НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
капли Фаурин инструкция по применению заказать капли Фаурин отзывы

Капли Фаурин. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Оскільки я живу сама, то мушу обслуговувати себе самостійно. Однак останнім часом ця річ стала для мене дуже проблемною, тому що у мене значно погіршився зір, це було спричинене стрімким розвитком катаракти на обох очах. Одне око практично перестало бачити цей світ, а в іншому був постійний туман. Місяць я користувалася очними краплями Фаурін, які придбала у представників вашої компанії. За цей період у стані моїх очей відбулися дивовижні речі. Насамперед, у мене зник туман з одного ока та покращилася його гострота зору. Інше око, яке практично не бачило, почало потроху вирізняти предмети навкруги. Краплями Фаурин, дуже задоволена, бо тепер маю можливість повноцінно опікуватися сама собою. Сподіваюся, що застосовуючи препарат і надалі, зможу ще значно покращити свій зір та надійно зафіксувати отриманий від оздоровлення краплями Фаурін цілющий результат. Дякую за те, що я тепер можу бачити навколишній світ!
Кривенда Галина Борисівна
Біла Церква, Киевская область, Украина.
Хронічним кон’юнктивітом я страждала більше п’яти років. Постійне запалення слизових оболонок ока провокувало сльозотечу, свербіж повік, розриви капілярів в оці. Лікування антибіотиками давало тимчасовий і слабкий ефект, доводилося весь час звертатися за лікарською допомогою, але довгоочікуване полегшення не наступало. Тільки коли стала застосовувати очні краплі Фаурін, почалися позитивні і стійкі зрушення у стані мого здоров’я. На протязі місяця користування препаратом у мене зменшилася ступінь запалення ока, припинилася сльозотеча, перестали лопатися капіляри, зник свербіж повік, до того ж я стала більш чітко бачити зображення предметів. Моя подруга, у якої були проблеми з очима, також користувалася краплями Фаурін, і отримала теж гарні результати. У неї пройшов біль в оці, покращилася гострота зору. Дякувати вам, що я отримала вашу газету, з якої дізналась за очні каплі Фаурин, і які стали для мене та моєї подруги зціленням від хвороб очей. Сьогодні прийшла знову за краплями для подальшого покращення зору та закріплення досягнутих результатів. Щиро Вам дякую!
Кондратенко Наталя Ігорівна
Переяслав-Хмельницький, Киевская область, Украина.
Мене часто мучили болі в хребті та в колінах. Була порушена перистальтика роботи кишечника , що супроводжувалось не лише болями , але й частими запорами. На ногах повипирали буграми посинівши вени . За що не візьмись все болить та пече , наче дряхла одежина. Переїздила багато санаторіїв , приймала кучу медикаментів в надії на одужання , втім вони не змогли привести в порядок роботу організму . По рекламі в газеті вибрала для себе бальзам Промедин та Фаурин . З ними результати були відчутні, буквально з перших днів прийому. В першу чергу помітила , як став покращуватись зір , зявилась чіткість картинки та зійшли мошки з очей. Налагодилась перистальтика кишечника , пройшли запори та болі в животі . Зявилась легкість в суглобах , в колінах та спині. Можу тепер легко і нагнутись , і розігнутись без проблем. Я перестала приймати обезболюючі таблетки та повністю перейшла на прийом натуральних бальзаму Промедин та капель Фаурин . Красно вдячна за позитивні результати , за чудовий настрій та гарну консультацію. Спасибі.
