , що не купляли та всі старання були марними . Втім минулого місяця в газеті прочитав про Літо масло і Фаурин , та вирішив придбати їх коханій – спершу її поставимо на ноги , а далі і про себе подумати можна. Так дружина приймала цілий місяць, це звичайно лише мінімум , але результати уже спостерігались. По перше припинились головні болі. Почав трішки рівнятися тиск , та став близьким до норми. Налагодивсь сон ,- став спокійним та здоровим як у дитини. Фаурин гарно підкріпив зір , з’явилась чіткість зору та пройшло запалення. Кохана вдоволена такими результатами , а я тим паче. Вдячні Вам за Земні радості життя , і за те що маю можливість бачити коханих щасливими.
Чоловік для дружини Шмигановської Яніни Ульянівни
Первомайськ, Николаевская область, Украина.
Більше п’яти років користуюсь вашою продукцію. В основному зупинилась на прийомі Літо масла , крему Ефектум та очних капель Фаурин. А почалось все з того , що на нервовому підґрунті в мене почали відмовляти ноги , я майже не ходила. Різко падав різ . Та до всього мучила сильними болями в спині - міжхребцева грижа. Проте , не дивлячись ні на що , я терпляче приймала препарати , та чекала результатів . Відразу помітила як Літо масло та Фаурин покращили зір та зняли запалення з очей. Я стала спокійною та врівноваженою. Відновили роботу нижні кінцівки , і я почала заново ходити. Також позбулась від спинної грижі та болі в ній, зійшов варикоз на ногах . Крем Ефектум , в свою чергу, чудово обезболював при будь якій болі в суглобах - наче та швидка невідкладна допомога. Дякую Вам , за можливість спробувати чудові натуральні препарати.
Левенець Раіса Михайлівна
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
У моего мужа стало худо с глазами. Говорит, что перед глазами у него возникла огромная черная точка, которая мешала нормально смотреть. После обследования выявили катаракту. Он у меня упертый и наотрез отказался от операции. Пришлось мне искать чуть ли не народные средства лечения. Если бы не газетка с отзывами о Вашей продукции, то я даже не знаю, что бы я делала. Он воспользовался лишь двумя флаконами глазных капель Фаурин, и мы оба были просто поражены. Изначально он стал замечать, что черная точка перед глазами стала уменьшаться. Сейчас она даже практически его не тревожит. Позже он заметил, что на втором здоровом глазе даже улучшилось зрение. Говорит, когда закрывает первый глаз, то вторым может спокойно даже читать. А уже после двух флаконов этого лекарства он даже снимет очки, когда смотрит телевизор. Я вроде здоровая и не слепая и то должна одевать очки, а он говорит, что нормально видит и так. Так что мы оба очень Вам благодарны! Мы и дальше будем принимать это чудесное и надежное средство.
Соболь Л В
Первомайский, Харьковская область, Украина.
Можно сказать,что с юных лет меня беспокоила слезоточивость.Но если раньше глаза реагировали только на ветер,мороз,то в последнее время с ними стало происходить,что то невероятное.Даже находясь в квартире,где вроде ничего не провоцирует выделению слёзы,глаза всегда были на мокром месте.Вы представляете,слёзы текли градом при самом обычном наклоне головы в низ.Избавиться от этой проблемы мне помог бальзам для глаз Фаурин.Столько лет я не могла устранить эту проблему и наконец то,благодаря вашему препарату, мои глаза стали сиять и светиться ,а не наполняться беспричинной слезой.Спасибо вам огромное за чудесный результат.
Макаренко Екатерина Моисеевна
Винница, Винницкая область, Украина.
Много лет подряд у меня возникали острые боли в левой стороне. Они были редкие, но очень острые. Я все терпела, терпела, пока боль не обострилась так, что я ни есть ни пить не могла. Я обратилась к врачу и у меня выявили панкреатит. В добавок обследование показало, что у меня присутствуют полипы в левой почке. Я очень расстроилась, стала переживать, все дорогу думала о себестоимости лечения. Придя домой решила отвлечься, взяла почитать газету. И совершенно случайно я нашла информацию как одна женщина вылечилась от подобных заболеваний. Я начала принимать Литомасло. После первой банки я поняла, что это невероятное средство, и оно очень эффективное. У меня уменьшилось количество приступов болей в левой стороне. Боли в почке стали не такими сильными, то есть полипы стали уменьшаться, что позже и показало обследование. После этого я приобрела себе глазные капли Фаурин. Раньше у меня на глазах была такая пелена. Я на мир смотрела вроде как через марлю. Может это глаукома или катаракта не знаю. Но суть в том, что теперь пелена не только сошла, а я и телевизор смотрю без особых проблем. Изображение теперь как в молодости: четкое, резкое и качественное. Так что спасибо Вам!
Ефремова Н П
Первомайский, Харьковская область, Украина.
После выявления катаракты мне прописали операцию. Так как я боюсь любого вмешательства в мое тело, то понятное дело, что я отказался. Зрение очень упало. Телевизор без очков я просто не мог смотреть. Через некоторое время началось осложнение, и я даже в них практически ничего не видел. Вот так и жил без телевизора. Моя жена уже как год использует крем Эффектум. Постоянно очень довольная и радостная. Говорит мол давай и тебе возьмем на пробу препарат для зрения . Один флакон глазных капель Фаурин я на протяжении длительного времени закапывал два раза в день. При приеме особых улучшений я не замечал. Но когда флакон закончился я не только начал видеть нормально телевизор, я даже субтитры могу читать. Иногда конечно я еще очками пользуюсь но думаю, если и дальше буду использовать это надежное средство, то в свои 80 лет я и очки сброшу. Так что спасибо Вам огромное, что не подвели с результатами!
Беркутов В К
Изюм, Харьковская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2024 (c). Все права защищены.