НАШИ ДИСТРИБЬЮТОРЫ:
8-800-301-0-103 (звонки по России бесплатно, круглосуточно)
Действует курьерская доставка в городах: Москва, Санкт-Петербург,
Уфа, Екатеринбург, Орск, Тюмень, Нижневартовск,
Сургут, Самара, Казань, Ростов-на-Дону, Н.Новгород
0-800-501-103 (звонки со стационарных телефонов по Украине бесплатно, круглосуточно)
г. Минск, (Беларусь), тел.: +375 (29) 963-23-22,
г. Астана (Казахстан), тел.: +77 (172) 77-99-58,
г. Кишинев (Молдова), тел.: +373 (22) 24-06-06,
г. Рига (Латвия), тел.: +371 (67) 45-69-19,
г. Вильнюс (Литва), тел.: +370-606-65-790,
г. Брашов (Румыния), тел.: +40-368-433505,
г. Таллин (Эстония), тел.: +372 6517722,
г. София (Болгария), тел.: +35-987-9277970,
г. Ереван, (Армения), тел.: +374 (77) 75-16-74,
г. Тбилиси (Грузия), тел.: +995-571229898
 
 
     
   
     
 
капли Фаурин инструкция по применению заказать капли Фаурин отзывы

Капли Фаурин. Отзывы.

по фрагменту слова или текста:   
  пример: гипертони  
страна: область:
город:
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
У свій час я багато дізналася про рослини та їх цілющій вплив на людський організм, тому що моя мама збирала трави, лікувалася ними сама та лікувала інших людей. Але моя мама вже у вічності, навіть зараз, як починаються проблеми зі здоров’ям, я завжди звертаюся до натуральних засобів оздоровлення. Так сталося і тоді, коли мені діагностували починаючу катаракту на лівому оці, яка значно погіршила якість зору, перед оком постійно стояв сизий туман. Очні краплі Фаурін, що складаються з натуральних рослинних компонентів, стали для мене справжнім помічником у відновленні зору. Завдяки місячному застосуванню препарату, я відчула, що пелена перед оком значно зменшилася і я змогла навіть читати без окулярів деякі газетні шрифти. Дуже задоволена краплями Фаурін, дякую вам за чудову та дієву продукцію.
Колесник Марія Михайлівна.
Житомир,, Житомирская область, Украина.
Затуманене ліве око, на правому оці пропонують операцію по заміні кристалика, та звісно,що в моєму віці я навряд чи зможу перенести будь - яке втручання. Зір для мене це все ,можливість навіть у 88 років бути корисним для людей та суспільства , а не сидіти вдома. Я обслуговую в місті 600 дворів інвалідів та ветеранів ,тому ,коли сказали ,що з зором в мене погані справи я вирішив рятуватись Фауріном, прокапав 1 місяць і сьогодні знову прийшов до вас. За цей місяць я відчув покращення ,зменшився туман в очах і я почав яскравіше бачити світ ,припинилась сльозотеча та запалення зійшло. Я маю надію ,що з Фауріном я, як найдовше буду працювати та допомагати людям.
Мартінчук Виктор Яковлевич
Умань, Черкасская область, Украина.
Вашими препаратами в нашій родині користується три покоління , донька та онука використовують Фаурін , я приймаю бальзам Сибірський .У онучки, їй 11 років, близкорукість ще з дитинства, а у доньки стрімко почав падати зір,їй 36 років і багато часу вона проводить на роботі за комп’ютером, дуже подобається їм Фаурін ,дуже його хвалять , кажуть, що і бачити стали краще з ним і зір поступово відновлюється. Я з Сибірським бальзамом позбулась нападів сильного головного болю,який був спровокований високим тиском ну і відповідно нормалізувався в мене тиск. Всі ми тільки починаємо хворіти користуємося кремом Ефектум при кашлі, простуді , болях в горлі та нежитю, нас Ефектум рятує від цих хворобливих симптомів і ми з ним швидше одужуємо.
Парицкая Зинаида Константиновна
Умань, Черкасская область, Украина.