Анелла Михайлівна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
В мене дуже сльозились та червоніли на вітер і сонце очі. За молоду допомагали окуляри , а в старості - треба вже серйозніше підходити до проблеми. До того ж в мене виявили кісту на нирках , що часто про себе нагадувало сильними різями при сечо- виділенні. Тиск стрибав , як той зайчик . І до всього мучив шийний болючий остеохондроз. Протерпівши так кілька місяців , вирішила взятись до справи та почала прийом Літо Масла і капель Фаурину. Пройшла двохмісячний курс, з чого маю відповідні позитивні результати. Прийшов до сталої робочої норми кровяний тиск, зникли напади надокучливої головної болі та запаморочення. Легко та без болі можу повернути шию - забувши про остеохондроз. Скоротились напади болі в нирках , не відчуваю більше здвигу каменів та рідше встаю до туалету. З Фаурином, в свою чергу, повністю позбулась від запалення та слізливості , пройшло помутніння та утворення літаючих метеликів перед очима. Бачу тепер і перед собою і в далині, чітко та ясно . Спасибі . Літо масло і Фаурин – перша швидка поміч від будь яких недугів.
Сарожив Ольга Павлівна
Полтава, Полтавская область, Украина.
В це просто важко повірити , моїй мамі 101 рік. Проте вона й досі тримається молодчиною та гарно себе почуваює. Були лише проблеми з зором. З роками зникла чіткість зображення , і мама погано бачила вдалині , зовсім не відрізняючи предмети одне від одного. Проте ми дружно знайшли вихід і стали купляти для неньки курси капель Фаурину. От уже третій рік підряд хожу до вас за ними. Тепер можна і результатами похвастатись. Наша дорогенька стала не тільки чітко та кольорово бачити , але й позбулась від постійності слізливості та запалення в очах. Мама вкрай задоволена. Тепер тільки і чутно : Галю іди- но до мене , а що я там за вікном побачила. З Фаурином мама і газети до сих пір без окулярів читає, і здалеку гарно бачить , не тільки силуети , а й людей в цілому обліку. Дякуємо Вам за рідненьку, побільше б таких як Ви та таких чудових препаратів як Фаурин. Спасибі.
Донька для мами , Якушевої Анни Григорівни
Кривий Ріг, Днепропетровская область, Украина.
Три года назад поставили мне диагноз – катаракта обоих глаз… Правый хуже глаз был, левый лучше немного. Начали меня уговаривать на операцию... Я не решился. И вот узнал о каплях «Фаурин». Приобрел сразу 4 штуки. Сейчас, спустя почти два месяца, я могу с уверенностью сказать, что капли очень эффективные. Я отлично стал видеть левым глазом, а состояние правого глаза заметно улучшилось. Я стал лучше видеть. Читаю без очков. Мне очень трудно было подобрать очки. Сейчас же они мне не нужны. Вот пришел приобрести еще пару штук «Фаурина». Хочу еще и правый глаз восстановить полностью. Очень доволен каплями «Фаурин». Рекомендую всем друзьям и знакомым. Спасибо вам за отличный продукт.
Диденко Валентин Григорьевич
Лозовая, Харьковская область, Украина.
Расскажу о опыте применения капель «Фаурин» моим мужем, Ильей Васильевичем. Мужу, как и мне уже 68 лет. Шесть лет назад ему поставили диагноз – катаракта левого глаза. С каждым годом зрение его ухудшалось, мутнело, а потом и вовсе начал жаловаться на то, что в правом глазу появился какой-то треугольник. Пробовали разные капли, уже начали подумывать об операции. Слава Богу, что нам попалась газета, в которой мы прочитали о каплях «Фаурин». Приобрели четыре упаковки. Муж капал в каждый глаз трижды в день. Сейчас уже мы очень довольны результатом. У него улучшилось зрение, появилась резкость, а самое главное, пропал этот ненавистный треугольник в правом глазу. Отличный результат, после стольких лет жизни с катарактой. Спасибо каплям «Фаурин» и тем, кто их изготавливает и привозит. Вы делаете доброе дело. Спасибо вам большое.
Соболь Лидия Васильевна
Первомайск, Харьковская область, Украина.
Два года назад, в октябре месяце, я перенесла операции на обоих глазах по замене хрусталиков. Сначала все было нормально, однако потом на правом глазу появился туман. Ухудшилось зрение. Думала, пройдет вскоре, однако туман никак не проходил… Решила попробовать капли «Фаурин» и, вы знаете, осталась очень довольна результатом. Уже после второго флакончика, туман в правом глазу исчез. Улучшилась резкость в обоих глазах. Появилось чувство легкости в глазах. Мне очень понравились капли. Сейчас, вот, беру еще один пузырек, буду продолжать ухаживать за глазами. Спасибо вам за прекрасный продукт.