Ні для кого не секрет, що очі - дуже важливий людський орган. І, дуже шкода, що навіть саме незначне порушення в організмі позначається на здоров'ї очей. Тому слід пам'ятати, що і очам потрібний обов'язковий відпочинок і правильне харчування. Так , аби завжди підтримувати себе в тонусі та покращити зір , я почала прийом чудового натурального препарату –бальзаму Промедин та очних капель Фаурин. З ними світ став зовсім інакшим та набув нове забарвлення . З допомогою Фаурину мені вдалося позбутись від початкової стадії катаракти та призупинити розвиток глаукоми , пройшов туман та помутніння перед очима . До всього Промедин гарно підтримав організм в цілому , дав йому відпочити від важкої роботи на хімічному військовому заводі. В мене підвищився імунітет , добре запрацював кишечник та шлунок . Не турбують ні серце , ні тиск. Я дуже вдоволена Промедином та Фаурином . Ви мені подарували Новий Зір та Гарне Здоровя. Спасибі Вам
Кубракова Інна Кузьмівна
Шостка, Сумская область, Украина.
Практично 90 відсотків інформації про світ людям дарує зір. Його позбавлення - величезна катастрофа для будь-якої людини. Отже, треба прагнути до того, щоб уникнути цієї жахливої біди . Я подбала про майбутнє , і аби не дати розвитку катаракти на правому оці , почала користуватись очними каплями Фаурин. Пів року прийому минуло як один день , я і не зручалась як почала ліпше бачити. В мене пройшов туман перед очима , перестали мерехтіти зірочки та мушки перед очима, чудово знімається втома з очей та запалення. Випробувавши каплі , придбала також для своєї коханої мами Промедин . Бальзам зробив просто не можливе , з його прийомом вдалось поставити на ноги практично прикуту до ліжка неньку . Промедин повністю зняв болевий порок в спині та суглобах. Близьким до норми став раніше підвищений артеріальний тиск, що і забезпечує нинішнє гарне самопочуття. І я , і мамуня дуже задоволені Промедином і Фаурином. Ви відвернули нас від приходу катастрофи – мене порятували від сліпоти , а мамі подарували сили та енергію рухатися далі. Дякуємо , чекаємо Вас іще.
Кузієва Валентина Олексіївна
Шостка, Сумская область, Украина.
Очі є одним з найголовніших органів людського тіла. Гарний зір дозволяє радіти красі навколишнього світу, милуватися на близьких людей і що важливо - не обмежує час занять улюбленою справою, будь то перегляд телепередач чи рукоділля. На жаль, очі схильні до багатьох захворювань і одним з найсерйозніших є глаукома, яка для нашої сімї – мене та любого чоловіка , стала як сиза хмара серед ясного неба. Було дуже важко , допомогти ні кому , адже обоє не добачали. Стали шукати підтримки , коли ж і почули від людей за очні каплі Фаурин - вирішили їх спробувати собі . Так віра , надія та любов – допомогли справитись із ненависною хворью. З часом прийому Фаурину , я робила обстеження в лікарні , де побачили як внутрішньоочний тиск з показника 26 , тепер став показувати – -18 - 19 , що вже є нормою . Це було так неочікувано , але так приємно. Також і в мене, і в чоловіка , пройшла слізливість з очей та алергія на світло , менше стали запалюються повіки при виникненні сторонніх подразників. Кращих капель як Фаурин , ще не зустрічала . А чоловік , з дня отримання газетки спішив на лекцію , щоб тільки не пропустити чергового курсу чудодійних капель. Від всієї нашої сімї приносимо Вам подяку та уклін за допомогу . На цьому не зупиняємось і користуємось далі.
Буньчкова Марія Павлівна
Глухів, Сумская область, Украина.
Півроку тому, у мене діагностували таку підступну хворобу, як катаракта лівого ока. До того ж, на правому оці почалося відшарування сітківки, яке загрожувало повною сліпотою. Все це, спричинило значне погіршення якості зору, постійно заважала плівка на оці, турбувала сльозотеча, світлобоязнь. Краплі Фаурін, стали для мене справжньою знахідкою. Завдяки місячному застосовуванню препарату, у мене відбулися разючі переміни на краще. Я відчула зменшення плівки на оці, зникнення сльозотечі, покращення гостроти зору та зниження відчуття світлобоязні. Тепер я значно краще бачу і навіть можу читати без окулярів деякі газетні шрифти. Дуже дякую вам за такий чудовий оздоровчий ефект очних крапель Фаурин.
Пивовар Валентина Миколаївна
Кузнецовськ, Ровенская область, Украина.