Елена Михайловна
Изюм, Харьковская область, Украина.
Все мои проблемы с глазами начались с того момента как я на огороде, обрабатывала малину.Наклонившись я как то неловко ветками уколола глаза.С тех пор ощущалась постоянная резь и сухость глазного яблока,веки воспалились и покраснели.После произошедшего я промыла глаза и тщательно их осмотрела, вроде ничего не обнаружила,но ощущение,что веки были утыканы иголками малины не покидало меня ни дня.Возможно это и продолжало меня тревожить,если бы не капли Фаурин.Буквально через месяц применения этого препарата, прекратила беспокоить сухость в глазах.Уменьшились проявления рези и воспаление век.Я хоть и потихоньку,но чувствую что дела идут на поправку,что меня очень радует.Решила не останавливаться,а дальше применять Фаурин.Спасибо вам за помощь.
Радуш Вера Степановна
Киев, Киевская область, Украина.
Очні краплі Фаурін в нас використовує бабуся. Вона одного разу дуже сильно вдарилась головою і отримала серйозну травму о області потилиці. В наслідок чого в неї набрякло око. Коли опухлість зійшла, то помітила, що вона практично нічого не бачить . В оці стояв такий густий туман, що було важко розрізнити навіть силуети. Використавши один флакон крапель Фаурін вона каже, що туман розійшовся повністю. Тепер вона знову нормально бачить. Але це ще не все. До цього вона дуже погано розрізняла кольори. Крім сірого і білого вона не могла нічого відрізнити. А тепер вона почала бачити ще й зелений, синій та червоний. Зелений та синій ще не дуже, а от червоний їй добре кидається в очі. Тут більше нічого добавити крім одного: Ваш препарат просто диво! Неймовірно як можна за один місяць відновити зір, який пропав ще багато років тому. Я навіть не знаю інших препаратів, які ще можуть зробити таке диво. Ми Вам надзвичайно вдячні за якість та результативність Вашого препарату.
Яковчук О И
Кузнецовск, Ровенская область, Украина.
В молодости долгие годы проработала продавцом – деньги, бумаги, отчеты, напряжение на глаза было страшное. Очки меняла одни за другими и все сильнее и сильнее. А сейчас вообще практически перестала видеть, зрение упало на нет и очки больше не большая помощь. Начали лица людей расплываться, дошло до того, что сама не могла номер маршрутки разглядеть. Приобрела Фаурин, прокапала всего два курса и ощутила значительные улучшения: зрение стало гораздо острей, лица людей стали четкими и ясными и перестали расплываться совсем! Теперь и в маршрутку свою попаду – не промахнусь, вижу просто прекрасно! Спасибо вам дорогие мои!
Лола Инна Михайловна
Бердянск, Николаевская область, Украина.
На левом глазу у меня была катаракта, а на правом – глаукома. Правый глаз начал закрываться, веко просто не поддавалось контролю. Я почти ослепла. Операцию делать было просто бесполезно, да и дорого очень. Я даже рисковать не стала. Рискнула попробовать глазные капли Фаурин. Препарат абсолютно безопасный и по цене очень подходящий, состав мне очень понравился. Прокапала один месяц и начала ощущать результат. Продолжила курс дальше и я довольна вам не передать как. Никогда не могла бы подумать, что натуральный препарат может быть на столько эффективным. Зрение мое стало гораздо острей, я начала четко видеть силуэты и даже больший буквы. Правый глаз потихоньку начал открываться. Огромное вам спасибо. С Фаурином мои глаза видят!!!!
Тельчарова Светлана Карповна
Бердянск, Николаевская область, Украина.