Вашою продукцією користуюся вже не один рік, і кожен з препаратів вносить свій вклад у покращення та підтримку мого здоров’я. Масло Живиця, а згодом Літомасло, допомогли мені зменшити зайву вагу аж на 15 кілограмів! Також завдяки препаратам зміцнився загальний стан здоров’я, знизився артеріальний тиск, покращилася робота серця, не дивлячись на інфаркт, який я перенесла більше 10 років тому. Камінне масло та крем Ефектум допомогли мені боротися з деформуючим артрозом, ускладненим побутовою травмою, що провокувала часті набряки та болі в суглобах. На протязі застосування препаратів у мене зменшилися болі, зникли набряки, відновилися нормальні фізіологічні рухи. А очні краплі Фаурін, стали справжнім рятівником мого зору, яке було погіршене катарактою, частими запальними процесами очей, пеленою перед очима, значним зниженням гостроти зору. Завдяки краплям у мене зникло запалення очей, зменшилася пелена перед очима, стала краще бачити. Я на собі відчула дієвість та ефективність ваших препаратів і раджу застосовувати їх всім іншим людям. Дякую!
Гаврилюк Тетяна Микитівна
Кузнецовськ,, Ровенская область, Украина.
Фізичні навантаження, перевтома, часті нервові стреси, спричинили проблему з роботою серця, яку мені довелося вирішувати методом шунтування судин серця у 2013 році, після чого я почувався досить добре. Але рік тому я переніс травму, це був переломом ребра в центральній частини хребта, навпроти серця, напевно це стало фактором значного погіршення роботи серцево-судинної системи. Зарадити ситуації допоміг Сибірський бальзам, який я приймав протягом трьох місяців. Препарат дозволив досить ефективно відновити роботу серця, покращити загальне самопочуття, додав бадьорості, життєвих сил. Також з ваших препаратів я користувався очними краплями Фаурін, які застосовував біля місяця. Краплі допомогли мені покращити якість зору, зменшилась пелена перед очима, спричинена катарактою. Дякую вам за чудову цілющу продукцію та бажаю і вам самим такого дорогоцінного для людини здоров’я.
Лисий Володимир Леонідович
Черноград, Львовская область, Украина.
Довгі роки я мучився від сильної сльозотечі очей, яка виникала особливо у вітряну та холодну погоду. Очі були майже постійно залиті сльозами. Застосування вітчизняних та іноземних лікарських засобів не давало ефекту. І тільки тоді, коли почав користуватися очними краплями Фаурін, я відчув покращення свого зору. На протязі місячного застосування препарату, у мене припинилася сльозотеча, спало запалення, і тепер я можу спокійно знаходитися на вулиці в будь-яку погоду, а очі вже не так втомлюються як раніше. І все це відбулося, не зважаючи на мій восьми десяти трьохрічний вік, коли вже досить важко відновлювати своє здоров’я. Але це можливо завдяки вашій продукції. Дякую!
Кабак Максим Герасимович
Коростень,, Житомирская область, Украина.
Моя робота була пов’язана з комп’ютером та постійним зоровим навантаженням. Мабуть саме це зіграло ключову роль у погіршенні мого зорового здоров’я. А останні пару місяців, у мене почалося сильне запалення повік, очі сльозилися, зображення предметів ставало не чітке, з’явилась плівка перед очима. Лікування різноманітними лікарськими засобами майже не давало ефекту, тому я була змушена звернутися за допомогою до вашої продукції. Очні краплі Фаурін, які я застосовувала на протязі місяця, надали мені можливість відчутно покращити якість зору. Так, завдяки препарату у мене почав зникати запальний процес, проходити почервоніння, спав набряк повік, припинилася сльозотеча, а плівка перед очима зникла через місяць застосування крапель. На сьогоднішній день я дуже задоволена отриманим результатом і дякую вам за такі ефективні краплі Фаурін.
Чекан Катерина Степанівна
Луцьк, , Волынская область, Украина.
Проблеми з зором у мене почалися ще з дитинства, гострота зору поступово падала, а останні 15 років це відбувалося більш стрімко. До того ж у мене діагностували катаракту, яка також погіршувала якість зору. Довелося змінити окуляри на №+3,5, дивитися в них телевізор, читати газети. Дуже задоволений, що почав користуватися таким вашим препаратом, як очні краплі Фаурін. На протязі місячного курсу, у мене значно покращилася якість зору, картинка стала більш чітка, і я зміг тепер читати деякі тексти та дивитись телевізор, не користуючись окулярами. Планую далі застосовувати краплі Фаурін і в майбутньому зняти окуляри зовсім. Думаю що це буде цілком реально.