Благодаря Фаурину я больше не беспомощный пенсионер, а живая и активная женщина! У меня была катаракта. Чем только не лечила, а зрение все падало и падало. Со временем появилась пилена на глазах. Прокапала два курса Фаурина и у меня исчезла пилена, больше нет плавающих пятен перед глазами и я снова читаю без затруднений – а почитать я очень люблю! До приема Фаурина я не просто хуже видела – я слепла с каждым днем. Родные мои, если бы не ваш Фаурин, то наверное я бы уже была инвалидом. Большое вам спасибо!
Балахина Лидия Филипповна
Днепрорудный, Николаевская область, Украина.
У меня высокая близорукость,развивающаяся катаракта,но это не всё.В последнее время появилась кошмарная слезоточивость и ощущение песка и рези в глазах.При просмотре телевизора я открывала их лишь посмотреть на главных героев,всё остальное время смотрела его с закрытыми глазами.Внутри ощущалась дикая тяжесть и усталость.Веки сами смыкались.Бальзам для глаз Фаурин дал мне очень много.Спустя несколько месяцев приёма препарата слезоточивость почти исчезла.Прекратили беспокоить зуд и рези.Моим глазам стало намного комфортнее и легче.Они намного реже стали утомляться.Ваш препарат это лучшее средство при борьбе с проблемами зрения.Спасибо вам большое.
Попопив Нина Михайловна
Киев, Киевская область, Украина.
У меня с сердцем проблемы уже давно- стенокардия, ишемия, бесконечные головные боли, резкие скачки давления с 160/90 до 140/60 были для меня просто каторгой. Пока я не узнала о Ваших презентациях из газеты в своем почтовом ящике. По совету ваших консультантов пропив курс «Литомасла» меня теперь не мучают головные боли, не шатает со стороны в сторону, наладилась работа ЖКТ и прошли боли в суставах. Перестал беспокоить хронический холецистит, прекратились частые позывы в туалет. Отдельное спасибо говорю за бальзам «Фаурин». Эти чудо-капли для глаз помогли мне избавиться от слезоточивости и не дали перейти катаракте в дальнейшем в более сложную форму. Хотя в очках я хожу давно, со временем стала иногда их снимать. Читаю теперь прекрасно книжки и гуляю с удовольствием на улице. Как же это хорошо. Я Вам искренне благодарна. Живите и процветайте, горя вы ни в чем не знайте! Счастья Вам!
Тимченко Раиса Моисеевна
Харьков, Украина.
У мене відхилення сітківки та катаракта ,вже давно мені б зробили операцію,аби не моя головна проблема – цукровий діабет та друга група інвалідності, цей факт викликає в лікарів побоювання, щодо результативності даної операції. Ввечері очі ніби з води, різкість навести не можу, на вулиці бачу погано, та для життя зір є надважливим, маю невеликий бізнес тож треба працювати і залишатись повноцінною людиною,тому і використовую краплі Фаурін 2 місяці. Хочу відзначити ,що ввечері, я стала дивитись телевізор і чітко бачу силуети, краще бачу і вдень, зір поступово став повертатись і я стала впевненіше себе почувати. Також цукровий діабет більше не має на мої очі такого негативного впливу ,як раніше, я всі ці результати повязую з краплями Фаурін ,бо тільки їх використовую протягом тривалого часу без жодних медикаментів. Спасибі.
Тисля Юлия Тиоливна
Стебнык, Львовская область, Украина.
Мої батьки та разом з ними і я вже протягом тривалого часу використовуємо ваші препарати. Промедин ,Літомасло ,Фаурін завдяки ним я і мої рідненькі перебуваємо в доброму здоровї та гарному гуморі . Завдяки цим препаратам у мами нормалізувалась робота жовчного міхура, у неї був хронічний застій жовчі , а про нормалізацію роботи цього органу ми дізнались з результатів аналізів . Батька турбували очі ,зір падав, в очах постійно зявлялись чорні цятки,які йому заважали, а почавши капати Фаурін всі ці проблеми в нього зникли ,знову бачить добре та чітко . Я сама працюю вчителькою в школі і завдяки Літомаслу та Промедину налагодила роботу предстальтики , пройшли болі в шлунку ,який турбував мене ще з студентських років через гастрит, я прокидаюсь вранці повна сил та енергії,пройшла сонливість та втома ,цілий день я в тонусі і дуже активна, моє життя та життя рідних змінилось на краще завдяки вам. Низький уклін.