Родько Ярослав Миколайович
Луцьк, , Волынская область, Украина.
Останнім часом у мене почалися значні проблеми з очима, турбували сухість, різкі болі, хвороба особливо загострювалися по ночах. Лікарі поставили діагноз починаюча катаракта та призначили дуже дороге лікування, яке в підсумку мені зовсім не підійшло, а тільки спричинило додаткові проблеми. Очні краплі Фаурін, які я почала застосовувати, як альтернативу лікарським засобам, майже одразу полегшили мій стан. А через декілька тижнів користування, у мене перестало різати очі, зникла сухість роговиці, та покращилася гострота зору. І коли раніше для читання я завжди використовувала окуляри, то тепер спокійно обходжуся без них. Ще з вашої продукції я застосовувала крем Ефектум, який втирала в плече, яке дуже боліло. Завдяки цілющому впливу препарату зник біль, покращилася рухливість плечового суглобу. Дуже задоволена ефективною оздоровчою дією вашої продукції. Дякую компанії за вашу корисну працю.
Книш Валентина Іванівна
Володимир-Волинський,, Волынская область, Украина.
Два курса бальзама Промедин и глазных капель Фаурин вернули меня к полноценной жизни. Промедин нормализовал давление до 120/90, доктора говорят хоть в космос запускай, а поднималось оно у меня до 170 и ничем я его стабилизировать не могла. Вместе с этим перестала кружиться и болеть голова. Сердце забилось с новой силой, прошли боли. Исчезла отдышка. Нормализовалась сердечные ритмы. Я стала бодрее и активнее, у меня появились силы. Общее состояние улучшилось. Наладилась работа ЖКТ. Я полностью отказалась от приема таблеток. А Фаурин возвращает мне испорченное зрение и избавляет от возрастных изменений – начальной стадии катаракты. Теперь я с уверенностью могу сказать, что натуральный препарат сильней любой химии а самый лучший лекарь - это природа! Поверьте в это - и будете здоровы!
Куценко Мария Ивановна
Днепропетровск, Днепропетровская область, Украина.
Четыре года назад я разбивая грецкий орех,осколком плотной скорлупы травмировала глаз.Незамедлительно обратившись к врачу и пройдя осмотр,мне сообщили,что повреждения тканей нет,но начала развиваться катаракта.В последствии я и сама ощутила нарушение зрения.Один глаз полностью стал затянут белой плёнкой,которая резко ухудшила чёткость видения.Я решила не запускать и не доводить до операции,а принимать бальзам для глаз Фаурин.Прокапав два флакона белая пелена начала рассеиваться,словно туман.Я понемногу стала чётче видеть.Наладилась яркость и резкость.Такое начало меня сильно приободрило,я поняла у меня есть огромный возможность побороть катаракту.Решила не останавливаться,а продолжать и дальше курс применения препарата,не дав ни единого шанса болезни лишить меня радости полноценно видеть.Спасибо вам за помощь.
Глоба Анна Никифоровна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Когда я обратилась к врачу с просьбой избавиться от внутреннего прыщика в углу глаза,он сказал,что удалению он не подлежит и мне придётся терпеть его присутствие.Поэтому когда появилось ещё и пекущее ощущение в глазах ,сама искала любые препараты,которые снимают боль.Глаза были словно засыпаны песком,резко ухудшилась чёткость видения.Силы выдержать боль и жжение были на пределе.Не знаю сколько бы я мучилась,если бы не ваш бальзам для глаз Фаурин.Несколько месяцев применения и песок,где то делся.Ни боли ,ни жжения я больше не ощущаю.Зрение наладилось и теперь я без очков могу читать бегущую строку по телевизору.Спасибо вам огромное за неоценимую помощь.
Гаркуша Надежда Ивановна
Запорожье, Запорожская область, Украина.
Я долгие годы работала в химической отрасли, видимо именно это впоследствии негативно повлияло на мое здоровье. Так, меня стало очень беспокоить резкое ухудшение зрения. Врачебный диагноз, начальное развитие катаракты на правом глазу. Болезнь развивалась, возникло достаточно неприятное ощущение, что глаз затягивает мутная пленка, я ощущала постоянный дискомфорт. Ситуация ухудшалась до тех пор, пока я не стала применять глазные капли Фаурин, которыми начала пользоваться буквально несколько недель. Удивительно, но за этот период времени у меня прошел дискомфорт глаза, пленка стала понемногу исчезать, улучшилось качество зрения. Увидев позитивный эффект применения капель, я решила продолжить свое оздоровление пользуясь препаратом и дальше, думаю начать принимать и другую вашу продукцию, которая, верю, не обманёт мои ожидания, помогая полному восстановлению моего здоровья.