Стельмах Наталья Ивановна
Трускавец, Львовская область, Украина.
Тривалий час працювала начальником лабораторії, реагенти та напруження очей на різних приладах в пенсійному віці вилились у катаракту на обох очах,праве око 0,6 ліве 0,8, лікарі казали ,що порятунок тільки операція, я ж з ними не погоджувалась. Я впевнена ,що хірургічне втручання ,це крайня міра, а всі можливі способи потрібно спробувати , щоб не прибігати до хірургії,тому я і стала використовувати краплі Фаурін. Якщо я раніше торшер бачила,як пляму,то з Фауріном стала бачити цей предмет освітлення і його обриси, по телевізору бачу чітко і вже кольори в мене не зливаються ,зник туман в очах ,на сонці теж можу дивитись і читати. З моїми результатами я думаю обійдусь без операції тому приймаю краплі і далі, а в цьому місяці їм в допомогу додала ще й бальзам Промедин, обіцяю результатами обов’язково поділитись.
Тенник Данута Тадеушевна
Борислав, Львовская область, Украина.
Вже в процесі операції по видаленню катаракти ,яку робили батькові три місяці тому вияснилось ,що в нього ще й прихована глаукома і саме вона порушила всі плани лікарів і повернувшись додому з лікарні тато зовсім втратив зір. В нас опустились руки,довго не могли повірити ,що це сталось з нами , рятувати батька вирішили не традиційними методами , бо традиційні були безсилі,тому і звернулись за допомогою до Промедину та Фауріну. В комплексі ці два препарати зробили з його очима справжнє диво ,спочатку пройшли набряки та почервоніння ,а через декілька тижнів тато став бачити . Ні він ні ми не могли повірити в те ,що зір до нього повернувся , і з кожним днем він відмічає ,що бачить все краще і краще. Лікарі також підтвердили гарні результати і комплексне використання ваших препаратів схвалили ,ось сьогодні прийшли за черговим курсом.
Витрук Мария Семеновна
Ровно, Ровенская область, Украина.
Працювала на великому підприємстві начальником планово – економічного відділу тому і люблю,щоб все в житті в мене було чітко і за планом ,тому коли в мене почали зявлятись проблеми з зором я була дуже засмучена, бо він мене ніколи не підводив і я завжди за ним слідкувала. Особливо на подвірї зявлялась сильна сльозотеча і зір падав неймовірно швидко. Моя знайома запропонувала спробувати мені краплі Фаурін і я дуже вдячна їй за цю пораду, бо майже за місяць сльозотеча пройшла, я скинула окуляри і навіть коли читаю ними не користуюсь. Все в моєму житті стало на свої місця ,хочу висловити вдячність краплям для очей Фаурін.
Чумак Галина Николаевна
Ровно, Ровенская область, Украина.
Я військовий в минулому,інвалід війни,брав участь у афганській компанії там я отримав контузію і уламок від снаряду потрапив мені просто в око. В госпіталі мені його дістали,зір повернувся ,я бачив ним досить добре та потім була травма і я повністю перестав бачити на ліве око. До цього випадку я вже був знайомий з вашими препаратами і можу багато гарно сказати про Літомасло ,та зараз про Фаурін ,саме його я використовую 3 місяці. До травмованого ока повертається зір ,я вже бачу не тільки силуети ,а й обриси предметів ,поступово, не так швидко ,як хотілось та зміни є і я відчуваю ці зміни кожної хвилини і згоден чекати ,ще не один місяць ,щоб знову побачити цей світ у всій його красі, я впевнений ,що з Фауріном це можливо.
Заєц Владимир Алексеевич
Ровно, Ровенская область, Украина.