Котович Светлана Григорьевна.
Ананьев, , Одесская область, Украина.
Багато хорошого і поганого довелось зазнати в житті! Тяжко працювала! А з віком почались проблеми з опорно-руховим апаратом! Відчувала скутість у рухах, щеміли колінні суглоби, котрі блокували сольові відкладення! Інколи, в період загострення, це супроводжувалось запальними процесами, набряками та гострими більовими відчуттями! Плечовий суглоб дійшов до такого стану, що я руки не могла підвести. Вночі від болі без знеболюючого не спала. Довго доводилось розходжуватись, чтоб хоч якось рухатись! Біль доходив аж до серця! Не знала, що робити, чим зарадити! Доки не почала застосовувати крем Ефектум та Камяне масло! Результати такого тендему не змусили себе довго чекати! Уже через місяць щоденних втирань Ефектуму в проблемні ділянки, і прийому внутрішньо Камяного масла - помітила результат! Самій важко повірити, але це дійсно так! Я більше не відчуваю гострого болю, в плечі, рука спокійно функціонує. Колінні суглоби стали мої і добре мене слухають. Зникла припухлість, відновилась рухливість. Помітила, що з`явилась легкість у ногах, я стала менше стомлюватись при щоденній кількості кроків! У мене з народження більно на правому оці. Згодом, коли воно розросталось зір став зникати, чіткості зображення в оці практично не було. Вирішила спробувати Фаурін і дуже задоволена. Після місяця щоденного прийому, почало зявлятись зображення на оці, і я бачу з кожним днем все краще і краще. Дякую вам сердечно. З повагою, ваша Любов Павлівна!
Безкаравайная Любовь Павловна
Павлоград, Днепропетровская область, Украина.
При стенокардии и ишемии очень рекомендую Литомасло. А глазные капли Фаурин для зрения - первое дело. На себе проверила!!! До приема этих препаратов житья просто не было: шумело в голове, я могла потерять сознание прямо на улице. Часто кололо сердце, возникало удушье. Сердце то останавливалось то билось в бешеном ритме. Тяжело было двигаться, болела спина, ноги просто не несли. Спасением для моего сердца стало Литомасло, которое я принимаю больше двух месяцев. За этот период исчезли боли в области сердца, исчезла стенокардия и укрепилась сердечная мышца. Сердце стало работать гораздо ритмичней и без перебоев – восстановился сердечный ритм. Исчез шум в голове. Прошли так же и головокружения - я набралась сил. А сезонное аллергическое состояние моих глаз убрал Фаурин. Раньше каждый год, для меня тополиный пух был напасть. Глаза страшно чесались, зудили, были красные, слезы текли, от ячменей в этот период я вообще не могла избавиться. И самым эффективным препаратом - оказался Фаурин. Прокапала его два месяца, и для самой себя стало неожиданностью – период тополиного снега для меня в этом году прошел незаметно. Глаза на него не отреагировали вообще. Слезы не текут, зуда нет, покраснений нет, и что самое неожиданное для меня – не выскочило тьфу, тьфу ни одного ячменя! Огромное спасибо!
Колода Светлана Ивановна
Павлоград, Днепропетровская область, Украина.
Ми з Фауріном почали дружити 2 роки тому ,коли ми постали перед такою проблемою,нашій бабці більше 90 років і вона прикута до ліжка й стала втрачати зір, відповідно операцію їй зробити ми не могли тому і почали користуватись краплями,зір старенькій ми повернули ,і сьогодні вона добре бачить і не користується окулярами. Потім мені лікарі діагностували ранню катаракту ,я почала погано бачити на праве око і теж вирішила спробувати Фаурін ,на здивування лікарів зір у мене вирівнявся досить швидко ,повернулась ясність та чіткість, перевірка зору показала,що при тому ,що катаракта перестала розвиватись зір у мене майже 100 %. Я вважаю ,що Фаурін допоміг нам через свою натуральність і нашим організмам ідеально підійшов його склад. Спасибі,дуже вдячні.