25 років працював зварювальником ,пішов на пенсію,через шкідливу професію вже 10 років тому,звісно з очима проблеми в мене були завжди та останнім часом через сильний біль ,різі та сльозотечу я не бачив ні телевізор ні монітор комп’ютера,вночі навіть просинався через те ,що судини в очах лопались. Зробив дослідження сітківки ,сказали ,що попечена в багатьох місцях і починається глаукома ,саме тоді вирішив скористатись краплями Фаурін. Я відновив свій зір всього лише за два місяці використання ваших крапель, пройшли всі больові синдроми , припинились різі та сльозотеча, зникли червоні судини в очах, я вдома допізна засиджуюсь за телевізором і вдень можу при сонячній днині ходити без окулярів. Оце я розумію результат , хочеться за нього подякувати Фауріну.
Левшунов Юрий Иванович
Здолбунів, Ровенская область, Украина.
На старості років проблем зі здоров’ям у всіх багато. Я не виключення, у мене почалися розлади травної системи, мучили закрепи, погане перетравлення їжі, слабкий нічний сон. Вже 30 років як я страждаю серцевою недостатністю та проблемами з зором, який дуже погіршився внаслідок отриманої на роботі травми. Ваша продукція стала для мене ефективною підтримкою для здоров’я, тому що на протязі прийому такого препарату як Сибірський бальзам, у мене налагодилася робота шлунково-кишкового тракту, покращилося перетравлення їжі, зникли закрепи. Ще одним позитивним впливом бальзаму став добрий міцний нічний сон, покращення роботи серця. А очні краплі Фаурін, допомогли мені значно відновити зір на травмованому лівому оці, яке довгі роки було заслано неначе пеленою. Тепер туман зник і я стала бачити проблемним лівим оком. Дуже задоволена вашими препаратами, буду намагатися приймати їх надалі для закріплення та зміцнення досягнутого позитивного ефекту.
Іванова Марія Флоріянівна
Бородянка, Киевская область, Украина.
Декілька місяців тому мені поставили діагноз начальна стадія катаракти лівого ока. При цьому сильно впала якість зору, а на оці виникла сива плівка, із-за якої перед очима стояв туман. Після місяця застосування очних крапель Фаурін, у мене відбулися разючі зміни зі зором. Я відчула, що плівка на лівому оці майже зникла, також покращилася гострота зору. Побачивши такий добрий оздоровчий ефект я вирішила скористатися іншими вашими препаратами. Ще з вашої продукції користувалась Літомаслом, яке застосовувала зовнішньо та внутрішньо. Воно дуже добре вплинуло на мій організм і допомогло позбавитися алергійних висипів на шкірі ніг, які турбували мене останнім часом. Ще препарат дуже добре вплинув на функціонування травної системи, і у мене налагодився процес перетравлення їжі. Дуже задоволена вашою продукцією. Хай вам також дає Бог здоров’я.
Витська Марія Іванівна
Малин, Житомирская область, Украина.
Я много лет проработал шахтером на одной из шахт Донбасса. На старости лет ощутил во всей полноте губительные последствия вредной работы. Особенно тревожило меня зрение, врачи диагностировали катаракту. На правом глазу мне пришлось сделать операцию по замене хрусталика. А левый глаз недавно тоже начала поражать болезнь, я стал плохо видеть, изображение предметов было расплывчато, двоилось. Из вашей продукции принимал Литомасло, использовал глазные капли Фаурин. На протяжении двухмесячного оздоровительного курса препаратами у меня возникли положительные сдвиги в течении болезни. Прежде всего, практически исчезло двоение изображения, улучшилось качество зрения, его острота. Литомасло, поспособствовало также улучшению общего состояния, я лучше стал дышать, ведь угольная пыль, которой я дышал в забоях в шахты, дала о себе знать на старости лет. Вашей продукцией очень доволен, спасибо компании производителю за хорошие качественные эффективные препараты.
Пономарчук Іван Петрович
Малин, Житомирская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2024 (c). Все права защищены.