Якыв Вера Михайловна
Львов, Львовская область, Украина.
У мене роками ,ще з молодих років був блефарит,неодноразово пропонували хірургічне втручання, я відмовлялась, 2-3 роки тому ,до цієї проблеми з зором в мене додався ще діагноз сухість ока. Жодні ліки мені не допомагали. Мене захопила стаття про Фаурін в вашій рекламній листівці і я почала систематично його використовувати. За декілька місяців ваші краплі зняли мені всі симптоми ,що довгий час створювали мені дискомфорт, зникло відчуття піску в очах,різі, перестали рватись та лопатись судини в оці, заливаючи очне яблуко кров’ю. Я зараз знову читаю ,вільно дивлюсь телевізор і спокійно виходжу на вулицю вдень,сонячне проміння більше не подразнює моїх очей ,я спокійно дивлюсь на сонячне коло. Дякую.
Романко Ореста Алексеевна
Львов, Львовская область, Украина.
Купую вашу продукцію чоловікові вже неодноразово , він сам займається своїм здоровям вже багато років, використовує тільки подаровані природою ліки для свого зцілення , зібрав про ефективність різних натуральних елементів багато інформації вистачить на дисертацію. Вашій продукції довіряє дуже сильно,зараз використовує Фаурін не дивлячись на те,що лікарі поставили діагноз катаракта ,що потребує операції. За місяць він скрізь тінь та помутніння став бачити просвітління та силуєти,дивлячись на сонце хворим оком в кінці 1 курсу він побачив перші промінчики сонця і тому вирішив ,що став на шлях зцілення і використання Фауріну продовжує, за зрушення з мертвої точки своєї хворобі краплям дуже вдячній.
Десюк Мария Федоровна
Львов, Львовская область, Украина.
Мені 86 років , я була дуже засмучена, бо вважала ,що закінчується ресурс моєї здатності бачити білий світ, страх викликало різке падіння зору, постійні сльозотечі , та запалення на повіках, тільки підсилювали мій страх. Я вже не знала ,як мені діяти ,бо жодні ліки мені не допомагали і всі спроби повернути зір закінчувались повним фіаско. Краплі Фаурін, продукт вашої компанії за короткий час повністю розвіяв мої страхи і дав мені надію повернути зір. З ним я майже перестала користуватись окулярами і зараз без них читаю і дивлюсь телевізор, перестали бігти сльози з очей і я позбавилась запалень на повіках, якість зору покращилась,стала бачити чіткіше та яскравіше всю палітру кольорів. Для мене життя без зору це не життя, тому дякую Фауріну ,що він мені допомагає і повертає мені бажання жити.
Луй Нина Трофимовна
Львов , Львовская область, Украина.
Мамині проблеми з очима та погіршення зору я повязую з тими фактами ,що вона весь вік працювала інженером конструктором, звісно це вікові зміни ,вже 74 та внутрішньочерепний тиск. Ці фактори склалися до купи і спровокували різке сідання зору, а також закисання ,зуд та сухість в обох очах. За 3 місяці користування Фауріном ми стали бачити і зовнішні зміни,запалення та почервоніння зійшло і внутрішні, мама каже, що і зір до неї став повертатись з кожним днем. Зараз вона не напружує очей коли дивиться на предмети, на багато рідше користується окулярами. Фаурін дійсно їй допомагає і вона продовжує ним користуватись і вдячна цьому препарату.
Носова Сусанна Виталиевна
Ужгород, Закарпатская область, Украина.
2 роки тому мамі зробили операцію по видаленню катаракти на правому оці, пройшов реабілітаційний період , потім ще місяць і зір до цього ока так і не повернувся ,мати перестала на нього бачити. Коли пів року тому їй діагностували катаракту і на лівому оці , сказали ,що без хірургічного втручання настане повна сліпота, від операцію вона відмовилась категорично ,сказала не піду,буду щось робити сама. Купила Фаурін та почала користуватись. При тому, що бачила на ліве око тільки на 60% зараз матуся відмічає покращення зору,зявилась ясність і просвітління ,вона певна ,що поверне собі зір без операції ,ми не заперечуємо, видно ,що препарат їй допомагає і подобається, тому купуємо наступний курс.
Кондрач Мария Михайловна
Мукачево, Закарпатская область, Украина.
ДРУГИЕ ОТЗЫВЫ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
 
 
 
Apifito.Net Copyright 2009-2024 (c). Все права защищены.